Anden model

118
Spirit of St. Louis FieldPhone Mark 1

Spirit of St. Louis FieldPhone Mark 1

499 kr.

med 10 nummer hukommelser. Telefonen er veldesignet og produceret for S.O.S.L. Collection. Telefonen kan gemme 10 numre i telefonbogen. En gen-opkaldshukommelse ( Redial ). Den har en velplaceret visuel ringeindikator, der gør det nemt at se, når telefonen ringer. Andre praktiske funktioner omfatter højttaler. Den har lydløs tilstand, håndfri funktion, regulering af lydstyrke, mulighed for vægmontering, regulering af ringestyrke og lyssignal for indkommende samtale. Leveres med telefonledning til telefonstik på væggen. Mål ( D x H x B ) i mm: 250 x 100 x 260. Fra ikke ryger hjem. Fungerer perfekt. Pæn og velholdt. CE mærket. Varen er til salg, når annoncen er aktiv / online. Forsendelse ( med forbehold for pris- og portostigninger ) til pakkeshop: 48,-kr, som køber betaler. Køge/Herfølge. Betaling: MobilePay, netbank, kontant. SMS/MMS kan ikke modtages/sendes, da mit telefonnr. i annoncen er til en fastnet telefon.

Herfølge·i dag·

Ny
Trådløs fastnettelefon (Gigaset AS200)

Trådløs fastnettelefon (Gigaset AS200)

200 kr.

Bordtelefon, Gigaset AS200 ------------------------------- Denne telefon er en fastnettelefon. Den kan enten tilsluttes via en traditionel analog telefonforbindelse. - ELLER - den kan tilsluttes som en IP-opkoblet telefon over internettet, fx koblet direkte på en router der har et telefonstik (RJ11 stik). IP-opkobling kan også ske via en selvstændig lille boks (tilkøb), hvis routeren ikke har et telefonstik (RJ11 stik). Ligesom en traditionel analog telefonforbindelse kræver abonnement hos et teleselskab, så gælder det samme for en IP-forbindelse. Disse kan dog være meget billige (ned til kr. 19 pr. måned). Jeg svarer gerne på spørgsmål om mulige tilslutninger, hvis du er i tvivl. Dog kun hvis du er potentiel køber. Telefonen har en såkaldt "Base", som er koblet til telefonnettet eller IP-nettet. Selve telefonen er bærbar og kan trådløst tages med rundt i huset. Telefonen har en række funktioner som fx indbygget telefonbog, telefonsvarer, vækkeur og liste over ikke-besvarede indringninger osv. Telefonen har en behagelig facon, som gør den rar at sidde med i hånden. Telefonen må kun anvende genopladelige batterier. Den lades op, når den er placeret i Basen. Varen skal helst afhentes, men hvis det ikke kan lade sig gøre, så kan jeg tilbyde pakning, indlevering til pakkeshop og betaling af fragt imod kr. +150. _______________________________________________________________________________ PS! Klik evt. på "Se butik" og tjek, om der er andet godt, du kan bruge! :-)

Tommerup·ons.·

Gigaset fastnet telefon

Gigaset fastnet telefon

60 kr.

Har aldrig været brugt. Håndfri med telefonbog til 100 kontaktpersoner 8 taster til direkte opkald. Kan bruges med headset Liste over de sidste 50 opkald 5 numre i genkaldsliste Elektronisk tastaturlås Opkaldsspærring Til både bord og ophæng på væg. 16 melodier og 4 lydstyrker. Brugergrænseflade på flere sprog . Fungerer uden adgang til strømforsyning . Let installation og betjening. Kører i det meste af Jylland, så måske porto kan spares.

Skanderborg·lør.·

Få beskedNår der er nye resultater i Anden model

Lup med søgeord i
Elegant Kirk Plus fastnettelefon på gulvstander.

Elegant Kirk Plus fastnettelefon på gulvstander.

275 kr.

Nu kan du endelig få din fastnettelefon placeret lige ved siden af din yndlings-lænestol! Jeg har nemlig en elegant sort Kirk Plus telefon fra den tidligere producent Kirk Telecom i Horsens. Telefonen er fabriksmonteret på en flot gulvstander af 5 mm tyk sortlakeret metal. Telefonen er 72 cm høj med sokkelmål på 23 x 15 cm. Jeg har brugt den lige til primo august 2023 , så jeg ved med sikkerhed, at den fungerer perfekt. Fremstår i pæn og velholdt stand og klar til at sætte i telefonstikket. Sælges for fast pris 275 kr. - Kan sendes for købers regning, fragt 56 kr til GLS-pakkeshop m/sporing.

Odense S·24. okt. 2023·

Tlf'er, Nr.-viser, Tlf-svarer, Tone ringer

Tlf'er, Nr.-viser, Tlf-svarer, Tone ringer

1 kr.

5 telefoner, 2 tlf svarer, 1 nr. viser, 1 toneringer, har ingen Abo. så kan ikke afprøve dem, for flere år tilbage da de blev brugt virkede de så gør de nok også indnu, men ingen garanti, På foto har tingene et nr. så kommer priserne her: Nr.1: tlf Teli, = 100kr, Nr.2: tlf Facit, = 125kr, Nr.3: tlf Telestyrelsen, m. vejledning = 200kr, Nr.4: tlf Håger Prins, m. vejledning = 250kr, Nr.5: tlf GN Telematic, m.lille display,måske nr.-viser?, = 200kr, Nr.6: nr.-viser+ubesvaret, Connexion, m. vejledning = 200kr, Nr.7: tone ringer Bang&Olufsen, ringetone bliver rigtigt høj = 200kr, Nr.8: tlf-svarer til bånd TeleVikar2, m. vejledning = 150kr, Nr.9: tlf-svarer til bånd, Mark = 150kr, Evt. fragt står køber for, Træffes pr. Spørgsmål & Svar el Tlf, ikke mail.

Hirtshals·14. sep. 2023

geemarc AmpliPOWER 40 er en ældrevenlig telefon

geemarc AmpliPOWER 40 er en ældrevenlig telefon

649 kr.

med meget store taster og ekstra kraftig forstærkning af lyden. Telefonen er veldesignet og fleksibelt høreteknisk hjælpemiddel, der kan bruges af hørehæmmede såvel som svagtseende. Der er nemlig både store taster, forøget lydstyrke og indbygget teleslynge. Den indbyggede teleslynge forbindes til høreapparat eller cochlear implantat og den betyder, at brugere af høreapparater ikke får problemer med hyl og baggrundsstøj. Telefonen kan gemme 12 numre ( maksimum 21 cifre for hvert nummer så der kan ringes til udlandet ), som ringes op ved et tryk på en af de 12 knapper. Den har Lydløs tilstand, Gentag sidst opkaldte nummer, håndfrie funktion, Regulering af lydstyrke og ringetone, mulighed for Vægmontering, Indstilling af ringetoner ( der kan vælges mellem 3 ringemelodier og mellem 3 styrker ), Regulering af ekstra lyd og ringetone og Blinksignal for indkommende samtale. Der kan tilsluttes headset, shaker og et Direkte vibrerende telefonrør. NB! Disse 3 ting er ekstra tilbehør og medfølger ikke. Telefonen bruger 4 stk. standard AAA batterier som reserve, hvis strømmen i stikkontakten svigter. NB! Batterier medfølger ikke. Leveres med geemarc 9V strømforsyning, dansk brugervejledning og telefonledning til telefonstik på væggen. Model: geemarc AmpliPOWER40V2. CE-mærket. Mål ( D x H x B ) i mm: 230 x 100 x 200. Link til dansk brugervejledning: https://tonax.dk/media/2524/brugervejledning-geemarc-amplipower-40.pdf Fungerer perfekt. Pæn og velholdt. Varen er til salg, når annoncen er aktiv / online. Forsendelse ( med forbehold for pris- og portostigninger ) til pakkeshop: 52,-kr, som køber betaler. Køge/Herfølge. Betaling: MobilePay, netbank, kontant. SMS/MMS kan ikke modtages/sendes, da mit telefonnr. i annoncen er til en fastnet telefon.

Herfølge·7. mar. 2023·

Side:af 2