Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Andet

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Et-hjulet cykel
  I dag 80,-
  trehjulet cykel
  I dag 90,-
  1 hjulet cykel Tårnby
  I dag 250,-
  cyklertøj str m
  I dag 70,-
  Ringlås med kabel
  I dag 175,-
  To Drengecykel til salg
  I dag 1.100,-
  To Drengecykel X-Zite, 20"
  I dag 750,-
  Tre drengecykel 24", 3 indv. gear
  I dag 750,-
  Tre Drengecykel 26"
  I dag 699,-
  Helt ny pigecykel 26" Sweet
  I dag 1.399,-
  Foldcykel 20"
  I dag 599,-
  Damecykel Mustang 28" til salg
  I dag 899,-
  MBK Pigecykel 24"
  I dag 999,-
  Løbecykel i træ
  I dag 225,-
  Ghost Miss MTB
  I dag 4.699,-
  Unicykle
  I dag 500,-
  NY ! EDGES LØBEHJUL I ALUMINIUM
  I dag 75,-
  Ghost Miss MTB
  I dag 4.699,-
  Veterancykel
  I dag 800,-
  Nihola ladcykel købt i 2011
  I dag 9.800,-
  Luftpumpe 2 L
  I dag 95,-
  Ladcykel
  I dag 6.399,-
  Cykel pumpesæt
  I dag 72,-
  ABUS kædelås 585 ugrip - Lime
  I dag 280,-
  Mustang wirelås - med nøgle
  I dag 60,-
  Thule cykelanhænger - Chariot Cougar 2
  Thule cykelanhænger - Chariot Cougar 2, Allround cykeltrailer til 2 børn Chariot Cougar 2 er Thules allround multisport trailer med god balance mellem pris og funktionalitet. Derfor en den et populært valg for mange familier. Justerbart ophæng 5-punktssele Sikker og komfortabel Solid cykeltrailer Chariot Cougar 2 garanterer en sikker og komfortabel tur for den aktive familie, der har behov for bekvem og stressfri transport i hverdagen. Den har et aerodynamisk design, hvilket giver den et sporty look. Med Thule får du både lækkert design samt høj komfort og sikkerhed. Multisport trailer? Traileren kan nemt laves om til en klapvogn, når du har nået din destination. Selve kabinen er fremstillet af anodiseret aluminium, den har tonede ruder og solskærm samt justerbart styr. Baghjulene kan nemt og hurtigt klikkes af, hvis du skal have vognen med indenfor. Udstyr og tilbehør Vognen vejer kun 14 kg inkl. styret. Den har delvis vinduesudlutning til regulering af temperaturen og Click n' StoreTM til opbevaring af ombygningssæt. Den har også udvidet børnecockpit, hvilket betyder ekstra plads til børnene. Vægt og sikkerhed Den opfylder den alle sikkerhedsstandarder. Den en praktisk parkeringsbremse og har en integreret tilbehørstværstang til montering af tilbehør. Det HeightRightTM justerbare styr giver god komfort for forældrene. Cykeltraileren inkluderer Cykelanhængersæt er inkluderet. Derudover har du gode opbevaringsmuligheder til hjul og fx tasker og poser. Der er nemlig opbevaringsplads bagpå. Der er også plads til cykelhjelmene. Anhængeren har et justerbart ophæng, der giver en jævn og stabil køretur. Du får 10 års stelgaranti på Chariot Cougar. Bemærk venligst Med Thule Chariot jogging kit 2 (skal tilkøbes), er traileren den perfekte træningspartner for familiens atlet (billeder viser med hjul). Med Thule strolling kit (skal tilkøbes) er traileren perfekt til gåture i alt slags vejr (billeder viser med hjul).
  I dag 6.999,-
  Thule regnslag til cykelanhænger
  I dag 500,-
  Mustang ringlås inkl. 2 cykelnøgler
  I dag 150,-
  EGO cykellygtesæt - Hvid
  I dag 150,-
  Polar fitnessur - A360 - Sort - Str. M
  Polar fitnessur - A360 - Sort - Str. M, Fitnessur med pulsmåler i håndleddet Med dette fitness ur får du ikke bare et flot design, du får også mange smarte funktioner. Sportsuret har indbygget pulsmåler og smartwatch-funktioner, derfor er uret både velegnet til hverdag og fritid. Smartwatch-funktionerne er fx praktiske når du er ude at cykle, løbe eller i fitnesscenter. Sportsur med indbygget pulsmåler til håndleddet Smartwatch-funktion Vandtæt ur Træningsur med indbygget pulsmåler Polar A360 fitnessuret har indbygget pulsmåler til håndleddet, og du kan derfor måle og registrere dine aktiviteter 24/7. Pulsmåleren er Polars varemærkebeskyttede optiske pulsmåler, der ved hjælp af 2 LED-lys på bagsiden af uret registrerer din puls. Desuden får du personlig træningsvejledning fra Polar. Uret har en meget præcis touchskærm, der kan detektere meget diskrete detaljer og fagter fra brugeren. Skærmen reagerer også kun på input fra mennesker, fingre eller genstande med lignende elektriske egenskaber. Den tynde skærm giver også et langt tydeligere billede. Smartwatch-funktion gør uret praktisk på løbeturen Uret fra Polar har touchskærm og smartwatch-funktioner, hvilket er praktisk, når du træner og ikke lige har din mobiltelefon i nærheden, så kan du altid se hvem der ringer, sender en sms og beskeder fra apps på din smartphone. Urets smartwatch-funktioner er kompatibelt med mobiltelefoner der har iOS7 eller en nyere version og Android 4.3 eller en nyere version. Fitnessur der kan kobles til din Mac eller PC Polar A360 tilsluttes nemt din PC eller Mac og du kan derfor registrere dine data. Uret passer til Mac OS X10.6 eller en nyere version og PC'er med Windows XP, 7, 8 og 10. Der medfølger micro USB-stik til opladning og synkronisering. Træningsuret kan holde i op til to uger ved 24/7-aktivitetsmåling og inkl. en times daglig træning. Denne holdbarhed er uden brug af smarte meddelelser. Specifikationer: - Genopladeligt 100 mAh-batteri - Vandtæt ned til 30 m - TFT-farvedisplay med bred synsvinkel og kapacitiv touchskærm - Skærmopløsning 80 x 160 pixel (RGB) - Skærmstørrelse 13 mm x 27 mm Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 1.249,-
  Cykellygtesæt
  I dag 35,-
  Frontlad - Urban Chic af Velorbis - Sort
  I dag 499,-
  Cykelkurv - Urban Chic af Velorbis - Creme
  I dag 499,-
  Cykelkurv - Mustang - Sort
  I dag 300,-
  ABUS ringlås - 485 Amparo LH
  I dag 230,-
  Mustang spirallås med løkke
  I dag 100,-
  EGO cykellygtesæt - Plum
  I dag 150,-
  Løbecykel 10" - Mustang Lucca - Rød
  I dag 499,-
  Mustang magnetlygtesæt med backup funktion
  I dag 300,-
  Polar cykelcomputer - M450 - Hvid
  Polar cykelcomputer - M450 - Hvid, Cykelcomputer fra POLAR Denne GPS-cykelcomputer er meget alsidig og kan bruges af alle - uanset kørestil og mål for træningen. Cykelcomputeren har en stor hukommelse, og data overføres nemt til PC eller Mac via USB-kabel. Denne cykelcomputer er et godt køb til prisen. GPS-cykelcomputer der automatisk registrerer GPS-satellit Overfør nemt data til Mac eller PC Stænksikker cykelcomputer Cykelcomputer med følsom og præcis GPS POLAR M450 er udstyret med et barometer med høj præcision samt en følsom og præcis GPS. Cykelcomputerens software kan opdateres. Du får en flashhukommelse på 64 Mb, og computeren har et genopladeligt 385 mAh-batteri, der kan holde i op til 16 timers træning, hvor GPS og pulsmåling er slået til. Computeren kan holde op til 35 timer uden brug af GPS. Kompatibel med Mac, PC, mobilapp og webtjenesten Polar Flow Med cykelcomputeren fra POLAR får du også glæde af mobilappen "Polar Flow", der har trådløs synkronisering. Du opretter en personlig profil, med alder, køn, højde, vægt, maxpuls, nuværende aktivitetsniveau. Via app'en kan du følge din udvikling, få ekstra motivation til at leve et sundere liv, tilpasse dit urdisplay til individuelle træningsvisninger, indstille sportsprofiler til uret, lave løbeprogrammer og meget mere. Cykelcomputeren kan desuden kobles til din Mac eller PC, dermed kan du overføre dine data fra uret til din computer. Mikro USB-kabel medfølger. Polar FlowSync er kompatibelt med Mac med OS X 10.6 (eller nyere version) og pc med Windows XP, 7 og 8. Specifikationer: - 64 Mb Flashhukommelse - Genopladeligt batteri - Stænksikker (tåler regn og kortvarigt dyk under vand på ned til 1 m) Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 899,-
  Løbecykel 10" - Mustang Lucca - Blå
  I dag 499,-
  Mustang spirallås med kode
  I dag 80,-
  Mustang spirallås med nøgle
  I dag 100,-
  DING spirallås med kode - Pink
  I dag 40,-
  EGO cykellygtesæt - Sølv
  I dag 150,-
  Mustang LED forlygte
  I dag 80,-
  Frontlad - Urban Chic af Velorbis - Creme
  I dag 499,-
  Basta ringlås inkl. 2 cykelnøgler - Pink
  I dag 150,-
  Cykelkurv i letmetal med træbund - Sølv
  I dag 262,-
  ABUS kædelås 585 ugrip - Grå
  I dag 280,-
  Cykelkurv i træ - Brun
  I dag 300,-
  DING spirallås med kode - Sort
  I dag 40,-
  Cykelkurv i polyrattan - Natur
  I dag 262,-
  Cykelkurv - Urban Chic af Velorbis - Orange
  I dag 599,-
  EGO cykellygtesæt - Cactus
  I dag 150,-
  iFlash One lygtesæt - Hvid
  I dag 150,-
  Trækasse - Natur
  I dag 300,-
  EGO cykellygtesæt - Tropical
  I dag 150,-
  ABUS kædelås 585 ugrip - Blå
  I dag 280,-
  Cykelkurv i kurveflet - Natur
  I dag 262,-