Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Grill og udstyr

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Weber smokey Joe
  I dag 150,-
  Kyllingebeholder
  I dag 50,-
  Gasflaskeskjuler
  I dag 299,-
  Gasflaskekskjuler
  I dag 299,-
  Gasflaskeksjuler
  I dag 299,-
  Kuglegril Dancook -
  I dag 75,-
  Weber gasgril I dag 1.500,-
  Chair broil t 36
  I dag 3.000,-
  Weber kuglegrill, Smokey Joe
  I dag 150,-
  Weber Smokey Joe kuglegrill
  I dag 450,-
  Grill i rustfri stål
  I dag 300,-
  Røgeovn lille flot helt ny
  I dag 300,-
  Tilbehør Char-Broil
  I dag 450,-
  Grill
  I dag 75,-
  Have grill
  I dag 100,-
  Knald gul Weber style salt- & peberkværn
  I dag 350,-
  weber grill
  I dag 100,-
  Rösle grillovertræk
  I dag 299,-
  Rösle stegetermometer
  I dag 329,-
  Rösle børstehoveder til grillbørste
  I dag 79,-
  Bon-fire stegeplade
  I dag 350,-
  Steba elgrill - VG 300 - Sort/rød
  I dag 1.699,-
  Rösle pizzaskærer
  I dag 249,-
  Rösle grillspatel - Barbecue Turner XL
  I dag 299,-
  Jamie Oliver gasgrill - Home Super 3+1 - Sort
  Jamie Oliver gasgrill - Home Super 3+1 - Sort, Gasgrill fra Jamie Oliver med 3+1 brændere Gør dig klar til en professionel grilloplevelse uden for køkkenet, inspireret af mesterkokken Jamie Olivers passion for grillmad. Klar til grill på under 10 minutter Inkl. regulatorkit til gasbeholderen Eksklusivt XXL termometer i låget Home Super er den mest populære gasgrill serie fra Jamie Oliver, designet til en hyggelig grillaften i selskab med familie og venner. Med Home Super 3+1 kan du grille hele året - uanset vejret. Gasgrill med unik præstation Jamie Olivers gasbrændere er udviklede til at holde i mange år. Antallet af brændere afgør, hvor stor fleksibilitet du får, og hvor avancerede retter du kan tilberede. De robuste støbejernsriste og kontrolpaneler i rustfrit stål har lang holdbarhed, og grillen leveres inkl. regulator til gasbeholderen. Hverdagsgrill i særklasse Home Super 3+1 er udstyret med mange praktiske funktioner. Det eksklusive XXL termometer med letlæselige tal i låget sørger for fuld kontrol over grillprocessen. Du får en varmerist til at holde maden lun på, 2 rullehjul for nem flytning og en grilloverflade på 63,6 x 44,5 cm, der gør det nemt at tilberede mad til alle dine gæster på samme tid. Låget er fremstillet i et dobbelt lag rustfrit stål, der isolerer og sikrer et minimalt varmespild, og silikonehåndtaget giver et godt greb. Kontrolknapperne giver integreret tænding for hurtig opstart. Du er med andre ord klar til grill i verdensklasse på under 10 minutter. Ekstra god opbevaringsplads De 2 sideborde giver god opbevaringsplads. Det ene bord er udstyret med en sidebrænder, hvor du kan koge kartofler og lave sovs, mens du griller. Derudover giver bundhylden dig mulighed for at opbevare dit grilltilbehør fx forklæde og redskaber. Rengøring og vedligeholdelse For at få det bedste grillresultat anbefaler vi, at du renser grillen, hver gang du skal bruge den. Det gør du nemt ved at skrue op for alle blus og lade grillen stå i ca. 10 minutter. Derefter er alle fedt- og madrester forkullede, så du nemt kan børste dem af. Der medfølger grillovertræk, og det er en god idé at overdække din grill, når du ikke bruger den, så den beskyttes mod vind og vejr. Garanti Registér dig på Jamie Olivers hjemmeside indenfor 30 dage efter købet, så får du op til 10 års garanti på din nye gasgrill. Om Jamie Oliver Jamie Oliver er for dig, som elsker gode smagsoplevelser. Den folkekære kok betager os med sin jordnære tilgang til madlavning. Han skriver bøger, driver restauranter, underviser, laver tv og udvikler arbejdsredskaber til køkken og grill. Nu designer han også grill. Enkel, sund mad tilført humor og kvalitetsmaterialer kombineret med et funktionelt koncept i et moderigtigt og lækkert design. Værdier der opsummerer Jamie Olivers tilgang til grill. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 3.599,-
  Rösle dobbeltsidet grillplade
  I dag 679,-
  Rösle spareribsholder
  I dag 299,-
  Rösle grillovertræk
  I dag 299,-
  Steba elgrill - VG 250 - Sort/sølv
  I dag 1.299,-
  Bon-fire bålstativ
  I dag 999,-
  Rösle digitalt stegetermometer til grillkød
  I dag 349,-
  Rösle grillpander - 2 stk.
  I dag 399,-
  Greenwell grillhytte - 9,2 m²
  I dag 39.999,-
  Bålsted, grill
  I dag 1.990,-
  Rösle grilltang
  I dag 249,-
  Rösle gasgrill - No. 1 G60
  Rösle gasgrill - No. 1 G60, Gasgrill fra Rösle - No. 1 G60 Sætter du pris på lækre, grillede bøffer, men gider du ikke vente på, at kullene bliver klar, så er denne gasgrill fra Rösle en grill for dig. Gasgrill med to ringbrændere Stort grillareal på Ø 60 cm Indbygget termometer i låget Gasgrill med to brændere Rösle No. 1 G60 er en gaskuglegrill i klassisk Rösle design og kvalitet. Den har to ringbrændere med en brændeydelse på 9,4 kW. Et tryk på en knap og grillen er varm og klar til brug. Temperaturen kan naturligvis justeres, så du har mulighed for at tilberede kødet, som du bedst kan lide det. Temperaturintervallet ligger fra 120°C til 300°C. Med et grillareal på Ø 60 cm er der god plads til alle lækkerierne, og det høje låg giver plads til selv større fjerkræ som fx kalkun. Kvalitetsgrill med praktiske detaljer Rösle No. 1 G60 er udstyret med et praktisk fast-hængslet låg, der kan åbnes i en 45 graders vinkel. I låget er der et indbygget termometer, så du kan holde øje med temperaturen i grillen. Nede i grillen ligger en termoplade, der sørger for at fordele varmen jævnt. Pladen har afløbsrende, der leder fedt og væske ned i en opsamler, og letter rengøringen. Grillen er lavet i porcelænsemaljeret stål med et kraftigt stel i aluminium. To store hjul gør det nemt at flytte grillen efter behov. Og under grillen er der en gasflaskeholder med rem, så flasken står godt og stabilt. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 4.699,-
  Jamie Oliver gasgrill - Home Chef 4+1 - Sort/stål
  Jamie Oliver gasgrill - Home Chef 4+1 - Sort/stål, Gasgrill fra Jamie Oliver med 4+1 brændere i sort/stål Gør dig klar til en professionel grilloplevelse uden for køkkenet, inspireret af mesterkokken Jamie Olivers passion for grillmad. Klar til grill på under 10 minutter Inkl. regulatorkit til gasbeholderen Eksklusivt XXL termometer i låget Home Chef er en gasgrill serie med mange uundværlige features, designet til den store grillaften i selskab med familie og venner. Med Home Chef 4+1 kan du grille hele året - uanset vejret. Gasgrill med unik præstation Jamie Olivers gasbrændere er udviklede til at holde i mange år. Antallet af brændere afgør, hvor stor fleksibilitet du får, og hvor avancerede retter du kan tilberede. De robuste støbejernsriste og kontrolpaneler i rustfrit stål har lang holdbarhed. Grillen leveres inkl. regulator til gasbeholderen og praktisk grillcover. Hverdagsgrill i særklasse Home Chef 4+1 er udstyret med mange praktiske funktioner. Det eksklusive XXL termometer med letlæselige tal i låget sørger for fuld kontrol over grillprocessen. Du får en varmerist til at holde maden lun på, 2 rullehjul for nem flytning og en stor grilloverflade på 84,8 x 44,5 cm, der gør det nemt at tilberede mad til alle dine gæster på samme tid. Låget er fremstillet i et dobbelt lag rustfrit stål, der isolerer og sikrer et minimalt varmespild og håndtaget giver et godt greb. Kontrolknapperne giver integreret tænding for hurtig opstart. Du er med andre ord klar til grill i verdensklasse på under 10 minutter. Ekstra god opbevaringsplads De 2 store sideborde giver god opbevaringsplads. Det ene bord er udstyret med en sidebrænder, hvor du kan koge kartofler og lave sovs, mens du griller. Derudover giver bundhylden dig mulighed for at opbevare dit grilltilbehør fx forklæde og redskaber. Rengøring og vedligeholdelse For at få det bedste grillresultat anbefaler vi, at du renser grillen, hver gang du skal bruge den. Det gør du nemt ved at skrue op for alle blus og lade grillen stå i ca. 10 minutter. Derefter er alle fedt- og madrester forkullede, så du nemt kan børste dem af. Garanti Registér dig på Jamie Olivers hjemmeside indenfor 30 dage efter købet, så får du op til 10 års garanti på din nye gasgrill. Om Jamie Oliver Jamie Oliver er for dig, som elsker gode smagsoplevelser. Den folkekære kok betager os med sin jordnære tilgang til madlavning. Han skriver bøger, driver restauranter, underviser, laver tv og udvikler arbejdsredskaber til køkken og grill. Nu designer han også grill. Enkel, sund mad tilført humor og kvalitetsmaterialer kombineret med et funktionelt koncept i et moderigtigt og lækkert design. Værdier der opsummerer Jamie Olivers tilgang til grill. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 3.900,-
  Bon-fire Cone bålfad
  I dag 999,-
  Steba elgrill - VG500
  Steba elgrill - VG500, Elektrisk grill fra Steba Steba VG500 er en elektrisk grill med en stor grillflade på 46 x 34 cm, fordelt på 2 lige store grillplader, som begge er udført i støbt aluminium med non-stick belægning, der sikrer lækre grillresultater samt nem rengøring hver gang. Udstyret med 2 grillplader - 1 rillet og 1 flad 2 varmesystemer Med indbygget termometer Elgrill til ethvert behov De 2 aftagelige grillplader egner sig til forskellige opgaver. Den ene er udstyret med en rillet overflade, der er specielt egnet til steaks, fjerkræ, fisk, som gerne må få en grillet overflade, og den anden plade er udstyret med en flad overflade, der er specielt egnet til skaldyr, grøntsager, pølser m.v. Grillen har 2 varmesystemer, der styres separat på fronten, således at du kan tilberede flere forskellige fødevarer, som umiddelbart ikke kan tåle samme høje temperatur, på samme tid. Det store låg er specielt godt til grilning ved indirekte varme samt giver et mørt grillresultat og en dejlig sprød overflade, uden at kødet bliver tørt. Overskydende fedt føres fra grillpladerne ned i en opfangskål, og du opnår dermed det mest optimale "low-fat" resultat. Låget har indbygget termometer, så du let kan følge temperaturen i grillen. Placering af grillen Grillen kan placeres på alle overflader, der kan tåle varme. Det er også muligt at tilkøbe en grillvogn, som er designet specielt til Steba VG500. Grillvognen giver en god arbejdshøjde og er udstyret med 2 sideborde samt flere hylder, der giver god plads til opbevaring af forskellig art. Steba VG500 er udført i stål og varmeresistent plast i siderne.
  I dag 2.999,-
  Jamie Oliver rotisseri til gasgrill
  I dag 699,-
  Jamie Oliver rotisseri til gasgrill
  I dag 799,-
  Bon-fire gasgrill - 3B - Stål - Inkl. cover
  I dag 2.999,-
  Gardenlife havepejs - Cuenca
  I dag 649,-
  Bon-fire gryde med låg - 8 liter
  I dag 490,-
  Scanpot bålfad
  I dag 300,-
  Gardenlife havepejs - Saragossa
  I dag 899,-
  Steba elgrill - VG 350 BIG - Sort
  I dag 2.299,-
  Rösle fiskeholder
  I dag 229,-
  Rösle brødhylde til kuglegrill
  I dag 299,-
  Rösle grillpande
  I dag 299,-
  Greenwell grillhytte - 6,9 m²
  I dag 37.999,-
  Rösle grillpensel
  I dag 199,-
  Rösle pølserister (Hot Dog Roaster)
  I dag 229,-
  Rösle rygeboks
  I dag 149,-
  Grill med termostat
  Grill med termostat, Den multifunktionelle grill er ideel til at grillning, dampning og rygning. Uanset om du tilbereder fisk, kød, grøntsager eller fjerkræ - så tilbyder grillen uanede muligheder og nye smagsoplevelser. Vha. to separate bakker kan du grille eller ryge direkte eller indirekte.    Et termometer på toppen viser temperaturen, der kan styres perfekt via ventilationsåbningerne. Opsamlingsskålen under grillen bruges til indsamle udstrømmende saft og kan - efter behag - hældes tilbage over kødet.   Brugervenligheden og fleksibiliten lover masser af grillfornøjelser.       Highlights:   Perfekte ryge- eller damperesultater Robust, mobil metalramme Termometer i toppen Individuel lufttilførsel og udsugning Ventilationsspjæld i siden Forkromet grillrist Kulgitre til begge kedler To store hjul (Ø 15 cm) Sidehåndtag så man kan skubbe grillen Opbevaringsgitter i bunden af ​​grillen Træhylde foran på grillen Velformede træhåndtag inkl. opsamlingsskål til stegesaft       Tekniske specifikationer:   Højde åben: ca. 117 cm, lukket: ca. 115cm Bredde i alt: ca. 115cm Dybde total: ca. 67cm Grillflade: ca. 58x30cm lille kedel: 31cm bred, 30 cm i diameter stor keddel: ca. 62,5cm bred, 30 cm i diameter Træhylde: omkring 61x20cm nederste opbevaringsgitter: ca. 66x31cm Materiale: pulverlakeret metal, varmebestandig maling Vægt: ca. 14,5kg       Indeholdt i leveringen:   1 multifunktionsgrill Monteringsmaterialer Monteringsvejledning
  I dag 745,-
  XXL Trækul Grillstarter, sortmalet, med varmeskjol
  I dag 175,-
  Bon-fire bålsæt
  Bon-fire bålsæt, Bålsæt fra Bon-fire Med dette Bon-fire bålsæt kan du nyde madlavningen under åben himmel sammen med familie og venner. Bålsættet giver dig mulighed for at tilberede mad på en ny og anderledes måde. Tag bålsættet med på stranden, i skoven eller slap af hjemme i haven eller ved sommerhuset - alt det kræver er en bålplads. Bon-fire bålsættet er nemt at flytte og tage med og skaber hygge overalt. Sættet indeholder: 3-benet stativ (140 cm) med samlenøgle Grillrist (Ø 60 cm) Halv BBQ-pande i sort emalje (29 X 57 cm) inkl. monteringsbeslag 6 liters gryde i sort emalje med rødt låg Forniklede kæder til ophæng (50 cm lange) Saml familien eller vennerne rundt om bålet og nyd at lave lækker mad over åben ild - en hyggelig måde at nyde udelivet og samværet på. Hyggelig og fleksibel madtilberedning Bålsættet indeholder alt, hvad der skal bruges til at lave et lækkert måltid mad under åben himmel. Lav et bål og sæt gryden med kartofler eller grøntsager over, imens der er flammer. Når der kommer gløder i bålet, kan kødet grilles på grillristen. Grillristen kan også bruges til at varme flutes eller grøntsager - brug da yderkanten. Grydens og grillristens højde kan nemt justeres ved hjælp af kæderne afhængigt af, hvor meget varme maden kræver. I den medfølgende BBQ-pande kan du lave en lækker paella, en sprød pizza, eller du bruge den til at stege kød i, imens der er flammer. Når vejret bliver koldere, kan du bruge bålsættet til at lave en lækker suppe eller varme en portion gløgg. Se mere i vores inspirationsguide til Bon-fire .
  I dag 1.499,-
  Rösle kuglegrill - No.1 Sport F50 - Sort
  Rösle kuglegrill - No.1 Sport F50 - Sort, Kuglegrill fra Rösle - No. 1 F50 SPORT Sætter du pris på grillmad med en lækker, røget smag, er Rösle No. 1 F50 SPORT en grill for dig. Indbygget termometer i låget Grill ved direkte og indirekte varme Lufttilførsel og temperatur kontrolleres let Funktionel og billig kulgrill Kun med en kulgrill er du 100 % sikker på at få den enestående røgede smag, som gør grillmad til en helt særlig smagsoplevelse. Denne Rösle kuglegrill har et grillareal på Ø 50 cm og med det høje låg, er der god plads til at grille selv større fjerkræ som kalkun. Uundværlige features Rösle No. 1 Sport F50 er udstyret med et praktisk fast-hængslet låg, der kan åbnes i en 45 graders vinkel. I låget er der et indbygget termometer, så du kan holde øje med temperaturen i grillen. Grillens smarte grillrist kan åbnes i hver side, hvis der er behov for at tilføre flere briketter. Lufttilførsel og temperatur kan let kontrolleres ved hjælp af ventilationssystemet ved at dreje håndtaget. Dertil kommer, at kulristen er flytbar, hvilket gør det muligt at grille ved direkte og indirekte varme. Kuglegrillen har et kraftigt stel i aluminium samt store hjul, så den er nem at flytte rundt på. Under grillen er der en hylde til opbevaring. Grillen leveres delvist samlet. Det er en god idé at overdække din grill, når du ikke bruger den, så den beskyttes mod vind og vejr. Se vores udvalg af grillovertræk . Denne vare leveres til hele landet, inkl. Bornholm og øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på Færøerne eller Grønland, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 1.999,-
  Jamie Oliver grillovertræk
  I dag 299,-
  Rösle grillovertræk
  I dag 299,-