Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/9
Lyøvej 6, 5800 Nyborg

Ny Honda BF50

57.995 kr.

Honda BF50 har i en årrække været reference i sin klasse og flittigt brugt blandt trollingfiskere, som sætter krav til økonomi, støj og lave vibrationer. BF50 har et elegant og ergonomisk design. Det moderne hydrodynamiske gearhus, det lille svinghjul og 4-lags beskyttelsessystem mod korrosion er komponenter der understreger Hondas løfte om langtids holdbarhed. Den giver vi 5 års garanti på gennem vores serviceprogram. Takket været Hondas nye elektroniske multipoint indsprøjtningssystem (EFI) og et 3-vejs kølesystem der optimerer driftstemperaturen, har disse motorer en overlegen benzinøkonomi. Motor: 3 cyl, 808 cm3 Styring: Fjernbetjening Tilt: Hydraulisk Benlængde: 521 mm (L) Ydelse: 50 HK Vægt: 93 kg Udsalgspris: 57.995,- Prisen er inkl. fjernbetjeningsboks, trim-meter, omdr.tæller og 25L benzintank. Vi tager gerne din gamle motor i bytte - kontakt os for en frisk byttepris med eller uden montering.

Se annoncen hos forhandleren

Flere detaljer

Motorpower
50 hk.
Varens stand
Ny

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Østfyns Bådhandel ApS skal du logge ind.