Galleri annoncer
Compound Bue Bear

Compound Bue Bear

3.000 kr.

Sælger min 60 punds Compoundbue 23-29" med pilehylster og én hånd-releaser. Jeg fik buen sidste år og er bleven brugt i sommer og efterårsperioden. Men nu skal jeg flytte i lejlighed og kan derfor ikke bruge den når jeg ikke har landjorden til det mere. Derfor bliver den solgt. Buen er bleven tjekket op af en våbensmed. Buen er i fin stand, strengene er solide og skulle ikke skiftes. Jeg har også ca 10 pile liggende, men de er i stykker og skal fikses op (nye fjer, pilespidser m.m.) . Buen er sat til mellem 45-50 pund og et træk på 28".

Assens·man.·

Ny
Batteri/ladesæt Makita HP457DWE

Batteri/ladesæt Makita HP457DWE

Sælges

------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

Tølløse·fre.·Klaravik.dk

Fremhævet
Carter Release Insatiable 2

Carter Release Insatiable 2

Sælges

Kun seriøse bud modtages. Ny pris 2230 kr. PRODUKT INFORMATION Design med fire fingre. Afrundet håndtagsform for en behagelig pasform. Fingerhul for et sikkert greb. Velegnet til større hænder. Buet håndtag hjælper med at placere albuen i en mere naturlig position for bedre kontrol. Selvlukkende kæbe for hurtig og nem fastgørelse af D-løkke CNC bearbejdet hus. Komponenter af hærdet stål. Anodiseret finish. Trigger spændingsjustering med Carters ITS-justeringssystem. Justerbar triggerposition med Adjusto triggercylinder.

Rødekro·13. maj.·

Scott Release Backspin 4 Finger

Scott Release Backspin 4 Finger

Sælges

Kun seriøse bud modtages. Ny pris 1450 kr. Produktegenskaber: Med Scott Backspin Release kan fingerringen roteres frit, så skytten kan dreje udløseren mere jævnt rundt om pegefingeren Dette muliggør en endnu mere jævn udløsningsproces og muliggør større kontrol i fyringsprocessen På grund af udgivelsens høje vægt opnås en væsentligt renere proces og udløsningsproces Patentanmeldt design af et roterende drejeleje Lukket, selvcentrerende pegefinger for sikker og ensartet håndpositionering Minimum fingerafstand for følelse, kontrol og præcision Optimalt designet omdrejningspunkt Ergonomisk formet håndtagsdesign Udskiftelige, flertrins fingerskruer inkluderet Patentanmeldt rustfrit stål inertivægtede fingerforlængelser Rustfrit stål, trækoptimerende beslag Nyt design med automatisk låsning. Ny pris 1450 kr.

Rødekro·13. maj.·

Panthera vildsvinefælde multitrap

Panthera vildsvinefælde multitrap

15.031 kr.

Har du et problem med vildsvin? Panthera har løsningen! Vi har 3 størrelsesmodeller af Multitrap - 7,5, 14 og 30 kvadratmeter og alle 3 er typegodkendt af det svenske miljøstyrelse til fangst af vildsvin. Disse fælder bruges også i Danmark med meget succesfulde resultater. Panthera vildsvinefælden Multitrap er stor og kan fange et stort antal vildsvin på én gang. Fangster på op til 20 vildsvin er ikke usædvanlige. Men på trods af sin store størrelse er multifælden meget nem at skille ad og samle, da den består af 8 sektioner, der let skubbes ind i hinanden. På disse er der placeret en overdel, der hælder ca. 30 grader indad. De er meget nemme at flytte og placere i skov og land og det skal helst placeres så der er træer/buske/stubbe etc. inde i vildsvinefælden så det ser så naturligt ud som muligt. Vi har en række smarte tilbehør til vores fælder! • Lukning via SMS - Overvåg din vildsvinefælde med et roach-kamera og bestem selv, hvornår du vil lukke den ved at sende en SMS-kommando. Meget effektiv, da du kan vente til hele flokken af ​​vildsvin er inde i fælden, før den lukker, og du bestemmer, hvornår du vil have fælden lukket. • Minkpolitiets SMS-alarm - Er en SMS-alarm, der kobles til en af ​​portene, når fælden lukker, sendes SMS, e-mail og push til dig. • Grønt lys - Tænder, når fælden lukker, så hele fælden lyser grønt, når du kommer til kalkning. Faciliterer meget! Link til produktfilm, når vi samler en multitrap 30 kvm - https://www.youtube.com/watch?v=uMQJdfWhDr0 Nu er en stigning i vores multitrap-fælder også godkendt og kan købes som færdiglavet eller som byggesæt. Læs mere om vores vildsvinefælder og se videoer på vores hjemmeside: www.vildsvinsfalla.se Kommunikation kan også foregå direkte via e-mail. [email protected]

Alunda, Sverige·8. maj.

Vildtkorg

Vildtkorg

850 kr.

Hej Står du og mangler en vildtkrog, har jeg nok løsningen her, blandt et bredt udvalg af krog. Der er mere end 40 forskellig motiver/illusioner at vælge imellem. Priserne starter fra 610 kr. og gå op til 1130 kr. Vildtkrog med 5 kroge koster 900 . med fragt. Ved køb af fx 2 stk. pris 1720 kr. med fragt. Vildtkrog med 11 krog koster 1130 kr. (man kan selv vælge om man vil have det samme motiver eller forskellige motiver på denne, da den består af tre del, altså 1 = med 5 kroge og 2 med 3 krog. Alle kroge kan laves galvaniseret eller sort malet. Vildtkrog med 5 kroge størrelse B 11 D 40 H 44-61 cm Vildtkrog med 11 kroge størrelse B 42 D 40 H 52-61 cm Foruden vildtkrogen her, laver jeg også knagerække, husnummerskilte og servietholder med vildt motiver.

Aalestrup·25. apr.·

Spuhr SP-4808 kikkertmontage

Spuhr SP-4808 kikkertmontage

2.500 kr.

eg sælger en sort Spuhr SP-4808 montage. Den er til ø34mm og har 13MIL / 44,4 MOA hældning. Det er den høje model og er til Picatinny montering og den er med indbygget vatterpas. Den er aldrig brugt, selvom den ikke er ny. Jeg endte med en 20 MOA model, da min langdistanceriffel fik en 20 MOA rail monteret, så jeg fik ikke brug for denne montage. Den kommer i original emballage og der medfølger manual og wedge til kikkertmontering. Befinder sig i Aalborg / Brønderslev for evt. besigtigelse / afhentning. Læs evt. mere på Spuhr's hjemmeside: https://spuhrwebshop.com/en/isms/sp-4808.html Prisidé 2.500 kr inkl forsendelse til DK med pestnord.

Aalborg Øst·8. apr.·

Primos trigger stick gen 3

Primos trigger stick gen 3

350 kr.

Seneste generation af markedets mest populære benstøtter. Trigger Stick Mono Pod er en let og fleksibel benstøtte, der er nem at have med. Et ben reducerer effektivt rystelser, mens det hurtigt følger bevægelige mål. Mere stabil end tidlig og udstyret med nye funktioner, der giver dig hurtigere skud og bedre præcision. Grundfunktionen er uændret. Benstøtternes højde justeres med et tryk på en knap og et drejeligt hoved med fleksible ben giver dig mulighed for at vinkle, dreje, hæve og sænke, lige som du ønsker. Som udgangspunkt helt lydløst! Bemærk! Den nye hurtige fastgørelse til krogen har en ekstra sikring, som vi anbefaler altid at bruge. Sikringen er placeret på venstre side af grebet og skal være i låst position opad for sikkert at låse gaflen. Bedre ergonomi med sikrere greb Forstærket panoreringshoved giver 360° rotation med ekstra eftergivelig gang Nyt mere diskret farvesæt i "Dark Earth" og camouflage-mønster Quick Detach Yoke - Hurtig fastgørelse til gaffel Lydløs - Overfladebehandlingen på Gen III betyder, at når du trykker på knappen, går benene i princippet helt lydløst ind og ud Stærk og let - Konstruktionen i kraftig aluminium gør benstøtterne stabile men samtidig lette og fleksible at bære Længde: 84-165 cm Materiale: Aluminium

Hørsholm·20. feb.·

Trofæ afkogning

Trofæ afkogning

500 kr.

Trofæ afkogning Har jagt guden været med dig og du har nedlagt dit trofæ  Arter:  Buk  Dåhjort Kronhjort  Vildsvin  Muflon Ræv  Bæver Og ønsker at få lavet den klar til vægen eller andet udstilning.  Kan også montres med lys til sætte mere lys i jagt Vægen Hvis du har andre spænde trofæer så kan du altid tage kontakt og vi kan snakke om det. Det enste DET SKAL være FRISK eller FROSSEN FRISK  Priser Vildsvin tænder  500 Kr kun Kogning 850 kr for plade og montering Buk: 700 kr kun afkogning 950 kr for plade og montering 1150 kr for plade montering med lys Ræv og bæver 700 Kr kun afkogning 870 kr for plade og montering 1150kr for montering med lys Hjort, Dåhjort Og Muflon  850 kr kun afkogning 1195 kr for montering og plade  1420 kr for montering og lys

Eskilstrup·19. jul. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i
Vildtkamera bolyguard

Vildtkamera bolyguard

2.500 kr.

Sælges med solpanel/ powerbank samt stativ Detaljer MMS vildtkamera til jagt og overvågning i enestående og professionel kvalitet. Denne model er med 30 megapixel, sorte dioder og indbygget 3″ LCD-farveskærm. MG983G-30M har den nyeste MMS kamerateknologi Videooptagelser er i 1080p FHD kvalitet med mulighed for at afspille lydsekvenser. Super lang PIR sensordækning med en rækkevidde ud til 30 meter og 60 grader vidde. Kameraet kan tage hukommelseskort op til 32 GB. Det er vores erfaring, at kameraet bedst sender billeder med et Telia abonnement. Der er mulighed for at tilkoble et solcellepanel, så driften af kameraet er mere økonomisk og miljøvenlig. Dansk brugervejledning medfølger naturligvis, og kameraet kan softwareopdateres, så du hele tiden har et kamera med de nyeste funktioner. Skal kameraet bruges til overvågning, kan du også tilkoble trådløse dørkontakter, røgalarmer mv. Specifikationer: - Dimensioner: 14 x 10 x 8 cm - Fotoopløsning: 30 (6400×4800), 20 (5184×3888) eller 14 MP (4320×3240) - Videoopløsning: 1280×720 FHD 1920×10809, 720PHD (1280×720), VGA (640×480) - Antal bevægelsessensorer: 1 sensor (super long) - Natbelysning antal dioder: 42 sorte LED IR - Justering af IR belysning: automatisk - Optagehastighed: 1,4 sekunder - Multishot: op til 3 billeder pr optagelse - Time Lapse. ja - Timer funktion: ja - Tryk på billede: dato/tidspunkt/temperatur/månefase - Ekstern hukommelse: SD/SDHC op til 32 GB - Batterier: 4 eller 8 stk AA batterier - Genopladelige batterier (medfølger ikke): ja - 6 volt stik: ja - Solcellepanel: (medfølger ikke) - LCD skærm: ja – 3″ LCD - Lydoptagelse: ja - Rækkevidde optagelse: 2 til 34 meter - USB og TV udtag: ja - Indikator for lav batteristand: ja - MMS/GPRS funktion (sender billeder): ja - Aflyt kamera: ja, via telefon - Lyd gengiver: ja - Tilkobling af alarmenheder: nej - Styring via SMS: ja

København V·17. jul. 2023·

Søger

Søger

Købes

Hej. Jeg søger et areal jeg kan leje til bukkejagt evt efterårsjagt Jeg er en ansvarsbevidst rimlig habil skytte med et ok antal vildt arter på cv?et Jeg er mæt af at skyde alt hvad der bevæger sig det er jeg over, nyder mere synet af dyrne som det klør efter at få det i fryseren (dvs: vil max nedlægge et til to dyr årligt eller slet ingen) Jeg har hund (som jeg har styr på) som følger mig både på riffeljagt og hagljagt (har jagt ved forlandet) så hagljagter er ikke så vigtige for mig, jeg søger enkelt bare lidt bukkejagt evt riffeljagt efteråret, til en fornuftig overkomlig pris i nærheden af Toftlund Sønderjylland, er ret åben så kom gerne med bud skriv en besked og jeg tager kontak til dig mvh Carsten (Se gerne mine andre annoncer)

Toftlund·10. okt. 2023·

Compound Bow 70-Pound

Compound Bow 70-Pound

3.500 kr.

Compound Bow 70-Pound Hej DBA-Brugere, jeg er kommet i besiddelse af sådan en Compound bow, som jeg skal sælge, den er cia 5 år Gammel, og fejler intet, Nypris var hvis jeg husker rigtig, et sted mellem 7-8.000 uden tilbehøret, som medfølger under salg** Buen Fejler ABSELUT intet, men kunne godt trænge til en ny Streng, som evt kan ordnes inden salg. Skriv, eller ring, hvis du vil vide mere, eller for en Fremvisning Kan godt Sende men bliver på Købers Regning af Fragt. der er tale om: Sigtemiddel/korn? Stabilisator Pileskinne

Tønder·29. jan. 2023·

Krondyr-/bukkejagt søges - skov, hede og mark

Krondyr-/bukkejagt søges - skov, hede og mark

Købes 10.000 kr.

Kære landmand, kender du til MARKSKADER af kronvildt eller har du en god jagt, så søger far og søn god jagt i Midt-/ Vest- eller Sønderjylland. Kontaktes også gerne hvis du har en god bukkejagt. Gerne med mark, skov, hede, mose, krat og eng. Jagtretten ønskes gerne for en årrække, da vildtpleje og selektiv beskydning er en selvfølge. Seriøse jægere med mange års erfaring og god pris gives for det rette jagtområde. Ring i dag - alt har interesse. Kr. 10.000 eller mere ... Med jægerhilsen

Vejle·18. dec. 2022·

Husnummer skilt

Husnummer skilt

1.950 kr.

Husnummerskilte til og sætte i jorden. Stikker 50 cm ned og er 80 cm til overkant over jorden. Skiltene laves med 20 forskellige motiver, her i blandt, Kronhjort, fasan, råbuk hoved, vildsvin, jæger med stående hund, sneppe og mange flere. For mere info kontakt mig. Prisen med fragt i hele DK 2150. Skilt til og monter på vægen/muren koster 600 afhente og 710 leveret i hele DK. Hvis man skulle have et special ønsker til nogle som man gerne vil have på, kan vi sikkert også finde ud af det, det kan dog komme til og koste lidt extra/mere.

Aars·4. dec. 2022·

Genladnings sæt / Ladesæt

Genladnings sæt / Ladesæt

4.225 kr.

Lyman Ladesæt alt er som nyt 1 Krudttårn 1 Hylstertrimmer 1 Krudtvægt 1 Tumbler Twin Lyman + 4,5 kg Media (Indkøb 400,-) 1 6,5x55 Die-set NC Lee m shellholder 1 300 WM Die-set NC Lee m shellholder 1 22-250 Die-set NC Lee m shellholder 1 Factory Trim Lee 6,5x55 1 Factory Trim Lee 300 WM 1 Fænghætte isætter Lee m 3 shellholders 1 Afladningshammer 1 Fænghætte vender 1 Lapua Ladebog 1 Lyman Ladebog 1 Krudt Tragt 1 Krudt Trickler 1 Fedtpude Muligt for evt. tilkøb af mere

Stenløse·24. nov. 2022·

Vildtkrog - 23 Krog.

Vildtkrog - 23 Krog.

1.550 kr.

Stor vildtkrog Vildtkrogen har 23 krog, dette gør det nemt og hænge 7 stk. råvildt op, uden brug af snor eller andre redmidjer. de sidst 16 krog er så velegnet til og hænge fuglevildt på. Vildtkrogen gås med mere end 30 forskellige motiver, nogle af dem er. Jæger med hund, Kronhjort, råbuk, and, sneppe, elg og mange flere. Krogen kan fås både pulverlakeret sort og galvaniseret. krogen kan sendes for 100. kr. i hele landet. krogen kan også hente ved mig i Nørager (9610)

Aars·6. dec. 2022·