Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Grill og udstyr

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Weber kuglegrill 47 cm, betræk+starter
  I dag 400,-
  Weber grillsæt
  I dag 300,-
  Grill sæt
  I dag 250,-
  WEBER Weber Style™ Starter Krydderisæt
  I dag 150,-
  Weber grill pande
  I dag 60,-
  Steba elgrill - VG 250 - Sort/sølv
  I dag 899,-
  Bon-fire bålsæt XL
  Bon-fire bålsæt XL, XL bålsæt fra Bon-fire Med dette Bon-fire bålfad kan du nyde udelivet hele året rundt sammen med familie og venner. Bålfadet er en ny og anderledes måde at tilberede mad, som er mere fleksibel end grillen. Tag bålsættet med på stranden, i skoven eller slap af hjemme på terrassen eller ved sommerhuset - Bon-fire bålsættet er nemt at flytte og tage med og skaber hygge overalt. Specifikationer 3-benet stativ (140 cm) med samlenøgle Grillrist (Ø 60 cm) BBQ-pande i sort emalje (Ø 60 cm) 6 liters gryde i sort emalje med rødt låg Forniklede kæder til ophæng (50 cm lange) Saml familien rundt om bålet, og nyd at lave lækker mad over åben ild - en hyggelig måde at nyde naturen, udelivet og samværet på. - Hvor som helst og når som helst. Fleksibel madtilberedning Bålsættet indeholder alt hvad der skal bruges til at lave et lækkert udendørs måltid. Lav et bål i bålfadet, og hæng gryden med kartofler eller grøntsager op i kæden imens der er flammer. Når der kommer gløder i bålet kan grillristen hænges op i kæderne, og kødet grilles. Grillristen kan desuden bruges til at varme flutes eller grøntsager ude i kanten. Kæderne kan justeres i højden afhængigt af hvor meget varme råvarerne skal have. I den medfølgende BBQ-pande kan du lave en lækker paella, en sprød, smagfuld pizza eller bruge den til at stege kødet imens der er flammer, så man undgår at brænde det. Når vejret bliver koldere er bålsættet velegnet og hyggeligt at bruge til at koge en lækker suppe, eller varme gløgg. Se mere i vores inspirationsguide til Bon-fire .
  I dag 1.279,-
  Weber Grill
  I dag 400,-
  Rösle grillrist
  I dag 849,-
  Bon-fire bålsæt med bålfad
  Bon-fire bålsæt med bålfad, Nyd udelivet på en ny måde med Bon-fire bålsæt Med dette Bon-fire bålsæt kan du nyde madlavningen under åben himmel sammen med familie og venner. Bålsættet giver dig mulighed for at tilberede mad på en ny og anderledes måde. Tag bålsættet med på stranden, i skoven eller slap af hjemme i haven eller ved sommerhuset. Bon-fire bålsættet er nemt at flytte og tage med og skaber hygge overalt. Sættet indeholder: Bålfad (H 49 x Ø 77 cm) 3-benet stativ (H 140 cm) med samlenøgle Grillrist (Ø 60 cm) Halv BBQ-pande i sort emalje (29 X 57 cm) inkl. monteringsbeslag 6 liters gryde i sort emalje med rødt låg Forniklede kæder til ophæng (50 cm lange) Saml familien eller vennerne rundt om bålet og nyd at lave lækker mad over åben ild - en hyggelig måde at nyde udelivet og samværet på. Hyggelig og fleksibel madtilberedning Bålsættet indeholder alt, hvad der skal bruges til at lave et lækkert måltid mad under åben himmel. Lav et bål og sæt gryden med kartofler eller grøntsager over, imens der er flammer. Når der kommer gløder i bålet, kan kødet grilles på grillristen. Grillristen kan også bruges til at varme flutes eller grøntsager - brug da yderkanten. Grydens og grillristens højde kan nemt justeres ved hjælp af kæderne afhængigt af, hvor meget varme maden kræver. I den medfølgende BBQ-pande kan du lave en lækker paella, en sprød pizza, eller du bruge den til at stege kød i, imens der er flammer. Når vejret bliver koldere, kan du bruge bålsættet til at lave en lækker suppe eller varme en portion gløgg. Se mere i vores inspirationsguide til Bon-fire .
  I dag 1.919,-
  Weber, Smokey Joe
  I dag 300,-
  Grillsæt Menu
  I dag 100,-
  Bord med indbygget Grill
  I dag 1.200,-
  Grill bord med indbygget Grill
  I dag 5.900,-
  Stor lukket gril i rustfrit stål.
  I dag 9.000,-
  Primagaz 11 kg
  I dag 400,-
  Pattegris grill / store grill , udlejes
  I dag 500,-
  Weber
  I dag 50,-
  Gasgrill cookware
  I dag 150,-
  Cobb gril
  I dag 500,-
  Weber Smokey Joe Premium Sort
  I dag 250,-
  Weber Style (stor 30cm saltkværn)
  I dag 265,-
  Hæv og svingbar bålstativ
  I dag 650,-
  Bål pander
  I dag 60,-
  Have grill
  I dag 100,-
  11 kg prim gas I dag 375,-
  Weber Performer m/gastænder
  I dag 2.000,-
  Weber GO Anywere I går 300,-
  Rist til beton grill
  I dag 152,-
  Briketter 2.pak
  I dag 64,-
  Kuglegrill
  I dag 298,-
  Kuglegrill - gas
  I dag 388,-
  Tøndegrill
  I dag 680,-
  Stegetermometer
  I dag 31,-
  Gasgrill 3 brændere
  I dag 1.521,-
  Kassegrill XL
  I dag 596,-
  Kuglegrill
  I dag 839,-
  Bon-fire Tipi - 175 cm
  I går 238,-
  Weber grill ø 57
  I går 250,-
  Rösle perforeret grillpande
  I går 229,-
  Rösle digitalt stegetermometer til grillkød
  I går 349,-
  XL grillstarter
  I dag 99,-
  Havegrill
  I dag 399,-
  Greenwell grillhytte - 9,2 m²
  I går 39.999,-
  Rösle rygeboks
  I går 149,-
  Gagrill
  I dag 4.855,-
  Rösle grillspatel - Barbecue Turner
  I går 229,-
  Gardenlife havepejs - Malaga
  I går 999,-
  Jamie Oliver rotisseri til gasgrill
  I går 699,-
  Rösle grillspatel - Barbecue Turner XL
  I går 299,-
  Rösle grillpande
  I går 299,-
  Rösle børstehoveder til grillbørste
  I går 79,-
  BRIKETTER 9 KG
  I dag 79,-
  Steba elgrill - VG 400 - Sort/rød
  I går 1.799,-
  Gardenlife havepejs - Cuenca
  I går 649,-
  Bon-fire Tipi - 140 cm
  I går 160,-
  Rösle grillbørste
  I går 249,-
  Beton Grill
  I dag 2.216,-
  Gardenlife havepejs - Cordoba
  I går 375,-
  Bon-fire bålstativ Ø70 cm
  Bon-fire bålstativ Ø70 cm, Bålstativ fra Bon-fire Med dette Bon-fire bålfad kan du nyde udelivet hele året rundt sammen med familie og venner. Bålfadet er en ny og anderledes måde at tilberede mad, som er mere fleksibel end grillen. Tag bålsættet med på stranden, i skoven eller slap af hjemme på terrassen eller ved sommerhuset - Bon-fire bålsættet er nemt at flytte og tage med og skaber hygge overalt. Specifikationer 3-benet stativ (140 cm) med samlenøgle 6 liters gryde i sort emalje med rødt låg Forniklede kæder til ophæng (50 cm lange) Grillrist (60 cm) Bålfad i stål, sølvfarvet (2 mm - Ø 70cm) Halv BBQ pande i sort emalje (29 X 57 cm), inkl. beslag Saml familien rundt om bålet, og nyd at lave lækker mad over åben ild - en hyggelig måde at nyde naturen, udelivet og samværet på. - Hvor som helst og når som helst. Fleksibel madtilberedning Bålsættet indeholder alt hvad der skal bruges til at lave et lækkert udendørs måltid. Lav et bål i bålfadet, og hæng gryden med kartofler eller grøntsager op i kæden imens der er flammer. Når der kommer gløder i bålet kan grillristen hænges op i kæderne, og kødet grilles. Grillristen kan desuden bruges til at varme flutes eller grøntsager ude i kanten. Kæderne kan justeres i højden afhængigt af hvor meget varme råvarerne skal have. I den medfølgende BBQ-pande kan du lave en lækker paella, en sprød, smagfuld pizza eller bruge den til at stege kødet imens der er flammer, så man undgår at brænde det. Når vejret bliver koldere er bålsættet velegnet og hyggeligt at bruge til at koge en lækker suppe, eller varme gløgg. Se mere i vores inspirationsguide til Bon-fire .
  I går 1.599,-