Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/9
5330 Munkebo

Den ny sy Korssting

75 kr.

af Elisabeth Saust, med monteringsanvisninger. Berlingske Forlag, 1967, paperback, yderst velholdt. Bogen indeholder en lang række mønstre, og der er nøjagtige typemønstre til samtlige mønstre, der vil kunne følges af såvel øvede som uøvede. Bogens værdi forhøjes ved de monteringsanvisninger - alle lette at udføre - som Elisabeth Saust giver til hvert enkelt arbejde. Af bogens indhold kan nævnes vedhæng med H. C. Andersen-motiver, spejlrammer, navneklud samt duge, dække- og mellemlægsservietter, puder og strandtaske, festremser, tevarmer og brilleetui og pung. Desuden er der en række jule- og påskemotiver, bl.a. til juletræstæppe, væghæng og juledug samt æggehøne, påskeløber m.m.. Bogen er gennemillustreret med farvebilleder. Se alle billederne på annoncen. Pris 75 kr. Sendes gerne.

Flere detaljer

Forsendelse
ja - køber betaler

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Yvonne H. skal du logge ind.