Mustang Racer 28" racercykel med 16 gear - Azure blue

Mustang Racer 28" racercykel med 16 gear - Azure blue

3.999,00 kr.

Mustang Racer Ser du lange distancer og stejle bakker som din ven frem for fjende? Som et forfriskende afbræk i hverdagen frem for en undskyldning for at tage bilen? Mustang Racer er til dig, der er dus med landevejen og elsker fart over asfalten. Racercykel i Azure blue Landevejscykel til motion og transport Let alustel 16 udvendige Shimano Claris-gear Få godt med kilometer i benene Let alustel, aerodynamisk geometri og 16 udvendige gear med gearskifter i bremsegrebet. Mustang Racer er bygget til at få dig op i fart, ud over stepperne og op ad bakkerne i fornem stil. Cyklen er desuden udstyret med dobbeltbundede alufælge, fælgbremse på for- og baghjul og indvendig kabelføring. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Racer.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Mustang Vintage Race 28" racercykel med 14 gear - Mint green

  Mustang Vintage Race 28" racercykel med 14 gear - Mint green

  2.999,00 kr.

  Mustang Vintage Race Til dig der nyder de lange strækninger. Og som hverken vil gå på kompromis med funktionalitet eller stil. Vintage Race leder tankerne hen på en tid, hvor cykelløb ikke blev vundet ved hjælp af wattmålere, men af ryttere med råstyrke, udholdenhed og gode ben på dagen. Landevejscykel i retrostil Stålstel 14 udvendige Shimano Tourney-gear Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Racer med udstyret i orden Vintage Race er en let cykel med solidt stålstel og moderne komponenter, der får dig ud ad cykelstier og landeveje i højt tempo. Nostalgisk æstetik Cyklen er stilsikker i sit retrodesign med gennemførte detaljer som greb med styrbånd i læderlook, lille frontlad og dæk med lyse kanter, der fuldender looket. Garanti Du får 10 års stelbrudsgaranti på Mustang Vintage.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   BH gravel X 2023

   BH gravel X 2023

   28.000 kr.

   BH Gravel X 2023 model kørt 1 tur. Jeg sælger denne fede gravel cykel, da jeg har mistet interessen for at cykle så siden den er blevet samlet i start oktober 2023 har den kun kørt 1 enkelt tur. Så tænker der en anden der skal have glæde af den. Specs: Sram rival etap med quarq wattmåler i venstre pedal arm ( denne har lidt brugspor da wattmåleren er fra min tidligere landevejscykel ) men fungere 100 procent og fejler intet. Zipp 303s Carbon hjulsæt 45 mm profil. Token ceramic krankboks Zipp sl alu frempind 120 mm Zipp xlpr styr 400 mm S-works power saddel Carbon Ramme og saddelpind er selfølgelig Carbon. Baglygte på saddelpind kan selfølgelig let afmonteres ?? Så her får du en sprit ny cykel med gode dele på for 28.000

   Årslev·15. dec. 2023