Spansk Kørvel - økologisk

Spansk Kørvel - økologisk

25 kr.

Flot & kraftig plante - lige til at sætte i eget krydderurtebed, i haven eller i en stor krukke. For næste år er den spanske kørvel en velvoksen sag! Spansk Kørvel - eller sødskærm - er en skøn flerårig krydderurt med fin anissmag. Brug den til kørvelsuppe med smilende æg, som drys ovenpå suppe og salater og i madpandekager. Også perfekt i en krydderblanding til fisk - eller i pesto. Spansk Kørvel kan fryses: - klip bladene fint og frys i bøtter. Moderplanten stammer fra en økologisk gammel gartnerhave - og nu har jeg altså 7 stk. Spansk Kørvel til salg. Planten står i et bed med økologisk jord og har en fin størrelse til omplantning. Den spanske kørvel kommer igen - år efter år. Næste år er det blevet til en meget stor, kraftig og meget fyldig plante. - NB! Billedet viser min kæmpestore moderplante! Spansk Kørvel har en lang pælerod, derfor graver jeg først op lige før afhentning, så kørvelen kan komme direkte hen og blive plantet i sin nye have. Prisen er pr. stk. Skal plantes samme dag, som den afhentes! Afhentes i Frederikshavn. Se også min annonce for Kompostorm. Det er tid nu, hvis ormene skal i gang med arbejdet med at lave kompost! - Og her er det først til mølle; antallet af portioner er begrænset!

Frederikshavn·søn.·

DRIVHUS PLANTER SÆLGES      (NEDSAT)

DRIVHUS PLANTER SÆLGES (NEDSAT)

5 kr.

Der er mange forskellige slags tomat, agurk, chili, peber, aubergine, squash og græskar. Udover det er der små planter af granatæble, passionsfrugt dragefrugt (pitahaya), citron, citron med mini citroner, clementin, æble og kiwi. Sød kartoffel. Jeg skal bruge pladsen i drivhuset, derfor sælges de til 5 kr. pr. stk. Planterne kan afhentes på Hovbro 13, Aidt 8881 Thorsø eller jeg kan tage med mod forudbetaling til Hammel, Randers, Højbjerg (Aarhus) Jeg kan sende billeder af planterne, hvis det ønskes. Mvh Lise 50714540

Thorsø·ons.

Få beskedNår der er nye resultater i Til køkkenhaven

Lup med søgeord i
Ukrudtsduge (NYE!) - 140m x 0.80m - 112 m2 pr stk

Ukrudtsduge (NYE!) - 140m x 0.80m - 112 m2 pr stk

600 kr.

Nye ukrudtsdug ruller med jordpløkker sælges. Jeg har 60 ruller på lager. De er 140 m lange og 80 cm brede. Og perfekt til din køkkenhave. De holder ukrudtet nede, samtidig med, at de holder på fugten og varmen. Der følger jordpløkker med, som er 16cm lange. Til hver rulle er der 250 pløkker. I Jem&Fix ville et dug i samme størrelse koste 1.120,- og pløkkerne ville koste 375,- så der er rigtig mange penge at spare her, da det er under halv pris.

Herning·20. apr.·

Søde og saftige rabarberplanter

Søde og saftige rabarberplanter

15 kr.

Fine søde og saftige rabarberplanter, der får lange søde røde stængler, som er rigtige gode til saft, bagværk, desserter og syltetøj/grød. Det er en god gammel sort - vi ved ikke hvilken? Da den har været her længere end vi har. Planter med fint rodnet spirer i 15-20 cm potte lige klar til at plante ud. De koster 15 pr stk Rabat 3 stk. for 40 kr. Hvis man bare ønsker stænglerne så har vi dem til salg når sæsonen starter til foråret, se anden annonce.

Otterup·31. mar.

Dansk køkkengræskar 20 græskarfrø med forsendelse

Dansk køkkengræskar 20 græskarfrø med forsendelse

59 kr.

Græskarfrø af klassisk dansk køkkengræskar grønt og tigerstribet. 20 stk. frø til Dansk Køkkengræskar sælges og sendes med Post Nord Alm. brevpost. Forsendelsen er inkluderet i prisen. Se opskrift på syltning ved at kopiere dette link til din browser eller Google søgning: https://www.youtube.com/watch?v=7rWWZhs7dH8 Det Praktiske SMS med modtagerens navn og adresse kan sendes på tlf.: 4 - 1234567 efter betalingen - Ring først og hør, om der er flere frø. Der kan betales via mobilpay til Martin Westy Løvendahl på tlf: 4 - 1234567. Med 20 stk. frø skulle der være nok frø til at få succes med dine græskarplanter. Som du kan se af fotosne, bliver frøene løbende testet for spiring. Dine frø er naturligvis fra sidste efterår. Det er verdens bedste syltegræskar med en bedre smag end de amerikanske orange, tyrkis og gule græskar. Det klassiske danske køkkengræskar (dansk syltegræskar) findes så vidt vides kun i Danmark. Dansk køkkengræskarfrø sælges så længe lager haves. Et smagsfuldt aromatisk græskar, som du selv kan dyrke. Ring til tlf. 4 - 1234567, så du kan komme i gang.

Skanderborg·2. dec. 2022·