Galleri annoncer
Yamaha F300XSB2 Hvid

Yamaha F300XSB2 Hvid

283.300 kr.

300hp V6 V6-motorerne med 300 hk har et elegant, slankt, letvægtsdesign, som tager inspiration fra deres storebror XTO, og de er de mest veludstyrede V6'ere, som Yamaha nogensinde har produceret. Med sin fantastiske power og kompromisløse præstationer er den nye 300 hk V6'er klar til at skubbe grænserne. NB! Kan leveres med 25″ eller 30″ motorben og som sæt, den ene med højre kørende gearkasse og den anden med venstre kørende gearkasse. Stk. pris pr. motor!

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F250XCB

Yamaha F250XCB

227.200 kr.

De letteste og stærkeste V6-påhængsmotorer i deres klasser Uanset om du nyder spændingen ved vandsport eller bare slapper af på din båd, bør du vælge den motor, der hjælper dig med at få mere ud af din tid på vandet. Hver motor i vores serie bruger Yamahas nyeste marineteknologi, motorteknologi og genialeindsugnings- og udstødningssystemer – og 4-taktsudvikling har været så succesrig, fordi Yamaha designer og bygger deres 4-taktsmotorer med marine specifikationer fra bunden i stedet for blot at tilpasse almindelige motorer til brug på vandet. Uden at gå på kompromis med effekt, ydeevne eller anvendelighed bidrager disse specialudviklede motorer ligeledes til at bevare miljøet takket være banebrydende forbrændingsteknologi. NB! Kan leveres med 25″ eller 30″ motorben og som sæt, den ene med højre kørende gearkasse og den anden med venstre kørende gearkasse, samt modeller med el-styringssystem og i hvidmalet udgave. Kontakt os gerne for yderligere information.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F225XCB

Yamaha F225XCB

213.800 kr.

Exciting V6 power for your offshore adventures! 225hp V6 Den nye 225 hk V6'er deler flagskibet XTO's DNA, som afspejler Yamahas avancerede teknologi og tekniske ekspertise, hvilket giver enestående power og fantastiske præstationer. Ved at kombinere power, effektivitet og lav vægt sætter Yamahas innovative design standarden for V6 påhængsmotorers præstationer. Den avancerede 24-ventilers DOHC-motor er udstyret med EFI (elektronisk brændstofindsprøjtning) såvel som VCT (variabel knaststyring), som sikrer en ren, jævn og stille ydeevne, maksimal brændstoføkonomi og nem start. Det slanke, kompakte design, som kombinerer teknologi med stil, taler for sig selv. Samtidig giver Yamahas elektroniske "drive-by-wire" gas- og gearskift den mest jævne og præcise styring ved roret, du nogensinde vil komme til at opleve. NB! Kan leveres med 25″ eller 30″ motorben og som sæt, den ene med højre kørende gearkasse og den anden med venstre kørende gearkasse, samt modeller med el-styringssystem. Kontakt os gerne for yderligere information.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F300XCB

Yamaha F300XCB

246.500 kr.

The ultimate V6 powerhouse for heading offshore! Den avancerede 24-ventilers DOHC-motor er udstyret med EFI (elektronisk brændstofindsprøjtning) såvel som VCT (variabel knaststyring), som sikrer en ren, jævn og stille ydeevne, maksimal brændstoføkonomi og nem start. Det slanke, kompakte design, som kombinerer teknologi med stil, taler for sig selv. Samtidig giver Yamahas elektroniske "drive-by-wire" gas- og gearskift den mest jævne og præcise styring ved roret, du nogensinde vil komme til at opleve. NB! Kan leveres med 25″ eller 30″ motorben og som sæt, den ene med højre kørende gearkasse og den anden med venstre kørende gearkasse.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha 375 HK

Yamaha 375 HK

411.700 kr.

Yamaha 375 HK V8 POWER! Tonsvis af fremdrift og teknologi. Den muskuløse nye form og det dynamiske udseende på XTO 375hp V8 kommunikerer straks dens utrolige koncepter og teknologier, der er først i branchen, og venter på at blive sluppet løs. Den første 4-taktsmotor med direkte indsprøjtning. Den første med indbygget elektronisk styring, der integreres problemfrit med Yamahas Helm Master®-system. Den første til at opnå et nyt niveau af bakkraft, drejningsmoment og hastighed. Det er en sand ydeevnerevolution til store både og en utrolig historie. Ekstrem kraft – 5,6 l • 32 V • 60° V8 • DOHC • VCT Effektivitet – den første 4-taktsmotor nogensinde med direkte indsprøjtning Præcision – indbygget elektrisk steer-by-wire-system Ultimativ kontrol – enestående fuldt elektroniske systemer 300% større bakkraft fra nyt udstødningssystem Pålidelighed – solid specialudviklet krumtapaksel Pålidelighed – nyt robust gearsystem Nederste enhed i nyt elegant design med massiv gearkasse Oliepumpe med dobbeltkammer til håndtering af ekstreme krav Superpraktisk facilitet til gearolieskift i vandet Højeffektiv opladning – til større kraft ved lave omdrejningstal Perfekt til tunge både og RIB-både – XTO OS-skruer EL-gas/gear EL-Styrring Vægt: 442 kg Modellen kan fåes i X-langt ben: XF375XSA eller med ULTRA langt ben XF375USA (419.300 kr.) Prisen er inklusiv rustfri stål propel. Prisen er UDEN gas/gear boks og instrumenter. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige gas/gear boks og instrument, som passer til din båd.

Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 425 HK

Yamaha 425 HK

451.900 kr.

Yamaha 425 HK V8 POWER! Tonsvis af fremdrift og teknologi. Den muskuløse nye form og det dynamiske udseende på XTO 400hp V8 kommunikerer straks dens utrolige koncepter og teknologier, der er først i branchen, og venter på at blive sluppet løs. Den første 4-taktsmotor med direkte indsprøjtning. Den første med indbygget elektronisk styring, der integreres problemfrit med Yamahas Helm Master®-system. Den første til at opnå et nyt niveau af bakkraft, drejningsmoment og hastighed. Det er en sand ydeevnerevolution til store både og en utrolig historie. Ekstrem kraft – 5,6 l • 32 V • 60° V8 • DOHC • VCT Effektivitet – den første 4-taktsmotor nogensinde med direkte indsprøjtning Præcision – indbygget elektrisk steer-by-wire-system Ultimativ kontrol – enestående fuldt elektroniske systemer 300% større bakkraft fra nyt udstødningssystem Pålidelighed – solid specialudviklet krumtapaksel Pålidelighed – nyt robust gearsystem Nederste enhed i nyt elegant design med massiv gearkasse Oliepumpe med dobbeltkammer til håndtering af ekstreme krav Superpraktisk facilitet til gearolieskift i vandet Højeffektiv opladning – til større kraft ved lave omdrejningstal Perfekt til tunge både og RIB-både – XTO OS-skruer EL-gas/gear EL-Styrring Vægt: 442 kg Modellen kan fåes i X-langt ben: XF425XSA eller med ULTRA langt ben XF425USA (459.600 kr.) Prisen er inklusiv rustfri stål propel. Prisen er UDEN gas/gear boks og instrumenter. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige gas/gear boks og instrument, som passer til din båd.

Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Vintereftersyn

Vintereftersyn

900 kr.

Vi udfører vintereftersyn af påhængsmotorer - flg. punkter gennemgås: •Gearolie skiftes •Nyt oliefilter, hvis monteret (4-takt) •Motorolie skiftes (4-takt) •Gearkasse afmonteres, akslen og bolte smøres •Ny impeller •Tandrem kontrolleres (4-takt) •Tændrør og udv. zinkanoder kontrolleres •Smørenipler smøres •Motoren opstartes og gennemskylles med ferskvand •Kontrol af kølevandsstråle Priser fra 900,- inkl. moms Se prisen på netop din motorstørrelse på vores hjemmeside

Nyborg·8. maj.·Østfyns Bådhandel ApS

Få beskedNår der er nye resultater i Påhængsmotor

Lup med søgeord i
Påhængsmotor Johnson 50 hk vro kort ben

Påhængsmotor Johnson 50 hk vro kort ben

5.000 kr.

Har denne fine Johnson vro2 50 hk, fra 1992. Motor har ikke været i vand i 8 år, grundet defekt gearkasse. Der medfølger gearkasse og gearben, og tandstang. Geargriberne inde i gearkassen er defekte. Disse skal laves før den kan sejle igen. Motor er i særdeles god stand og starter på et split sekund. Sprit ny skrue der ikke var været o vand endnu medfølger også! Der medfølger også fjernbetjening. Der medfølger også komplet paknings og bøsningssæt til gearkassen. Hvis du ligger inde med en gearkasse er jeg interesseret i at købe den. Har du en gearkasse med langt ben kan den stadig godt bruges, da jeg har gearskifter og tandstang fra den korte model. Sælges udelukkende fordi jeg har alt for mange projekter.

Aalestrup·14. apr. 2023·