Galleri annoncer
Nordkapp Noblesse 660 m/175 HK Yamaha og udstyr

Nordkapp Noblesse 660 m/175 HK Yamaha og udstyr

629.900 kr.

Vinderen af Powerboat of the year 2019 Bemærk: Bliver leveret som model 2024! Daycruiseren der kan alt hvad du behøver! Denne Noblesse 660 skal uden tvivl sammenlignes med meget større både. I denne model er der så mange forskellige løsninger og detaljer, at du selv er nød til at tage et kik på båden – det er næste umuligt at nævne alle tingene! Billederne og videoen herunder kan give et lille indtryk, af hvad man får i denne båd – vi mener at denne båd skal sammenlignes med 8 meters både! Denne Noblesse 660 vandt den præstigefyldte pris POWER BOAT OF THE YEAR 2019 i Düsseldorf i januar – nomineret af bådjournalister fra hele Europa i klassen under 25 fod! Noblesse 660 repræsentere et helt nyt koncept inden for daycruiser- segmentet. Nordkapp tager sammen med designer Espen Thorup denne bådtype til et helt nyt niveau, med det nye skarpe skrog og mere beskyttede cockpit hvor store og små sidder godt afskærmet fra vejr og vind. Cockpittet er meget dybere og komforten så voldsomt forbedret, at vi snakker om en helt ny standart – f.eks. giver det nydesignede vindspejl, båden et helt nyt udtryk og ikke mindst større glasareal. Hele badeplatformen på et niveau og integreret badestige, er bare nogle af løsningerne der viser at Nordkapp har haft stor fokus på sikkerhed og brugervenlighed i udviklingen af den nye familieracer. Hemmeligheden bag det nye koncept er, at gulvet i cockpittet er sænket en anelse, hvilket giver mulighed for højere fribord og bedre beskyttelse fra vindskærmen, uden at dette går ud og det sportslige design. Nordkapp er jo kendt for at lave sportslige familieracere, som har et sporty design og her er Noblesse 660 bestemt ingen undtagelse. Denne Nordkapp Noblesse 660 er bl.a. udstyret med bundmaling fra fabrik, køleskabskuffe, Yamaha motorinstrumentering, elektrisk toilet m/holdningtank og vandhane samt bruser med trykvand, samt utrolig lækre hynder der opleves i en af de mange siddepladser båden byder på. Med disse ord byder vi velkommen ombord på en familieracer, der er er standart udstyret med bl.a. kaleche, cockpitbord, S-Deck på dørk, vinduesvisker (styrbord) og forberedelse for bovpropel. Her er lagt op til mange (og lange) ture på søer og have, med familie og venner. Udgangspunktet i denne Noblesse 660, der er godkendt til 6 personer, er en topmotiveret Yamaha F175XA, der skaber det perfekte samarbejde mellem båd og motor, hvis man ønsker mulighed for fart og økonomisk sejlads. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan også leveres med følgende Yamaha F115XB Yamaha F150XCA (Elektronisk gas/gear) Yamaha F200XB Yamaha F200XCA (Elektronisk gas/gear) Yamaha F200XCA2 (Elektronisk gas/gear) (Hvid) Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

345.000 kr.

Coaster 600 BR - Den mest brugbare bowrider til det danske klima på markedet! Ekstra ordinær forårskampagne! Bestil nu og få en gratis Garmin 72SV Echomap m/transducer Båden er fabriksny og monteres med en brugt Yamaha F150 DETL. Motoren har sejlet 115 timer. Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de flester kunder efterspørger - flexibilitet og gode løsninger! Bemærk bl.a. at der i denne fine bowrider er hele 3 sovepladser (1 under dæk i bagbord side og 2 superfine sovepladser agter når solsengen omdannes. Bemærk båden er vist med lyse hynder - båden har de nye farver Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst tilfører det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra lille opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I fronten har du 4 fine siddepladser, og de fine trin i midten samt det åbne søgelænder giver en helt og aldeles sikker adgang! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Bemærk: Arkiv billeder Max Personer: 6 Max Motor: 175 HK (eller VMAX 175) Denne båd kan blive din fra 3454,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Finnmaster T6

Finnmaster T6

479.000 kr.

Et overflødighedshorn af høj kvalitet og fantastiske sejlegenskaber. Den helt nye Finnmaster T6 er en kærkommen daycruiser i 6 meter klassen. Finnmaster har her begået, hvad vi tror vil blive, en kommende storsællert. Vi har testet prototypen, og der er tale om en helt ny oplevelse som kaptajn, i en 21 fods daycruiser. Båden gør præcist hvad den bliver bedt om, uanset hvad den bliver udsat for. Den planer ved 10 knob med 3 mand i - det betyder lavt brændstofforbrug og så godt som lydløs sejlads. Båden har gode adgangsforhold via de lange brede badeplatforme, ind over agterbænkens ryglæn der også fungerer som kalechegarage. Kalechegaragen er præcis så høj at kalechen ikke bliver våd af det klassiske vakuumsug. I cockpittet er klassens største rundsiddegruppe, der på 4 sekunder kan omdannes til en solseng - ekstraudstyr! I kaptajnstolen føles det som at sidde i en potent racerbil. Man har det fulde overblik i den omfavnende stol, gasarmen placeret på armlænet og så afsted. T6 er som resten af T familien rigtigt godt udstyret som standard båd, men naturligvis kan du opgradere og sammensætte din båd som du ønsker. Kahytten er meget rummelig, eksempelvis kan 2 bredskuldrede 190cm høje personer sagtens overnatte behageligt. Bliver man overrasket af vejret, er kalechen hurtigt sat op og hyggen kan fortsætte. Den testede båd havde monteret en Yamaha 200hk og skyder 47knop. Konklusionen for vores testsejlads er at Finnmaster endnu en gang har bygget en luksusbåd med unikke praktiske og funktionelle løsninger og sejlegenskaber vi aldrig før har oplevet. Helt klart 13 på en 10’er skala Basis priser:Yamaha VMAX SHO VF150XA 484.000,- Yamaha VMAX SHO VF175XA 497.000,- Elektronisk gas/gear:Yamaha F150XACA 498.000,-Yamaha F200XCA 520.000,- Bemærk denne båds billeder er vist med ekstraudstyr. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Avant 605

Nordkapp Avant 605

399.900 kr.

Avant 605 – et helt nyt medlem af familien! Avant 605 giver dig ikke blot mere plads end i lillebroren Avant 550, men også oplevelsen af en meget større båd, med svært gode sejlegenskaber. Selvfølgelig sidder du også her tørt og godt, bag den store heldækkende vindskærm. Raffinerede løsninger, sejt udseende og praktiske løsninger, er det der kendetegner Avant serien fra Nordkapp og 605 er ikke nogen undtagelse. Denne båd er som skabt til kystnær sejlads med venner og familie, under solens varme stråler. Avant 605 har det samme prisbelønnede og i øvrigt velfungerende skrog, som Enduro 605 har. Båden kan leveres med en lang liste af ekstraudstyr, hvor det mest valgte bl.a. er køleskabs-skuffe, Garmin ECHOMAP og høj kaleche. Du kan tilvælge forskellige udstyrs-pakker f.eks. Highline, hvori det mest almindelige ekstra udstyr er samlet. Her er et lille udvalg af Avant 605s unikke egenskaber: Design – Avant 605 er en rigtig lækker bowrider, der er bygget på samme skrog som den prisbelønnede Enduro 605. Denne båd er et flydende bevis på, at Norsk båddesign her taget endnu et skridt videre. God plads – I denne båd er pladsen, ligesom i Avant 550 virkelig godt udnyttet. En udfordring man tit løber på, med både i denne klasse er altid at få plads til udstyr – her mangler der ikke stuverum! Kalechen ligges nemt ned i agterbænken, som også har plads til alt fra vandski til dykkerudstyr. I konsollen har cockpitbordet fået sin helt egen plads, selvom der stadig er plads til mange andre ting der også. Bord i Cockpit – En anden smart detalje er lågen til stuvepladsen i konsollen – denne er tophængslet og special konstrueret således at den kan sættes i to forskellige positioner! Vælger m an positionen på 90 grader, bliver lågen pludselig til et robust bord, der kan bruges til at endnu flere kan sidde ved om bordet. Sikkerhed – Den nye udformning af stævnen gør at den er blevet ekstra bred, hvilket gør det endnu nemmere og dermed mere sikkert at komme til og fra båden via stævnen. Derforuden kan en lille pude på agterbænken vippes op, hvilket sikre at man kan bruge agterbænken som trin til og fra båden af agter – endnu en lille smart og sikker løsning. Udgangspunktet i denne Avant 605, der er godkendt til 7 personer, er en topmotiveret Yamaha F100LB, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motorer helt op til 150 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Coaster 600 DC CARBON EDT m/175hk og udstyr

Coaster 600 DC CARBON EDT m/175hk og udstyr

339.900 kr.

Coaster 600 Carbon Edition - Spækket med udstyr og massive 175 hk Anvisningssalg - sælges for kunde. Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de fleste kunder efterspørger - fleksibilitet og gode løsninger! Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look! Bag bagsædet er der en kaleche-garage, og det gør letheden i op- og nedtagning af kaleche til en leg. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst giver det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde! Incl. i prisen har denne båd høj kaleche, køleskab, solhynde på dæk, solseng i cockpit, u-sofa, bord i cockpit, teak look på dørk og meget meget mere. Dette er den helt rigtige båd, hvis du har været på jagt efter en Askeladden 605 Explorer. Båden her er nemlig en videreudvikling af netop den model! Denne Coaster har sejlet knap 65 timer og er loaded med lækkert udstyr som grå foamdørk, horn, vandudskiller, komplet landstrømspakke, Garmin 7" kortplotter og bundmaling. Der er mulighed for at tilkøbe en solid og næsten ny Brenderup 24 fods 2500 kg trailer til kr. 29.900,- (sælges ikke separat). Dette er den perfekte båd at lave en finansiering på - her kan du blive sejlende for et beskedent beløb pr. måned - spørg os gerne, så sammensætter vi en finansiering der passer til jeres økonomi. OBS - arkivbilleder - nye billeder kommer snarest båden ankommer hertil. Yderst attraktiv at finansiere - kan blive din fra kr. 3485,- månedlig - vi kan ansøge om finansiering imens du/I er i forretningen - det tager kun 5 min. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Noblesse 830 - 250 HK Yamaha/udstyr

Nordkapp Noblesse 830 - 250 HK Yamaha/udstyr

1.349.900 kr.

Noblesse 830Kombiner de æstetiske detaljer bestående af lave linjer, sporty looks og bløde kurver, og kombiner dette med al den plads, du har brug for i en båd. Noblesse 830 er en ny måde at tænke daycruisere på - og båden man vender sig om efter! Du finder hurtigt designelementerne fra Noblesse-serien 660, 720 og den udgåede 790er, i den nyeste tilføjelse til familien - nemlig Noblesse 830. Du vil hurtigt genkende Noblesse 830 som en Nordkapp. Båden har former, design og detaljer, der kendetegner daycruserne fra dette kvalitets værft, med indvendige og udvendige mål, der øger både det fysiske udtryk men også det visuelle. Bådens linjer giver et eksklusivt præg samtidig med, at det er et stilrent og moderne udtryk. Den lave profil giver dig indtrykket af en sporty båd, mens vindbeskyttelsen og dynamikken i cockpittet er sikret med den lave dør og det høje fribord. Dette reducerer vindmodstanden, samtidig med at du holder dig varm og komfortabel i cockpittet under sejlads. Agten fra har god plads omkring maskine - eller maskinerne, for den kan også levers med twin installation helt op til 500 hk - og her kan du sidde og nyde udsigten fra, eller komme op eller i vandet med god plads omkring dig. Videre ind i cockpittet hvor du finder en rigtig stor sofagruppe, med plads til 6-7 personer omkring bordet - eller du kan afmontere bordet og omdanne sofaen til en god stor solseng, hvor du kan rejse sædestykket op til en rigtig god og komfortabel chaiselong i bagbordside. I styrbord har du et rigtig fint pantry med bl.a. køleskab, hvor du kan slå en lille ekstra bordplade op, hvor du har plads til fx at anrette en lækker tapas. Længere fremme i styrbordside har du kaptajn pladsen med Nordkapps velkendte pilotsæde med bolsterseat funktion, så du nemt kan skaffe extra plads til benene, hvis du ønsker at stå op under sejlads eller ved docking i havnen! Herfra har du et fantastisk overblik over både bådens instrumenter, men også over området og miljøet du navigere i - alt er som det plejer i Noblesse serien - i høj kvalitet, ergonomisk og nøje udtænkt! Igennem lågen, videre ned under dæk, hvor du i stævnen finder en god seng til to voksende og en lille siddeplads, hvor du om morgenen kan sidde og få strømperne på i ro og mag, inden turen går videre ud langs de danske kyster. I styrbord side er der et rigtig toilet, der er flot indrettet og minder mest om et lille hotel badeværelse.Under trappetrinene ned i kahytten (som kan flyttes imod styrbord side, for bedre adgang til stikkøjen) finder du bådens stikkøje, hvor der er god plads til 2-3 børn og der er desuden et lille vindue for naturlig lysindfald, men også design LED lamper langs væggen. Der er i sandheden tænkt på alt i denne daycruiser, der er i klasse sammen med Finnmaster, Askeladden, Yamarin og Flipper. Båden kan også leveres med twin installation helt op til 400 hk. Du kan bestille Nordkapp Noblesse 830 allerede nu og få den leveret i starten af sæsonen 2024! Bemærk at denne pris er en kampagne pris, ved bestilling lige nu - normalprisen er 1.499.900,- - du sparer derfor kr. 100.000,- lige nu!!! Denne båd er ideel til leasing - spørg os endelig!

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Noblesse 830 - Twin 250HK Yamaha/Highline plus pakke

Nordkapp Noblesse 830 - Twin 250HK Yamaha/Highline plus pakke

1.699.900 kr.

Noblesse 830 inkl Highline plus pakke - Live the dreamKombiner de æstetiske detaljer bestående af lave linjer, sporty looks og bløde kurver, og kombiner dette med al den plads, du har brug for i en båd. Noblesse 830 er en ny måde at tænke daycruisere på - og båden man vender sig om efter! Du finder hurtigt designelementerne fra Noblesse-serien 660, 720 og den udgåede 790er, i den nyeste tilføjelse til familien - nemlig Noblesse 830. Du vil hurtigt genkende Noblesse 830 som en Nordkapp. Båden har former, design og detaljer, der kendetegner daycruserne fra dette kvalitets værft, med indvendige og udvendige mål, der øger både det fysiske udtryk men også det visuelle. Bådens linjer giver et eksklusivt præg samtidig med, at det er et stilrent og moderne udtryk. Den lave profil giver dig indtrykket af en sporty båd, mens vindbeskyttelsen og dynamikken i cockpittet er sikret med den lave dør og det høje fribord. Dette reducerer vindmodstanden, samtidig med at du holder dig varm og komfortabel i cockpittet under sejlads. Agten fra har god plads omkring maskine - eller maskinerne, for den kan også levers med twin installation helt op til 500 hk - og her kan du sidde og nyde udsigten fra, eller komme op eller i vandet med god plads omkring dig. Videre ind i cockpittet hvor du finder en rigtig stor sofagruppe, med plads til 6-7 personer omkring bordet - eller du kan afmontere bordet og omdanne sofaen til en god stor solseng, hvor du kan rejse sædestykket op til en rigtig god og komfortabel chaiselong i bagbordside. I styrbord har du et rigtig fint pantry med bl.a. køleskab, hvor du kan slå en lille ekstra bordplade op, hvor du har plads til fx at anrette en lækker tapas. Længere fremme i styrbordside har du kaptajn pladsen med Nordkapps velkendte pilotsæde med bolsterseat funktion, så du nemt kan skaffe extra plads til benene, hvis du ønsker at stå op under sejlads eller ved dogging i havnen! Herfra har du et fantastisk overblik over både bådens instrumenter, men også over området og miljøet du navigere i - alt er som det plejer i Noblesse serien - i høj kvalitet, ergonomisk og nøje udtænkt! Igennem lågen, videre ned under dæk, hvor du i stævnen finder en god seng til to voksende og en lille siddeplads, hvor du om morgenen kan sidde og få strømperne på i ro og mag, inden turen går videre ud langs de danske kyster. I styrbord side er der et rigtig toilet, der er flot indrettet og minder mest om et lille hotel badeværelse.Under trappetrinene ned i kahytten (som kan flyttes imod styrbord side, for bedre adgang til stikkøjen) finder du bådens stikkøje, hvor der er god plads til 2-3 børn og der er desuden et lille vindue for naturlig lysindfald, men også design LED lamper langs væggen. Der er i sandheden tænkt på alt i denne daycruiser, der er i klasse sammen med Finnmaster, Askeladden, Yamarin og Flipper. Båden kan også leveres med enkelt motor installation. Du kan bestille Nordkapp Noblesse 830 allerede nu og få den leveret i starten af sæsonen 2024! Bemærk at denne pris er en kampagne pris, ved bestilling lige nu - normalprisen er 1.799.900,- - du sparer derfor kr. 100.000,- lige nu!!! Denne båd er ideel til leasing - spørg os endelig!

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Avant 605

Nordkapp Avant 605

309.900 kr.

Avant 605 – et helt nyt medlem af familien! Avant 605 giver dig ikke blot mere plads end i lillebroren Avant 550, men også oplevelsen af en meget større båd, med svært gode sejlegenskaber. Selvfølgelig sidder du også her tørt og godt, bag den store heldækkende vindskærm. Raffinerede løsninger, sejt udseende og praktiske løsninger, er det der kendetegner Avant serien fra Nordkapp og 605 er ikke nogen undtagelse. Denne båd er som skabt til kystnær sejlads med venner og familie, under solens varme stråler. Avant 605 har det samme prisbelønnede og i øvrigt velfungerende skrog, som Enduro 605 har. Båden kan leveres med en lang liste af ekstraudstyr, hvor det mest valgte bl.a. er køleskabs-skuffe, Garmin ECHOMAP og høj kaleche. Du kan tilvælge forskellige udstyrs-pakker f.eks. Highline, hvori det mest almindelige ekstra udstyr er samlet. Her er et lille udvalg af Avant 605s unikke egenskaber: Design – Avant 605 er en rigtig lækker bowrider, der er bygget på samme skrog som den prisbelønnede Enduro 605. Denne båd er et flydende bevis på, at Norsk båddesign her taget endnu et skridt videre. God plads – I denne båd er pladsen, ligesom i Avant 550 virkelig godt udnyttet. En udfordring man tit løber på, med både i denne klasse er altid at få plads til udstyr – her mangler der ikke stuverum! Kalechen ligges nemt ned i agterbænken, som også har plads til alt fra vandski til dykkerudstyr. I konsollen har cockpitbordet fået sin helt egen plads, selvom der stadig er plads til mange andre ting der også. Bord i Cockpit – En anden smart detalje er lågen til stuvepladsen i konsollen – denne er tophængslet og special konstrueret således at den kan sættes i to forskellige positioner! Vælger m an positionen på 90 grader, bliver lågen pludselig til et robust bord, der kan bruges til at endnu flere kan sidde ved om bordet. Sikkerhed – Den nye udformning af stævnen gør at den er blevet ekstra bred, hvilket gør det endnu nemmere og dermed mere sikkert at komme til og fra båden via stævnen. Derforuden kan en lille pude på agterbænken vippes op, hvilket sikre at man kan bruge agterbænken som trin til og fra båden af agter – endnu en lille smart og sikker løsning. Udgangspunktet i denne Avant 605, der er godkendt til 7 personer, er en topmotiveret Yamaha F100LB, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motorer helt op til 150 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Coaster DC 7

Coaster DC 7

579.800 kr.

Daycruiser i høj klasse - Coaster DC7 Den spritnye Daycruiser fra Coaster, lavet i 7-meters klassen. Storebroren til den bedst sælgende Coaster 600 DC. Her får du MERE, og BEDRE komfort end tidligere. Muligheder bliver der flere af, og performance i havet får et hak op. Som noget nyt kan du selv vælge om du ønsker twin-montering, eller single... Til en 23 fods båd!! Se med når vi løbende kommer med nye opdateringer omkring denne båd... Båden forventes at komme hjem til vores showroom foråret 2023. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Enduro 705

Nordkapp Enduro 705

459.900 kr.

ENDURO 705 Nordkapp bliver ikke fornærmet, hvis nogen skulle komme til at kalde deres nyeste Enduro model for en hybrid. Den dække nemlig over flere behov imellem den typiske vandsportsbåd og storbroderen Enduro 805. Modellen bygger på samme ide som den prisvindende Enduro 605, hvor også sejlegenskaberne er i højsædet. Den seje Enduro 705 er en spændstig vandmaskine, takkevære det 23,5 gr V-formede skrog. Du får en båd med et meget sportslig præg og skroget tager bølgerne på en meget blød og behagelig måde – man får næsten følelsen af at sidde bag rattet i en sports-bil. Gelænderet ret forude er gjort tilstrækkelig bred, for at man let kan komme sikkert til og fra borde, ad trinene man skaber ved at vippe midterste pude op. Man kan selvfølgelig også anvende de små trin, der findes på hver side af agter bænken, hvor puderne også vippes op inden man træder på trinnet – der er i øvrigt også her, man som på Enduro 605 finder det rum, hvor fortøjnings-reb kan ligges. Enduro 705 har en bred styrepult, der beskytter kaptajn og side-passager godt mod vind og vejr. Pulten er placeret således du nemt kan komme forbi på begge sider og inde i konsollen er et lille rum, hvor man udmærket kan montere et lille elektrisk toilet med holdning-tank – dette hjælpe vi naturligvis også gerne med. Foran i pulten er der som på de andre Enduro- modeller, et rum hvor tilkøbte kaleche kan ligge i, når det ikke bruges. Med det smarte kaleche system, tager det ikke mange sekunder at slå kalechen op, hvis vejret ændre sig mens man er ude. Derudover er der i bænken foran styrepulten et stort stuverum, der indeholder delene der gør solsengen, således hele området foran pulten bliver til en stor solseng – genialt! Agter finder man i bænkens ryglæn et regnslag, der nemt rækkes ud, hvilket gør brugen af båden nem og enkelt. Som på alle de andre Nordkapp modeller, er udstyrs-niveauet højt og vi har spækket båden med en hel del af det, fra start af. Alligevel er liste lang – kan bl.a. nævne Garmin plotter, Fusion integreret musik/lydanlæg, gennemført ankerspil, bovpropel og aluminiumsnet som beskytter passagerer på agterbænken imod turbulens, under høj fart. Denne Enduro 705 er godkendt til 7 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motor helt op til 200 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Avant 705

Nordkapp Avant 705

499.900 kr.

Med sejlegenskaberne i højsæde. Avant 705 er storbroderen til Avant 550 og 605 – alle tre velbyggede både, med optimal pladsudnyttelse og kvaliteten i top. Dette er bowrideren for de, der sætter sejlegenskaberne i højsædet – langt og smalt skrog og hydraulisk styring er nogle af hemmelighederne bag succesen – og så gør det vel heller ikke noget, at den ser godt ud! Avant 705 er en helt unik bowrider i sin klasse – du får det absolut bedste markedet har at byde på. Denne båd er bygget på samme skrog som Enduro 705, der er kendt for sine fantastiske egenskaber i høj fart – endelig leveres denne også i Avant versionen! Udover de gode præstationer og egenskaber i høj fart, yder den heldækkende vindskærm også god beskyttelse til hele familien. Båden er som sine mindre søskende i serien, super godt indrettet og man har endda fundet plads til at lave rum, til et porta potti i styrepulten. Kalechen, der på denne Avant 705, sammen vinduesvisker i styrbordside er standart, giver naturligvis god beskyttelse imod vejr og vind – skulle vejrguderne pludselig ombestemme sig! Med disse ord kan vi byde velkommen ombord til familie og venner, til mange timers sjov og spændings-fuld sejlads på denne Norsk designede kvalitets-båd – Avant 705. Denne Avant 705 er godkendt til 7 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motor helt op til 200 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster R6

Finnmaster R6

455.000 kr.

Et overflødighedshorn af høj kvalitet og fantastiske sejlegenskaber. Den helt nye Finnmaster R6 er en del af den nye linje. Vi har testet prototypen, og der er tale om en helt ny oplevelse som kaptajn, i en relativt lille båd. Båden gør præcist hvad den bliver bedt om, uanset hvad den bliver udsat for. Båden planer ved 10 knob med 3 mand i - det betyder lavt brændstofforbrug og så godt som lydløs sejlads. Båden har gode adgangsforhold via de lange brede badeplatforme, ind over agterbænkens ryglæn der også fungerer som kalechegarage. Ganske atypisk men, en fantastisk detalje for en bowrider er, at der i R6 komplet camper kaleche. Kalechegaragen er præcis så høj at kalechen ikke bliver våd af det klassiske vakuumsug. I cockpittet er klassens største rundsiddegruppe, der på 4 sekunder kan omdannes til en solseng. I kaptajnstolen føles det som at sidde i en potent racerbil. Man har det fulde overblik i den omfavnende stol, gasarmen placeret på armlænet og så afsted. R6 er som resten af Finnmaster bådene rigtigt godt udstyret som standard båd, men naturligvis kan du opgradere og sammensætte din båd som du ønsker. I boven findes 2 lange bænke og god plads til udstigning eller udspring længst fremme. Boven kan naturligvis, opgraderes med ekstrahynder så man kan lave én stor solseng. Den testede båd havde monteret en Yamaha 200hk og skyder 47knob. Finnmaster er kendt for et afsindigt højt niveau af standardudstyr. Der er ikke mange producenter der har kaleche, Garmin plotter og hydraulisk styring som standard udstyr. Konklusionen for vores testsejlads er at Finnmaster endnu en gang har bygget en luksusbåd med unikke praktiske og funktionelle løsninger og sejlegenskaber vi aldrig før har oplevet. Helt klart 13 på en 10’er skala Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Med Yamaha VMAX SHO VF150XA - 460.000,-

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Enduro 605

Nordkapp Enduro 605

299.900 kr.

Enduro 605 var den første model i en helt ny designlinje fra Nordkapp, der i lanceringsåret fik flere priser – og ikke uden grund. Enduro 605 vil give dig meget af det du søger om sommeren – fart, kraft, en praktisk og problemfri hverdag. I lighed med lillebroren 550, har Enduro 605 også de samme praktiske løsninger når det kommer til både solseng og kaleche. En lækker båd der med sine raffinerede detaljer, med garanti vil vække opmærksomhed, når der skal ligges til havn, hen over sommeren! Bredden i båden giver dig god plads, til alt hvad ud ønske at have med på tur, hvad end det er fiskegrej eller bade og vandsportudstyr. De høje og robuste ryglæn, suppleret med mange håndtag, er med til at skabe et trygt miljø ombord for alle passagerer. Båden kan desuden leveres med en kaleche for hhv. 2 og 4 personer, begge med store vinduer der sikre et godt udsyn. Dette er i sandheden en båd der kan bruges – selv på de dage hvor vejret viser tænder. Et lille udvalg af Enduro 605 unikke egenskaber: Styrepulten – Enduro 605 har en stor og bred styrepult, som giver både kaptajn og passager god beskyttelse imod vind og vand, når det rigtig går stærkt. Agterbænken – På siden af agterbænken en smart lille låge med rum underneden, hvori f.eks. fortøjningsreb kan ligges, således det altid er nemt at få fat i. Når låget er lukket, kan man alligevel komme til at trække rebet ud, når det skal bruges og man kan bruge trinnet til at træde på, når man skal til eller fra båden. Sikkerhed ombord – Båden har et højt fribord, hvilket bevirker at bådlivet er trygt for store som små. Dette er lige vigtig for den der bruger båden til fiskeri, som det er for børn der ofte bevæger sig meget omkring, når de er ombord! Desuden er båden udstyret med indbyggede flydemidler, der gør at båden ikke kan synke – det kalder vi sikkerhed ombord! Kalecheløsning – Nordkapp har virkelig formået at lave en unik kalecheløsning – konceptet bliver også brugt på Enduro 550 og Enduro 805. Princippet er enkelt og let at bruge – genialt placeret i pulten når den ikke er i brug. Integrerede fenderholdere – Nordkapp har ligeledes løst udfordringen med at opbevare fendere, så de altid er ved hånde i dertil indrettede kasser i siderne. Faste kroge gør at man med et enkelt greb, kan trække hver enkelt fender ud over rælingen, hvor det behøves – det er smart! European Powerboat of the year 2014! Nordkapp Enduro 605 er tilbage i 2014, ved verdens største indendørs bådmesse, der afholdes i Düsseldorf – Tyskland, blevet kåret til Powerboat of the year – Juryen bestod af 8 journalister fra bådmagasiner over hele europa. Denne Enduro 605 er godkendt til 6 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motor helt op til 150 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster T8

Finnmaster T8

1.161.000 kr.

Af og til behøver man ikke at gå på kompromis. Din båd kan være både sporty og komfortabel på samme tid! Derfor valgte man ikke at udelade noget, da T-seriens stolthed– T8 blev skabt. Denne luksuriøse båd kombinerer unikke sejlegenskaber, de ærefulde Smart Design-løsninger, som er Finnmasters signatur. Her er der ganske enkelt bare brugt de bedste materialer og ikke gået på kompromis med noget. Vi har samlet årtiers know-how til at skabe en kompromisløs for dem, som ønsker det! Denne prisbelønnede og alsidige day-cruiser gør, at du kan gå fra at have en middag med hele familien til hurtig og nemt at forvandle spisepladsen til en af havnens lækreste soldæk. Når solen så går ned, kan hele familien tilbringe natten i den store kahyt, som er udstyret med en separat toiletenhed. Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere – uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design, de betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster R5

Finnmaster R5

271.000 kr.

Nogen gange føles det godt at gøre tingene enkelt for sig selv, og her er R5 båden for dig. Denne model er alsidig og fungerer lige så godt til korte ture og transport til sommerhuset som til uforglemmelige sommerdage på havet.. Takket være Finnmasters Smart Design-koncept er R5 også meget enkel at bruge, hvilket betyder at hele familien kan nyde alt lige fra hurtig vandsport til dejlige badeture i uudforskede naturhave. Med Yamaha F100LB koster R5 273.000,- Mindre er mere. Dette var inspirationen for Finnmaster, da de skabte en række Bowrider-både, der opfylder drømmen om den perfekte fritidsbåd. BR-serie-modellerne omfatter alt, hvad der er vigtigt for en perfekt dag på havet. Det er først og fremmest en komfortabel båd, som for eksempel også byder på masser af opbevaringsplads. Dækket på bådene er også designet, så du nemt kan komme ind og ud af båden. Desuden er der komfortable siddepladser i stævnen og agterstavnen som garanterer, at du og dine venner har en behagelig tur – uanset vejret! Bortset fra alle de smarte funktioner og gennemtænkte løsninger er BR-seriens største fordel, at du altid har fuld synlighed i al slags vejr – noget vi alle sætter pris på, når vi lukker op for nye eventyr i den storslåede skandinaviske skærgård. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Noblesse 660

Nordkapp Noblesse 660

549.900 kr.

Vinderen af Powerboat of the year 2019 Daycruiseren der har alt hvad du behøver! Denne Noblesse 660 skal uden tvivl sammenlignes med meget større både. I denne model er der så mange forskellige løsninger og detaljer at du selv bliver nød til at tage et kik på båden – det er næste umuligt at nævne alle tingene! Billederne og videoen herunder kan give et lille indtryk, af hvad man får i denne båd – vi mener at denne båd skal sammenlignes med 8 meters både! Denne Noblesse 660 vandt den præstigefyldte pris POWER BOAT OF THE YEAR 2019 i Düsseldorf i januar – nomineret af bådjournalister fra hele Europa i klassen under 25 fod! Noblesse 660 repræsentere et helt nyt koncept inden for daycruiser- segmentet. Nordkapp tager sammen med designer Espen Thorup denne bådtype til et helt nyt niveau, med det nye skarpe skrog og mere beskyttede cockpit hvor store og små sidder godt afskærmet fra vejr og vind. Cockpittet er meget dybere og komforten så voldsomt forbedret, at vi snakker om en helt ny standart – f.eks. giver det nydesignede vindspejl, båden et helt nyt udtryk og ikke mindst større glasareal. Hele badeplatformen på et niveau og integreret badestige, er bare nogle af løsningerne der viser at Nordkapp har haft stor fokus på sikkerhed og brugervenlighed i udviklingen af den nye familieracer. Hemmeligheden bag det nye koncept er at gulvet i cockpittet er sænket en anelse, hvilket giver mulighed for højere fribord og bedre beskyttelse fra vindskærmen, uden at dette går ud og det sportslige design. Nordkapp er jo kendt for at lave sportslige familieracere, som har et sporty design og her er Noblesse 660 bestemt ingen undtagelse. Med disse ord byder vi velkommen ombord på en familieracer, der er er standart udstyret med bl.a. kaleche, cockpitbord, S-Deck på dørk, vinduesvisker (styrbord) og forberedelse for bovpropel. Her er lagt op til mange (og lange) ture på søer og have, med familie og venner. Denne Noblesse 660 er godkendt til 6 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motor helt op til 200 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Enduro 805

Nordkapp Enduro 805

749.900 kr.

Stor fleksibilitet Enduro 805 dækker alle behovene på en gang – det store cockpit er indrettet med tanke på alt fra dykning, til sportsfiskeri og til solskindsture med venner og familie. Der er mulighed for at bestille båden med en rå sortlakeret targabøjle, hvor vandsportsgrejet kan spændes i. Targabøjlen er placeret så man problemfrit kan bevæge sig rundt på dækket, uden at bøjlen kommer i vejen for nogen. Rummelig kabine – Enduro har klassens nok mest rummelige kabine, med mulighed for at 2 personer nemt kan overnatte. Her eog kopholderer også plads til at man kan tilkøbe og montere et elektrisk toilet med holdingtank, hvis ikke standart porta potti er nok. Der er desuden en lille håndvask med ferskvandshane – alt sammen udført i en lækker kvalitet. Kalechen skjules samme sted foran styrepulten, som i de andre Enduro modeller og tager derfor kun et øjeblik at slå op eller ned - virkelig god og brugervenlig løsning. Båden er rigtig godt indrettet med højt fribord og og masser af plads til rigtig mange mennesker - der er foruden kaptajnstol en ekstra stol ved pulten, en bænk lige bag pultstolene med ryg imod hinanden og agter finder man en lækker L- lounge, der bliver adskilt af cockpitbordet, hvor der også kan sidde en håndfuld mennesker. Oven på kabinen er der mulighed for at sole sig og lytte til lidt musik eller se på at venner og familie hygger sig i og omkring båden. Gode sejlegenskaber – skroget der er nyudviklet, med moderne linjer, har også et stort fartpotentiale og stor alsidighed når det kommer til valget af motor eller motorer – her starter udvalget ved 200 hk på en motor og op til 400 hk fordelt på to. Udgangspunktet i denne Enduro 805, der er godkendt til 8 personer, er en topmotiveret Yamaha F200XB, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

Lup med søgeord i
Nordkapp Noblesse 720

Nordkapp Noblesse 720

689.900 kr.

Ny daycruiser fra Nordkapp Boats! Dette er daycruiseren der tager pusten fra dig! Den har lækre moderne linjer og et rigtig sporty udseende. I kabinen er der gjort god plads til 2 sovepladser i fuld længde. En genial løsning hvor ryggen på stævnens solseng også fungere som kabineluge, gør at kabinen kommer til at synes stor. Der er god stuveplads under siddepulten og kabinen har flere smarte opbevaringsrum til telefon, bøger og blade. Vinduerne er udstyret med tilhørende gardiner, som der knappes på når du skal i køjen – der er selvfølgelig også mulighed fra at tilkøbe et elektrisk toilet med holdingtank. I cockpittet finder du et lille pantry med kogeblus, håndvask og ferskvandsametur. Der er selvfølgelig også rigtig gode opbevarings-muligheder i bænken på bagbord, side om side med et skuffekøleskab, der kan holde drikkevarerne kolde. Fra kaptajnstolen er der et fint overblik, hvilket giver fuld kontrol over sejlads, såvel som når der skal ligges til – en lækker, fleksibel og solid kaptajnstol sørger for komforten. Længere bagud finder du en rigtig lækker og rummelig U-salon, der ligger op til en masser af hyggesnakke for hele familien. Nyheden som også kendetegner lillebroren Noblesse 660, er at hele cockpittet er sænket en anelse, hvilket gør at alle i båden sætter godt beskyttet bag den store vindskærm. Dette giver også et højt fribord, hvilket er med til at højne sikkerheden ombord. Hele cockpittet er fylde med smarte og brugervenlige løsning, bl.a. har fendere sin egne plads bag sæderne i saloonen. Agterbænkens midterste pude kan let vippes op, så man ubesværet kan komme på -eller fra borde – samme system findes på båd styr -og bagbordside. Med et enkelt greb kan man let lave salonen om til en solseng, hvor der er plads til flere personer. Helt agter finder du en stor badeplatform, der er udvidet sammenlignet med tidligere modeller – her er der endda fundet plads til to siddepladser og en badestige, der er let tilgængelig også fra vandet. Man kan ikke beskrive af denne båd, uden også at nævne skroget. At Noblesse 720 er sødygtig og komfortabel er jo en selvfølge, for både af denne kaliber, men at dette skrog tager bølgerne på en helt fantastisk måde og er helt stabil i de høje hastigheder ikke at forglemme. Bemærk at båden kan være vist med ekstraudstyr. Med andre ord – dette er båden du aldrig bliver træt af at sejle! Denne Noblesse 720 er godkendt til 7 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Noblesse 830 - 300 HK Yamaha/Highline plus pakke

Nordkapp Noblesse 830 - 300 HK Yamaha/Highline plus pakke

1.499.900 kr.

Noblesse 830 inkl Highline plus pakke - Live the dreamKombiner de æstetiske detaljer bestående af lave linjer, sporty looks og bløde kurver, og kombiner dette med al den plads, du har brug for i en båd. Noblesse 830 er en ny måde at tænke daycruisere på - og båden man vender sig om efter! Du finder hurtigt designelementerne fra Noblesse-serien 660, 720 og den udgåede 790er, i den nyeste tilføjelse til familien - nemlig Noblesse 830. Du vil hurtigt genkende Noblesse 830 som en Nordkapp. Båden har former, design og detaljer, der kendetegner daycruserne fra dette kvalitets værft, med indvendige og udvendige mål, der øger både det fysiske udtryk men også det visuelle. Bådens linjer giver et eksklusivt præg samtidig med, at det er et stilrent og moderne udtryk. Den lave profil giver dig indtrykket af en sporty båd, mens vindbeskyttelsen og dynamikken i cockpittet er sikret med den lave dør og det høje fribord. Dette reducerer vindmodstanden, samtidig med at du holder dig varm og komfortabel i cockpittet under sejlads. Agten fra har god plads omkring maskine - eller maskinerne, for den kan også levers med twin installation helt op til 500 hk - og her kan du sidde og nyde udsigten fra, eller komme op eller i vandet med god plads omkring dig. Videre ind i cockpittet hvor du finder en rigtig stor sofagruppe, med plads til 6-7 personer omkring bordet - eller du kan afmontere bordet og omdanne sofaen til en god stor solseng, hvor du kan rejse sædestykket op til en rigtig god og komfortabel chaiselong i bagbordside. I styrbord har du et rigtig fint pantry med bl.a. køleskab, hvor du kan slå en lille ekstra bordplade op, hvor du har plads til fx at anrette en lækker tapas. Længere fremme i styrbordside har du kaptajn pladsen med Nordkapps velkendte pilotsæde med bolsterseat funktion, så du nemt kan skaffe extra plads til benene, hvis du ønsker at stå op under sejlads eller ved dogging i havnen! Herfra har du et fantastisk overblik over både bådens instrumenter, men også over området og miljøet du navigere i - alt er som det plejer i Noblesse serien - i høj kvalitet, ergonomisk og nøje udtænkt! Igennem lågen, videre ned under dæk, hvor du i stævnen finder en god seng til to voksende og en lille siddeplads, hvor du om morgenen kan sidde og få strømperne på i ro og mag, inden turen går videre ud langs de danske kyster. I styrbord side er der et rigtig toilet, der er flot indrettet og minder mest om et lille hotel badeværelse.Under trappetrinene ned i kahytten (som kan flyttes imod styrbord side, for bedre adgang til stikkøjen) finder du bådens stikkøje, hvor der er god plads til 2-3 børn og der er desuden et lille vindue for naturlig lysindfald, men også design LED lamper langs væggen. Der er i sandheden tænkt på alt i denne daycruiser, der er i klasse sammen med Finnmaster, Askeladden, Yamarin og Flipper. Båden kan også leveres med twin installation helt op til 400 hk. Du kan bestille Nordkapp Noblesse 830 allerede nu og få den leveret i starten af sæsonen 2024! Bemærk at denne pris er en kampagne pris, ved bestilling lige nu - normalprisen er 1.599.900,- - du sparer derfor kr. 100.000,- lige nu!!! Denne båd er ideel til leasing - spørg os endelig!

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Yamarin 63 DC

Yamarin 63 DC

420.000 kr.

En vidunderlig kombination af kørekomfort og bekymringsfri rekreation! Yamarin 63 DC har samme tidløse design som flagskibet Yamarin 88DC og er det perfekte valg for hele familien hele sommeren. Den helt nye skrogform på Yamarin 63 DC er en perfekt kombination af supergode sejlegenskaber og ubekymret fritid med familie og venner. Takket være det nye skrogdesign er bådens havfunktioner blevet forbedret yderligere, mens der er tilføjet mere plads til kabinen og bådens moderne linjer er blevet videreført. Under planlægningen af ​​Yamarin 63 DC er der blevet fokuseret på ekstraordinære gode sejlegenskaber, cockpit indretning og moderne design. L-indretning agter har fået mulighed for solsengs indretning, ligeså er det nu også standard med Yamarin Q-10" integreret skærm, og med en Yamaha påhængsmotor med en effekt på 115 hk når tophastigheden over 35 knob. Båden er absolut også en udmærket vandsportsbåd. Med Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Se video her: https://youtu.be/D1XLWq_LK2E

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 50 BR

Yamarin 50 BR

199.000 kr.

Antydning af luksus i en kompakt form! Yamarin 50 Bow Rider er en virkelig alsidig båd, der er lige så god til pendling som til fiskeri og cruising. Det typisk stilfulde Yamarin-design, behagelig vindbeskyttelse for passagererne, fremragende håndtering og praktisk opbevaringsplads gør denne model til en ægte allrounder til sommerhuse. Det åbne rum er praktisk og sikkert: De store og overskuelige trinflader gør det nemt at gå ombord på båden og bevæge sig rundt i den. Den valgfrie Softdeck skridsikre gulvoverflade øger sikkerheden og udseendet yderligere, og det samme gør de stilfulde og robuste sorte gelændere omkring den beskyttende forrude. Yamarin 50 BR leveres som standard med en 64-liters fast brændstoftank, der eliminerer behovet for en aftagelig brændstoftank, og derved maksimerer opbevaringspladsen under den bageste sofa. Yderligere opbevaringsplads kan findes under stævnsæderne. Standardudstyr omfatter en dør i forruden, en polstret sofa bagpå og offshore sæder. Mulighederne inkluderer et agter lærred, den nye Softdeck skridsikre gulvoverflade og den 10-tommer Yamarin Q smart-skærm. Pris for grundbåd med std. udstyr og monteret med Yamaha F50HETL! Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=hj0xTdCFLpc

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 64 DC

Yamarin 64 DC

245.000 kr.

Bedst i test fra 2006 til 2012! En af de mest populære Daycruiser fra Yamarin gennem tiden, den er simpelthen skole eksempel på god indretning. Se blot den komfortable u-siddegruppe i cockpit hvor der kan sættes det store teakbord i midten som hele familien kan sidde omkring og hygge og der kan nemt arrangeres den store solseng lagt op agter. Der er 2 komfort stole forrest som er på drejebaser så de kan vendes om mod cockpitbord agter, og de kan skydes frem og tilbage efter jeres behov. Under dæk er der køjeplads for 2 voksne og 1 barn. Søegenskaberne! Best i test bliver man ikke hvis søegenskaberne ikke er i topklasse, det er de bestemt med Yamarin 64DC, de er simpelthen uovertrufne. Sjælden udbudt båd! Yamarin er en utrolig eftertragtet båd og det er ikke hvert år vi er heldige at få en til salg. Denne båd er en en-ejers båd med Yamaha F150hk  i tip-top klargjort stand behandlet efter forskrifterne, alle service overholdt hos Leif Larsen Marine A/S og vinteropbevaring i hal hver vinter. Motoren er ny-serviceret lige klar til at bringe ny ejer ud på vandet og give dem de skønneste oplevelser man kan ønske sig. NB! En del af fotos er fra arkiv. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=7gdmsA-MDBY

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 46 SC

Yamarin 46 SC

166.200 kr.

Yamarin 46 SC er en funktionel båd med fremragende håndtering, der garanterer jævn kørsel – uanset vejret. Med veldesignede pladsløsninger og rigeligt opbevaringsrum skaber den rummelige åbne stævn på 46 SC en ideel ledsager til hurtige sommerture ud på vandet. Helt ny udgave af Yamarin 46 SC. Der en funktionel båd med enestående sø-egenskaber, der garanterer en god oplevelse på vandet. Velindrettet cockpit med nye gode indretningsløsninger og rigelig med stuverum til udstyret. Super moderne integreret ekstra bred læ givende styrepult med vindskærm og rustfri stål bøjle. Båden er selvlænsende og har en regulær dørk og integrerede siddepladser til 5 personer ombord. Bemærk lige prisen - den er uden konkurrence bedste køb i sin klasse. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Se video her: https://youtu.be/GbhsDArfNQ4

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 60 DC

Yamarin 60 DC

325.000 kr.

Den alsidige daycruiser til de varme sommerdage! Den nye Yamarin 60 DC er den perfekte båd til par eller små familier. Den er behagelig og nem at håndtere og er derfor velegnet til både begyndere og en mere erfaren besætning. Yamarin 60 DCs smidighed, førsteklasses køreegenskaber og praktiske åbne siddeområde gør den til et naturligt første skridt ind i den spændende verden af ​​Day Cruiser-både. Yamarin Day Cruiser både er fritidsbåde af høj kvalitet med stævnkahyt, hvis omhyggelige finish kan ses i både det overordnede look og detaljerne. Yamarin Day Cruiser er et perfekt valg til dagskrydstogter og andre sommerture. Båden leveres med Yamarin Q Infotainment System som standard, som kombinerer alle båd- og motormålere, søkort, vejrinformation i realtid, manualer og underholdningsfunktioner på en enkelt berøringsskærm. Yamarin Q-systemet kan også integreres med Yamarin-appen, som viser bådens brændstofniveau, batteriniveau og logbog. Disse alsidige tekniske funktioner gør det meget nemt at nyde den perfekte dag på havet. Så lad den nye Yamarin 60 DC lokke dig til at få det bedste ud af de specielle varme sommerdage! Endnu en lillesøster til flagskibet 88DC og 63DC - den helt nye Yamarin 60 DC - en særdeles alsidig og sporty daycruiser. Ideel fritidsbåd, tur- og vandsportsbåd, mulighed for overnatning i rummelig kahyt for 2 personer og med sine 2.22m bredde kan den nemt trailes på plads i carport. Alt i alt en funktionel båd med et socialt cockpit med siddeplads til fem personer. Med den kraftige ulv i fåreklæder, Yamaha F80DETX,  med samme specifikationer som 100-115-130hk har den moment som en 100hk motor. Sommertilbud! Se video her:  https://youtu.be/LsE2EQGJbBs Sommertilbud: Du sparer 66.000Kr. i forhold til ny båd+motor pakke!

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 76 DC

Yamarin 76 DC

399.000 kr.

Med Yamarin sejler du på 1. klasse! En særdeles flot daycruiser - måske den mest eftertragtede Yamarin båd nogensinde. Her er alt hvad du behøver for at få en god oplevelse på vandet med hele familien. Yamarin Day Cruiser både er fritidsbåde af høj kvalitet med stævnkahyt, hvis omhyggelige finish kan ses i både det overordnede look og detaljerne. Yamarin Day Cruiser er et perfekt valg til dagskrydstogter og andre sommerture. Denne båd fremtræder i meget fin stand, har sejlet i ferskvand indtil 2021, motorservice er overholdt og båden har været opbevaret i hal om vinteren. Den har fuld teak aptering både på dæk og i cockpit, flot teakbord hvor sider kan klappes ud, der kan laves solseng/soveplads agter i forbindelse med den store komfortable u-siddegruppe, der er pantry med koge apparat og køleskab, der er dobbelt luksus førersæde med flip op funktion, der er indlagt varme og solcelle element. I kahytten er der overnatningsmulighed for 2 personer og der findes et marine toilet som aldrig har være anvendt. NB! Arkiv billeder anvendt p.t. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=vMTPOkdQKbg

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 59 BR

Yamarin 59 BR

378.000 kr.

Ny 2023 model Yamarin 59 BR - En hurtig men stabil Bow Rider. amarins nye model for 2023-sæsonen er en moderne og stilfuld bue-rytter i størrelsesklassen seks meter. Den nye Yamarin 59 BR er designet som en krydstogt- og fritidsbåd for par og familier, og den vil være en fantastisk tilføjelse til udvalget. Den sporty 59 BR er en sjov tur, selvom det er en meget stabil båd og forudsigelig at køre selv i lidt krævende vejrforhold. Skrogets form og bredde garanterer en behagelig køreoplevelse hver gang. Den største motormulighed er Yamaha F115, som kan opnå en maksimal hastighed på omkring 37 knob. En velformet forrude giver god beskyttelse mod vind og sprøjt, så ingen grund til at passe på bølger eller sprøjt. Forruden strækker sig langt langs siderne, og dens højde er blevet optimeret ved hjælp af flowberegninger for at maksimere cruising-komforten. Det agterste passagerområde domineres af en rummelig sofa med et vippeligt ryglæn, der kan forvandles til en behagelig solseng med et svirp med håndleddet. Sæderne til skipperen og navigatøren drejer også, hvilket gør den agterste sektion til et socialt område, hvor du kan slappe af, når du ligger fortøjet ved kysten eller i havnen. Veldesignede og placerede store trin i hele båden sørger for, at det er muligt at bevæge sig fra stævn til agter med lethed, og vandskibuen (tilbehør) fungerer som et robust gelænder, når man bevæger sig i agteren og på badeplatformene. Softdeck er et standardudstyr og afslutter bådens stilfulde overordnede udseende. Det åbne område er omhyggeligt designet, og alle opbevaringspladser er blevet maksimeret. Se video her: https://youtu.be/aLCAOiIQ1sg  Grundpris med Yamaha F100LB og standard udstyr!

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 56 HT

Yamarin 56 HT

189.000 kr.

Den fødte vinder! Yamarin 56 Hard Top er en cruiser, som også kan anvendes til transport fra A til B. Den er et ypperligt valg som førstegangsbåd, da den både er nem at håndtere, rimelig i anskaffelses sum, økonomisk i drift og vedligeholdelse, og så kommer du altså frem med op til 37 knob på vandet –  den opfylder helt sikkert de flestes forventninger. Overnatningsmulighed for 2 personer, 2  stk. Offshore stole på drejebase med glideskinner og agter sofa giver plads til 6 personer ombord. Båden er utrolig nem at sejle, du kan fx stå op og sejle med kig over Hard Top via taglugen, det giver rigtig god sigt, ja, det er ikke en helt almindelig HT båd med en fantastisk allround båd med mange muligheder. Båden er særdeles velholdt og motoren fra 2020 har kun kørt 106 timer, derfor kan vi sagtens yde 2 års ægte garanti på den. NB! Enkelte (3 stk.)  billeder er fra arkiv. Se video her: https://youtu.be/PDaciyM94dc

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 88 DC

Yamarin 88 DC

1.462.000 kr.

Forbedret luksus og kraft! Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Yamarin udvider sin meget populære model række daycruiser både med et nyt længe ventet flagskib. Det meget dybe cockpit rummer helt op til 10 personer. Den nye Yamarin 88 DC er rettet mod sejlere, der sammen med familie og venner nyder havlivet, det stilfulde look og de fremragende sø-egenskaber. 88DC med sine dobbelt kabiner, enorme cockpit og flere solsenge gør båden til en udsøgt platform for hyggelige stunder på vandet. 16" Yamarin Q smartskærm tilhører det omfattende standard udstyr, og med fuldt integreret brugeroplevelser bringer den dig et skridt nærmere fremtidens motorbåd. Yamarin 88DCs sø-egenskaber værdsættes selv af de mest krævende bådfører. Bådens stabile og komfortable sejloplevelse opretholdes selv i høje hastigheder og hårdt vejr. Pris er for grundbåd med Yamaha F300XSB2 med el-styring motor uden ekstra udstyr! Se video her: https://youtu.be/huiLQjUQ5FY

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 68 DC

Yamarin 68 DC

349.000 kr.

Yamarin 68DC Bringer glæden ved sommeren ind i dit liv! Yamarin 68 Day Cruiser ligger med sine slanke linjer og den velorganiserede, rummelige og selskabelige åbne indretning i toppen af sin klasse. Perfekt til en større familie eller en gruppe venner. Hvad enten det drejer sig om ydelse, håndtering eller selve produktionskvaliteten og specifikationerne er 68 DC uden sidestykke. Hvis du leder efter en båd, der kombinerer fremragende allroundegenskaber med gennemtænkte passagerbekvemmeligheder, så er det værd at se nærmere på netop denne båd. Båden har kun sejlet 352 timer og er i fremragende fin stand. P.T., Arkiv billeder, faktuelle fotos kommer snarest på i stedet for disse. Skarp pris! Se Video her: https://www.youtube.com/watch?v=0uK-6eGpV3Y

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 63 DC

Yamarin 63 DC

447.000 kr.

En vidunderlig kombination af kørekomfort og bekymringsfri rekreation! Yamarin 63 DC har samme tidløse design som flagskibet Yamarin 88DC og er det perfekte valg for hele familien hele sommeren. Den helt nye skrogform på Yamarin 63 DC er en perfekt kombination af supergode sejlegenskaber og ubekymret fritid med familie og venner. Takket være det nye skrogdesign er bådens havfunktioner blevet forbedret yderligere, mens der er tilføjet mere plads til kabinen og bådens moderne linjer er blevet videreført. Under planlægningen af ​​Yamarin 63 DC er der blevet fokuseret på ekstraordinære gode sejlegenskaber, cockpit indretning og moderne design. L-indretning agter har fået mulighed for solsengs indretning, ligeså er det nu også standard med Yamarin Q-10" integreret skærm, og med en Yamaha påhængsmotor med en maksimal effekt på 150 hk når tophastigheden over 44 knob. Båden er absolut også en udmærket vandsportsbåd. Med Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Se video her: https://youtu.be/D1XLWq_LK2E Grundpris for standard båd med Yamaha F115XB.

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 79 DC

Yamarin 79 DC

595.000 kr.

25 fods Top moderne fritidsbåd. Du kan nyde uforglemmelige timer ombord på en Yamarin 79DC.  Den tilbyder ren Yamarin kvalitet for alle pengene, super gode søegenskaber og et excellent godt indrettet cockpit. Stor U-siddegruppe, smart teakbord komfortable fører stole og lækker kahyt. Denne båd er en eneejers båd som er passet rigtigt godt på, den er serviceret hos Leif Larsen Marine A/S hvert år samt opbevaret i hal og forårsklargjort og søsat til kunden hver sommer. En sjælden udbudt vare hvor der er rigtig mange penge at spare i forhold til en ny. NB! En del arkiv fotos er anvendt. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse! Se video her: https://youtu.be/PhzaLuamL-E

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 63 BR

Yamarin 63 BR

404.000 kr.

Sporty model til aktiv fritidsbåd! Yamarin 63 BR er en fremragende allrounder til afslappet sejlsport, især vandsport. Den nye Yamarin 63 BR repræsenterer det samme moderne, men tidløse udseende og design som Yamarin 88 Day Cruiser, den største Yamarin nogensinde. Fremragende køreegenskaber har været en prioritet i designet af Yamarin 63 Bow Rider. Med den maksimalt anbefalede motoreffekt leveret af en 150 hk Yamaha påhængsmotor, når båden en topfart på op til 42 knob. Yamarin 63 Bow Rider har en god størrelse åben plads med et klart layout, der giver mere plads end forgængeren. Båden er let tilgængelig både for og agter. Det er praktisk at komme ombord på agterstavnen ved at folde bagsædets ryglæn og fjerne sædehynden og derefter bruge svømmeplatformen og trinene. Stævnen er nem at få adgang til gennem døren mellem konsollerne, og de robuste trin og høje rækværk gør det bekvemt at gå fra båden i forenden. Yamarin 63 Bow Rider kan fint indstilles til solbadning. Det åbne rum i ryggen forvandles til et soldæk til to personer ved at tilføje den valgfrie sektion til det "L"-formede sæde og flytte ryglænet på passagersædet til forreste position. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Se video her: https://youtu.be/GzrpfS-c1DY Grundpris med Yamaha F115XB og inkl. standard udstyr!

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 88 DC

Yamarin 88 DC

1.620.000 kr.

Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse! Yamarin tilbyder en stilfuld ny version af sin flagskibsmodel, 88 Day Cruiser. Det åbne område er blevet opdateret med et helt nyt design til førerens område, inklusive plads til en valgfri joystick-kontrol. Puderne er i stilfuld grå farve med et blødt, men slidstærkt materiale. Den maksimale motorværdi for Yamarin 88 DC er 425 hk, hvilket giver kunderne mulighed for at vælge Yamahas mest kraftfulde påhængsmotor, Yamaha XF425 XTO. Det strømlinede og dynamiske design af Yamaha XF425 XTO (Xtreme Thrust Output) Offshore påhængsmotor afspejler dens banebrydende teknologi. Yamaha XF425 er den første firetakts direkte brændstofindsprøjtning nogensinde og Yamahas mest kraftfulde påhængsmotor. Forruden i rustfrit stål og et par store 16-tommer skærme i førerkonsollen tilføjer det luksuriøse udseende og følelse i det åbne rum. De to Yamarin Q smart-skærme gør det muligt for rorsmanden at se et elektronisk kort i fuld skala på den ene skærm samtidigt og f.eks. kun de vigtigste motordata på den anden. Yamarin 88 DC leveres med omfattende standardudstyr, herunder Yamarin Q+, underholdningspakken med højttalere, cockpitbord, hydraulisk styring, vipperat, oplukkelige skrogvinduer, toilet med 30 l septiktank, komfur og ferskvandssystem og tank. Luksusen ved den nye 88 DC kan især ses inde i kabinen, hvor garderobeskabet, toiletdøren og dørkarmen, hylden bag sengen, bagsiden af ​​spejlene og opbevaringskasserne alle er i lyst træ. Et interessant nyt tilbehør er Bimini, som giver perfekt skygge i sommervarmen. Bimini kan installeres i stedet for det agterste lærred. NB! Grundpris med Yamaha XTO425 White! Se Yamaha XTO video her: https://www.youtube.com/watch?v=9DZQ7rdizlg

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 88 DC

Yamarin 88 DC

875.000 kr.

Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse! Yamarin udvider sin meget populære model række daycruiser både med et nyt længe ventet flagskib. Det meget dybe cockpit rummer helt op til 10 personer. Den nye Yamarin 88 DC er rettet mod sejlere, der sammen med familie og venner nyder havlivet, det stilfulde look og de fremragende sø-egenskaber. 88DC med sine dobbelt kabiner, enorme cockpit og flere solsenge gør båden til en udsøgt platform for hyggelige stunder på vandet. 16" Yamarin Q smartskærm tilhører det omfattende standard udstyr, og med fuldt integreret brugeroplevelser bringer den dig et skridt nærmere fremtidens motorbåd. Yamarin 88DCs sø-egenskaber værdsættes selv af de mest krævende bådfører. Bådens stabile og komfortable sejloplevelse opretholdes selv i høje hastigheder og hårdt vejr. Denne båd er der virkelig blevet kælet for og med det smarte Vmax design får du den flotteste motor. NB! Første 6 fotos er faktuelle, resterende er arkiv fotos i manuskriptet og båden ligger i vandet hos kunde, kontakt os for en fremvisning! Kanon tilbud Yamarin 88DC med Yamaha V8 425hk Vmax design og masser af ekstra udstyr!

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 67 DC

Yamarin 67 DC

725.000 kr.

 Moderne DC med alle funktionerne fra en stor daycruiser! Yamarin 67 DC den version uden pantry men til gengæld ekstra mange siddepladser. Yamarin 67 Day Cruiser er en slank og stilfuld båd, der tilbyder en fantastisk måde at skabe de uforglemmelige sommerminder. Designet til otte personer, 67 DC er en funktionel båd udstyret med mange funktioner fra de større daycruiser-modeller, der tilføjer den direkte til toppen af ​​den populære størrelseskategori. Yamarin 67 DC gør underværker som en dagstursbåd for en familie eller en gruppe venner. Kabinen på den nye Yamarin 67 DC har en skydedør, og de store skrogvinduer og taglugen fylder kabinen med naturligt lys. Kabinen er ideel til at sove natten over, som lurplads for børn og til opbevaring af bagage. Der er et stort opbevaringsrum under sengen, og et vandtoilet for at gøre kabinen endnu mere praktisk. Det åbne siddeområde på Yamarin 67 DC er et perfekt sted at nyde en solrig sommerdag. Der er en komfortabel U-formet sofa agter, og vipperyglænet på førerens dobbeltsæde kan drejes helt for at skabe et behageligt socialt samvær for op til syv personer. Midt i sofaarrangementet kan der stilles et valgfrit bord op samt en solseng til at udnytte sommerdagene bedst muligt. Det åbne rums funktionaliteter suppleres af generøse opbevaringspladser og kopholdere. At gå ombord på båden og bevæge sig ombord er sikkert og nemt takket være det jævne stævndæk, ergonomiske faste trin og store svømmeplatforme. Vandski bøjlen, der også fungerer som et ekstra støttegelænder for sikker adgang til svømmeplatformene er også en god løsning. Generøst størrelse bokse til opbevaring af reb er placeret både ved stævnen og agterstavnen. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=-A5WP3Q-_dA

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 79 DC

Yamarin 79 DC

833.000 kr.

Topudstyret båd til de perfekte sommerdage! En 25 fods påhængsmotor båd, som giver optimal udnyttelse af hver en fod en kombination af 80DC og 76DC. Denne nye model har endnu mere at byde på. Nu med helt nyt interiør farver, bov propel , LAN/NMAE-multifunktionsinstrumenter, solcelle ventilator, og vindue visker i både styrbord og bagbord side er nogle af de væsentlige forbedringer på denne nok så veludstyrede båd. Teak overalt, søgelænder, pantry,  stor u-sofa/solplads. Båden er særdeles brugervenlig og søegenskaberne er suverænt de bedst opnåelig Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. NB! Grundpris for standard båd med Yamaha F225BETX. Se video her: https://youtu.be/PhzaLuamL-E

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 60 DC

Yamarin 60 DC

390.000 kr.

Den alsidige daycruiser til de varme sommerdage! Den nye Yamarin 60 DC er den perfekte båd til par eller små familier. Den er behagelig og nem at håndtere og er derfor velegnet til både begyndere og en mere erfaren besætning. Yamarin 60 DCs smidighed, førsteklasses køreegenskaber og praktiske åbne siddeområde gør den til et naturligt første skridt ind i den spændende verden af ​​Day Cruiser-både. Yamarin Day Cruiser både er fritidsbåde af høj kvalitet med stævnkahyt, hvis omhyggelige finish kan ses i både det overordnede look og detaljerne. Yamarin Day Cruiser er et perfekt valg til dagskrydstogter og andre sommerture. Båden leveres med Yamarin Q Infotainment System som standard, som kombinerer alle båd- og motormålere, søkort, vejrinformation i realtid, manualer og underholdningsfunktioner på en enkelt berøringsskærm. Yamarin Q-systemet kan også integreres med Yamarin-appen, som viser bådens brændstofniveau, batteriniveau og logbog. Disse alsidige tekniske funktioner gør det meget nemt at nyde den perfekte dag på havet. Så lad den nye Yamarin 60 DC lokke dig til at få det bedste ud af de specielle varme sommerdage! Endnu en lillesøster til flagskibet 88DC og 63DC - den helt nye Yamarin 60 DC - en særdeles alsidig og sporty daycruiser. Ideel fritidsbåd, tur- og vandsportsbåd, mulighed for overnatning i rummelig kahyt for 2 personer og med sine 2.22m bredde kan den nemt trailes på plads i carport. Alt i alt en funktionel båd med et socialt cockpit med plads til fem personer. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Se video her:  https://youtu.be/LsE2EQGJbBs Grundpris med Yamaha F100XB og inkl. standard udstyr!

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 46 SC

Yamarin 46 SC

119.800 kr.

Yamarin 46 SC er en funktionel båd med fremragende håndtering, der garanterer jævn kørsel – uanset vejret. Med veldesignede pladsløsninger og rigeligt opbevaringsrum skaber den rummelige åbne stævn på 46 SC en ideel ledsager til hurtige sommerture ud på vandet. Helt ny udgave af Yamarin 46 SC. Der en funktionel båd med enestående sø-egenskaber, der garanterer en god oplevelse på vandet. Velindrettet cockpit med nye gode indretningsløsninger og rigelig med stuverum til udstyret. Super moderne integreret ekstra bred læ givende styrepult med vindskærm og rustfri stål bøjle. Båden er selvlænsende og har en regulær dørk og integrerede siddepladser til 5 personer ombord. Bemærk lige prisen - den er uden konkurrence bedste køb i sin klasse. Båden er super velholdt og har kun kørt 48 timer, har fortsat 1 års garanti med sig - sogdu sparer mange penge i forhold til nyt sæt. Pris inklusive ekstraudstyr, hyndesæt, Garmin Striker 4 Ekkolod, bundbehandlet  og  med indregistreret Variant 750 Ocean trailer! NB! Du sparer over 50.000Kr. i forhold til nyt tilsvarende båd sæt!  Se video her: https://youtu.be/GbhsDArfNQ4

Svendborg·fre.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 67 DC

Yamarin 67 DC

618.000 kr.

Ny moderne DC med alle funktionerne fra en stor daycruiser! Yamarin 67 DC Yamarin 67 Day Cruiser er en slank og stilfuld båd, der tilbyder en fantastisk måde at skabe de uforglemmelige sommerminder. Designet til otte personer, 67 DC er en funktionel båd udstyret med mange funktioner fra de større daycruiser-modeller, der tilføjer den direkte til toppen af ​​den populære størrelseskategori. Yamarin 67 DC gør underværker som en dagstursbåd for en familie eller en gruppe venner. Kabinen på den nye Yamarin 67 DC har en skydedør, og de store skrogvinduer og taglugen fylder kabinen med naturligt lys. Kabinen er ideel til at sove natten over, som lurplads for børn og til opbevaring af bagage. Der er et stort opbevaringsrum under sengen, og et vandtoilet fås som tilvalg for at gøre kabinen endnu mere praktisk. Det åbne siddeområde på Yamarin 67 DC er et perfekt sted at nyde en solrig sommerdag. Der er en komfortabel U-formet sofa agter, og vipperyglænet på førerens dobbeltsæde kan drejes helt for at skabe et behageligt socialt samvær for op til syv personer. Midt i sofaarrangementet kan der stilles et valgfrit bord op samt en solseng til at udnytte sommerdagene bedst muligt. Til længere krydstogter giver Premium Edition-pakken ekstra praktiske funktioner med et køleskab, et spisekammer med et trykvandssystem og et komfur med et beskyttende låg, der åbner i en praktisk bordplade til madlavning. Det åbne rums funktionaliteter suppleres af generøse opbevaringspladser og kopholdere. At gå ombord på båden og bevæge sig ombord er sikkert og nemt takket være det jævne stævndæk, ergonomiske faste trin og store svømmeplatforme. Premium Edition-pakken inkluderer en vandskibue, der også fungerer som et ekstra støttegelænder for sikker adgang til svømmeplatformene. Generøst størrelse bokse til opbevaring af reb er placeret både ved stævnen og agterstavnen. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Grundpris for standard båd med Yamaha F150XCA el-gears model. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=-A5WP3Q-_dA

Svendborg·fre.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 59 SC

Yamarin 59 SC

369.000 kr.

Alsidig og rummelig ny sidekonsolmodel fra Yamarin - Utrolig spændende koncept. Økonomisk og nem at betjene. Yamarin 59 Side Console er søstermodellen til vores anden nyhed, 59 Bow Rider, hvad skroget angår. Men 59 SC er skræddersyet til en helt anden brug. Mens Yamarin 59 BR er en sporty fritidsbåd, er 59 SC en praktisk multi-purpose båd til kyster, øgrupper og store søer. Designet med en to-personers sidekonsol giver en rummelig passage gennem hele båden. 59 SC er særligt velegnet til aktive sejlere, der ønsker at komme rundt i øgruppen for at transportere passagerer og gods, samt til forskellige udendørsaktiviteter og fiskeri," siger Yamarin marketingchef Johan Finnberg . De rummelige sofaer i stævn og agter gør også 59 SC ideel til at nyde afslappende sommerdage i de Danske  farvende og ved anløbsbroen. Ryggen på det brede førersæde kan også vippes fremad, så man får en social siddegruppe til fem personer agter. Den rummelige sofa på agterstavnen kan også nemt åbnes til en behagelig solseng. Båden har god bredde, hvilket gør det nemt at gå ombord fra stævnen, fra siderne og de brede badeplatforme i agterstavnen. Takket være sidekonsollen er adgangen fra stævn til agterstavn sikker og ryddelig, og det rummelige skrog gør det nemt at transportere bagage og andre genstande. Hele døren og alle dæksflader er som standard beklædt med et stilrent skridsikkert Softdeck-materiale. Agterdækket er bredt og fladt og giver nem adgang fra anløbsbroen, selv med bagage. Det valgfrie vandskibeslag giver god støtte fra forsiden af ​​motoren langs begge sider til bagkanten af ​​badeplatformene. Under badeplatformen på bagbord side er der et opbevaringsrum til liner og ankre. På styrbord side finder du låget til brændstof og brændstoffilteret placeret under dækket. Tilgængeligheden foran er lettet af solide rækker på begge sider samt et bredt trin, der gør det nemt at gå på og af. Under trappen er der praktisk stuerum til opbevaring af fortøjningsreb. Disse kan tilgås uden at skulle åbne lugen i toppen. De brede flader agter på begge sider af påhængsmotoren fungerer som behagelige badeplatforme og giver nem adgang fra anløbsbroen, samt praktiske ståpladser for lystfiskere. Danmarkspremiere - se den i vor udstilling!

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 80 DC

Yamarin 80 DC

1.098.000 kr.

Omfavn elegancen, nyd komforten- Nyeste skud på Yamarins Daycruiser serie! Yamarin 80 Day Cruiser kombinerer innovativt de bedste funktioner fra en daycruiser og en walkaround båd. Yamarin 80 DC adskiller sig fra typiske nordiske daycruisere og også fra Yamarins øvrige modeller især i designet af sit bov dæk, som giver adgang til båden fra siden. Adgangen fra det beskyttede åbne siddeområde til stævnen er placeret i bagbords side, hvorimod adgangen i de fleste andre cruisere typisk er midt på båden. Bag den åbne forrude og døren til den nye model fører en forsænket og læ passage til stævnen og er beskyttet af et rækværk. I øvrigt er stævndækket helt fladt, så det er nemt at bevæge sig rundt i stævnen, når man lægger til. Det er også et glimrende sted for en solseng. Adgang langs siden til stævnen muliggjorde også en større åbning af kabinedøren sammenlignet med traditionelle løsninger. Dette gør det lettere at bevæge sig mellem stævnkabinen og det åbne rum. Yamarin 80 DC har en rummelig bovkabine til at sove i, som er meget godt oplyst takket være de store skrogvinduer. Der er også en åbningsluge på dækket. På bagbord side, under den forsænkede passage, er der en komfortabel divan med en vidunderlig udsigt ud af det tilstødende skrogvindue. Derudover er der et separat, rummeligt toilet i stævnen. Fra stævnkahytten er der desuden adgang til endnu en rummelig sovekabine placeret under det åbne rum, hvor to voksne kan sove komfortabelt. Bådens egentlige hjerte er imidlertid dens rummelige åbne rum, hvor op til otte personer kan hygge sig i komfort. Spisekammeret på bagbord side er udstyret med komfur, køleskab og vask samt gode opbevaringsmuligheder. Under madlavningen åbner låget på spisekammeret ud i en praktisk bordplade. Størrelsen på samværsområdet i bådens åbne rum øges markant, når ryglænet på skipperens dobbeltbænk vippes fremad. Bagsiden af ​​sofaen i agterstavnen vipper også ned og gør den til en solseng. Yamarin Q smart display er en integreret del af båden, ligesom Yamaha F300 V6 påhængsmotoren. Standardudstyret inkluderer et 16" Q-display med Navionics elektroniske navigationskort, og et dobbelt display er valgfrit. Grundpris med Yamaha F300XCB! Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=FpEGnIMvEOY

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 60 DC

Yamarin 60 DC

349.000 kr.

Et guldæg - Særdeles flot og veludstyret daycruiser der fremtræder som ny. Endnu en lillesøster til flagskibet 88DC og 63DC - den helt nye Yamarin 60DC - en særdeles alsidig og sporty daycruiser. Ideel fritidsbåd, tur- og vandsportsbåd, mulighed for overnatning i rummelig kahyt for 2 personer og med sine 2.20m bredde kan den nemt trailes på plads i carport. Alt i alt en funktionel båd med et socialt cockpit med siddeplads til fem personer. Båden fremtræder virkelig meget flot og har kun sejlet 65 timer og der er meget ekstra udstyr og en tip top flot indregistreret trailer med til prisen. Båden sælges med 12 mdr. 100% reklamationsret. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=LsE2EQGJbBs

Svendborg·22. apr.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin Cross 64 BR - fantastisk motorbåd

Yamarin Cross 64 BR - fantastisk motorbåd

350.000 kr.

Meget velholdt og søstærk motorbåd til salg. Denne Yamarin er perfekt egnet til enhver lejlighed på havet med rummelig indretning og en behagelig "U"-formet sofa i agterenden. Derudover er båden designet med siddepladser i stævnen og masser af opbevaringsrum til nødvendigt udstyr. Båden skiller sig ud på havet med sit karakteristiske og robuste aluminiumsskrog, samtidig med det komfortable glasfiberdæk sikrer holdbarhed og stabilitet. Båden har hjemhavn ved Thurø, Svendborg, og har blot sejlet 145 timer. Derudover, har båden en tankkapacitet på 126 liter (fastmonteret tank), en tophastighed på 44 knob og en makskapacitet på 8 personer. Bredde: 2,32 m Udstyr på båden: - Garmin GPS 10” touchscreen med ekkolod - Hydraulisk ror - Servicebog - 12V batteri og sikringspanel - Brandslukker - Vinduesvisker i styrbord side - Sædehynder til alle siddepladser i agterenden og i stævnen - Sædeovertræk til de to stole placeret midtskibs - Integreret navigationslys (rød og grøn), samt en hvid lanterne. - Havnekaleche - Kaleche - 150 hk Yamaha motor med startspærre og fjernbetjening (+ ekstra fjernbetjening) - Elektrisk bilge pumpe - Glasdør mellem agter og stævn - Aftagelig boks i stævnen - Selvlæns - 4 stk. fendere i sort, samt fenderholder i SB- og BB-side - 12V strømudtag - Opbevaringsrum og handskerum med lås - Kopholdere - Ankerrum i stævn og agter - Badestige i rustfrit stål - Vandskibøjle

Svendborg·1. mar.·

Motorbåd

Motorbåd

52.000 kr.

Lækker styrepult jolle Er nypoleret og alt virker. Båden er fra 1997 og motor er en Evinrude 50hk 2-takt fra 2007 Der medfølger: Garmin kortplotter UHD 72 med transduser Garmin Striker Raymarin VHF Fender Anker Bådcover Stangholder Rensebord til bagerste stangholder Stor søgelampe Hajfinde søgelænder til front 30L tank og 15L reservedunk Der er trailer med i prisen og denne har lige fået nyt lys og kabler så den kan synes ved ejerskifte uden problemer.

Strøby·25. sep. 2023