Galleri annoncer
Yamaha F115XB

Yamaha F115XB

79.800 kr.

Super fin Yamaha F 115 XB sælges. Motoren er fra år 2022 og har kun sejlet 132 timer. En motor med massere af power, med hele 1832 ccm. Der er fortsat fabriksgaranti på motoren 2 år endnu.  Der medfølger: alu propel, 703 sidemonteret gas/gear boks, instrumentpakke med trollingspeed, forbrugsoversigt mm. BEMÆRK X-langbenet. 25". Vægt: 177 kg. NYPRIS for tilsvarende motor med instrumenter og gas/gearboks: 114.610 kr. SPAR 34.710 kr. Motoren kan ses hos Saildirect i Kolding. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Coaster 600 BR - 100 HK Yamaha/udstyr

Coaster 600 BR - 100 HK Yamaha/udstyr

299.900 kr.

Coaster 600 BR - Den mest brugbare bowrider til det danske klima på markedet! Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de flester kunder efterspørger - flexibilitet og gode løsninger! Bemærk bl.a. at der i denne fine bowrider er hele 3 sovepladser (1 under dæk i bagbord side og 2 superfine sovepladser agter når solsengen omdannes. Bemærk båden er vist med lyse hynder - båden har de nye 2021 farver (CARBON med synlige stiklinger). Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst tilfører det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra lille opredning - ved tilkøb af solseng. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I fronten har du 4 fine siddepladser, og de fine trin i midten samt det åbne søgelænder giver en helt og aldeles sikker adgang! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Max Personer: 6 Max Motor: 175 HK (eller VMAX 175) Bemærk denne version er en bestillingsvare.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Brugt Yamaha 115 hk Påhængsmotor 4-Takt

Brugt Yamaha 115 hk Påhængsmotor 4-Takt

48.900 kr.

Utrolig fin brugt Yamaha F115AETL sælges. Kunden opgraderede udelukkende for at få en større motor bag sin båd, derfor står motoren stadig rigtig fin. Motoren fik et ekstra stort service i 2022 for 20.000 kr (dokumentation haves), så den står knivskarpt og klar til at sejle! Brugt pre-rig medfølger. Ideel til både i 20 fods segmentet, som fx Coaster 600, Flipper, Bayliner VR5, Finnmaster osv. VN 410816

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Coaster 600 BR - 100 HK Yamaha/udstyr

Coaster 600 BR - 100 HK Yamaha/udstyr

349.900 kr.

Coaster 600 BR - Den mest brugbare bowrider til det danske klima på markedet! Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de flester kunder efterspørger - flexibilitet og gode løsninger! Bemærk bl.a. at der i denne fine bowrider er hele 3 sovepladser (1 under dæk i bagbord side og 2 superfine sovepladser agter når solsengen omdannes. Bemærk båden er vist med lyse hynder - båden har de nye 2023 farver Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst tilfører det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra lille opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I fronten har du 4 fine siddepladser, og de fine trin i midten samt det åbne søgelænder giver en helt og aldeles sikker adgang! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Bemærk: Arkiv billeder Max Personer: 6 Max Motor: 175 HK (eller VMAX 175) Denne båd kan blive din fra 3454,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Yamaha F9,9 Fjernstyret

Yamaha F9,9 Fjernstyret

19.900 kr.

Fin Yamaha F9,9 motor sælges. Motoren er lavet om til fjernstyring, så motoren kan styres fremme i en båd. Der er mulighed for at få den lavet tilbage til håndtags-styring. Motoren er ny serviceret og lige klar til at blive monteret. Perfekt motor til en lille jolle eller RIB. Der medfølger sidemonteret indbygnings gas/gear boks til motoren. (Se sidste billede) Bemærk motoren er UDEN el-start og trim. Det har den fordel, at motoren kun vejer 40 kg. Kan ses hos Saildirect i Kolding. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Beneteau Barracuda 8 - 2020

Beneteau Barracuda 8 - 2020

639.900 kr.

I hælene på den succes som Barracuda 7 har opnået, tilbyder Beneteau en innovativ ny model 8 i en trailervenlig størrelse. Båden her har kun haft en ejer, og han har passet og plejet båden i de timer den har sejlet siden den blev søsat i efteråret 2019 (Model 2020). Beneteau Barracuda indeholder alle de ønskede behov for komfortabel sejlads - herunder et eventyrligt look, adgang via to side-døre til et forsænket sidedæk og et rummeligt agter cockpit, hvor der er massere af siddeplads til at nyde sejlturen. Fiskerne vil sætte pris på denne båds mange sportslige egenskaber, samt den store mængde af Garmin udstyr! Parret med twin 200 HK påhængsmotor og elektronisk gear/gear, er det dybe V-formede skrog hurtigt og stabilt under alle forhold med fremragende søfarende kvaliteter. Dette giver en formidabel sejloplevelse! I denne to-dørs konfiguration er Barracudaen perfekt tilpasset til fiskeri. Med skydeglasdør agter, velbeskyttet sidedæk og dybe cockpit, er bevægelse rundt på dækket mellem roret og det fuldstændige åbne cockpit er sikkert og nemt! Båden tilbyder maksimeret plads ombord, og der er masser af plads til dedikeret fiskeudstyr (fiskebrønd, stangholdere, rælingsholder, skærebræt, vaskeanlægspumpe til dæk...). Bemærk størrelsen på agterdækket - her kan en familie på 6-7 mand sidde rundt om det store bord og nyde en frokost og et koldt glas hvidvin. Der er naturligvis køleskab hertil. Kræver turen en overnatning så er der også rig mulighed for dette i den fine kahyt. Fællesdør-konfigurationen favoriserer familie-cruising med bænk-sæder placeret lige bag styrehuset, i læ for vinden og står overfor en komfortabel cockpit salon. Det rummelige styrehus har nemt plads til 4 mennesker omkring et udtrækkeligt bord. Uanset om man er til fiskeri, familie-cruising/udflugter eller vandsport så tilpasser denne båd fuldt ud dine behov med mange mulige indvendige og udvendige konfigurationer, og alt det ekstra udstyr. Bemærk arkiv billeder. Forårskampagne - tilbuddet er gældende indtil 31/04/2024. Tilbudsprisen kan ikke kombineres med andre tilbud, eller rabatter.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Få beskedNår der er nye resultater i Påhængsmotor

Lup med søgeord i
Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2  - 100 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 100 HK Yamaha

479.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en \"multi-use\" cruiser - ideel til familie-udflugter. 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på fisketur ved Det Gule Rev. Sejl trygt afsted, velvidende at ombord på denne cruiser er du godt beskyttet mod vejr og vind -også når de andre lystbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til en stor solseng - Er I på fisketur er der masser af plads på agterdækket til 2, 3 eller 4 personer. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruise farten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 695er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både.. BEMÆRK ANNONCENCEN ER EN BESTILLINGSVARE - Sammensætningen er båd og motor. Ekstra udstyr kommer oveni prisen. Denne båd er velegnet til vores delebådskoncept. Her kan du kort fortalt købe en ejerandel af båden, og gå i forening med andre. Læs mere på www.delebåd.dk

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Bandholm 24 sejlbåd

Bandholm 24 sejlbåd

22.000 kr.

Skal du have meget for pengene - så se her! Nyrenoveret Bandholm 24, nyt el overalt, 10 hk Volvo Penta motor( kun kørt ca. 800 timer - monteret i år 2002) gennem serviceret i 2022. Båden er nymalet udvendig og lakeret indvendig. Ny Garmin GPS, ny transducer til ekkolod. Rulleforstag. Sejlpakken er i fin stand Båden er fra 1972 og i rigtig fin stand Kom og kig - Båden ligger i Faldsled. Den ligger på plads 140. Bådpladsen kan købes sammen med båden!

Faaborg·ons.

Yamaha F150DETL - Få timer

Yamaha F150DETL - Få timer

84.900 kr.

Spar bunker af penge - køb en let brugt! Denne fine F150 DETL med kun 115 timer i bagagen er den nyeste udgave, af den legendariske F150 med dens elegante nye look og ekstra funktioner er skræddersyet til afslapning på vandet. En banebrydende teknologi leverer ren, effektiv og økonomisk ydeevne. Dette omfatter et avanceret DOHC-design (dobbelt overliggende knastaksel) og særlige indsugnings- og udstødningssystemer til optimering af forbrændingsprocessen. Modellen har også en stærk klokobling med 8 tænder, som giver et jævnt gearskifte og en lang levetid - samt et nyt motorhættedesign, der giver en mere effektiv opsamling og aftapning af vand. Mange andre unikke funktioner, som f.eks. tilkøb af Yamahas eksterne Y-COP-beskyttelse, styring af variable trolling-omdrejninger og vores brede Power Trim & Tilt-system, gør det til en ren fornøjelse at bruge denne let brugte motor. Mere end 350 brugere på Grønland har valgt denne motor, som kører mere end 3000 timer i et barsk klima. De ønsker blot at komme fra A-B, hver gang. Er det et udtryk for kvalitet, som du har brug for? Sætter du pris på at være fremtidssikret? Naturligvis får du mulighed for at tilkoble Nmea 2000 / Hub, som sender alle motor-data op på din kortplotter, arbejder sammen med en autopilot eller oplyser om aktionsradius og benzinøkonomi - systemet er forberedt på næsten alt. Ønsker du rå power uden at komme med unødig støj? I tomgang er kontrolstrålen til vandkølingen det du hører mest. Ideel til både i 20 fods segmentet, som fx Coaster 600, Flipper, Bayliner VR5, Finnmaster osv. VN 410807

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Påhængsmotor Johnson 50 hk vro kort ben

Påhængsmotor Johnson 50 hk vro kort ben

5.000 kr.

Har denne fine Johnson vro2 50 hk, fra 1992. Motor har ikke været i vand i 8 år, grundet defekt gearkasse. Der medfølger gearkasse og gearben, og tandstang. Geargriberne inde i gearkassen er defekte. Disse skal laves før den kan sejle igen. Motor er i særdeles god stand og starter på et split sekund. Sprit ny skrue der ikke var været o vand endnu medfølger også! Der medfølger også fjernbetjening. Der medfølger også komplet paknings og bøsningssæt til gearkassen. Hvis du ligger inde med en gearkasse er jeg interesseret i at købe den. Har du en gearkasse med langt ben kan den stadig godt bruges, da jeg har gearskifter og tandstang fra den korte model. Sælges udelukkende fordi jeg har alt for mange projekter.

Aalestrup·14. apr. 2023·