Mustang Vintage Race 28" racercykel med 14 gear - Mint green

Mustang Vintage Race 28" racercykel med 14 gear - Mint green

2.999,00 kr.

Mustang Vintage Race Til dig der nyder de lange strækninger. Og som hverken vil gå på kompromis med funktionalitet eller stil. Vintage Race leder tankerne hen på en tid, hvor cykelløb ikke blev vundet ved hjælp af wattmålere, men af ryttere med råstyrke, udholdenhed og gode ben på dagen. Landevejscykel i retrostil Stålstel 14 udvendige Shimano Tourney-gear Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Racer med udstyret i orden Vintage Race er en let cykel med solidt stålstel og moderne komponenter, der får dig ud ad cykelstier og landeveje i højt tempo. Nostalgisk æstetik Cyklen er stilsikker i sit retrodesign med gennemførte detaljer som greb med styrbånd i læderlook, lille frontlad og dæk med lyse kanter, der fuldender looket. Garanti Du får 10 års stelbrudsgaranti på Mustang Vintage.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Mustang Racer 28" racercykel med 16 gear - Azure blue

  Mustang Racer 28" racercykel med 16 gear - Azure blue

  3.999,00 kr.

  Mustang Racer Ser du lange distancer og stejle bakker som din ven frem for fjende? Som et forfriskende afbræk i hverdagen frem for en undskyldning for at tage bilen? Mustang Racer er til dig, der er dus med landevejen og elsker fart over asfalten. Racercykel i Azure blue Landevejscykel til motion og transport Let alustel 16 udvendige Shimano Claris-gear Få godt med kilometer i benene Let alustel, aerodynamisk geometri og 16 udvendige gear med gearskifter i bremsegrebet. Mustang Racer er bygget til at få dig op i fart, ud over stepperne og op ad bakkerne i fornem stil. Cyklen er desuden udstyret med dobbeltbundede alufælge, fælgbremse på for- og baghjul og indvendig kabelføring. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Racer.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Racer cykel

   Racer cykel

   2.200 kr.

   Herreracer, Trek Alpha 2.3, 52 cm stel, 20 gear, stelnr. WTU011G0585E Ældre Trek aluminiums racer sælges. Komplet Shimano 105 geargruppe Cyklen har lige fået monteret ny kæde, styrbånd, bremseklodser bag og nogle af kablerne. Hjulsæt og dæk(Schwalbe Marathon Plus 700*25) har kørt under 400km. Med vendbare klikpedaler Cyklen er 100% køreklar Passer til person på omkring 165cm Har en lille bule i overrør ( se billede 4 ) Kan afhentes i store dele af landet efter aftale - afhentning foretrækkes

   Sønder Felding·ons.

   Gravel Bike fra Jensen i Carbon

   Gravel Bike fra Jensen i Carbon

   23.000 kr.

   Sælges fordi jeg ikke kommer til at cykle til og fra mit arbejde mere hvor jeg fik brugt den mest til. Den har kørt 1100 km og er meget velplejet. Står som ny. Alt service overholdt hos Jensen. Købt d. 24-03-22. Fantastisk cykel med elektronisk gear skifte som bare fungerer:) Har stor set kun brugt den på landevejen. Der følger også komplet skærmset med. JENSEN Gravel SL Carbon model er blevet opgraderet på flere punkter i forhold til forgængeren, rammen er blevet lettere og er kommet ned på 1100 gram, stivhed  og dermed kraftoverførslen er forbedret uden at gå på kompromis med komforten. Personer der ønsker en lidt mere "race" position har ofte problemer på mange Gravel cykler da man sider noget mere oprejst i forhold til landevejscyklen, for at imødekomme dette problem har vi forminsket STACK højden hvilket betyder du får mulighed for at få en lavere køreposition på cyklen end på de fleste andre Gravel cykler.  Har følgende komponenter: Stel: Gravel SuperLight Carbon Bagskifter: Shimano GRX Di2 11 speed  Forskifter: Shimano GRX Di2 11 speed  STI-Greb: Shimano GRX 11 speed Di2 Bremser: Shimano GRX Hydraulisk Disc Krank: Shimano GRX 2x11 speed Kassette: Shimano 11 speed Kæde: Shimano XT/Ultegra 11 speed Hjul: Shimano WH-RS171  Styr: PRO Gravel Alloy Frempind: KalloySadelPRO Sadelpind: Kalloy Dæk: Specialized Pathfinder PRO 700x38 Størrelsen: L 180-188 cm.

   Tranbjerg J·søn.·

   Fremhævet
   Cube attain herre racercykel

   Cube attain herre racercykel

   4.500 kr.

   HASTER! BYD! Cube attain herre racer cykel. Sort,rød og hvid. Stel størrelse 58. Købt continal grand Prix 5000 dæk til. Tilkøbt Shirmano pedaler. Medfølger Bagskærm der kan tages af og på. Holder til drikkedunk. Omkring 12000 kr fra ny med stel,dæk, pedaler osv. Trænger til nyt styrbånds tape da det der er på er begyndt at gå op/i stykker. Skal have ny slange i bag dækket. Den har altid hængt indenfor og har ikke være brugt de sidste 2 år +. Vedligeholdt og godt passet på. Sælger også cykel sko og diverse cykeltøj i størrelse xxl og xl. Afhentning på Nørrebro

   København N·5. apr.

   Specialized Roubaix Expert Di2, 58 cm stel

   Specialized Roubaix Expert Di2, 58 cm stel

   14.900 kr.

   Lækker Specialized Carbon racer med Veltec aero fælge og Di2 Ultegra elektriske gear. In-Zertz vibrationsdæmpning i stel, gør den til en fornøjelse at køre på. Er sat op til 188 cm og passer fra ca. 178-192 cm. Cyklen er købt i 2015. Den har kørt ca. 8000 km. Den er vedligeholdt (kassette/kæde ca. 500 km, lejer i hjul/kassettehus skiftet for 2 år siden,Stronglight klinger ca. 2000 km. styrbånd og sadel helt nyt). Den er i flot stand, men har selvfølgelig brugs spor. Lader medfølger. Sælges uden pedaler. Gear : Shimano Ultegra di2 Kranksæt : Shimano Ultegra 52/36T Kassette : Shimano Ultegra, 10-speed, 12-28T Bremser : Shimano Ultegra Hjul : Veltec Speed 4.5 ACC Dæk : Specialized Roubaix Pro 23/25 Sadel : Giant Contact Forward Vægt : 8 kg.

   Glostrup·23. mar.·

   Superior Racer

   Superior Racer

   12.000 kr.

   Superior Team Road Di2 LTD, en ægte fuldblods Cardonracer i rigtig fin stand. Nyserviceret og med opdateret Di2. Komplet Ultegra 6800 gruppe, 22 gear, nye klinger, casette, kæde og keramisk kranklejer. DT Swiss hjul med Continental GP 5000 dæk, kørt under 10km. siden service, Stel størrelse 52, passende til en højde på 170-180cm. Sælges da jeg ikke får den brugt så meget som den fortjener. En kanongod racer og et fund til prisen (nypris 20.000).

   Sæby·7. mar.·

   Få beskedNår der er nye resultater i Racercykel

   Lup med søgeord i
   Pinarello Dogma F

   Pinarello Dogma F

   69.990 kr.

   Den ultimative- og smukkeste racer bestående af High-End komponenter: Dogma F 51,5 stel i Plutonium Flash... Shimano Dura-Ace Di2 12-speed geargruppe... Princeston Carbonworks Wake 6560 carbon hjulsæt... 100x40 integreret carbon styr m/ Garmin holder... Oversize pulley med keramiske lejer... 3D printed 145' carbon letvægts sadel... Der medfølger 2 extra Q-rings til oval set-up... Sat op til 172cm. på billeder... (uden pedaler & flaskeholdere). Samme opsæt koster kr. 134.600,- hos Børkop Cykler idag.

   Kolding·4. mar.

   Koga Miyata Racer Racercykel Retro Vintage

   Koga Miyata Racer Racercykel Retro Vintage

   7.000 kr.

   Koga Miyata Gents Racer. En rigtig caféracer. Næsten ubrugt herreracer fra 80erne i ekstremt fint stand - hysterisk velholdt. Totalt retro. Vil skyde på den har kørt max 1000 km på knap 40 år. Har nye Schwalbe dæk fordi de original var rådnet væk. Har aldrig set regn og sne. Original saddel kan findes frem. Cykelcomputer kan pilles af da den heller ikke er original. Den har 1 skade hvor lak er skallet af svarende til 1mm2 (se billede). Den er næsten for pæn at køre på i hverdagen.

   Vejle·3. jan.·

   KOGA Colmare

   KOGA Colmare

   11.000 kr.

   KOGA Colmare racercykel, herre model str. L med diverse ekstraudstyr. OBS KLICK fix taske, flaske og mobilholder medfølger ikke, da de skal bruges på min gamle racer ;0) Købt hos Fri Bikeshop i Slagelse september 2021. Sælges da jeg desværre må konstatere, at den ikke vil blive brugt i det omfang jeg forestillede mig. Der er derfor kun kørt 5 ture i sommeren 2022 på den, hvorfor den fremstår fuldstændig som ny, flot og velholdt. Den har stået i skur i hele perioden. Jeg håber en anden vil få glæde af cyklen ;0) Kvittering haves og er vedhæftet her i annoncen. Af hensyn til GDPR, har jeg skjult mit navn og adresse, men den fulde kvittering får køber naturligvis med sig med sig ved handel. Lidt om cyklen: KOGA Colmaro Sports er en racercykel i et sporty design. Cyklen er perfekt til manden, der vil hurtigt rundt på vejene, på den mest stilfulde måde. Kom godt afsted på alu-cyklen med de 30 udvendige gear og stop sikkert op med de effektive hydrauliske skivebremser. Forøg din cykelglæde med denne KOGA Colmaro Sports i dag Alle KOGA cykler er håndbygget i Holland, hvor hver eneste cykel følger én mekaniker, der sammensætter alle dele. Med denne unikke arbejdsgang bliver intet overset eller tabt i samlingsprocessen, som giver et tæt forhold mellem cykel og mekaniker... Prisen er fast, mobilpay ønskes og cyklen afhentes på adressen.

   Slagelse·21. aug. 2023·

   Cannondale Super Six Evo 105 str 54

   Cannondale Super Six Evo 105 str 54

   9.750 kr.

   Cannondsle Super Six Evo 105 str 54 Købte den for at komme lidt ud at race & bruge den til job. men er aldrig kommet i gang stilen er bare ikke mig, bruger min MTB meget mere. den har Max kørt 750 km, og står faktisk som ny, har fået sat ekstra gode dæk på da det var meningen den skulle bruges i hverdagen. Har kvitteringer og alt til cyklen i en mappe. Cyklen er alu Racer med Carbon forgaffel . Den har altid stået inde på midt kontor og har aldrig kørt i regnvejr. Tror det er 28" stelnr: wazgm25180j

   Svenstrup J·30. jul. 2023

   Unik Retro Racercyler

   Unik Retro Racercyler

   4.100 kr.

   Lækker forårsklar vintage-racer i stål, håndbygget af Design Cykler, Odense, i 1990. Jeg har været eneste ejer, og den står super skarpt - og med undtagelse af Campagnolo-drikkedunk - fuldstændig som da den blev afhentet for 33 år siden. Se sidste billede. Den er samlet komplet med datidens Shimano 105 og Wolber Gentleman GTA 700 fælge, samt San Marco Rolls retro-lædersadel. Både læderstropper på tåclipspedaler, lakering, klodser og dæk, er originalt fra 1990. Cykling fik dog aldrig min store interesse, og derfor har den kun sammenlagt kørt få hundrede kilometer de første 10 år af ejerskabet, og har altid stået inde. I forhold til vintage retro-racercykler, er her virkelig tale om en unik tidslomme. Original kvittering haves.

   Odense SØ·23. apr. 2023·

   Silverback Strela 2 racercykel

   Silverback Strela 2 racercykel

   5.600 kr.

   Silverback Strela 2 - cyklen er ny Flot racer fra Silverback m. fuld Shimano Tiagra 10 speed. - Farve: Altima black/frost white. - Ramme: SB Custom butted 6061 alu. - Forgaffel: SBC Carbon. - Fælge: Alex Race. - Nav: Shimano Tiagra. - Dæk: Schwalbe Lugano. - Frempind: SBC 3D Forged Alloy. - Styr: SBC Light Alloy. - Saddelpind: SBC Forged light Alloy. - Sadel: SBC Performance. - Bremser: Shimano Tiagra. - Skiftere: Shimano Tiagra 2x10. - Forskifter:: Shimano Tiagra. - Bagskifter: Shimano Tiagra 10 speed. - Kæde: KMC X10, 10 speed. - Kassette: Shimano CS-4600 11-25. - Kransæt: Shimano Tiagra, 50/34T. - Krankboks: Shimano Hollowtech. Stelstr. 53 / medium (165 - 178 cm) Stel nr. WJB06032K Vægt: 9,2 kg. (Excl. Pedaler) Den annoncerede pris er fast

   Hedehusene·6. dec. 2022

   Herre Cykel, både racer og hverdagscykel

   Herre Cykel, både racer og hverdagscykel

   3.200 kr.

   Fixed Gear Cykel til salg! Den har fået helt nyt bagdæk, slange og kæde. Den er 3 år gammel og kostet 6000 som ny. Den kører som den skal og det er som sagt en Fixed Gear Cykel, hvilket vil sige at pedalerne drejer med kæden, så du kan få hurtigt fart på uden at bruge mange kræfter. Derfor kan det både fungere som hverdages cykel og sportscykel. Den har haft en anden ejer end mig, og der er tydeligt stel nummer. Kom og prøv en tur på den??

   Frederiksberg·2. dec. 2022