Galleri annoncer
DeFelsko PosiTector UTG C3 Advanced Tykkelse måler med LCD-display til 10000 målinger

DeFelsko PosiTector UTG C3 Advanced Tykkelse måler med LCD-display til 10000 målinger

13.810,00 kr.

StayproIkke på lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    NY SILVERYACHT SPEED TENDER

    NY SILVERYACHT SPEED TENDER

    269.800 kr.

    Speed Tender fra SilverYacht, som kan tage helt op til 150HK, vi tilbyder den med 115HK som er et fint alternativ, høj tophastighed med dette motor valg, den er bygget i den sædvanlige kvalitet som SilverYacht er kendt for, komplet med hpl teakpakke, reb fender, badestige Bimini top, complet cover, solhynde i forskibet, indbygget brændstfostank med måler, luxus diamante hynder, lænsepumpe, lanterner, en spændende båd som er er perfekt match mellem Tender og speedbåd...

    Beder·i dag·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    Bådovertræk 530x213 cm blå

    Bådovertræk 530x213 cm blå

    478 kr.

    Dette bådovertræk passer til de mest almindelige skrogtyper og -størrelser og er egnet til brug ved fortøjning og opbevaring. Bådovertrækket er lavet af slidstærkt oxfordstof, der er meldugbestandigt og vandafvisende for at beskytte din båd i dårligt vejr. Bådovertrækket er også udstyret med spænder med hurtig frigivelse, så du hurtigt kan fastgøre overtrækket på din båd, så det ikke blæser væk. Det leveres med en opbevaringspose til praktisk transport og sikker opbevaring, når det ikke er i brug. Bemærk: - For at vælge den rigtige størrelse overtræk, skal du måle din båd først! - 1. Mål midterlinjens længde. - 2. Mål bådens bredeste punkt - 3. Hvis bådlængden falder mellem overtræksstørrelserne, skal du vælge den største størrelse for at få den bedste pasform. - Farve: Blå - Materiale: Oxfordstof med PU-belægning - Mål: 530 x 213 cm (L x B) - Egnet bådstørrelse: 450 x 140 cm (L x B) - Der medfølger 4 spændestropper - Pakken indeholder: - 1 x bådovertræk - 1 x opbevaringspose

    i dag·Boligcenter.dk

    JokerBoat CLUBMAN 24

    JokerBoat CLUBMAN 24

    558.000 kr.

    Clubman 24 er frem for alt en fritidsbåd. Clubman 24 er også velkendt som et bud på store yachter eller som taxa service. Designet som Clubman 28, men lidt mindre, er det hurtigt at placere i vandet og afhente med en kran på dæk eller i garagen. Uden Rollbar er dens højde ret lille, hvilket gør det endnu nemmere at håndtere. Den håndterbare størrelse på 7,5 meter har en vis fascination for sejlere takket være dens lette opbevaring om vinteren eller blot på grund af den lette fortøjning i havnen efter en smuk dag ved havet. På dæk er rummene designet til at rumme 6 personer, selvom kapaciteten er meget større (16 personer max). Clubman 24 tilbyder et stort rum og evnen til at montere en kraftigere motor, hvis det er nødvendigt. Rummene er designet til at rumme en familie, der ønsker at tilbringe en dag på havet, hvilket sikrer fuldstændig afslapning og sjov for alle passagerer. Standard udstyr: Årre Luftpumpe Reparationskit Brugervejledning + CE certifikat Soldæk hynder + føresstole Pult med vindskærm Metal håndtag Hydralisk styring Badestige 70 l. vandtank 380 l. brændstoftank Ekstra udstyr Teak dæk  Båd cover Styrepult cover Glasfiber rollbar (med lys) Bimini top Elektrisk ankerspil Solsejl Bruser Køleskab 75 liter Lufttryk måler FINANSIERING TILBYDES.

    Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

    Fremhævet
    Nydam 470 KUN JOLLE DER SÆLGES. , 16 fod, 7 pers.

    Nydam 470 KUN JOLLE DER SÆLGES. , 16 fod, 7 pers.

    15.800 kr.

    Nydam 470 KUN JOLLE DER SÆLGES. , 16 fod, 7 pers. Nydam 470 sport / fisk En helt fantastisk dejlig familie eller fiske jolle. 
Den er rigtig bred så den vipper ikke selv om man er 3 der står i samme side og så har den ringdæk som gør den stærkere og meget stabil samt fuldstændig flad dobbelbund og luft tanke som gør den fuldstændig synkfri. Den har løs bænk i midten når den er taget af er masser af plads til garn ruser tejner og andet fiskeudstyr, eller ved hygge med familien med en stor madras til solbad eller overnatning i det fri. Der er monteret helt ny styrestol samt garmin fishfinder samt automatisk selvlæns med niveau måler. Samlet i strøm skab med hoved afbryder og sikringer. Der kan tilkøbes styrepult for 2000kr Den har ingen skader eller reparationer så den er helt klar til brug. Udviklet af erhvervs samt lystfisker så her er der tænkt på alt. Bruges af sejlklubber off. Instutioner samt tyske havnepoliti. 
 Den Sejler med langt ben Og er Godkendt til 50hk Tager op til 650 kg. Eller 7 voksne. Sejler 40 km/h med en 20 hk 2 takt motor.
Så mindre kan sagtens gøre det. Nypris 37000kr. Uden tvivel den bedste åbne jolle jeg har haft og har haft en del. Er godkendt helt op til 50 hk hvor crescent 465 kun er godkendt til 30 hk. Selv om den koster næsten 60000kr fra ny. Kan måske lev. Mod betaling efter besigtelse.

    Randers C·i går·

    BÅD-GULVTÆPPE. NYT.

    BÅD-GULVTÆPPE. NYT.

    298 kr.

    DEN BEDSTE KVALITET. West-Tæppet. I over 18 år har vi solgt dette kvalitets tæppe til lystbåde, fiskebåde, joller og til andet brug, hvor der stilles store krag til holdbarhed, slid, saltvand, fugt og hård belastning. Lagerføres i 3 farver: Blå, sort og grå, alle med nister i, så snavs ikke kan ses så tydeligt. Tæppet har en kraftig åndbar gummibagside så fugt kan komme op - men ikke ned, dertil er det meget skridsikker. Kan skæres og tilpasset uden kantsygning, da alle lykker på luen er støbt ned i gummiet. Tæppet kan bla. vaskes i saltvand / klorvand. 1 cm. tyk. 200 cm. bred. Skæres på dit mål i længden. kr. 298,- pr. km.. Ny pris på vej.

    Køge·i går·West Bådudstyr·

    Fremhævet
    MAXI 95

    MAXI 95

    130.000 kr.

    MAXI 95 sælges Vi har besluttet at sætte vores dejlige MAXI 95 til salg. Det er en fantastisk dejlig båd med meget stort cockpit med plads til gæster og familie samt gode sejleregenskaber. Båden kan ses i Glyngøre havn efter nærmere aftale. Ring til Søren Dath på 51 54 64 16. Pris ide kr. 130.000 Årgang 1976 Mål L 9,5 m Br. 3,25 m Dybgang 1,65 m Vægt 4500 kg Skrog Glasfiber Nyere motor 30 HK Yanmar fra 2006 Badeplatform med stige Elektrisk toilet WC med holdingtank Nyere sprayhood med højde, så man kan stå op og se fremad Nyere Cockpit telt med ståhøjde Cockpit hynder VHS radio Sovepladser – Forkahyt 2 – agterkahyt 2 – midterkahyt 2 Ståhøjde i kahyt op til 190 cm Nyere hynder med koldskum i alle kahytter og med Dunlopillo topmadrasser til agterkahytten Nye batterier til forbrug og start i 2024 Nyt ladeapparat 2023 Ny 3-bladet skrue i 2019 Ny stævnplatform i 2019 Ny propel aksel og pakning i 2023 Nye vinduer i 2020 Ny lænsepumpe i 2021 Køleskab Anker Raymarine kortplotter Raymarine selvstyrer Rulleforsejl med UV kant i god stand Storsejl i god stand Diverse fendere Ny beklædning indvendig på sider og loft under dæk; ingen kondens Diverse redningsveste (Good old Orange slags)

    Roslev·i går·

    Ny
    CREMO 490 SC

    CREMO 490 SC

    166.000 kr.

    En gennemtænkt og rummelig styrekonsolbåd, der er godkendt til 6 personer. Båden er designet af Pelle Petterson selv, der med sine roste bænke og inkluderede hynde pakker sørger for, at alle i båden får reel støtte, når det går hurtigt til søs. Denne veludviklede perle som tager dig med familie og venner på navigerede eventyr sammen. Uanset om målet er håbefuldt fiskeri, vild vandsport eller en afslappende dagstur, er Cremo 490 SC den perfekte båd til at skabe minder. En praktisk detalje er også den brede stævn, der gør det lettere at komme ombord med bagage, kæledyr, børn osv. Cremo 490 SC har et rigtig stort interiørvolumen sammenlignet med andre både på markedet! Tilbud med komplet hyndesæt, pult presenning, Marine Floor belægning , Garmin GPS 7 ″ + søkort og Yamaha F40FETL med Powertrim, D-omdrejningstæller med trollingspeed, fjernbetjening m. kabler, motorås, strartspærresystem er inkluderet i Prisen. Opgradering til Yamaha F50HETL, tillæg kr. 10.500,-/Yamaha F60FETL tillæg kr. 20.300,-. og Trailer fra kr. 9.990,-.

    Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Yamaha F200XB

    Yamaha F200XB

    156.900 kr.

    A great way to enjoy our Straight-Four performance. Yamahas unikke, brændstoføkonomiske EFI-system, ECU mikroprocessor, den rene forbrændingsteknologi og de støjreducerende systemer arbejder alle gnidningsfrit sammen – og ud over det viser det diagnostiske system motor- og ydeevnedata via en computerforbindelse, hvilket gør vedligeholdelsen hurtig og simpel. 200hp kan, lige som alle vores andre EFI-motorer, kobles direkte på Yamahas eksklusive netværkssystem, så du kan vælge mellem et stort udvalg af avancerede digitale målere og instrumenter. Yamaha-motores legendariske ry! Teknologi, verden har tillid til. Den 4-cylindrede 200hp er den perfekte afbalancerede og driftssikre motor til dine eventyr på vandet. Den allernyeste marineteknologi fra Yamaha med det avancerede motorlayout og de geniale indsugnings- og udstødningssystemer byder på overlegen e ektivitet kombineret med mikrocomputersystemer, derovervåger alle aspekter af motorens funktion fra brændstofblanding og effektiv forbrænding til serviceintervaller. Se vor nye Yamaha showroom med kæmpe motorudstilling hos Danmarks største Yamaha Marine forhandler.  Generation skifte kampagne!

    Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

    3.999 kr.

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW, 12 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet,  diverse fittings (se billede), digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor.  Samme type som eksempelvis Webasto Airtop 2000 ST blot med mere udstyr og 2 års garanti.  Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor JP er blandt de største leverandører af oliefyr i Skandinavien. Der findes et stort servicecenter i Danmark som lagerfører 99,2% af alle reservedele - det sikrer dig hurtig og professionel hjælp hvis en fejl måtte opstå.  HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 2 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 2 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

    Silkeborg·i går·BILLIGPROPEL.DK

    Jeanneau 605 Merry Fisher Cruiser

    Jeanneau 605 Merry Fisher Cruiser

    425.000 kr.

    Merry Fisher 605 Série2 - Åbner nye horisonter! Optimeret plads, smarte layouts og praktisk udstyr gør Merry Fisher 605 Series 2 til den ideelle båd til at opleve dine første udflugter til søs i komfort og med ro i sindet. EN BÅD, DER LEVERER UD OVER MÅL! Det er vanvittigt, alt hvad du kan gøre ombord på en Merry Fisher 605 Series 2! Al den opfindsomhed og savoir-faire fra Jeanneau resulterer i optimeret plads om bord med et smart layout, glidende bænkesæder, et sammenklappeligt sæde og ombyggelige opholdsrum. Udstyret med en vask, et køleskab og en 50-liters vandpumpe, vil det gøre det muligt for tre eller endda fire passagerer at nyde at tilbringe en nat om bord og nyde en dejlig morgenmad på vandet. Den nye Merry Fisher 605 Series 2 - en båd velegnet til trailer - lavet til dig! Du vil sætte pris på dens elegante design og smarte interiørlayout. Nyd at dele øjeblikke med familie og venner i bådens rummelige cockpit og indbydende U-formede cockpit salon, som fås som ekstra udstyr, der let kan forvandles til et soldæk . Agter bænken optimerer plads om bord for maksimal komfort. Den generøse flush agter platform giver nem adgang til havet for en forfriskende svømmetur. KRYDS OVER VANDET MED LETHED! Merry Fisher 605 Series 2 giver nem og komfortabel adgang til dine første eventyr på havet. Sikker og beskyttende, designet på ét niveau, den er godt tilpasset til hele familien, på alle årstider, for at nyde adskillige aktiviteter: fiskeri ved daggry, svømning, snorkling, en eftermiddagsankerplads til drinks i bugterne ... Eller den simple fornøjelse at se på havet, i læ for vinden, gennem store vinduer i styrehuset. Denne båd, der kan trækkes og håndteres, har alle fordele for, at havet bliver en ny legeplads for hele din familie. Du vil føle dig hjemme, med masser af udstyr og soveplads til op til fire personer om bord. Tilbud sejlklar båd med motor og ekstraudstyr! Se video her: https://youtu.be/u7-4Kb_0Q7I

    Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Yamaha FX HO Cruiser

    Yamaha FX HO Cruiser

    184.900 kr.

    Kampagne indtil udgangen af maj - få tilbehør op til 4.350 kr. i værdi, inkluderet ved køb af denne Waverunner! 2x PWC fender sæt i sort 2x Dockline reb 3,65m 1x Transportcover Den ideelle blanding af økonomi og ydeevne samt funktioner, der er designet til at revolutionere din fornøjelse, enten ved cruising eller sportssejlads – det er FX HO. Den nye 1812 cc-motor med højtrykspumpe og intelligent elektronisk gasregulering leverer en kraftig og økonomisk ydeevne. Det elegante skrog i vores unikke letvægtsmateriale NanoXcel® og det imponerende RiDE-system giver den mest komfortable, stabile og præcis håndtering, man nogensinde har oplevet på en waverunner. Og FX HO byder på endnu mere. Funktioner som No Wake Mode og Cruise Assist samt luksussæder til tre personer, en stor badeplatform, ekstradybe håndtag til opstigning, dobbeltgreb og masser af opbevaringsplads – vi kunne blive ved og ved. HUSK at sammenligne HK og vægt når du køber vandscooter - det er ingen problem at have mange HK - problemet er at holde vægten nede. Yamaha går efter de rigtige antal HK og en meget lav vægt - det gør det til de hurtigste på markedet. Se dem i test mod Kawasaki og Seadoo på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=PTCW9BGK8nI Særligt på en Yamaha FX HO: Højtydende 1812 cc-motor med EFI-system Kraftigt NanoXcel®-letvægtsskrog og -dæk Kraftig Hyper-Flow-dysepumpe med 3-vinget impeller Revolutionerende RiDE-system – intuitiv styring Elektronisk trim med trykknap – hurtigt og nem at bruge Drive-by-Wire med Cruise Assist og No Wake Mode Fjernbetjent sikring og Low-RPM Mode™ (som de første i branchen) Enestående vipbart styretøj med 4 positioner Elektronisk bakgear med antispin Ekstradybt agtertrin og 2 håndtag til opstigning Målere for F-N-R, RiDE og elektrisk trim Rummelig opbevaring og vandtætte rum

    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

    Nordkapp Noblesse 830 - 250 HK Yamaha/udstyr

    Nordkapp Noblesse 830 - 250 HK Yamaha/udstyr

    1.349.900 kr.

    Noblesse 830Kombiner de æstetiske detaljer bestående af lave linjer, sporty looks og bløde kurver, og kombiner dette med al den plads, du har brug for i en båd. Noblesse 830 er en ny måde at tænke daycruisere på - og båden man vender sig om efter! Du finder hurtigt designelementerne fra Noblesse-serien 660, 720 og den udgåede 790er, i den nyeste tilføjelse til familien - nemlig Noblesse 830. Du vil hurtigt genkende Noblesse 830 som en Nordkapp. Båden har former, design og detaljer, der kendetegner daycruserne fra dette kvalitets værft, med indvendige og udvendige mål, der øger både det fysiske udtryk men også det visuelle. Bådens linjer giver et eksklusivt præg samtidig med, at det er et stilrent og moderne udtryk. Den lave profil giver dig indtrykket af en sporty båd, mens vindbeskyttelsen og dynamikken i cockpittet er sikret med den lave dør og det høje fribord. Dette reducerer vindmodstanden, samtidig med at du holder dig varm og komfortabel i cockpittet under sejlads. Agten fra har god plads omkring maskine - eller maskinerne, for den kan også levers med twin installation helt op til 500 hk - og her kan du sidde og nyde udsigten fra, eller komme op eller i vandet med god plads omkring dig. Videre ind i cockpittet hvor du finder en rigtig stor sofagruppe, med plads til 6-7 personer omkring bordet - eller du kan afmontere bordet og omdanne sofaen til en god stor solseng, hvor du kan rejse sædestykket op til en rigtig god og komfortabel chaiselong i bagbordside. I styrbord har du et rigtig fint pantry med bl.a. køleskab, hvor du kan slå en lille ekstra bordplade op, hvor du har plads til fx at anrette en lækker tapas. Længere fremme i styrbordside har du kaptajn pladsen med Nordkapps velkendte pilotsæde med bolsterseat funktion, så du nemt kan skaffe extra plads til benene, hvis du ønsker at stå op under sejlads eller ved docking i havnen! Herfra har du et fantastisk overblik over både bådens instrumenter, men også over området og miljøet du navigere i - alt er som det plejer i Noblesse serien - i høj kvalitet, ergonomisk og nøje udtænkt! Igennem lågen, videre ned under dæk, hvor du i stævnen finder en god seng til to voksende og en lille siddeplads, hvor du om morgenen kan sidde og få strømperne på i ro og mag, inden turen går videre ud langs de danske kyster. I styrbord side er der et rigtig toilet, der er flot indrettet og minder mest om et lille hotel badeværelse.Under trappetrinene ned i kahytten (som kan flyttes imod styrbord side, for bedre adgang til stikkøjen) finder du bådens stikkøje, hvor der er god plads til 2-3 børn og der er desuden et lille vindue for naturlig lysindfald, men også design LED lamper langs væggen. Der er i sandheden tænkt på alt i denne daycruiser, der er i klasse sammen med Finnmaster, Askeladden, Yamarin og Flipper. Båden kan også leveres med twin installation helt op til 400 hk. Du kan bestille Nordkapp Noblesse 830 allerede nu og få den leveret i starten af sæsonen 2024! Bemærk at denne pris er en kampagne pris, ved bestilling lige nu - normalprisen er 1.499.900,- - du sparer derfor kr. 100.000,- lige nu!!! Denne båd er ideel til leasing - spørg os endelig!

    Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

    Få beskedNår der er nye resultater i Både

    Lup med søgeord i
    Nordkapp Noblesse 830 - Twin 250HK Yamaha/Highline plus pakke

    Nordkapp Noblesse 830 - Twin 250HK Yamaha/Highline plus pakke

    1.699.900 kr.

    Noblesse 830 inkl Highline plus pakke - Live the dreamKombiner de æstetiske detaljer bestående af lave linjer, sporty looks og bløde kurver, og kombiner dette med al den plads, du har brug for i en båd. Noblesse 830 er en ny måde at tænke daycruisere på - og båden man vender sig om efter! Du finder hurtigt designelementerne fra Noblesse-serien 660, 720 og den udgåede 790er, i den nyeste tilføjelse til familien - nemlig Noblesse 830. Du vil hurtigt genkende Noblesse 830 som en Nordkapp. Båden har former, design og detaljer, der kendetegner daycruserne fra dette kvalitets værft, med indvendige og udvendige mål, der øger både det fysiske udtryk men også det visuelle. Bådens linjer giver et eksklusivt præg samtidig med, at det er et stilrent og moderne udtryk. Den lave profil giver dig indtrykket af en sporty båd, mens vindbeskyttelsen og dynamikken i cockpittet er sikret med den lave dør og det høje fribord. Dette reducerer vindmodstanden, samtidig med at du holder dig varm og komfortabel i cockpittet under sejlads. Agten fra har god plads omkring maskine - eller maskinerne, for den kan også levers med twin installation helt op til 500 hk - og her kan du sidde og nyde udsigten fra, eller komme op eller i vandet med god plads omkring dig. Videre ind i cockpittet hvor du finder en rigtig stor sofagruppe, med plads til 6-7 personer omkring bordet - eller du kan afmontere bordet og omdanne sofaen til en god stor solseng, hvor du kan rejse sædestykket op til en rigtig god og komfortabel chaiselong i bagbordside. I styrbord har du et rigtig fint pantry med bl.a. køleskab, hvor du kan slå en lille ekstra bordplade op, hvor du har plads til fx at anrette en lækker tapas. Længere fremme i styrbordside har du kaptajn pladsen med Nordkapps velkendte pilotsæde med bolsterseat funktion, så du nemt kan skaffe extra plads til benene, hvis du ønsker at stå op under sejlads eller ved dogging i havnen! Herfra har du et fantastisk overblik over både bådens instrumenter, men også over området og miljøet du navigere i - alt er som det plejer i Noblesse serien - i høj kvalitet, ergonomisk og nøje udtænkt! Igennem lågen, videre ned under dæk, hvor du i stævnen finder en god seng til to voksende og en lille siddeplads, hvor du om morgenen kan sidde og få strømperne på i ro og mag, inden turen går videre ud langs de danske kyster. I styrbord side er der et rigtig toilet, der er flot indrettet og minder mest om et lille hotel badeværelse.Under trappetrinene ned i kahytten (som kan flyttes imod styrbord side, for bedre adgang til stikkøjen) finder du bådens stikkøje, hvor der er god plads til 2-3 børn og der er desuden et lille vindue for naturlig lysindfald, men også design LED lamper langs væggen. Der er i sandheden tænkt på alt i denne daycruiser, der er i klasse sammen med Finnmaster, Askeladden, Yamarin og Flipper. Båden kan også leveres med enkelt motor installation. Du kan bestille Nordkapp Noblesse 830 allerede nu og få den leveret i starten af sæsonen 2024! Bemærk at denne pris er en kampagne pris, ved bestilling lige nu - normalprisen er 1.799.900,- - du sparer derfor kr. 100.000,- lige nu!!! Denne båd er ideel til leasing - spørg os endelig!

    Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

    Yamaha 200 HK 4-Takt Påhængsmotor

    Yamaha 200 HK 4-Takt Påhængsmotor

    171.400 kr.

    Denne nye rene, støj-svage 2,8 liters 200 HK motor med EFI er svær at slå, når det gælder kraft og acceleration. Læg økonomi, driftssikkerhed og allround ydeevne oveni, og du har det perfekte valg. Yamahas unikke, brændstoføkonomiske EFI-system, ECU’en med mikroprocessor, den variable knaststyring (F200), den rene forbrændingsteknologi og de støjreducerende systemer arbejder gnidningsfrit sammen – og det diagnostiske system viser motor- og ydelsesdata via en computerforbindelse, hvilket gør vedligeholdelsen hurtig og simpel. F200 og F175 kan lige som alle vores andre EFI-motorer kobles på Yamahas eksklusive netværkssystem, så du kan vælge mellem vores store udvalg af digitale målere og instrumenter. Yamaha F200 XC - Kr. 171.800,- (Extra langt ben) Yamaha F200 LCB - Kr. 175.800,- (Langt ben, Remote, Elstart, Powertrim og Elektronisk gas/gear) Yamaha F200 XCB - Kr. 176.900,- (Extra langt ben, Remote, Elstart, Powertrim og Elektronisk gas/gear) Yamaha F200 LSA - Kr. 188.900,- (Langt ben, Remote, Elstart, Powertrim og Elektronisk gas/gear - Hydro Electric Steering) Yamaha F200 XSA - Kr. 190.100,- (Extra langt ben, Remote, Elstart, Powertrim og Elektronisk gas/gear - Hydro Electric Steering) Yamaha F200 XSA-2 - Kr. 197.800,- (Extra langt ben, Remote, Elstart, Powertrim og Elektronisk gas/gear - Hydro Electric Steering) - HVID PERLEMOR LAK! Tag et kig i vores Kørefakta under dokumenter for at se hvilken motor der passer til din båd. Her får du også mulighed for at se hvilken fart du kan opnå og information om brændstofforbrug og valg af propel.

    Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

    Yamaha GP1800R HO

    Yamaha GP1800R HO

    157.800 kr.

    Kampagne indtil udgangen af maj - få tilbehør op til 4.350 kr. i værdi, inkluderet ved køb af denne Waverunner! 2x PWC fender sæt i sort 2x Dockline reb 3,65m 1x Transportcover Yamaha GP1800 - This is TRUE high performance... Gennem mange år har Yamahas GP-modeller skabt sig et ry for at være uovervindelige blandt seriøse racersejlere verden over. Denne storslåede arv er nu blevet udnyttet og genskabt på betagende vis i form af vores nye, højtydende helt, GP 1800. Den er svaret på en præstationsentusiasts bøn – en fantastisk flot, superjævn maskine med et superstærkt og smidigt skrog samt muligheden for at reagere præcist og forudsigeligt på alle kommandoer fra førerens side – og øjeblikkeligt. Du ved, at en ny stjerne er født, når en maskine som denne indeholder alle de nyeste tekniske og elektroniske innovationer, der ofte er unikke og eksklusive for Yamaha, og samtidigt bærer dette berømte navn. Mød den. Særligt for Yamaha GP1800: Turboladet, 1812 cc HO-motor med EFI NanoXcel2®-skrog – superstærkt og superlet Ny 160 mm pumpe Revolutionerende RiDE®-system med Reverse Traction CTRL Hurtig elektronisk trim Smart lakering i metallicfarver og stilfuld grafik Flerfarvet, opgraderet sæde i racerstil med antiskridoverflade Nemme målere for F-N-R, RiDE og elektronisk trim Fjernbetjent sikring og Low-RPM Mode™ (som de første i branchen) Store, indbyggede spejle og stærkt øje til at trække vandski Hydro-Turf-måtter og blødt genopstigningstrin Handskerum og opbevaringsrum under sædet og i boven

    Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

    Yamaha GP1800 SVHO

    Yamaha GP1800 SVHO

    195.400 kr.

    Kampagne indtil udgangen af maj - få tilbehør op til 4.350 kr. i værdi, inkluderet ved køb af denne Waverunner! 2x PWC fender sæt i sort 2x Dockline reb 3,65m 1x Transportcover Yamaha GP1800 - This is TRUE high performance... Gennem mange år har Yamahas GP-modeller skabt sig et ry for at være uovervindelige blandt seriøse racersejlere verden over. Denne storslåede arv er nu blevet udnyttet og genskabt på betagende vis i form af vores nye, højtydende helt, GP 1800. Den er svaret på en præstationsentusiasts bøn – en fantastisk flot, superjævn maskine med et superstærkt og smidigt skrog samt muligheden for at reagere præcist og forudsigeligt på alle kommandoer fra førerens side – og øjeblikkeligt. Du ved, at en ny stjerne er født, når en maskine som denne indeholder alle de nyeste tekniske og elektroniske innovationer, der ofte er unikke og eksklusive for Yamaha, og samtidigt bærer dette berømte navn. Mød den. Særligt for Yamaha GP1800: Turboladet, 1812 cc SVHO-motor med EFI NanoXcel2®-skrog – superstærkt og superlet Ny 160 mm pumpe Revolutionerende RiDE®-system med Reverse Traction CTRL Hurtig elektronisk trim Smart lakering i metallicfarver og stilfuld grafik Flerfarvet, opgraderet sæde i racerstil med antiskridoverflade Nemme målere for F-N-R, RiDE og elektronisk trim Fjernbetjent sikring og Low-RPM Mode™ (som de første i branchen) Store, indbyggede spejle og stærkt øje til at trække vandski Hydro-Turf-måtter og blødt genopstigningstrin Handskerum og opbevaringsrum under sædet og i boven

    Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

    Yamaha F175

    Yamaha F175

    136.900 kr.

    Denne nye rene, støjsvage og jævne 2,8 liters, 175 HK motor med EFI er svær at slå, når det gælder kraft og acceleration. Læg økonomi, driftssikkerhed og allround ydeevne oveni, og du har det perfekte valg. Yamahas unikke, brændstoføkonomiske EFI-system, ECU’en med mikroprocessor, den variable knaststyring (F200), den rene forbrændingsteknologi og de støjreducerende systemer arbejder gnidningsfrit sammen, og det diagnostiske system viser motor- og ydelsesdata via en computerforbindelse, hvilket gør vedligeholdelsen hurtig og simpel. F175 kan lige som alle vores andre EFI-motorer kobles på Yamahas eksklusive netværkssystem, så du kan vælge mellem vores store udvalg af digitale målere og instrumenter. Mulighed for elektronisk GAS/GEAR mod merpris.

    Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

    Fremhævet
    Yamaha 175 HK 4-Takt Påhængsmotor

    Yamaha 175 HK 4-Takt Påhængsmotor

    124.999 kr.

    Kan finansieres uden udbetaling, fra kun 1.584,- pr. måned - Se beregning herunder. Denne nye rene, støjsvage og jævne 2,8 liters, 175 HK motor med EFI er svær at slå, når det gælder kraft og acceleration. Læg økonomi, driftssikkerhed og allround ydeevne oveni, og du har det perfekte valg. Yamahas unikke, brændstoføkonomiske EFI-system, ECU’en med mikroprocessor, den variable knaststyring (F200), den rene forbrændingsteknologi og de støjreducerende systemer arbejder gnidningsfrit sammen, og det diagnostiske system viser motor- og ydelsesdata via en computerforbindelse, hvilket gør vedligeholdelsen hurtig og simpel. F175 kan lige som alle vores andre EFI-motorer kobles på Yamahas eksklusive netværkssystem, så du kan vælge mellem vores store udvalg af digitale målere og instrumenter. Yamaha F175 LA - Kr. 153.000,- (Langt ben, Remote, Elstart og Powertrim) Yamaha F175 XA - Kr. 124.999,- (Extra langt ben, Remote, Elstart og Powertrim) Tag et kig i vores Kørfaktra under dokumenter for at se hvilken motor der passer til din båd. Her får du også mulighed for at se hvilken fart du kan opnå og information om brændstofforbrug og valg af propel.

    Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

    JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt m/varmeblæser

    JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt m/varmeblæser

    7.895 kr.

    Tilbud på dobbelt kogeplade og varmeblæser (gasfri) Her får du et rigtig godt tilbud på en JPs keramiske kogeblus/kogeplade med plads til to gryder/pander. Flere og flere kunder går væj fra gas pga. eksplosionsfaren og benytter sig af kogeblus der er sikre og benytter enten diesel eller parafin. Modellen her fra JP tilkobles enten en eksisterende tank eller så tilkøbes der en 5 liters tank til diesel - kan bestilles her. Denne serie er alle 12 Volt modeller og kan fås både med og uden varmeblæser (Det betyder at kogeblusset også kan bruges som varmeenhed i båden/campingvognen). Ønsker du modellen uden varmeblæser så klik her. Komplet sæt Når du bestiller dette sæt, så kommer det komplet og skal blot monteres - der mangler ikke det ene eller det andet - det er klar til installation. Eneste du skal være opmærksom på er hvis du installerer det et sted hvor der ikke er diesel, så skal denne tank tilkøbes. Opsummering Monterings mål - Længde 470 x Bredde 337 x Dybde 165 (mm) Keramisk kogeplade med 1 kogeplade + 1 opvarmningszone SAMT varmeblæser! Kvalitet fra JP Dieselglas keramisk komfur og køretøj opvarmning i en Varmluftsvarmer 0,9 - 2,2 kW justerbar Med termostatisk kontrolpanel Ingen åben ild 2 års garanti Kan sammenlignes med en Wallas diesel kogeblus. .

    Silkeborg·ons.·BILLIGPROPEL.DK

    Ny norsk Ibiza Explorer med 300HK

    Ny norsk Ibiza Explorer med 300HK

    1.169.000 kr.

    Virkelig potent og rå "offroader" bygget 100% i Norge på det topmoderne Ibiza værft, Ibiza er eneste tilbageværende værft der bygger deres både 100% i Norge og gør i videst muligt omfang brug af norske underleverandører, vi er stadig konkurencedygtige på pris dette til trods, det kan kun lade sig gøre ved strømlinet og rationel produktion, Ibiza færdiggør mindst en båd om dagen, alligevel bliver årets produktion solgt allerede i sensommeren sæsonen før. Den har mange kvaliteter, bredt dybt sidedæk som gør passage til forskibet og agterdækket nemt bekvemt og sikkert via den brede skydedør ved siden af styrepladsen, ligesom der selvfølgelig er dør bag til direkte ud til agterdækket, båden har et fint standardudstyr med det der skal til, det er selvfølgeligt også ombefattet af olie fyr, da båden er oplagt til sejlads året rundt, den måler 8,11 x 2,80m - 2400kg. Vi får kun en til 2022 sæsonen, så gig os et kald og hør om mulighederne, naturlig vis uden forbindende...

    Beder·ons.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE!

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE!

    5.799 kr.

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW, 12/24 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet, samt diverse fittings (se billede),  digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor. Samme type som eksempelvis Webasto Evo 40D, dog kraftigere og med mere udstyr og 2 års garanti. Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor Vælg mellem 12v, 24v Dieselfyr. HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 5 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 3 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

    Silkeborg·ons.·BILLIGPROPEL.DK

    Yamaha FX Cruiser HO

    Yamaha FX Cruiser HO

    184.900 kr.

    Kampagne indtil udgangen af maj - få tilbehør op til 4.350 kr. i værdi, inkluderet ved køb af denne Waverunner! 2x PWC fender sæt i sort 2x Dockline reb 3,65m 1x Transportcover FX Cruiser HO er et kæmpe skridt i den rigtige retning med hensyn til luksus og ydeevne – hver eneste detalje er designet til at gøre din tid på vandet mere afslappet og fornøjelig. En konstant effekt fra den højtydende 1812 cc-motor efterfølges af en vidunderlig følelse af tryghed, når du oplever den intuitive styring, som det revolutionerende RiDE-system giver – samt NanoXcel®-letvægtsskrogets sikre håndtering. Oplevelsen fortsætter med et elektronisk gasregulerings- og trimsystemer, Reverse Traction Control og fjernbetjent sikring samt en række andre funktioner – justerbar styring, forstørret agterplatform, 3-personers cruisersæde, optrækningsknopper – kort sagt en helt ny verden af cruiserglæde. Yamaha er bedst i test - se dem her mod Seadoo og Kawasaki: https://www.youtube.com/watch?v=PTCW9BGK8nI Særligt for Yamaha FX Cruiser HO: Højtydende 1812 cc-motor med EFI-system Revolutionerende RiDE-system for intuitiv styring Kraftigt NanoXcel®-letvægtsskrog og -dæk Luksuriøst 2-delt, 3-personers cruisersæde Elektronisk visning af kompas/brændstof/lufttemperatur/vandtemperatur Cruise Assist, No Wake Mode og elektronisk trim Fjernbetjent sikring og Low-RPM Mode™ (som de første i branchen) Elektronisk bakgear med antispin Nemme målere for F-N-R, RiDE og elektrisk trim Enestående vipbart styretøj med 4 positioner Optrækningsknopper, agtertrin og to opstigningshåndtag Rummelig opbevaring og vandtætte rum

    Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

    Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA

    Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA

    636.000 kr.

    Her ser du den største trailerbare Walk Around fra Jeanneau Båden der er den perfekte kombination mellem en Bowrider og en Daycruiser, med det bedste fra begge typer. Agter findes den store siddegruppe der på få sekunder kan ændres så man får 2-4 ekstra siddepladser, grundet de smarte flip-up bænke. Og med de 2 justerbare kaptajnstole er komforten i top i alle tænkelige situationer. Kahytten rummer ud over et regulært toiletrum også den store soveplads der måler 218 cm hvor den er længst og 200 cm hvor den er bredest. På fordækket ligger solmadrassen, stor nok til 2 meget voksne eller 4 af de yngste. Er man til lystfiskeri vil dette være den perfekte plads, da gulvet er helt fladt og alt kan spules over, når man kommer i havn. Denne Jeanneau er klassens lækreste MPV - Multi Purpose Vessel. Og med stuverum overalt, ægte teak i cockpittet og mange andre skønne detaljer er det en MPV man vil glæde sig over i mange år.

    Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

    JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt

    JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt

    6.895 kr.

    Tilbud på dobbelt kogeplade (gasfri) Her får du et rigtig godt tilbud på en JPs keramiske kogeblus/kogeplade med plads til to gryder/pander. Flere og flere kunder går væj fra gas pga. eksplosionsfaren og benytter sig af kogeblus der er sikre og benytter enten diesel eller parafin. Modellen her fra JP tilkobles enten en eksisterende tank eller så tilkøbes der en 5 liters tank til diesel - kan bestilles her. Denne serie er alle 12 Volt modeller og kan fås både med og uden varmeblæser (Det betyder at kogeblusset også kan bruges som varmeenhed i båden/campingvognen). Ønsker du modellen med varmeblæser så klik her. Komplet sæt Når du bestiller dette sæt, så kommer det komplet og skal blot monteres - der mangler ikke det ene eller det andet - det er klar til installation. Eneste du skal være opmærksom på er hvis du installerer det et sted hvor der ikke er diesel, så skal denne tank tilkøbes. Opsummering Monterings mål Længde 470 x Bredde 337 x Dybde 165 (mm) Keramisk kogeplade med 1 kogeplade + 1 opvarmningszone Kvalitet fra JP Dieselglas keramisk komfur og køretøj opvarmning i en Varmluftsvarmer 0,9 - 2,2 kW justerbar Med termostatisk kontrolpanel Ingen åben ild 2 års garanti Kan sammenlignes med en Wallas diesel kogeblus. .

    Silkeborg·ons.·BILLIGPROPEL.DK

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE!

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE!

    5.499 kr.

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW, 12/24 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet, samt diverse fittings (se billede),  digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor. Samme type som eksempelvis Webasto Evo 40D, dog kraftigere og med mere udstyr og 2 års garanti. Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor Vælg mellem 12v, 24v Dieselfyr. HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 5 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 3 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

    Silkeborg·ons.·BILLIGPROPEL.DK

    Yamaha VX Cruiser HO

    Yamaha VX Cruiser HO

    151.300 kr.

    Kampagne indtil udgangen af maj - få tilbehør op til 4.350 kr. i værdi, inkluderet ved køb af denne Waverunner! 2x PWC fender sæt i sort 2x Dockline reb 3,65m 1x Transportcover Mød HO, vores nyeste VX Cruiser-model. Det er en videreudvikling af den velkendte VX Cruiser. Her får du bare næsten 40% flere HK. - Det er High Output. En jævn og kraftfuld motor samt Yamahas revolutionerende RiDE-styresystem og et væld af andre fordele er blandet sammen for at skabe dette førsteklasses eksempel på elegant ydeevne med god økonomi. Mens mange individuelle tekniske og praktiske funktioner har medvirket til at gøre VX-modellerne til vores mest efterspurgte vandscootere, er det deres universelle alsidighed, som har vundet dem et trofast følge. Kort sagt er VX Cruiser HO den bedste vandscooter i denne gruppe – og den eneste, der kan levere en yderst anvendelig og luksuriøs cruisingoplevelse på vandet til en så overkommelig pris. Særligt på en VX Cruiser HO: Kraftfuld, højtydende 1812 cc 4-cylindret motor HyperFlow-højtryksstrålepumpe Revolutionerende RiDE-system for intuitiv styring Let, men ultrastærkt NanoXcel®-skrog og dæk Sikkerhed med Low RPM Mode og fjernbetjening Elektronisk bakgear med antispin Elektroniske Cruise Assist- og No Wake Mode-systemer Ultrabekvemt 2-farvet Cruiser-sæde til 3 Forstørret genopstigningsplatform med Hydro-Turf-måtter Trækkrog og dybt, blødt genopstigningstrin Store indbyggede spejle og multifunktionelle LCD-målere Eventyrligt design, farver og grafik

    Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

    Nautica S - Totalrenoveret beboelsesbåd/ husbåd - Søsat i 2020 - Klar til sejlads/beboelse

    Nautica S - Totalrenoveret beboelsesbåd/ husbåd - Søsat i 2020 - Klar til sejlads/beboelse

    1.650.000 kr.

    Nautica S, der fremstår sejl- og indflytningsklar. Båden har fra 2011 til 2020 gennemgået en total renovering, hvor alt er taget ud og bygget op igen. Denne gang er den opbygget som beboelsesbåd, hvilket vil sige at båden er fuldt funktionsdygtig til sejlads men også som beboelse. Båden er fuldt funktionel som beboelse hele året, hvilket nuværende ejer gør. Nuværende ejer har selv renoveret båden og kender derfor til alt omkring båden. Der er lavet en bog med billeddokumentation for hele renoveringen. Båden er indrettet med cockpit/ køkken, hvor båden blandt andet kan styres fra. En stue med direkte udgang til agterdæk. Under dæk er der et stort toilet med bad i stævnen samt soveværelse med dobbeltseng samt opbevaringsplads. Båden har to bundstærke Hanomag diesel motorer, der fremstår meget velholdte, og som starter med det samme. Hele båden er isoleret, har termoruder, døre og vinduer i teaktræ, granitbordplade, rutland 24v vindmølle og 24v solpaneler, 400v. Elforbrug pr måned ved beboelse ca 100 KWH. Varmeforbrug er ca 3 ltr olie pr døgn. Stort set alt er nyt i båden og det ses tydeligt, at der ikke er sparet på noget, og at tingene er lave ordentligt. Der kan blandt andet nævnes: Gulvvarme om læ, surround anlæg, fuldt funktionsdygtig som beboelse, egetræsgulve, stort og rummeligt motorrum, watermaker, vandbåren fyr, dykkerkompressor m.m. Derudover har båden er stor flybridge med plads til venner og familie, hvor båden også kan sejles fra. Nuværende ejer bor på båden, hvorfor vi opfordrer til at bestille fremvisning i god tid ved interesse i køb af båden. Sælger er villig til at lade mindre speedbåd, amerikanerbil, porsche eller lignende indgå i handlen. Båden måler 16.5 meter men har en særlig konstruktion på dæk, hvorfor der er lavet et målerbrev på 14,9 meter. Sælger er interesseret i byttehandel med bil, båd, campingvogn m.m. Se mere information herunder eller kontakt CP Bådformidling. Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

    Kalvehave·ons.·CP Bådformidling

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

    4.499 kr.

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW, 12 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet,  diverse fittings (se billede), digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor.  Samme type som eksempelvis Webasto Airtop 2000 ST blot med mere udstyr og 2 års garanti.  Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor JP er blandt de største leverandører af oliefyr i Skandinavien. Der findes et stort servicecenter i Danmark som lagerfører 99,2% af alle reservedele - det sikrer dig hurtig og professionel hjælp hvis en fejl måtte opstå.  HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 2 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 2 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

    Silkeborg·tir.·BILLIGPROPEL.DK

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

    3.999 kr.

    JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW, 12 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet,  diverse fittings (se billede), digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor.  Samme type som eksempelvis Webasto Airtop 2000 ST blot med mere udstyr og 2 års garanti.  Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor JP er blandt de største leverandører af oliefyr i Skandinavien. Der findes et stort servicecenter i Danmark som lagerfører 99,2% af alle reservedele - det sikrer dig hurtig og professionel hjælp hvis en fejl måtte opstå.  HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 2 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 2 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

    Silkeborg·tir.·BILLIGPROPEL.DK

    Nordkapp Noblesse 830 - 300 HK Yamaha/Highline plus pakke

    Nordkapp Noblesse 830 - 300 HK Yamaha/Highline plus pakke

    1.499.900 kr.

    Noblesse 830 inkl Highline plus pakke - Live the dreamKombiner de æstetiske detaljer bestående af lave linjer, sporty looks og bløde kurver, og kombiner dette med al den plads, du har brug for i en båd. Noblesse 830 er en ny måde at tænke daycruisere på - og båden man vender sig om efter! Du finder hurtigt designelementerne fra Noblesse-serien 660, 720 og den udgåede 790er, i den nyeste tilføjelse til familien - nemlig Noblesse 830. Du vil hurtigt genkende Noblesse 830 som en Nordkapp. Båden har former, design og detaljer, der kendetegner daycruserne fra dette kvalitets værft, med indvendige og udvendige mål, der øger både det fysiske udtryk men også det visuelle. Bådens linjer giver et eksklusivt præg samtidig med, at det er et stilrent og moderne udtryk. Den lave profil giver dig indtrykket af en sporty båd, mens vindbeskyttelsen og dynamikken i cockpittet er sikret med den lave dør og det høje fribord. Dette reducerer vindmodstanden, samtidig med at du holder dig varm og komfortabel i cockpittet under sejlads. Agten fra har god plads omkring maskine - eller maskinerne, for den kan også levers med twin installation helt op til 500 hk - og her kan du sidde og nyde udsigten fra, eller komme op eller i vandet med god plads omkring dig. Videre ind i cockpittet hvor du finder en rigtig stor sofagruppe, med plads til 6-7 personer omkring bordet - eller du kan afmontere bordet og omdanne sofaen til en god stor solseng, hvor du kan rejse sædestykket op til en rigtig god og komfortabel chaiselong i bagbordside. I styrbord har du et rigtig fint pantry med bl.a. køleskab, hvor du kan slå en lille ekstra bordplade op, hvor du har plads til fx at anrette en lækker tapas. Længere fremme i styrbordside har du kaptajn pladsen med Nordkapps velkendte pilotsæde med bolsterseat funktion, så du nemt kan skaffe extra plads til benene, hvis du ønsker at stå op under sejlads eller ved dogging i havnen! Herfra har du et fantastisk overblik over både bådens instrumenter, men også over området og miljøet du navigere i - alt er som det plejer i Noblesse serien - i høj kvalitet, ergonomisk og nøje udtænkt! Igennem lågen, videre ned under dæk, hvor du i stævnen finder en god seng til to voksende og en lille siddeplads, hvor du om morgenen kan sidde og få strømperne på i ro og mag, inden turen går videre ud langs de danske kyster. I styrbord side er der et rigtig toilet, der er flot indrettet og minder mest om et lille hotel badeværelse.Under trappetrinene ned i kahytten (som kan flyttes imod styrbord side, for bedre adgang til stikkøjen) finder du bådens stikkøje, hvor der er god plads til 2-3 børn og der er desuden et lille vindue for naturlig lysindfald, men også design LED lamper langs væggen. Der er i sandheden tænkt på alt i denne daycruiser, der er i klasse sammen med Finnmaster, Askeladden, Yamarin og Flipper. Båden kan også leveres med twin installation helt op til 400 hk. Du kan bestille Nordkapp Noblesse 830 allerede nu og få den leveret i starten af sæsonen 2024! Bemærk at denne pris er en kampagne pris, ved bestilling lige nu - normalprisen er 1.599.900,- - du sparer derfor kr. 100.000,- lige nu!!! Denne båd er ideel til leasing - spørg os endelig!

    Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

    DHR, Olielampe / skibeslampe med gyro ophæng

    DHR, Olielampe / skibeslampe med gyro ophæng

    1.800 kr.

    Skibslygte Stelton DHR, Olielampe / skibeslampe med gyro ophæng I rigtig fin stand Exter glas og væge medfølger Mål i alt: H 75cm B 28 Lampen i sig selv. H43 B27 Produktinformation Stelton Skibslampe er en klassisk Skibslampe designet allerede 1982 af af Erik Magnussen. Skibslampen Passer perfekt i båden hvis et rustfrit alternativ ønskes . Udført i højeste kvalitet satinpoleret 18/8 rustfrit stål og glas. Den kan placeres på bord eller hængende i den medfølgende monteringsbøjlen. For at undgå lugt og sot anbefaler vi lampolie af højeste kvalitet. Specifikationer Højde 43cm Diameter 27cm Vægt 2,1 kg Varmeeffekt 700W Brændtid ca 18h

    Odense C·man.·

    Uttern s54 styrepultsjolle

    Uttern s54 styrepultsjolle

    78.000 kr.

    Pæn og velholdt uttern s54 fra 02 motor fra 07 med hydrauliskstyring 50 hk med indsprøjtning 4-takt meget Økonomisk i drift, har fået service i sommeren 2023 Motor Skyllet efter hver tur. Motor timer 370 som kan ses på billede. Båd længde: 5,40 meter bredde:2,20 meter 560 kg. Trailer total 1300 kg. Last 950 er med gangbro og med el-spil/ trådløs fjernbetjening, samt med ledning. Trailer vil blive nysynet ved salg. Af udsyr medfølger kompas garmin gps Mao 520 s. 70 L indbygget tank med måler lænsepumpe elektrisk man/ auto Motor og båd vejer 665 kg. Ønsker man kun at købe båden med motor er prisen 68000 kr

    Aars·man.·

    MIKI 530

    MIKI 530

    99.900 kr.

    Beskrivelse MIKI 530 styrepult båd, er en god allround-motorbåd/speedbåd, som har lav planingstærskel og god marchfart grundet bunden. Den har en god lasteevne og en centerpult, der gør den sjov at sejle og giver god oversigt. Prisen er for båden som standard med m. måler søgelænder, badestige, ankerrulle med brønd, vindspejl og rat, lanterner, hovedafbryder, hynder og masser af aflæggerrum. Få en god pris på en MIKI 530 med 50 eller 100 hk Honda. Vi her også brugte motorer Kan fås med inbordstank 65 eller 80 l og tankmåler Materiale: Glasfiberarmeret polyester Skrog: Dobbelt Bund: V-bund Synkefri: Ja Dimensioner: L x B x H: 5,30 m x 2,30 m x 1,85 m Længde i fod: 18? Vægt: Ca. 425 kg. Dybdegang u. last: 0,45 m Motortype: Outboard/langt ben Anbefalet hk: 50 ? 100 hk Max. personer: 7 personer Farver: Hvid / blå Relaterede varer

    Haderslev·man.·MB Boats

    Fremhævet
    2 Urberg kajak, 2 pagajer og 2 vester (udlejes)

    2 Urberg kajak, 2 pagajer og 2 vester (udlejes)

    300 kr.

    Sit In Kayak Delsjön fra Urberg Sit In Kayak Delsjön fra Urberg er en let, velformet og ret hurtig kajak til padling i søer og floder. Det har en justerbar ryglæn, opbevaring både foran (elastisk bånd) og bag (elastisk net) samt etn vandtæt opbevaringsluge. Fra cockpiten kan du nemt nå både opbevaringslugen og kopholderen. Delsjön fremstilles i HDP (High Density Polyethylene) i såkaldt "blæseformet" teknologi og kan modstå op til 125 kg vægt. Det har bærehåndtag både foran og bag. Materiale: HDP (High Density Polyethylene) Bærehåndtag Aftapningspropper Elastisk net til opbevaring Justerbart ryglæn Kopholder Køl: Nej Antal siddepladser: 1 Konstruktion: 1-lags Antal vandtætte rum: 1 Model kajak: Sit in Dybde: 34 cm Mål af siderum (lxb): 88X60 cm Længde: 305 cm Bredde: 71 cm Vægt: 17.5 kg Total vægt kapacitet: 125 kg 1 set tagbøjle kan lejes til 50dkk/døgn

    Charlottenlund·man.·Hygglo

    Fremhævet
    Ryds 510 GTS - 115HK Evinrude

    Ryds 510 GTS - 115HK Evinrude

    60.000 kr.

    Rigtig pæn og velholdt motorbåd til familiehygge eller fisketure. For video af motor som starter, kontakt mig venligst. Mobil: 50356987. Prisen med trailer er 68.000kr. Tager gerne billigere båd i bytte samt penge oveni, hvis det er til gavn for mig ☺️. Båden: - Ryds 510GTS årgang 2000 - Selvlænsendee - Bundmalet 2023 - Hynder - Længde 5,1m - Bredde 2,2m Original manual medfølger Motor: - Evinrude 115HK, 2-takt, årgang 2000. - Serviceret 2023 - 0 rust under motorhjelmen - Hydraulisk Styring - Elektronisk indsprøjtning - Elektronisk start - Eltrim - Seperat olie tank. Manual medfølger. Trailer: - 1100kg bremset - Nysynet april 2024 - Med plader Udstyr: - Garmin GPS map 521s - Ekkolod - Benzintank 30L + reserve - Batteriafbryder - Fuel måler - LED panel styring til alt lys - LED lys inde i båden - Batteri - Anker

    Vallensbæk·26. maj.·

    Navn til båden.. Gratis udkast og monteringsvejl.

    Navn til båden.. Gratis udkast og monteringsvejl.

    56 kr.

    Navn til båden.. Selvklæbende folie i dit design. GRATIS udkast og monteringsvejledning og skraber uden beregning ! Alle skibe, også private sejlbåde og motorbåde skal være forsynet med navn og hjemhavn. Vi laver teksten i 3M kvalitets-folier, der tåler saltvand og det barske vejrlig. Teksten leveres på bærefilm med slidsekant på bagsiden for perfekt montering. Du kan selv montere teksten, og du får monteringsvejledning og skraber med uden beregning. På skrift-oversigten kan du vælge den skrift og farve du ønsker, ligesom du kan se priser på oversigten. Få et professionelt udkast fra os ! Helt GRATIS ! Send en mail, hvor du skriver hvor meget teksten må fylde, hvilken skrift og farve du ønsker og måske medsende et foto af det sted, du vil ha navnet. På fotoet kan du evt. placere en tommestok, så har vi noget konkret mål at forholde os til. Så laver vi forslag helt uden beregning og sender til dig, sammen med en samlet pris. Kan sendes til GLS Pakkeshop for kr. 39,- eller til adresse for kr. 55,- Se mere på www.dronninglundskilte.dk Bestil på mail: [email protected] Du kan også ringe til os på 27782578 Se mere på: www.dronninglundskilte.dk

    Dronninglund·26. maj.·Dronninglund Skilte

    Fremhævet
    Motorbåd MIKI 530X

    Motorbåd MIKI 530X

    159.995 kr.

    MIKI 530X er en god allround-båd, som har lav planingstærskel og god marchfart grundet bunden. Den har en god lasteevne og en centerpult, der gør den sjov at sejle og giver god oversigt. Prisen er for båden som standard med indenbords tank m. måler (80 L), hydraulisk styretøj, monteret med kaleche, rustfri søgelænder, teak bord, seng, badestige med teak, ankerrulle med brønd, vindspejl og rat, lanterner, hovedafbryder, hynder og masser af aflæggerum. Båden kan monteres med en ny Honda 100 hk. motor for 80.000 kr. ekstra.(inkl. montering). Materiale: Glasfiberarmeret polyester Skrog: Dobbelt Bund: V-bund Synkefri: Ja Dimensioner: L x B x H: 5,30 m x 2,30 m x 1,85 m Længde i fod: 18" Vægt: Ca. 425 kg. Dybdegang u. last: 0,45 m Motortype: Outboard/langt ben Anbefalet hk: 50 - 100 hk Max. personer: 7 personer Farver: Hvid / blå

    Haderslev·26. maj.·MB Boats

    Fremhævet
    Smarterchart, kortplotter

    Smarterchart, kortplotter

    1.250 kr.

    Digital Yacht Smarterchart SC500A 5" kortplotter m/AIS Smarterchart 500 Ais Combo. Smarterchart 500 Ais Combo fra Digital Yacht er verdens første 5″ kortplotter med en indbygget Ais-modtager. Sammen med en intern 50-kanals GPS-modtager plotter den ubesværet din position på det elektroniske diagram og overvåger alle AIS-mål inden for 20 miles fra din båd. Deler den samme 5″ Sollys synlig 320 X 240 Pixel (65.000 farver) LCD-skærm som de andre smartere Chart 500-plottere, den er fuldt ud kompatibel med C-Map Max elektroniske diagrammer, der giver hidtil uset værdi og detaljer. Understøtter avancerede funktioner såsom gratis downloadbare vejroversigter og prognoser, 3D-perspektivvisning, fotos, tidevandshøjder og strømme, samt den kraftfulde vagtalarm, som tjekker din rute for potentielle kortlagte farer.

    Højslev·25. maj.·

    Båd 32 fods San Boat Cuddy 980 model 2003

    Båd 32 fods San Boat Cuddy 980 model 2003

    449.000 kr.

    San Boat Cuddy 980 Du får en bekymringsfri båd i mange år frem Tlf.nr. 61695665 Kahyt indeholder to senge til to personer, to sofaer med bord (kan laves om til en seng), køkken med to gasblus, vask (koldt/varmt vand) og køleskab samt separat toilet med vask (koldt/varmt vand), elektrisk wc og bruser (koldt/varmt vand). Den øverste del af båden indeholder u-formet sofa med bord, køkken med to gasblus, vask (koldt/varmt vand) og køleskab, badebro med stige og bruser (koldt/varmt vand), to pers. sofa (førerplads) samt en stol. Ude foran har båden en solskinsplads med tilhørende madras. Desuden har båden meget opbevaringsplads. Indgangen i fronten af båden gør det nemt, at kommer til og fra båden hvis du ligger med stævnen ind mod broen. Desuden er der også super nem indgang fra badebroen (agter). Vi har udskifte en del i båden så den nærmes fremstår som ny. Det er blevet udskiftet i 2022 og 2023, men da den fabriksnye motor først blev lagt i i maj 2023, er det først taget i brug der. Båden er serviceret og forårsklargjort af en aut. bådmekaniker, så båden er lige til at sætte i vandet. Vinteropbevaret i en hal. Fabriksny motor 4,2 L 300 hk diesel B-3 Mercruiser (longblock) pris 171.000,00 kr. + ilægning, sejlet 30 timer Ny turbo 16.000,00 kr. + montage 3 ny batterier (1 til start og 2 til forbrug) Styrerboks er hovedrenoveret Ny lader (3 udgange 50A) Hele kølesystem adskilt og renset Drev (olieskift og trykprøve) Nye trim føler til drev Ledningsnet delvis udskiftet Lydisolering er forbedret/udskiftet Jerndrager til at holde dæk er sandblæst og malet med speciel coating Ny Raymarine 9 tommer kortplotter Ny Raymarine VHF-radio Ny Raymarine AIS Nye madrasser til senge Nye gardiner/puder Nyt køleskab nede Nyt toilet Nyt oliefyr Ny diesel måler Ny bundmalet Komplet ny kalecher (marts 2024) Ekstra indtag til kølevand Ferskvandstank 130 l Holdingtank 60 l Vandvarmer 40 l Højde i kahyt 1,84 meter 500 l dieseltank (fyldt helt op) Du får vildt meget og super god båd for pengene

    Nykøbing Sj·23. maj.

    Fremhævet
    AQUARIB 400

    AQUARIB 400

    4.500 kr.

    AQUARIB 400 Kraftig gummibåd fra EXTREME-serien med skridsikker bund i aluminium og køl der giver båden V-bund. Perfekt valg til planende sejlads hvor du kommer hurtigt frem, som slæbejolle hvor du let transporterer proviant mellem havn og lystbåd, til fiskeri året rundt og generel rekreation på vandet. Den kraftige aluminiumsbund er nærmest uopslidelig, så den er velegnet til transport af proviant, til fisketuren i efteråret læsset op med grej – den er meget hårdfør. Båden er udført i kraftig 3-lags UV-resistent PVC – 1000 denier. Gummibåden er udstyret med letvægtssæde i aluminium for ekstra lang levetid, årer med årelåse, opbevaringstaske, fodpumpe og reparationssæt. Komplet sæt - klar til sejlads. BEMÆRK: Båden er udført med afrundede ponton-afslutninger. Afrundende ponton-afslutninger giver en forbedret opdrift og stabilitet i båden, ligesom planende sejlads lettere opnås. Under begge pontoner på undersiden af båden er den forstærket med ekstra gummilag (se billeder) der sikrer båden mod skader når den kommer ind på kysten / på land. Materialerne er uv-resistente og er endvidere testet ned til minus 45 grader celsius. Der kræves ingen værktøj for at samle/adskille båden. Sættet består af: komplet gummibåd, 2 sæder, 2 årer, fodpumpe, reparationssæt. Specifikationer: Længde: 360 cm Bredde: 170 cm Indre mål: 250 x 80 cm Bund: aluminium Pontondiameter: 44 cm Luftkamre: 3+1 Vægt: 70 kg Størrelse pakket ned: 120 x 70 x 36 cm Personer (CE): 5+1 Max motor: 20 HK Max last: 650 kg Gummibåde med oppustelig køl (V-bund) og bund i aluminium. Aluminiumbunden er skridsikker og velegnet til hårdere brug, eksempelvis til fiskegrej, transport af proviant til lystbåde etc. Denne bådtype planer let med mindre benzinmotorer.

    Støvring·20. maj.·

    Bayliner Ciera 8

    Bayliner Ciera 8

    899.000 kr.

    SPAR kr. 290.000 i forhold til listeprisen på kr. 1.191.000,- Uhørt tilbud, på så lækker en båd. Den bliver IKKE billigere. FABRIKSNY Bayliner Ciera 8 med alle de fede tilvalg incl. bundmaling, klargøring, startpakke med fortøjninger, svømmeveste, fendere og svømmeveste. Af udstyr kan bl.a. nævnes: Targabøjle med integreret biminitop 9" plotter med integreret motorinstrumentering. Fuld teak overalt Bovpropel Elektrisk anker Elektrisk toilet og bruser/bad Sort indfarvet skrog Landstrøm Komfur x 2 (Kahyt og cockpit) Håndvask x 2 (Baderum/toilet og cockpit) Køleskab x 2 (Kahyt og cockpit) Fuld kaleche og havnekaleche. Osv, osv. Kabine: Sovepladser til 4-5 personer, stereoanlæg med to højttalere i kabine og to i cockpit, co2 alarm, gulvtæppe, 12v lys, bord, skylight over køkken, V-køje med stuverum under, 220v landstrøm. Køkken: 220v/12v køleskab, komfur med et blus, microbølgeovn, rustfri stål vask med vandhane, køkkenbord i glasfiber, skraldespand. Styreplads: Fuld motor instrumentering bestående af: Speedometer, omdrejningstæller, olietryks måler, trimur, brændstof måler. 12v strømudtag, elektriske trimplan, powersteering, tilt rat. Toilet: Marine toilet med holdingtank og udpumpning fra dæk, bruser, håndvask, håndklæde holder, teak bord. Cockpit: Kopholdere, cockpitlys, manuel lænsepumpe, agter dør til badeplatform, solseng. Elsystemer: Landstrøm 220v 16amp, elektrisk lænsepumpe, batterilader, elpanel, dobbelt batteri installation, motorrumsblæser, brandslukning, isoleret og lyddæmpet motorrum. Salget af båden formidles af Siim Båd og Motor i Them ved Silkeborg, hvor båden står klar til fremvisning. Den er fabriksny, klargjort til hurtig levering og incl. fuld fabriksgaranti på båd og motor. Yderligere fotos og information på båden kan ses på: https://www.siim.dk/baade-og-motorer/bayliner-ciera-8-1/

    Hillerød·19. maj.·

    Side:
    af 3