Mustang Christian 28" herrecykel med 3 gear - Black

Mustang Christian 28" herrecykel med 3 gear - Black

2.999,00 kr.

Mustang Christian Klassisk uden at være kedelig. Enkel uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Ligesom sit evigt populære navn er Mustang Christian en solid evergreen, der aldrig går af mode. Let aluminiumsstel Indvendige gear for mindre vedligeholdelse Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Byens mest populære herre Når turene mellem arbejdet, supermarkedet og øl med vennerne glider nemmere, gør hele hverdagen det også. Christians lette aluminiumsstel, sadlen og de ergonomiske greb gør cykelturen ubesværet og komfortabel. Cyklen passer både til smutture og lidt længere strækninger. Bygget til byens travle gader Med indvendige gear, slagfast lakering og antirustkæde er cyklen skabt til at klare, hvad byens gader måtte byde på af vandpytter, snavs og parkeringer i det fri. Dobbeltbundede aluminiumsfælge, dæk med punkteringsbeskyttende indlæg og fodbremse gør cyklen parat til de trafikerede cykelstier. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Christian.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Mustang Christian 28" herrecykel med 7 gear - Black

  Mustang Christian 28" herrecykel med 7 gear - Black

  3.299,00 kr.

  Mustang Christian Klassisk uden at være kedelig. Enkel uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Ligesom sit evigt populære navn er Mustang Christian en solid evergreen, der aldrig går af mode. Let og ekstra højt aluminiumsstel Indvendige gear for mindre vedligeholdelse Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Byens mest populære herre Når turene mellem arbejdet, supermarkedet og øl med vennerne glider nemmere, gør hele hverdagen det også. Christians lette aluminiumsstel, sadlen og de ergonomiske greb gør cykelturen ubesværet og komfortabel. Cyklen passer både til smutture og lidt længere strækninger. Bygget til byens travle gader Med indvendige gear, slagfast lakering og antirustkæde er cyklen skabt til at klare, hvad byens gader måtte byde på af vandpytter, snavs og parkeringer i det fri. Dobbeltbundede aluminiumsfælge, dæk med punkteringsbeskyttende indlæg og fodbremse gør cyklen parat til de trafikerede cykelstier. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Christian.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Mustang Christian 28" herrecykel med 7 gear - Racing green

   Mustang Christian 28" herrecykel med 7 gear - Racing green

   3.299,00 kr.

   Mustang Christian Selv en stilsikker herre kan nyde godt af lidt fornyelse. Den populære Mustang Christian har fået nyt look inspireret af de klassiske britiske racerbiler. En engelsk gentleman til de danske cykelstier. Bycykel i Racing Green Let aluminiumsstel Indvendige gear for mindre vedligeholdelse Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Byens mest populære herre Job, træning, fyraftensøl med kammeraterne - en god cykel gør underværker i dagligdagen, og Christians lette alustel og de ergonomiske greb gør cykelturen komfortabel. Til den sporty gentleman Stellet i Racing Green med satin finish giver cyklen et elegant og sporty retrolook. Den karakteristiske mørkegrønne nuance har siden 1920'erne været synonym med britiske racerbiler og giver således cyklen et strejf af historie med på vejen. Bygget til byens travle gader Med indvendige gear, slagfast lakering og antirustkæde er cyklen skabt til at klare, hvad byens gader måtte byde på af vandpytter, snavs og parkeringer i det fri. Dobbeltbundede aluminiumsfælge og dæk med punkteringsbeskyttende indlæg er bare praktisk i hverdagen. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Christian.

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Købt til 5900 kr TOPMODELEN

    Købt til 5900 kr TOPMODELEN

    1.250 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Centurion BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5900 kr , TOPMODELEN det har lavet med rulebremser og friløb i pedaler . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 indbygget Nexu gear , stel størelse 58 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i dag·salamc

    Købt til 6399 kr rigtig HR cykel

    Købt til 6399 kr rigtig HR cykel

    1.550 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Raleigh BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model topmodelen med LED Dynamo lys :) købt fra ny til 6399 kr skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 58 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , 7 nexu gear , Let alu stel , pomtere fri dæk , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i dag·salamc

    Købt til 6899 kr TOPMODELEN

    Købt til 6899 kr TOPMODELEN

    1.850 kr.

    Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra MBk BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model topmodelen med rullebremser og friløb i pedaler . købt fra ny til 6899 kr skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , stel størelse 58 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

    Odense SØ·i dag·salamc

    Få beskedNår der er nye resultater i Herrecykel

    Lup med søgeord i
    Mustang Avalon Claris 28" herrecykel med 8 gear - Gun Metal

    Mustang Avalon Claris 28" herrecykel med 8 gear - Gun Metal

    3.199,00 kr.

    Mustang Avalon Til og fra job. Forbi træningscentret. Handle ind til aftensmaden. Og en frisk søndagstur i skoven. Den rigtige cykel kan gøre underværker for dig med en aktiv livsstil. Let aluminiumsstel 8 Shimano Claris-gear Mekanisk skivebremse Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Fart på hverdagen Du når det hele og lidt til. Avalon er til dig, der vil ud over stepperne uden at gå på kompromis med komforten. Med det lette alustel kommer du nemt op i fart, og den mekaniske skivebremse sikrer dig hurtige reaktioner fra cyklen, når du navigerer i trafikken. Dobbeltbundede alufælge og punkteringsbeskyttede dæk gør cyklen mere stabil og holdbar. De otte udvendige gear giver dig en bedre køreoplevelse på de lange distancer. Cyklen er derfor oplagt til dig, der ikke lader sig skræmme af lidt distance, når der skal pendles til og fra arbejdet. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Avalon.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     Mustang Vintage Street 28" herrecykel med 3 gear - Mint Green

     Mustang Vintage Street 28" herrecykel med 3 gear - Mint Green

     3.299,00 kr.

     Mustang Vintage Street Man får næsten lyst til at finde walkmanen frem igen, eller er det bare mig? Den ville nok ikke kunne holde takten længere, men cyklen er der ingen knas med. Vintage Street er nostalgisk charme i moderne kvalitet. Slankt stålstel 3 indvendige Shimano Nexus-gear Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Cool og casual retrocykel De nyrensede sneakers vil stå perfekt til din nye cykel, der fremstår stilren og oldschool. Det enkle, slanke stel, de tynde dæk, trådkurv samt sadel og greb i læderlook gør cyklen til et let, elegant og nostalgisk indslag på cykelstien. Godt kørende Vintage Street er en let cykel med solidt stålstel, der får dig hurtigt gennem byen. De indvendige gear, dæk med punkteringsbeskyttende indlæg og den slagfaste lakering gør, at cyklen holder stand på byens travle gader uden behov for den store vedligeholdelse. Garanti og levering Du får 10 års stelbrudgaranti på Mustang Vintage.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Mustang Vintage Street 28" herrecykel med 3 gear - Mint Green

      Mustang Vintage Street 28" herrecykel med 3 gear - Mint Green

      3.199,00 kr.

      Mustang Vintage Street Man får næsten lyst til at finde walkmanen frem igen, eller er det bare mig? Den ville nok ikke kunne holde takten længere, men cyklen er der ingen knas med. Vintage Street er nostalgisk charme i moderne kvalitet. Slankt stålstel 3 indvendige Shimano Nexus-gear Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Cool og casual retrocykel De nyrensede sneakers vil stå perfekt til din nye cykel, der fremstår stilren og oldschool. Det enkle, slanke stel, de tynde dæk, frontladet samt sadel og greb i læderlook gør cyklen til et let, elegant og nostalgisk indslag på cykelstien. Godt kørende Vintage Street er en let cykel med solidt stålstel, der får dig hurtigt gennem byen. De indvendige gear, dæk med punkteringsbeskyttende indlæg og den slagfaste lakering gør, at cyklen holder stand på byens travle gader uden behov for den store vedligeholdelse. Garanti og levering Du får 10 års stelbrudsgaranti på Mustang Vintage.

      WebshopCoop.dk
       Sponsoreret
       UGENS tilbud købt til 5400 kr

       UGENS tilbud købt til 5400 kr

       850 kr.

       Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra MBK BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . topmodelen med friløb i pedaler og rullebremse , købt fra ny til 5400 kr , næsten ikke brugt men har bare stået i en sommer hus i mange år uden at have været brugt . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu , nye dæk , 7 gear , stel størelse 58 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , har lidt skrammer og knirker lidt i pedaler ikke noget der har noget at sige :) prisen er sat efter det . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

       Odense SØ·i dag·salamc

       Total retro skal SES

       Total retro skal SES

       1.250 kr.

       Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget retro cykel mærket Mustang over 40 år gammel den rigtig model der er håndbygget , sådan en cykel vel stige i pris med tiden ! Bliver ikke solgt til hvem som helst , kun til samler der kender værdien af sådan en cykel . her er der tælle om et Lade fund :) den cykel står helt orgieneal , og står rigtig flot ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb , total Retro ! Billiger for du ikke en køre klar 3 gears cykel for . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 57 passer til personer over 160 , 3 indbygget gear , HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

       Odense SØ·i dag·salamc

       Købt til 5800 kr rigtig kvalitet cykel

       Købt til 5800 kr rigtig kvalitet cykel

       1.050 kr.

       Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5800 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 Nexu gear , stel størelse 57 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , pomtere fri dæk , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god

       Odense SØ·i dag·salamc

       Købt til 8900 kr skal SES

       Købt til 8900 kr skal SES

       1.550 kr.

       Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra MBK BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 8900kr , Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 14 gear , stel størelse 58 , 28 tommer dæk passer til personet fra 170 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

       Odense SØ·i dag·salamc

       Købt til 5800 kr SOM ny skal SES

       Købt til 5800 kr SOM ny skal SES

       1.750 kr.

       Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra SCO BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5800 kr , brugt meget lidt står som ny ;) Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 indbygget Nexu gear , stel størrelse 58 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , pomtere fri dæk , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god

       Odense SØ·i dag·salamc

       Giant Anthem Full Suspension

       Giant Anthem Full Suspension

       7.000 kr.

       Giant Anthem 27,5" M sælges. Rigtig pæn og velholdt mountainbike som kan bruges til de discipliner cykling. Den er fra 2018 og er først rigtigt taget i brug i 2023 fremstår rigtig pæn med et par få brugsspor. Der sidder en masse lækre dele på som bla. Fox 34 Elite performance forgaffel, ny serviceret ved Bikepro i marts 2024 Fox Float Elite bagdæmper, ny serviceret ved Bikepro i marts 2024 Shimano XT bremser Shimano Deore gearing Dropper post. MAXXIS Minion tubeless dæk, næsten nye Mm.

       Rødekro·i går

       Mustang Vintage Street 28" herrecykel med 3 gear - Mint Green

       Mustang Vintage Street 28" herrecykel med 3 gear - Mint Green

       3.099,00 kr.

       Mustang Vintage Street Man får næsten lyst til at finde walkmanen frem igen, eller er det bare mig? Den ville nok ikke kunne holde takten længere, men cyklen er der ingen knas med. Vintage Street er nostalgisk charme i moderne kvalitet. Slankt stålstel 3 indvendige Shimano Nexus-gear Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Cool og casual retrocykel De nyrensede sneakers vil stå perfekt til din nye cykel, der fremstår stilren og oldschool. Det enkle, slanke stel, de tynde dæk med hvid kant samt sadel og greb i læderlook gør cyklen til et let, elegant og nostalgisk indslag på cykelstien. Godt kørende Vintage Street er en let cykel med solidt stålstel, der får dig hurtigt gennem byen. De indvendige gear, dæk med punkteringsbeskyttende indlæg og den slagfaste lakering gør, at cyklen holder stand på byens travle gader uden behov for den store vedligeholdelse. Garanti og levering Du får 10 års stelgaranti på Mustang Vintage.

       WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Mustang Avalon Claris 28" herrecykel med 8 gear - Cobalt black

        Mustang Avalon Claris 28" herrecykel med 8 gear - Cobalt black

        3.199,00 kr.

        Mustang Avalon Til og fra job. Forbi træningscentret. Handle ind til aftensmaden. Og en frisk søndagstur i skoven. Den rigtige cykel kan gøre underværker for dig med en aktiv livsstil. Let aluminiumsstel 8 Shimano Nexus-gear Mekanisk skivebremse Dæk med punkteringsbeskyttende indlæg Fart på hverdagen Du når det hele og lidt til. Avalon er til dig, der vil ud over stepperne uden at gå på kompromis med komforten. Med det lette alustel kommer du nemt op i fart, og den mekaniske skivebremse sikrer dig hurtige reaktioner fra cyklen, når du navigerer i trafikken. Dobbeltbundede alufælge og punkteringsbeskyttede dæk gør cyklen mere stabil og holdbar. De otte udvendige gear giver dig en bedre køreoplevelse på de lange distancer. Cyklen er derfor oplagt til dig, der ikke lader sig skræmme af lidt distance, når der skal pendles til og fra arbejdet. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Avalon.

        WebshopCoop.dk
         Sponsoreret
         Mustang Hybrid Street Altus 28" herrecykel med 24 gear - Gun metal

         Mustang Hybrid Street Altus 28" herrecykel med 24 gear - Gun metal

         2.499,00 kr.

         Mustang Hybrid Street Altus Fart over asfalten - det er fedt. En tur gennem skovens smukke, ujævne terræn - det er også fedt. Du behøver heldigvis ikke vælge enten-eller. Med Mustang Hybrid Street får du en god køreoplevelse på både vejen og skovstien. Godt kørende på både asfalt og i skoven Let alustel 24 Shimano Altus-gear Allround-cykel til hverdag og fritid På Hybrid Street er du flyvende på cykelstien. Med let alustel og 24 udvendige gear kommer du let op i fart og kan nyde en ubesværet køreoplevelse. Samtidig er cyklen med sine mange gear og sin stelgeometri velegnet til at køre i let kuperet terræn, og Altus-gear tåler bedre en tur i det fri. Du kan derfor rolig tage en afstikker gennem skoven. Garanti Du får 25 års stelbrudsgaranti på Mustang Hybrid Street.

         WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Side:
          af 20