Galleri annoncer
Thomas E. Alken havebord - Sammen - Natur

Thomas E. Alken havebord - Sammen - Natur

7.499,00 kr.

Stort havebord fra FDB Møbler Enkelt og smukt havebord i teaktræ, der vil pynte på terrassen. Klassisk, enkel og funktionelt havemøbel Designet af Thomas E. Alken for FDB Møbler FSC-mærket Kan forlænges i det uendelige Havebordet er et enkelt og smukt bord til 6-8 personer. Bordets ender kan afkobles og to Sammen haveborde kan sættes sammen med en Sammen mellemplade. Det giver mulighed for uendelig forlængelse. Sammen – en helt unik havemøbelserie Klassiske, enkle og funktionelle. Det er nøgleordene bag serien Sammen, som dette M2 bord er en del af. Det smukke havebord er fremstillet i teaktræ, og det indbyder til masser af udehygge. Bordet er FSC-mærket og leveres usamlet. Sammen-serien består af klassiske og komfortable møbler, der kan kombineres på kryds og tværs, så de passer til dine og din families behov. Der er fokus på de håndværksmæssige detaljer og på ønsket om altid at kunne byde endnu en gæst velkommen. Vedligeholdelse Havebordet er behandlet med olie, men vind og vejr slider på havemøbler, så alle havemøbler i træ kræver lidt kærlighed, hvis de skal forblive pæne. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Om vinteren har bordet bedst af at blive opbevaret et tørt sted med mulighed for udluftning.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Thomas E. Alken havebord - Sammen - Natur

  Thomas E. Alken havebord - Sammen - Natur

  5.699,00 kr.

  Lille havebord fra FDB Møbler Enkelt og smukt havebord i teaktræ, der vil pynte på terrassen. Klassisk, enkel og funktionelt havemøbel Designet af Thomas E. Alken for FDB Møbler FSC-mærket Kan forlænges i det uendelige Havebordet er et enkelt og smukt bord til 2-4 personer. Bordets ender kan afkobles og to Sammen haveborde kan sættes sammen med en Sammen mellemplade. Det giver mulighed for uendelig forlængelse. Sammen – en helt unik havemøbelserie Klassiske, enkle og funktionelle. Det er nøgleordene bag serien Sammen, som dette M2 bord er en del af. Det smukke havebord er fremstillet i teaktræ, og det indbyder til masser af udehygge. Bordet er FSC-mærket og leveres usamlet. Sammen-serien består af klassiske og komfortable møbler, der kan kombineres på kryds og tværs, så de passer til dine og din families behov. Der er fokus på de håndværksmæssige detaljer og på ønsket om altid at kunne byde endnu en gæst velkommen. Vedligeholdelse Havebordet er behandlet med olie, men vind og vejr slider på havemøbler, så alle havemøbler i træ kræver lidt kærlighed, hvis de skal forblive pæne. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Om vinteren har bordet bedst af at blive opbevaret et tørt sted med mulighed for udluftning.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Coop Cila M havebord - Natur

   Coop Cila M havebord - Natur

   3.499,00 kr.

   Cila M havebord Sæt dig godt til rette ved havebordet og nyd en god bog, yndlingsmusikken eller noget lækkert mad. Det flotte Cila havebord indbyder til mange gode stunder ved bordet. Bordplade med sildebensmønster FSC-mærket Smukt havebord i gode materialer Havebordet er fremstillet i akacietræ og har en flot bordplade med sildebensmønster. Bordet er FSC-mærket og leveres usamlet. Vedligeholdelse Havebordet er behandlet med en bejdse med træbeskyttelse. Men vind og vejr slider på havemøbler, så alle havemøbler i træ kræver lidt kærlighed, hvis de skal forblive pæne. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Du kan læse mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ. Om vinteren har bordet bedst af at blive opbevaret et tørt sted med mulighed for udluftning.

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Bistrobord med mosaikdesign keramisk 60 cm orange/grå

    Bistrobord med mosaikdesign keramisk 60 cm orange/grå

    676 kr.

    Dette mosaikbord vil være en god tilføjelse til din balkon eller have, og det kan bruges til drikkevarer, mobiltelefonen, bøger eller andre småting, som du gerne vil have lige ved hånden. Det pulverlakerede jernstel gø bordet meget robust, mens den keramiske bordplade er nem at rengøre. Bordet er nemt at samle. Bemærk, at dette bord ikke er egnet til at stå udenfor i koldt vejr. - Farve: Grå og orange - Materiale: Pulverlakeret jernstel + keramikbordplade - Mål: 60 x 70 cm (Diameter x H) - Bemærk: Ikke egnet til at stå udenfor i koldt vejr

    i dag·Boligcenter.dk

    Havebord 65x65x30 cm bambus

    Havebord 65x65x30 cm bambus

    502 kr.

    Dette havebord er en glimrende tilføjelse til din have, terrasse eller veranda, når du vil sidde og snakke med familie og venner, eller du blot vil sidde og nyde vejret. Dette udendørsbord er fremstillet af bambus, hvilket gør det robust og let at rengøre. Havebordet har en let konstruktion, så det er let at flytte rundt. Du kan placere det, som du har lyst, takket være det modulære design. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. - Materiale: Bambus med naturlig finish - Mål: 65 x 65 x 30 cm (B x D x H) - Montering/samling påkrævet: Ja

    i dag·Boligcenter.dk

    Havebord 200x100x74 cm massivt akacietræ

    Havebord 200x100x74 cm massivt akacietræ

    1.744 kr.

    Nyd en dejlig udendørsmiddag med din familie og venner omkring vores spisebord! Dette træbord vil tilføje et strejf af rustik charme til din terrasse eller have. Havebordet er lavet af massivt akacietræ med en oliefinish, som gør det robust, holdbart og nemt at vedligeholde. Det har et tidløst design og passer til næsten enhver indretning. Spisebordet er let at montere. - Materiale: Massivt akacietræ (med en naturlig oliefinish) - Mål: 200 x 100 x 74 cm (L x B x H) - Let at samle

    i går·Boligcenter.dk

    Få beskedNår der er nye resultater i Ude

    Lup med søgeord i
    Coop Cila M havebord - Teak

    Coop Cila M havebord - Teak

    6.999,00 kr.

    Cila M havebord Sæt dig godt til rette ved havebordet og nyd en god bog, yndlingsmusikken eller noget lækkert mad. Det flotte Cila havebord indbyder til mange gode stunder ved bordet. Bordplade med sildebensmønster FSC-mærket Smukt havebord i gode materialer Havebordet er fremstillet i teaktræ og har en flot bordplade med sildebensmønster. Bordet er FSC-mærket og leveres usamlet. Vedligeholdelse Havebordet er behandlet med olie, men vind og vejr slider på havemøbler, så alle havemøbler i træ kræver lidt kærlighed, hvis de skal forblive pæne. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Med den rette behandling vil havebordet stå flot i mange år. Vi anbefaler, at bordet behandles med en simpel sæbespåneopløsning med jævne mellemrum. Det lysner træet og hjælper med at beskytte mod pletter og snavs. Træets overflade vil stadig patinere og få en smuk sølvgrå nuance. Om vinteren har bordet bedst af at blive opbevaret et tørt sted med mulighed for udluftning.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     Filippa havebord - Sort

     Filippa havebord - Sort

     4.999,00 kr.

     Filippa havebord Ferie, ferie, ferie. Slap nu af du har fri...og nyd en dejlig sommerdag i ved dit Filippa havebord. Fremstillet i aluminium og nonwood Let at vedligeholde Enkelt og flot havebord Havebordet har plads til 6-8 personer, så du kan samle familien til et måltid. Bordet er i aluminium med planker i nonwood. Bordpladens planker er præget, så de ligner træ. Havebordet leveres usamlet og har justerbare skruer på to af benene. Sådan vedligeholder du nonwood Nonwood ligner træ, men er et syntetisk materiale. Det kan klare alt slags vejr, og holder i årevis med minimal vedligeholdelse. Du kan nøjes med at rengøre havebordet med sæbevand, hvis det bliver snavset. Om vinteren er det bedst at opbevare bordet et tørt sted, men hvis det ikke er muligt kan det godt tåle at stå ude. Dog er det en god ide at overdække det med et havemøbelovertræk i de kolde måneder.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Filippa havebord - Natur/sandgrå

      Filippa havebord - Natur/sandgrå

      4.999,00 kr.

      Filippa havebord Maden er på grillen. Solen skinner. Og du kan sætte dig til rette ved det gode Fillippa havebord. Fremstillet i aluminium og nonwood Bordpladens planker er præget i teaklook Let at vedligeholde Enkelt og flot havebord Havebordet har plads til 6-8 personer, så du kan samle familien til et måltid. Bordet er i aluminium med planker i nonwood. Bordpladens planker er præget, så de ligner teaktræ. Havebordet leveres usamlet og har justerbare skruer på to af benene. Sådan vedligeholder du nonwood Nonwood ligner træ, men er et syntetisk materiale. Det kan klare alt slags vejr, og holder i årevis med minimal vedligeholdelse. Du kan nøjes med at rengøre havebordet med sæbevand, hvis det bliver snavset. Om vinteren er det bedst at opbevare bordet et tørt sted, men hvis det ikke er muligt kan det godt tåle at stå ude. Dog er det en god ide at overdække det med et havemøbelovertræk i de kolde måneder.

      WebshopCoop.dk
       Sponsoreret
       Bistrobord 60 cm mosaik sort og hvid

       Bistrobord 60 cm mosaik sort og hvid

       596 kr.

       Dette mosaikbord vil være en god tilføjelse til din balkon eller have, og det kan bruges til drikkevarer, mobiltelefonen, bøger eller andre småting, som du gerne vil have lige ved hånden. Det pulverlakerede jernstel gø bordet meget robust, mens den keramiske bordplade er nem at rengøre. Bordet er nemt at samle. Bemærk, at dette bord ikke er egnet til at stå udenfor i koldt vejr. - Farve: Sort og hvid - Materiale: Pulverlakeret jernstel + keramikbordplade - Mål, bord: 60 x 70 cm (Ø x H) - Let at samle - Bemærk: Ikke egnet til at stå udenfor i koldt vejr

       ons.·Boligcenter.dk

       Foldbart havebord 110 cm massivt akacietræ

       Foldbart havebord 110 cm massivt akacietræ

       1.070 kr.

       Leder du efter noget mere raffineret og iøjnefaldende til dit udendørsområde? Dette træbord vil være det optimale valg! Dette bord er lavet af massivt akacietræ med en naturlig oliefinish, hvilket gør det vejrbestandigt og holdbart. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Den robuste bordplade med lameldesign er nem at tørre af. Du kan nemt folde det sammen, når det ikke er i brug. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. - Materiale: Massivt akacietræ med en naturlig oliefinish - Mål: 110 x 75 cm (Diameter x H) - Sammenfoldelig: Ja - Vejrbestandig - Montering/samling påkrævet: Ja

       ons.·Boligcenter.dk

       Foldbart havebord 70 x 70 x 75 cm massivt akacietræ

       Foldbart havebord 70 x 70 x 75 cm massivt akacietræ

       540 kr.

       Nyd en dejlig udendørsmiddag med din familie og venner omkring vores havebord! Træbordet vil tilføje et strejf af rustik charme i din terrasse eller have. Udendørsspisebordet er lavet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og yderst holdbart. Bordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. Spisebordet skal samles. - Materiale: Massivt akacietræ med en naturlig oliefinish - Mål: 70 x 70 x 75 cm (L x B x H) - Kan foldes sammen

       tir.·Boligcenter.dk

       Bistrobord med mosaikdesign 61 cm keramisk grå

       Bistrobord med mosaikdesign 61 cm keramisk grå

       658 kr.

       Dette mosaikbord vil være en god tilføjelse til din balkon eller have, og det kan bruges til drikkevarer, mobiltelefonen, bøger eller andre småting, som du gerne vil have lige ved hånden. Det pulverlakerede jernstel gør bordet meget robust, mens den keramiske bordplade er nem at rengøre. Bordet er nemt at samle. Bemærk, at dette bord ikke er egnet til at stå udenfor i koldt vejr. - Farve: Sort og grå - Materiale: Pulverlakeret jernstel + keramikbordplade - Mål: 61 x 71 (Diameter x H) - Bemærk: Ikke egnet til at stå udenfor i koldt vejr

       tir.·Boligcenter.dk

       Mandalay Toscana havebord - Teak/grøn

       Mandalay Toscana havebord - Teak/grøn

       4.299,00 kr.

       Toscana havebord Havebordet der skaber plads til hygge i solen år efter år. Bord i teaktræ Minimalistisk design og robust kvalitet Bordet skal samles før brug ved en simpel montering af benene med blot to skruer i hvert hjørne. Samlevejledning og værktøj medfølger. Bordpladen er samlet ved levering. Plads til 2, eller plads til alle Får du naboen på besøg kan du forlænge bordet ved at tilkøbe et ekstra. Alle haveborde i Toscana-serien har samme bredde - 90 cm - så de kan stilles i forlængelse af hinanden, når der er mange til bords. Vedligeholdelse Vi anbefaler at man løbende igennem sæsonen rengør havemøblerne med en mild sæbeopløsning og en blød børste. Efterskyld altid med rent vand. Det anbefales IKKE at give teaktræksolie. Husk også at efterspænde bordet hvert år. Det er en god ide at stille havemøblerne i vinterhi - dette forlænger levetiden. Brug ikke slibende, ætsende eller blegende rengøringsmidler.

       WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Coop Cila L havebord - Natur

        Coop Cila L havebord - Natur

        4.999,00 kr.

        Cila L havebord Havebordet er dækket, grillen er klar til maden og lanternerne er tændt. Du er nemlig klar til at modtage dine middagsgæster til en dejlig aften på terrassen. Bordplade med sildebensmønster FSC-mærket Smukt havebord i gode materialer Havebordet er fremstillet i akacietræ og har en flot bordplade med sildebensmønster. Bordet er FSC-mærket og leveres usamlet. Vedligeholdelse Havebordet er behandlet med en bejdse med træbeskyttelse. Men vind og vejr slider på havemøbler, så alle havemøbler i træ kræver lidt kærlighed, hvis de skal forblive pæne. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Du kan læse mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ. Om vinteren har bordet bedst af at blive opbevaret et tørt sted med mulighed for udluftning.

        WebshopCoop.dk
         Sponsoreret
         Camilla havebord - Sort

         Camilla havebord - Sort

         2.499,00 kr.

         Camilla havebord I hjertet af din have, omgivet af blomstrende skønhed og naturens ro, står et havebord, der er mere end blot et møbel. Det er familiens samlingspunkt, hvor minder skabes, og livets små glæder nydes i fulde drag. Fremstillet i aluminium og nonwood Let at vedligeholde Enkelt og flot havebord Havebordet har plads til 4-6 personer, så du kan samle familien til et måltid. Bordet er i aluminium med planker i nonwood. Bordpladens planker er præget, så de ligner træ. Havebordet leveres usamlet og har justerbare skruer på to af benene. Sådan vedligeholder du nonwood Nonwood ligner træ, men er et syntetisk materiale. Det kan klare alt slags vejr, og holder i årevis med minimal vedligeholdelse. Du kan nøjes med at rengøre havebordet med sæbevand, hvis det bliver snavset. Om vinteren er det bedst at opbevare bordet et tørt sted, men hvis det ikke er muligt kan det godt tåle at stå ude. Dog er det en god ide at overdække det med et havemøbelovertræk i de kolde måneder.

         WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Havebord 40x40x45 cm polyrattan sort

          Havebord 40x40x45 cm polyrattan sort

          388 kr.

          Dette havebord kombinerer stil og funktionalitet, og det vil blive fokuspunktet på dit udendørsområde. Terrassebordet er fremstillet af vedligeholdelsesfrit polyrattan, hvilket gør det let at rengøre med en fugtig klud, slidstærkt og velegnet til daglig brug. Dette bord er yderst stabilt og sikkert takket være stålstellet. Glasbordpladen giver dit udendørsområde et luksuriøst præg. Bordet tilbyder fleksibilitet og kan nemt flyttes rundt, så det passer til omgivelserne. Bemærk: Vi anbefaler at dække bordet til i regn, sne og frost for at forlænge dets levetid. - Farve: Sort - Materiale: Polyrattan, stål, glas - Mål: 40 x 40 x 45 cm (L x B x H) - Montering/samling påkrævet: Ja

          man.·Boligcenter.dk

          Havebord 75x40x37 cm polyrattan sort

          Havebord 75x40x37 cm polyrattan sort

          544 kr.

          Dette havebord kombinerer stil og funktionalitet, og det vil blive fokuspunktet på dit udendørsområde. Terrassebordet er fremstillet af vedligeholdelsesfrit polyrattan, hvilket gør det let at rengøre med en fugtig klud, slidstærkt og velegnet til daglig brug. Dette bord er yderst stabilt og sikkert takket være stålstellet. Glasbordpladen giver dit udendørsområde et luksuriøst præg. Bordet tilbyder fleksibilitet og kan nemt flyttes rundt, så det passer til omgivelserne. Bemærk: Vi anbefaler at dække bordet til i regn, sne og frost for at forlænge dets levetid. - Farve: Sort - Materiale: Polyrattan, stål, glas - Mål: 75 x 40 x 37 cm (L x B x H) - Tykkelse, glas: 5 mm - Montering/samling påkrævet: Ja

          man.·Boligcenter.dk

          Foldbart havebord 45x43x50 cm plastik antracitgrå

          Foldbart havebord 45x43x50 cm plastik antracitgrå

          280 kr.

          Nyd en dejlig kop eftermiddagste eller et måltid sammen med din familie og venner omkring vores havebord! Dette bord vil føje et strejf af charme til din terrasse, have eller andre uderum. Dette havebord er fremstillet af holdbart, vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit plast, som er velegnet til daglig brug. Bordpladen med lameldesign bidrager til bordets elegance. Når bordet ikke er i brug, kan det foldes sammen for at spare plads. Ingen montering er nødvendig. - Farve: Antracitgrå - Materiale: Plastik - Mål (udslået): 45 x 43 x 50 cm (L x B x H) - Mål (sammenfoldet): 57 x 43 x 6 cm (L x B x H) - Maks. bæreevne: 12 kg - Kan foldes sammen for nem opbevaring og transport - Bordplade med lameldesign

          man.·Boligcenter.dk

          Tebord 41,5x41,5x43 cm hærdet glas og polyrattan sort

          Tebord 41,5x41,5x43 cm hærdet glas og polyrattan sort

          370 kr.

          Nyd en vidunderlig kop te med dette rustikke tebord. Det vil være en yderst brugervenlig og iøjnefaldende tilføjelse i din have eller på terrassen. Dette bord har et pulverlakeret stålstel, der er dækket med vejrbestandigt polyrattan med en UV-beskyttelse, så det garanterer mange års udendørsbrug. Bordpladen er lavet af forstærket, hærdet glas, så den er let at vedligeholde og rengøre. Dette bord er let at samle. - Farve: Sort og transparent - Materiale: Polyrattan, stål - Bordplade, materiale: Hærdet glas - Mål: 41,5 x 41,5 x 43 cm (L x B x H) - Montering/samling påkrævet: Ja

          man.·Boligcenter.dk

          Bistrobord 60 cm mosaik terracotta

          Bistrobord 60 cm mosaik terracotta

          606 kr.

          Dette mosaikbord vil være en god tilføjelse til din balkon eller have, og det kan bruges til drikkevarer, mobiltelefonen, bøger eller andre småting, som du gerne vil have lige ved hånden. Det pulverlakerede jernstel gø bordet meget robust, mens den keramiske bordplade er nem at rengøre. Bordet er nemt at samle. Bemærk, at dette bord ikke er egnet til at stå udenfor i koldt vejr. - Farve: Terrakotta - Materiale: Pulverlakeret jernstel + keramikbordplade - Mål, bord: 60 x 70 cm (Ø x H) - Let at samle - Bemærk: Er ikke egnet til at stå udenfor i koldt vejr

          man.·Boligcenter.dk

          Havebord 200x100x75 cm massivt akacietræ

          Havebord 200x100x75 cm massivt akacietræ

          2.026 kr.

          Dette stilfulde og moderne spisebord vil give et luksuriøst touch til din middag. Vores spisebord i træ vil blive omdrejningspunktet i din have, terrasse eller gårdhave. Spisebordet er lavet af tropisk akacietræ i høj kvalitet, hvilket er vejrbestandigt og meget holdbart. Den olierede overflade gør det også let at rengøre med en fugtig klud. Bordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. - Materiale: Akacietræ (oliefinish) - Farve: Naturligt træ - Mål: (150-200) x 100 x 75 cm (L x B x H) - Nem at samle

          man.·Boligcenter.dk

          Havebord 50x50x30 cm firkantet polyrattan sort

          Havebord 50x50x30 cm firkantet polyrattan sort

          384 kr.

          Dette firkantede havebord er designet med rene og enkle linjer, og det er et fremragende valg til din have, terrasse eller andre udendørsområder. - Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look. - Bordplade i hærdet glas: Bordpladen er lavet af hærdet glas, hvilket gør den nem at rengøre. Derudover er det fremragende til drinks, snacks og dine yndlingsdekorationer. - Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør sofabordet robust og stabilt til daglig udendørs brug. Godt at vide: - Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk: - Produktet er kun designet til udendørs brug. Må ikke opbevares indendørs. - Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. - Farve: Sort - Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål, hærdet glas - Mål: 50 x 50 x 30 cm (B x D x H) - Tykkelse, glas: 4 mm - Justerbare fødder

          man.·Boligcenter.dk

          Foldbart havebord 45,5 x 38,5 x 50 cm hvid

          Foldbart havebord 45,5 x 38,5 x 50 cm hvid

          288 kr.

          Dette havebord er let i vægt og har et foldbart design, så det kan nemt sættes op og foldes sammen på få sekunder. Udendørsbordet er lavet af PP-materiale, som er vejrbestandigt og yderst holdbart, så det er derfor egnet til udendørsbrug. Udendørsbordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. - Farve: Hvid - Materiale: PP - Mål: 44,5 x 38,5 x 50 cm (L x B x H) - Mål (foldet): 44,5 x 7 x 59 cm (L x B x H) - Vejrbestandig - Kan foldes sammen - Montering/samling påkrævet: Ja

          man.·Boligcenter.dk

          Havebord massivt akacietræ 85x85x74 cm

          Havebord massivt akacietræ 85x85x74 cm

          1.042 kr.

          Nyd en dejlig udendørsmiddag med din familie og venner omkring vores spisebord! Dette træbord vil tilføje et strejf af rustik charme til din terrasse eller have. Havebordet er lavet af massivt akacietræ med en oliefinish, som gør det robust, holdbart og nemt at vedligeholde. Det har et tidløst design og passer til næsten enhver indretning. Spisebordet er let at montere. - Materiale: Massivt akacietræ (med en naturlig oliefinish) - Mål: 85 x 85 x 74 cm (L x B x H) - Montering/samling påkrævet: Ja

          man.·Boligcenter.dk

          Hængende altanbord i massivt akacietræ 64,5 x 44 x 80 cm

          Hængende altanbord i massivt akacietræ 64,5 x 44 x 80 cm

          418 kr.

          Vores foldbare altanbord i træ udstråler rustik charme og vil være en fantastisk tilføjelse til din altan eller terrasse. Det fungerer som et sofabord, hvor du kan placere drinks, eller som et bekvemt arbejdsbord, hvor du kan opbevare haveredskaber og potteplanter. Det hængende bord kan fastgøres til enhver terrasse eller gelænder. Vores hængebord er fremstillet af massivt akacietræ og har derefter fået en naturlig oliefinish, det er let at vedligeholde og vejrbestandigt. Altanbordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. Terrassebordet er nemt at samle. Bemærk, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder. - Farve: Brun - Materiale: Massivt akacietræ med en naturlig oliefinish - Produktmål: 64,5 x 44 x 80 cm (L x B x H) - Bordplade, mål: 60 x 41,5 cm (L x B) - Kan nemt foldes væk - Pakken inkluderer monteringstilbehør

          man.·Boligcenter.dk

          Foldbart havebord 70 cm massivt akacietræ

          Foldbart havebord 70 cm massivt akacietræ

          484 kr.

          Leder du efter noget mere raffineret og iøjnefaldende til dit udendørsområde? Dette havebord i træ vil være det optimale valg! Dette bord er lavet af massivt akacietræ med en naturlig oliefinish, hvilket gør det vejrbestandigt og holdbart. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Den robuste bordplade med lameldesign er nem at tørre af. Du kan nemt folde det sammen, når det ikke er i brug. - Materiale: Massivt akacietræ med en naturlig oliefinish - Mål: 70 x 75 cm (Diameter x H) - Sammenfoldelig: Ja - Vejrbestandig - Montering/samling påkrævet: Ja

          man.·Boligcenter.dk

          Foldbart havebord 120 x 70 x 75 cm massivt teaktræ

          Foldbart havebord 120 x 70 x 75 cm massivt teaktræ

          1.040 kr.

          Dette havespisebord i træ vil med sin vandbaserede finish tilføje et strejf af naturlig charme til din have eller terrasse. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden træsort. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Derudover er der anvendt en smuk vandbaseret finish for at give træet en varm farve. Takket være sit unikke design kan parasollen monteres midt i bordet for at beskytte mod solen. Bordet kan også nemt foldes væk for at spare plads, når den ikke er i brug. Desuden kan du placere dette bord overalt i dit udendørsområde på grund af dets vandtætte egenskaber og klassiske look. Vores havebord er nemt at montere. - Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish - Mål: 120 x 70 x 75 cm (L x B x H) - Diameter, parasolhul: 5 cm - Foldbart design for nem opbevaring - Egnet til udendørsbrug

          man.·Boligcenter.dk

          Bistrobord i massivt akacietræ 90 x 50 x 75 cm

          Bistrobord i massivt akacietræ 90 x 50 x 75 cm

          736 kr.

          Dette udendørsbord i træ udstråler en rustik charme og vil være en fantastisk tilføjelse til dit udendørsområde. Balkonbordet er lavet af massivt akacietræ i høj kvalitet, et tropisk hårdttræ, som er vejrbestandigt og yderst holdbart og egnet til udendørs brug. Den oliebehandlede overflade er nem at rengøre med en fugtig klud. Bordet kan foldes sammen til nem opbevaring og transport. Bordet er let at samle. - Farve: Brun - Materiale: Massivt akacietræ (slebet) med oliefinish - Mål: 90 x 50 x 75 cm (L x B x H) - Kan foldes sammen

          man.·Boligcenter.dk

          Bistrobord 60 cm mosaik blå og hvid

          Bistrobord 60 cm mosaik blå og hvid

          596 kr.

          Dette mosaikbord vil være en god tilføjelse til din balkon eller have, og det kan bruges til drikkevarer, mobiltelefonen, bøger eller andre småting, som du gerne vil have lige ved hånden. Det pulverlakerede jernstel gø bordet meget robust, mens den keramiske bordplade er nem at rengøre. Bordet er nemt at samle. Bemærk, at dette bord ikke er egnet til at stå udenfor i koldt vejr. - Farve: Blå og hvid - Materiale: Pulverlakeret jernstel + keramikbordplade - Mål, bord: 60 x 70 cm (Ø x H) - Let at samle - Bemærk: Ikke egnet til at stå udenfor i koldt vejr

          man.·Boligcenter.dk

          Bistrobord 60 cm mosaik terracotta og hvid

          Bistrobord 60 cm mosaik terracotta og hvid

          580 kr.

          Dette mosaikbord vil være en god tilføjelse til din balkon eller have, og det kan bruges til drikkevarer, mobiltelefonen, bøger eller andre småting, som du gerne vil have lige ved hånden. Det pulverlakerede jernstel gø bordet meget robust, mens den keramiske bordplade er nem at rengøre. Bordet er nemt at samle. Bemærk, at dette bord ikke er egnet til at stå udenfor i koldt vejr. - Farve: Terracotta og hvid - Materiale: Pulverlakeret jernstel + keramikbordplade - Mål, bord: 60 x 70 cm (Ø x H) - Let at samle - Bemærk: Ikke egnet til at stå udenfor i koldt vejr

          man.·Boligcenter.dk

          Hængende altanbord 60 x 64 x 83,5 cm plastik rattanlook sort

          Hængende altanbord 60 x 64 x 83,5 cm plastik rattanlook sort

          366 kr.

          Dette hængende altanbord vil være et fantastisk supplement til din altan. Du kan bruge det som sofabord til at stille din drink på eller som et praktisk arbejdsbord til genstande såsom haveredskaber og potteplanter. Bordpladen er lavet af holdbart plastik, og den er vejrbestandig samt nem at rengøre. Rattanlooket tilføjer et strejf af naturlig charme på din altan. Bordet har et robust stålstel, så det er yderst stabilt. Højden kan justeres i 3 niveauer for at imødekomme dine behov. Bordet kan foldes sammen, så du sparer plads, når det ikke er i brug. - Farve: Sort - Materiale: Plastik + stål - Produktmål: 60 x 64 x 83,5 cm (L x B x H) - Mål, bordplade: 60 x 39,5 cm (L x B) - Højden kan justeres i 3 niveauer: 73 cm, 78,5 cm, 83,5 cm - Holdbart plastik med håndvævet rattandesign - Er nem at folde for at spare plads

          man.·Boligcenter.dk

          Foldbart havebord 79 x 72 x 70 cm plastik hvid

          Foldbart havebord 79 x 72 x 70 cm plastik hvid

          456 kr.

          Nyd en dejlig kop eftermiddagste eller et måltid med dine venner omkring vores havebord! Dette bord vil give din terrasse, have eller andre udendørsrum et strejf af charme! Havebordet er lavet af holdbart, vejrbestandigt og vedligeholdelsesfri plastik, som er velegnet til daglig brug. Bordpladen med lameldesign tilføjer ekstra elegance. Når det ikke er i brug, kan bordet foldes sammen for at spare plads. Ingen montering er påkrævet. - Farve: Hvid - Materiale: Plastik - Mål (udfoldet): 79 x 72 x 70 cm (L x B x H) - Mål (sammenfoldet): 91 x 72 x 8 cm (L x B x H) - Kan foldes sammen for nem opbevaring og transport - Bordplade med lameldesign - Montering/samling påkrævet: Nej

          man.·Boligcenter.dk

          Tebord 50 x 50 x 47 cm polyrattan sort

          Tebord 50 x 50 x 47 cm polyrattan sort

          312 kr.

          Nyd en vidunderlig kop te med dette rustikke tebord. Det vil være en yderst brugervenlig og iøjnefaldende tilføjelse i din have eller på terrassen. Dette havebord er lavet af vejrbestandigt polyrattan, så det er nemt at rengøre, slidstærkt samt egnet til daglig brug. Bordet i polyrattan har et robust, pulverlakeret stålstel, hvilket gør det yderst stabilt og holdbart. Derudover kan det også bruges som et sidebord, sofabord eller endebord. - Farve: Sort - Materiale: Polyrattan + pulverlakeret stålstel - Mål: 50 x 50 x 47 cm (L x B x H) - Vejrbestandig - Let at vedligeholde - Let at rengøre

          man.·Boligcenter.dk

          Forlængeligt havebord (110-160) x 80 x 75 cm massivt teaktræ

          Forlængeligt havebord (110-160) x 80 x 75 cm massivt teaktræ

          2.048 kr.

          Dette forlængelige bord i træ er perfekt til udendørsbrug. Det vil blive samlingspunktet i din have, på terrassen eller verandaen. Takket være det særlige design kan spisebordet forlænges op til 160 cm i længden, når der kræves ekstra plads. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter finslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Desuden kan det modstå fugt og insekter. Produktet har fået en smuk finish for at give træet en varm farve. Der er også et hul i bordpladen til en parasol. - Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish - Mål: (110-160) x 80 x 75 cm (L x B x H) - Bordet kan forlænges fra 110 til 160 cm - Med hul til en parasol

          man.·Boligcenter.dk

          Foldbart bistrobord 60x60x65 cm massivt teaktræ

          Foldbart bistrobord 60x60x65 cm massivt teaktræ

          692 kr.

          Dette foldbare bistrobord i teaktræ har et elegant design og vil være en fantastisk tilføjelse til din have eller terrasse til udendørsmiddage eller blot afslapning udenfor. Det er også ideelt til indendørsbrug. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden træsort. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Du kan beholde dets naturlige farve eller tilføje et lag maling eller en anden finish i din yndlingsfarve. Den slebne overflade er nem at rengøre med en fugtig klud. Picnicbordet er også let i vægt og nemt at flytte rundt. Bordet kan foldes for at spare plads, når det ikke er i brug. Vi anbefaler at behandle produktet med teakolie eller en vandbaseret finish for at øge dets levetid. - Materiale: Fintslebet teak hårdttræ (ubehandlet) - Mål (udslået): 60 x 60 x 65 cm (L x B x H) - Mål (foldet): 60 x 8 x 75 cm (L x B x H) - Kan foldes sammen - Egnet til indendørs og udendørs brug

          man.·Boligcenter.dk

          Bord- og bænkesæt til børn med parasol træ flerfarvet

          Bord- og bænkesæt til børn med parasol træ flerfarvet

          588 kr.

          Denne fantastiske 2-i-1 picnicbord med bænk i træ er en god måde at give dine børn mulighed for at spille spil eller drikke en kølig drink med deres venner på det solide og farverige bord, mens parasollen beskytter dem mod den stærke sommersol. Dette picnicsæt er ekstremt populært blandt børn på grund af sin dejlige regnbuefarve, den flotte parasol og de komfortable bænke på begge sider. - Farve: Rød/gul/blå/grøn - Materiale, bord og bænk: Fyrretræ - Materiale, parasol: Fyrretræ/polyester - Parasoldiameter: 120 cm - Bordsæt, mål: 75 x 85 x 52 (L x B x H) cm - Maksimal kapacitet: 60 kg - Stof: Polyester: 100% - ADVARSEL: Ikke egnet for børn under 36 måneder. - ADVARSEL: Kun til privat brug.

          man.·Boligcenter.dk

          Side:
          af 5