Galleri annoncer
NY BRIG 6.7 EAGLE 200hk

NY BRIG 6.7 EAGLE 200hk

469.800 kr.

PÅ LAGER - NYT I BAADHUSET – vi sælger nu de meget populære RIB både fra Brig som er markedsledende inden for rib både, virkeligt lækkert design og fine sejlegenskaber, et godt suplement i Leisure klassen i forhold til vores Engelske Humber som er mere til hårdere brug, vi har den hjemme i grå/grå med følgende udstyr, soldæk i front med hynde, rustfri badestige, foam teak, stepplade i front, konsol belægning, pulverlakeret rustfri, 191L indbygget tank, opklappeligt bord, kopholdere, radarbøjle med LED navigations lys, automatisk lænsepumpe, årer og pumpe, den leveres med 200K Suzuki med hydraulisk styring… Prisen er fast introduktions tilbud, tilbydes med andre motoralternativer fra Tohatsu, Suzuki eller Mercury.. SØNDAGS ÅBENT FRA 10 - 13

Beder·i dag·Baadhuset A/S

Fremhævet
Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

269.900 kr.

Uhørt meget plads og luksus! Unik model, med EKSTRA meget bredde! Corsiva 650 Tender er blandt kanalsejlernes favoritter. Inkl i dette tilbud er en 2000 watt el-motor inkl. batteripakke. Nu har du muligheden for at sejle grønt. Den perfekte sammensætning for dig som ønsker, blive elektrisk sejlende - og er begrænset af sø/kanal område hvor dette er krav. Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens fx. Flakfortet ud for Refshaleøen og Prøvestenen nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Tenderbåd vil man virkelig gerne ses i! Båden er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i motorrummet som fremdrift og kan leveres med et motor-program strækkende sig fra 6 HK og helt op til 60 HK og endda EL, hvis du er med på den grønne bølge. Båden er udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Sunset Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Rat, Teleflex-styring, Solhynde på agterdæk, teaklook på dørk, teaklook på badeplatform, fenderreb og meget meget mere. Båden er karakteseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max HK: 60 Max Personer: 8

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

345.000 kr.

Coaster 600 BR - Den mest brugbare bowrider til det danske klima på markedet! Ekstra ordinær forårskampagne! Bestil nu og få en gratis Garmin 72SV Echomap m/transducer Båden er fabriksny og monteres med en brugt Yamaha F150 DETL. Motoren har sejlet 115 timer. Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de flester kunder efterspørger - flexibilitet og gode løsninger! Bemærk bl.a. at der i denne fine bowrider er hele 3 sovepladser (1 under dæk i bagbord side og 2 superfine sovepladser agter når solsengen omdannes. Bemærk båden er vist med lyse hynder - båden har de nye farver Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst tilfører det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra lille opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I fronten har du 4 fine siddepladser, og de fine trin i midten samt det åbne søgelænder giver en helt og aldeles sikker adgang! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Bemærk: Arkiv billeder Max Personer: 6 Max Motor: 175 HK (eller VMAX 175) Denne båd kan blive din fra 3454,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 1095 FLY M/2X300 HK Yamaha og Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 1095 FLY M/2X300 HK Yamaha og Udstyr

1.969.000 kr.

MERRY FISHER 1095 FLY - Proppet med udstyr for næsten en kvart million. Europas billigste!!!! Med konceptet om at cruise ombord på en over 10 meter lang båd, har Jeanneau nu gjort det muligt, med deres spritnye Flybridge version. I en allerede unique kategori, hvor der er tale om udenbordsmotorer og tre kabiner, er MERRY FISHER 1095 allerede foran trenden med den nye flybridge. Sejlads har aldrig før været en så stor fornøjelse - og med så meget luksus ombord! MERRY FISHER 1095 FLY har alle kvaliteterne fra søsterbåden MERRY FISHER 1095, bla. interiørvalget, den store lyse kabinefornemmelse, de moderne linjer i cockpittet, de mange indretnings-muligheder og ikke mindst skroget der trods sin størrelse, er lavet til high performance præstationer og manøvrering på vandet, er nogle af fordelene ved komfortniveauet på MERRY FISHER linjen. Denne er udover standartudstyret monteret med bl.a. Nordic Edition pakken, bovpropel, teak på dæk, i cockpit, på platformene og på styrbordside. I pantryet finder du kogeplade og mulighed fir installation af mikrobølgeovn og et væld af aflægnings-pladser, i salonen er der rummelige overskabe, på gulvet i kabinen og i førerhus finder du et lækkert aftageligt tæppe, der er med til at skabe hygge og et luksuriøst indtryk. FLYBRIDGEN – et ægte rum for at leve livet… Flybridgen inkluderer et soldæk forrest og en sammenfoldelig ”copilot” siddebænk, der også kan laves om til en solseng, så man får et XXL soldæk at nyde solen op, alt efter hvad man er til. Flybridgen har desuden mange opmagasinerings-muligheder og her er tillige mulighed for at eftermontere en Bimini top, så man kan søge ly i skyggen, hvis dette ønskes. The name of the game er, at man her kan slappe af, omgivet af komfort og bedste velbefindende. Med designet på MERRY FISHER 1095 FLY, sikres al den luksus man kunne ønske sig, af en lang-distance cruiser med overflod af udstyr og luksus. Dette er den ultimative cruiser for dig, der drømmer om en lille Yacht!!!

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

1.379.900 kr.

Merry Fisher 895 Med twin installation og mulighed for oliefyr, gulvtæpper og en masse andet, Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed - masser af lys og læ, perfekt til vores klima. Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med 300 HK vil topfarten være over 31 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord siden. Båden anbefales med 300hk. Med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. OBS: Arkivbilleder - kan være vist med ekstraudstyr og twin motor opbygning.Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 1095 Cruiser M/2X300 HK Yamaha og Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 1095 Cruiser M/2X300 HK Yamaha og Udstyr

1.949.900 kr.

MERRY FISHER 1095 Cruiser - loaded med udstyr for over kr. 320.000,- Med konceptet om at cruise ombord på en over 10 meter lang båd, har Jeanneau gjort det muligt, med deres Merry Fisher 1095 Cruiser version. I en allerede unique kategori, hvor der er tale om udenbordsmotorer og tre kabiner, er MERRY FISHER 1095 allerede foran trenden i sin klasse. Sejlads har aldrig før været en så stor fornøjelse - og med så meget luksus ombord! MERRY FISHER 1095 Cruiser har alle kvaliteterne fra søsterbåden MERRY FISHER 1095, bla. interiørvalget, den store lyse kabinefornemmelse, de moderne linjer i cockpittet, de mange indretnings-muligheder og ikke mindst skroget der trods sin størrelse, er lavet til high performance præstationer og manøvrering på vandet, er nogle af fordelene ved komfortniveauet på MERRY FISHER linjen. Denne er udover standartudstyret monteret med bl.a. Nordic Edition pakken, Komfort pakken, bovpropel, teak på dæk, i cockpit, på platformene og på styrbordside. I pantryet finder du 2 zone kogeplade og plads til mikrobølgeovn og et væld af aflægnings-pladser, i salonen er der rummelige overskabe, på gulvet i kabinen og i førerhus finder du et lækkert aftageligt tæppe, der er med til at skabe hygge og et luksuriøst indtryk. The name of the game er, at man kan slappe af ombord, omgivet af komfort og bedste velbefindende. Med designet på MERRY FISHER 1095 Cruiser, sikres al den luksus man kunne ønske sig, af en lang-distance cruiser med overflod af udstyr og luksus. Dette er den ultimative cruiser for dig, der drømmer om en lille Yacht!!! Enkelte billeder er arkiv billeder af en båd der er vist i vandet - der tages forbehold for ekstraudstyr.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 1095 FLY

Jeanneau Merry Fisher 1095 FLY

2.389.000 kr.

MERRY FISHER 1095 FLY: Tag et nyt skridt frem! Med konceptet om at cruise ombord på en over 10 meter lang båd, har Jeanneau nu gjort det muligt, med deres spritnye Flybridge version. I en allerede unique kategori, hvor der er tale om udenbordsmotorer og tre kabiner, er MERRY FISHER 1095 allerede foran trenden med den nye flybridge. Sejlads har aldrig før været en så stor fornøjelse! MERRY FISHER 1095 FLY har alle kvaliteterne fra søsterbåden MERRY FISHER 1095, bla. interiørvalget, den store lyse kabinefornemmelse, de moderne linjer i cockpittet, de mange indretningsmuligheder og ikke mindst skroget der trods sin størrelse, er lavet til high performance præstationer og manøvrering på vandet, er nogle af fordelene ved komfortniveauet på MERRY FISHER linjen. FLYBRIDGEN – et ægte rum for at leve livet… Flybridgen inkluderer et soldæk forrest og en sammenfoldelig ”copilot” siddebænk, der også kan laves om til en solseng, så man får et XXL soldæk at nyde solen op, alt efter hvad man er til. Flybridgen har desuden mange opmagasineringsmuligheder og her er tillige mulighed for at eftermontere en Bimini top, så man kan søge ly i skyggen, hvis dette ønskes. The name of the game er at man her kan slappe af, omgivet af komfort og bedste velbefindende. Med designet på MERRY FISHER 1095 FLY, sikres al den luksus som man kunne ønske sig af en lang-distance cruiser. Obs. båden på lager er en årgang 2022. Pris med Yamaha F300USB2 + FL300USB2 - DKK 2.296.000 / HVID model

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Ny Drago 550 80HK og udstyr

Ny Drago 550 80HK og udstyr

249.800 kr.

DK´s bedste kabinebåd til prisen, incl. høj kaleche, indbygget benzin tank, navigations lys, badestige, de luxe polster/sæder, sofaen i bag kan lægges ned som solseng eller fjernes helt med et snuptag for fiskeri, dejligt højt fribord som gør det sikkert at opholde sig i båden, også for de mindste, sandwich lofter i den meget rummelige kahyt som har klassens suverænt bedste ligge længde, en båd du absolut bør have med i dine overvejelser, det er tid nu for at bestille den til næste sæson inden det bliver for sent, vær medbestemmende m.h.t. farver etc, navigation er ekstra udstyr..

Beder·fre.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

377.000 kr.

Her ser du båden der på rekordtid har fået status som en af de mest eftertragtede lystbåde der nemt rummer familiefornøjelser eller fiskeri, eller begge dele samtidig. I Merry Fisher serien er 605 den mindste båd, men dens praktiske finesser og gennemtænkte materialevalg er ikke til at tage fejl af. Du får rigtigt meget båd på 18 fod for pengene, når du vælger en Jeanneau Merry Fisher 605. 605eren er et godt valg hvis du vil sejle på fjorde eller nær kysten, Den stikker kun beskedne 43cm, hvilket betyder at du bekymrings-frit kan gå på endog meget lavt vand. Båden kan leveres med stor solseng til det solelskende folk eller hvad med et komplet trolling-kit til den er ivrige fisker ? Mulighederne er mange. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 605er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Coaster 600 BR - 100 HK Yamaha og udstyr

Coaster 600 BR - 100 HK Yamaha og udstyr

349.900 kr.

Coaster 600 BR - Den mest brugbare bowrider til det danske klima på markedet! Ekstra ordinær forårskampagne! Bestil nu og få en gratis Garmin 72SV Echomap m/transducer Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de flester kunder efterspørger - flexibilitet og gode løsninger! Bemærk bl.a. at der i denne fine bowrider er hele 3 sovepladser (1 under dæk i bagbord side og 2 superfine sovepladser agter når solsengen omdannes. Bemærk båden er vist med lyse hynder - båden har de nye farver Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst tilfører det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra lille opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I fronten har du 4 fine siddepladser, og de fine trin i midten samt det åbne søgelænder giver en helt og aldeles sikker adgang! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Bemærk: Arkiv billeder Max Personer: 6 Max Motor: 175 HK (eller VMAX 175) Denne båd kan blive din fra 3454,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Cap Camarat 5.5 WA

Jeanneau Cap Camarat 5.5 WA

269.000 kr.

Den nye Cap Camarat 5.5 WA Serie 2, har moderne og harmoniske linjer. I den nye 5.5 WA findes den formidable plads, som kun sjældent ses og det endda i væsentligt større båd. Det er en Walk Around båd der er ultra anvendelig og har gode praktiske løsninger i enhver henseende. Fiskerne elsker det rummelige fordæk, der er plant og fri for klamper o.lign. Her kan man stå og kæmpe med fisken uden at skulle bekymre sig om med-passegere eller andre objekter man kan hænge fast i. Skal turen byde på solbadning, er fordækket også de flestes foretrukne plads. Når man lægger den store solhynde ud, er man klar til afslapning på 1. klasse. og der er rigeligt plads til 2 voksne. I det flotte cockpit overbevises man igen om, at dette er en båd med gennemtænkt design og af prima kvalitet - hele vejen igennem. Du skal blot dreje de polstrede sæder rundt, når gæsterne samles omkring bordet. Den lyse og rummelige kabine har et kemisk toilet, en dobbelt-kahyt samt opbevaringsrum - med andre ord - her er ALT hvad hjertet kan begærer og mere til.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

1.178.000 kr.

Merry Fisher 895 Cruiser er Top of the line båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 150hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher C klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris med Yamaha F150GETX + FL150GETX INCL. DOUBLE STEERING - DKK 1.114.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Regal 8,3 SC Ventura

Regal 8,3 SC Ventura

180.000 kr.

Topmodel fra Regal med meget udstyr. Fremstår virkelig flot. Motor med Bravo 3 drev. Duoprop. 9. måned 2015 er motorblok med topstykker skiftet.(Kr. 72.000,00) El motorrumsklap. Nye manifolder med knæ 2021 Nyt gear gas håndtag 2021 Nye batterier 2021 Bovpropel 2021 El ankerspil med eget batteri 2021 GPS tracker 2021 Cockpi flott ombetrukket 2021 Fribord og top flot lakeret 2021 Skridsikker dæksbelægning på badeplatform 2022 Bruser på badebro. Lys over og under badebro. Kaleche 2020 Garmin ECHOmap 70s med transducer. VHF radio. Køleskab og vask i cockpit. Fryser i kahyt. Pantry med kogeplade i kahyt. Toilet med vask og houldingtank. Rundsidde sofa agter omdannes nemt til solplatform. Bytte med mindre båd eller US Car.

Greve·fre.·Wulffboats.com

Fremhævet
Galeon 375 GTO

Galeon 375 GTO

3.649.950 kr.

Velkommen ombord på dette hysteriske klon imellem Yacht og vandsports båd. Galeon 375 GTO Virkelige en yacht der appellere til den aktive fritidssejler, der ikke vil gå på kompromis med komfort, udstyr eller for den sag skyld kvalitet. Fra du træder ombord, mærker du straks alle de lækre detaljer og al den luksus der venter dig på dette togt. Agtercockpittet er lækkert indrette og pladsen er rigtig god omkring maskinerne og ligger du begge beach version klapper ned er pladsen enorm... der er rigelige med sidde pladser på denne sportsyacht, idet der er en agterbænk, hvor der kan sidde 4-5 personer og lige overfor kan yderlig 4-5 personer sidde. På bagbordside er der et rigtig stort pantry, hvor der er plads til køleskab og/eller isskab, grill og håndvask på toppen. Længere fremme går du igennem vindspejlet og ud på stævnen hvor der er plads til at 4-5 personer kan læne sig bagud og nyde turen. Ved roret kan man sidde to personer i hver sin pilotstol og fra denne plads kan man overvåge alle tænkelige funktioner på fartøjet - her er endda så højt til loft at man fint kan stå op og danne sig et perfekt overblik, når man sejler stærkt. Under dæk finder du en rigtig lækker kahyt, med fire sovepladser - fordelt på pladserne i stævnen og de to senge i stikkøjen. Her er endvidere et rigtig flot toilet, som ligesom alt andet på denne skønhed, emmer af luksus og kvalitet - toppet op med sportslig sukker. Ambient lys langs loft og gulv, sikre det sportslige udtryk om aftenen, som vil få alle andre på havnen til at misunde jer.... Velkommen ombord.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

2.625.000 kr.

Cap Camarat 12.5 WA: Elegance og sporty linier! Den nye Cap Camarat 12.5 WA er i stand til let at sejle lange afstande ved hurtige cruising-hastigheder samtridig med, at der er optimal komfort ombord. Dette er den ideelle båd til sjov og fornøjelige dagsture, der kan sidde 10 ved bordet, og båden har 2 udvendige opholdsområder. Slap af i den komfortable cockpit salon agter, ved den integrerede kabys og på den generøse mellemstore sofa. De justerbare ryglæn gør det muligt at læne sig tilbage eller rykke sig frem på det elegante soldæk. Det lyse interiør boligareal er godt tilpasset til at tage på smukke familie-getaways og til at få sig en behagelig nattesøvn til 5 personer - med en salon der kan transformere sig til en privat hytte og en dobbelt-køje i agter-kahytten, som også indeholder et rummeligt hovedrum med separat bruseniche. Max HK: 900 (2x 450 / 3x 300) Max personer: 10

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA

Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA

1.706.000 kr.

Cap Camarat 10.5 WA: Elegance og sporty linier! Den nye Cap Camarat 10.5 WA er i stand til let at sejle lange afstande ved hurtige cruising-hastigheder samtridig med, at der er optimal komfort ombord. Dette er den ideelle båd til sjov og fornøjelige dagsture, der kan sidde 10 ved bordet, og båden har 2 udvendige opholdsområder. Slap af i den komfortable cockpit salon agter, ved den integrerede kabys og på den generøse mellemstore sofa. De justerbare ryglæn gør det muligt at læne sig tilbage eller rykke sig frem på det elegante soldæk. Det lyse interiør boligareal er godt tilpasset til at tage på smukke familie-getaways og til at få sig en behagelig nattesøvn til 4 personer - med en salon der kan transformere sig til en privat hytte og en dobbelt-køje i agter-kahytten, som også indeholder et rummeligt hovedrum med separat bruseniche. Pris monteret med Yamaha XF425USA2 + XF425USA2 - DKK 2.050.000 Max HK: 850 Max personer: 10

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 605 New Age

Corsiva 605 New Age

179.900 kr.

Corsiva 605 New Age Den sidst nye model fra Corsiva, med et C kategoriseret skrog på hele 6,20 meter. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng (bord og solseng er ekstraudstyr). Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden kan udstyres med fx en ny 30 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag og kan desuden proppes med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, gas/gear kontrolgreb, Styresystem, Exclusive Classic rat, 12 volt LED installation, LED lys til dørken, Batteri, Cockpitbord, soft foam på dørken, Badestige, 3 stk pyntehynder i kontrastfarve og meget mere - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både..

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

Lup med søgeord i
Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

1.146.000 kr.

Merry Fisher 895 Offshore er Top of the line båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med en twin installation (2x200hk) vil man have en topfart på mere end 32 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 200hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher Offshore klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris monteret med Yamaha F200GETX+FL200GETX DOUBLE STEERING starter ved DKK 1.183.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

629.900 kr.

Jeanneau Merry Fisher 795 s2 - Langturs cruiser, med anvendelighed som ingen andre ! Attraktiv finansiering - se herunder! I den meget rummelige 795er er der masser af designmæssige perler. Tag eksempelvis det vendbare ryglæn der giver ekstra spise-plads til 2 velvoksne, eller muligheden for en fantastisk stor solseng på agterdækket. Hele båden er spækket med lækre løsninger der både øger komforten ombord men naturligvis også din og din families sikkerhed på vandet. Det store lyse styrehus yder læ for vind og vejr, så du altid er sikker på at kunne byde venner og familie på en sejlads uden at der behøves regntøj og halstørklæde. Her findes den store køje-afdeling, regulært toilet og masser af stuveplads. Udvendigt er der også god plads, uanset om man er til kiks og hvidvin, eller til stangfiskeri. Merry Fisher 795 er godkendt til 200hk. Det giver en topfart på 34-35 knob og en behagelig og økonomisk marchfart på 15-17 knob. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser af luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset, til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se de flotte både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. 10 unikke punkter for den nye model Mere rummeligt forskibBruser I toiletLuftdyser til front rudeSove plads / opbevaringsplads I salon bb.Nyt skrog – mere plads, dybere V-skrog, kommer nemmere i planBig size badeplatforme er nu støbt ind i skrog, ligner en integreret delDør i fribordMere opbevaringsplads i cockpitMere powerAgter sofa, nu i fuld længde Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster F11 /twin Yamaha F300XSB2

Finnmaster F11 /twin Yamaha F300XSB2

3.099.900 kr.

Verdenspræmiere fra Finnmaster - Finnmaster F11 Dette er båden der kommer til at slå fødderne væk på alle jer, der er i markedet efter en Marex eller en Nimbus i 30 til 35 fods klassen. Velkommen ombord fra F11erens agter, hvor der er masser af plads rundt om maskinerne, der kan levers i hhv. Yamaha Twin F250, 300 eller 350 med HELM Master, der er de sidst nye maskiner fra Yamaha, hvor der kun er et kabel til maskinerne – det er med til at skabe et utrolig pænt og ryddelig motorbrønds område. Videre ind i agtercockpittet fra adgangen i styrbordside, hvor et lækkert og velindrettet cockpit og lidt længere fremme saloonen giver et helt utrolig layout. Agtersofaen er bred og fint integreret med saloonens møbler og især når der lukkes af med kalecheløsning agter, får man fornemmelsen af at her er helt vild god plads. Under agterbænken er der som altid på Finnmasters både, rigtig god plads til at stuve en masse rebværk, våddragt eller ekstra fendere af vejen. På rygstykkets bagside er der en stor låge, som skjuler pladsen til bådens primære fendere og fortøjningsreb I saloonens styrbord side er der et rigtig flot og velindrettet pantry/køkken, med alt hvad man har brug for. Der er en flot lys bordplade hvor der kan laves en let omgang mad til familien, idet der er to kogezoner, kold og varm vand, køleskab og masser af plads til service. I bagbordside – lige modsat pantryet finder du familiens samlingspunkt omkring saloonens bord, her er der plads til at 4-5 personer kan sidde behagelig og hygge sig – igen agterbænken er så tæt på, at denne egentlig også kan indgå som samlingspunkt til bordet. Foran sofaen er der en rigtig god co-pilot plads, der lige er hævet en anelse, således at man får et bedre overblik over sejladsen. Loftet i saloonen er lavet rigtig flot og med klare yacht-agtige detaljer der gør at denne båd tager sig rigtig god ud – også om aftenen. I fronten er der et skydetag i næsten fuld bredde, der kan lukke solen og den friske brise ind. I styrbordside – foran pantryet – har du kaptajnens plads, der er sporty indrettet og ligesom bagbord side hævet godt for optimal udsigt og komfort. Her er alle de tin man ønsker sig lige ved hånden. der er bowpropel, 12” kortplotter, betjeningspanel for bådens autotrimtaps og selvfølgelig det lækre og spritnye HELM Master EX joystick. Dette er det ultimative udstyr og have, hvis du (når du ligger til i havnene) vil ligne en kaptajn, der aldrig har lavet andet end at ligge til med de helt store cruisefærger. Videre ned under dæk, hvor du går to trind ned for at møde først et lækkert og rummeligt toilet på bagbordside, en stor stikkøje med plads til to personer på styrbordside og ikke mindst en lækker åben kahyt i front – også med plads til to overnattende. Der er god passage rundt på begge sider at saloonen, til at komme ud på bådens bov, hvor der er en super god og komfortabel solplads for i hvert fald to personer… Langs med tagets udvendige sider er det et langt og solidt gelænder du kan holde ved og langs dækket, ligeledes et højt gelænder der giver stor grad af sikkerhed ombord på båden. Highlights: Helt nye linjer fra Finnmaster – der slår alle konkurrenterne af pinden. Den er lys og lækker. Bred twin motor program. Yamaha HELM master EX – joystick styring og cruisecontrole. Familie weekendcruiser, hvor pladsen ikke bliver et problem. Højt udstyrs niveau og gode muligheder for tilkøb af ekstraudstyr. Masser af kvalitetsfornemmelse. Der tilkommer flere billeder.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 600 Tender - 25 HK Yamaha/Udstyr

Corsiva 600 Tender - 25 HK Yamaha/Udstyr

229.900 kr.

Vi introducerer hermed den nye Corsiva 600 Tender! Storebroreren til den velkendte 595er! Ny flydende luksus fra stor-producenten af de anerkendte Tenders. Denne flotte Corsiva 600 er netop hjemkommet til vores showroom i Silkeborg. Båden er i højeste klasse indenfor 20 fods tenders segmentet. Parret med en Yamaha motor og udstyret til perfektion er mulighederne mange. Rosé vin ad libitum, solnedgang i horisonten og solbadning for alle pengene... Det er blot få af de drømme der kan udleves ombord på denne cruiser. Båden er foruddefineret med en flot moderne farvesammensætning i Sort/Sort med beige hynder og en sort kaleche, samt teaklook dørk og det ikoniske fender reb. Dertil er der på denne nye model installeret LED Ambiente belysning som lyser cockpittets gulv, sider og konsol op - fuld wauw-faktor! I denne nyhed finder du opgraderinger i cockpittet i forhold til den tidligere Corsiva 595er. Bl.a. er siddehøjden under kalechen optimeret, ydermere er alle hynderne monteret på beslag som gør anvendeligheden af stuverummet meget nemmere. Konsollen er også konstrueret som midterkonsol hvilket giver en stor rummelighed og nem passage ombord. Se den flotte kvalitetsbåd i vores udstilling allerede i dag!

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Galeon 435 GTO

Galeon 435 GTO

4.979.200 kr.

Velkommen ombord på dette hysteriske klon imellem Yacht og vandsports båd. Galeon 435 GTO Virkelige en yacht der appellere til den aktive fritidssejler, der ikke vil gå på kompromis med komfort, udstyr eller for den sag skyld kvalitet. Fra du træder ombord, mærker du straks alle de lækre detaljer og al den luksus der venter dig på dette togt. Agtercockpittet er lækkert indrette og pladsen er rigtig god omkring maskinerne og ligger du begge beach version klapper ned er pladsen enorm... der er rigelige med sidde pladser på denne sportsyacht, idet der er en agterbænk, hvor der kan sidde 4-5 personer og lige overfor kan yderlig 4-5 personer sidde. På bagbordside er der et rigtig stort pantry, hvor der er plads til køleskab og/eller isskab, grill og håndvask på toppen. Længere fremme går du igennem vindspejlet og ud på stævnen hvor der er plads til at 8-9 personer kan læne sig bagud og nyde turen. Ved roret kan man sidde tre personer i hver sin pilotstol og fra denne plads kan man overvåge alle tænkelige funktioner på fartøjet - her er endda så højt til loft at man fint kan stå op og danne sig et perfekt overblik, når man sejler stærkt. Under dæk finder du to rigtig lækkere kahytter, med fire-fem sovepladser - fordelt på pladserne i stævnen og de to-tre senge i stikkøjen. Her er endvidere et rigtig flot toilet, som ligesom alt andet på denne skønhed, emmer af luksus og kvalitet - toppet op med sportslig sukker. Ambient lys langs loft og gulv, sikre det sportslige udtryk om aftenen, som vil få alle andre på havnen til at misunde jer.... Velkommen ombord.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC - 150 HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC - 150 HK Yamaha/Udstyr

279.900 kr.

Skøn båd med masser af muligheder - en rigtig prisbasker Anvisningssag - sælges for kunde. Hvis du skal blive den nye ejer af denne lækre Jeanneau Cap Camarat 6,5 DC, skal du skynde dig lidt. Hvorfor skal du vælge denne Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC? Det skal du fordi det er en lækker båd i 20-21 fods klassen, hvor der er lavt vægt på comfort, alsidighed og ikke mindst value for money. Jeanneau kvalitet som du kender den - her er virkelig kræset for detaljen. Der er ægte teak på cockpitbordet og på agter badeplatforme, ferskvands bruser agter, håndvask med vandhane i cockpittet, køleskabsskuffe og en U-sofa der rummer plads nok til hele familien. På bagbord side finder du en solseng, hvor der er mulighed for at flytte ryglænet tilbage, for at sidde med front fremad. Fra kaptajn stolen er der et rigtig fint udsyn og en fantastisk ergonomi i måden at håndtere båden på - der er et rigtig godt vindspejl der sikre, at man til enhver tid sidder i sikkerhed for vind og vejr. I kahytten er der fin plads til at to personer kan overnatte og der er desuden lavet plads til, at det lille porta potti toilet kan benyttes under sejlads (tilkøb). Der er rigeligt af stuveplads fra kahytten og ind under cockpittet og under agterbænken - under agter trinene er der to store rum til fendere og fortøjnings-reb. Der er ligeledes lavet en super løsning under agterbænken, hvor en del af denne er inddraget til kaleche garage, idet båden her også har en fuld lys camperkaleche. Med denne lækre CC 6,5 DC er der lagt op til massere af action, hygge og længere ture til landets småøer - vandet er din legeplads! I dette tilbud får du båden med en Yamaha F150 motor, samt en lang række fabriksmonteret udstyr som; høj kaleche, udvidet badeplatforme (med teak), 30 Liters køleskab, Vandskitårn, Luksus Cockpitbord, Hyndepakke i cockpittet, Ferskvandssystem, 2 låger i dæk og meget meget mere. Skynd dig, det er sjælden vi udbyder sådan en fin båd og det er helt klar til at gå vandet Der er mulighed for at tilkøbe en rigtig fin 2500 kg trailer til kun kr. 15.000,- - sælges ikke separat. Sættet er virkelig flot og velholdt. Obs der er flere arkivbilleder for illustrationens skyld!

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Axopar 28 med 300 HK Yamaha

Axopar 28 med 300 HK Yamaha

1.195.000 kr.

AXOPAR 28 med 300 HK Yamaha sælges. Næsten ny AXOPAR 28 sælges. Den har kun sejlet 5 timer siden ny. Båden er monteret op med Yamahas stærke V6 300 hk motor, med rå power og silkeblødt el-gas/gear. Båden er udstyret med: Ferskvandssystem El-toilet Webasto klimaanlæg Søge lys Ekstra badestige Grundet og bundmalet i GRÅ Trim flaps med joystik Køleskab i kabinen Elektrisk tag Tagbøjler Vandskitræk Indbygget 2 x 12 tommer simrad touch skærme Simrad VHF Højtalere med bluetooth Full cover til at dække hele båden af med Teak gulv indvendigt 3500 kg. trailer Der kan sove 4 personer ombord (2 i bag-kahyt, samt 2 i styrehus). Pilotsæderne kan vendes så man kan spise 6 mand, samt lave en dobbeltseng. Både foran og bagi kan man lave solseng, og der medfølger ligeledes skygge-sejl. Alt medfølger (fender, fortøjning, elektronisk søkort etc.) Der er også mulighed for at få installeret Seadek hvis man foretrækker det. Båden fremstår som ny - skal ses! Har altid stået opbevaret i opvarmet hal. Båden sælges i formidlignssalg for kunde af huset. RING FOR FREMVISNING. Båden står på fjernlager.

Kolding·tor.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
NY SILVERYACHT 655 50HK SÆRTILBUD  PREMIUM UDSTYR

NY SILVERYACHT 655 50HK SÆRTILBUD PREMIUM UDSTYR

239.800 kr.

SÆRTILBUD LIGE NU - GÆLDER MAJ MÅNED UD - OPGRADERING FRA 20HK TIL TIL 50HK U/B - MARKEDETS BEDSTE TILBUD - SØNDAGS ÅBENT FRA 10-13 - BEMÆRK DET MEGET OMFATTENDE UDSTYR - MARKEDETS BEDSTE KØB KUN 1 STK. - Virkelig spændende nyhed fra SilverYacht som bygger deres både i markedets fineste kvalitet, bemærk introduktionsprisen som kun gælder både i den første sending, her får du Bimini Top Køleskab, toilet, komplet hyndesæt i diamante luxus betræk, fuld kaleche høj fortil der flader ud bag til Sisal Reb fender, badestige, lanterner, lænsepumpe, LED lys, HPL Teak pakke komplet, i prisen er den monteret op med en 50HK Mercury motor, slå til nu...

Beder·man.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Yamarin 67 DC

Yamarin 67 DC

695.000 kr.

 Moderne DC med alle funktionerne fra en stor daycruiser! Yamarin 67 DC den version uden pantry men til gengæld ekstra mange siddepladser. Yamarin 67 Day Cruiser er en slank og stilfuld båd, der tilbyder en fantastisk måde at skabe de uforglemmelige sommerminder. Designet til otte personer, 67 DC er en funktionel båd udstyret med mange funktioner fra de større daycruiser-modeller, der tilføjer den direkte til toppen af ​​den populære størrelseskategori. Yamarin 67 DC gør underværker som en dagstursbåd for en familie eller en gruppe venner. Kabinen på den nye Yamarin 67 DC har en skydedør, og de store skrogvinduer og taglugen fylder kabinen med naturligt lys. Kabinen er ideel til at sove natten over, som lurplads for børn og til opbevaring af bagage. Der er et stort opbevaringsrum under sengen, og et vandtoilet for at gøre kabinen endnu mere praktisk. Det åbne siddeområde på Yamarin 67 DC er et perfekt sted at nyde en solrig sommerdag. Der er en komfortabel U-formet sofa agter, og vipperyglænet på førerens dobbeltsæde kan drejes helt for at skabe et behageligt socialt samvær for op til syv personer. Midt i sofaarrangementet kan der stilles et valgfrit bord op samt en solseng til at udnytte sommerdagene bedst muligt. Det åbne rums funktionaliteter suppleres af generøse opbevaringspladser og kopholdere. At gå ombord på båden og bevæge sig ombord er sikkert og nemt takket være det jævne stævndæk, ergonomiske faste trin og store svømmeplatforme. Vandski bøjlen, der også fungerer som et ekstra støttegelænder for sikker adgang til svømmeplatformene er også en god løsning. Generøst størrelse bokse til opbevaring af reb er placeret både ved stævnen og agterstavnen. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=-A5WP3Q-_dA

Svendborg·9. jun.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Clear Kano inkl. LED lys

Clear Kano inkl. LED lys

13.990 kr.

Kanoen er udstyret med et anodiseret aluminiums indvendigt rammesystem, dobbelte flydeblærer, to stykker dobbelt-ende pagajer, to stykker sæder og et stykke tilbagetrækkeligt system. Den enkle renhed af den gennemsigtige kanoers elegante, men kraftfulde gennemsigtige skrog har en uimodståelig skønhed. Den indvendige aluminiumsramme og kanotilbehørets tidløse, no-frills former skaber en sportslig og moderne effekt. Kanoen kommer med sportssæder designet til komfort, der ikke kun sørger for en behagelig tur, men også opfylder dine krav til kvalitet og stil. Den gennemsigtige kajak er lavet af 100 % ny polycarbonatharpiks importeret fra Bayer og GE Lexan, med utrolig slagfasthed og holdbarhed. Vægt: 23 kg Lasteevne: Op til 200 kg Aktivitet på vandet, til hele familien.

Svendborg·9. jun.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 67 DC

Yamarin 67 DC

618.000 kr.

Ny moderne DC med alle funktionerne fra en stor daycruiser! Yamarin 67 DC Yamarin 67 Day Cruiser er en slank og stilfuld båd, der tilbyder en fantastisk måde at skabe de uforglemmelige sommerminder. Designet til otte personer, 67 DC er en funktionel båd udstyret med mange funktioner fra de større daycruiser-modeller, der tilføjer den direkte til toppen af ​​den populære størrelseskategori. Yamarin 67 DC gør underværker som en dagstursbåd for en familie eller en gruppe venner. Kabinen på den nye Yamarin 67 DC har en skydedør, og de store skrogvinduer og taglugen fylder kabinen med naturligt lys. Kabinen er ideel til at sove natten over, som lurplads for børn og til opbevaring af bagage. Der er et stort opbevaringsrum under sengen, og et vandtoilet fås som tilvalg for at gøre kabinen endnu mere praktisk. Det åbne siddeområde på Yamarin 67 DC er et perfekt sted at nyde en solrig sommerdag. Der er en komfortabel U-formet sofa agter, og vipperyglænet på førerens dobbeltsæde kan drejes helt for at skabe et behageligt socialt samvær for op til syv personer. Midt i sofaarrangementet kan der stilles et valgfrit bord op samt en solseng til at udnytte sommerdagene bedst muligt. Til længere krydstogter giver Premium Edition-pakken ekstra praktiske funktioner med et køleskab, et spisekammer med et trykvandssystem og et komfur med et beskyttende låg, der åbner i en praktisk bordplade til madlavning. Det åbne rums funktionaliteter suppleres af generøse opbevaringspladser og kopholdere. At gå ombord på båden og bevæge sig ombord er sikkert og nemt takket være det jævne stævndæk, ergonomiske faste trin og store svømmeplatforme. Premium Edition-pakken inkluderer en vandskibue, der også fungerer som et ekstra støttegelænder for sikker adgang til svømmeplatformene. Generøst størrelse bokse til opbevaring af reb er placeret både ved stævnen og agterstavnen. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Grundpris for standard båd med Yamaha F150XCA el-gears model. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=-A5WP3Q-_dA

Svendborg·9. jun.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Clear Paddleboard inkl. LED lys og taske

Clear Paddleboard inkl. LED lys og taske

13.990 kr.

Paddleboardet er lavet af højkvalitets polycarbonat jomfrumateriale fra Makrolon og Lexan. Det tilbyder et fuldt gennemsigtigt vindue, der hjælper dig med at opdage en helt ny verden under dine fødder. Det klare SUP-bræt giver dig en unik og spændende padleoplevelse, af at gå på vandet, mens du padler. Gummimåtten og fodsnoren holder dig i en sikker og skridsikker tilstand. Et længere bræt med aftagelig finne giver større stabilitet ved skiftende tidevand under udflugter og safari. Boardet er 100 % gennemsigtigt og giver dig mulighed for at opdage en helt ny verden under dine fødder, mens du padler. Dimension: 3,20 m (L) x 0,92 m (B) x 0,14 m (D). Vægt: 26 kg/stk. Vægtkapacitet: 150 kg. Padlefarve: Sort. Antislip måttefarve: Sort. Kantbeskytter: Sort. Aktivitet på vandet, til hele familien.

Svendborg·9. jun.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Bayliner 2859 hardtop. Skal væk nu BYD BYD BYD

Bayliner 2859 hardtop. Skal væk nu BYD BYD BYD

248.000 kr.

MULIGHED FOR AT GØRE EN GOD HANDEL. SKRIV ELLER RING PÅ 93946440 VED INTERESSE Meget fin og velholdt 29 fods hardtop motorbåd årg. 1999, til ferie, fiskeri eller hyggeture. Gerne bytte til flybridgebåd. Båden er indrettet med en sove kabine til 2 personer og soveplads i front til 2 personer. Bord med plads til 4 personer som kan laves om til 2 ekstra sove pladser. Køkken med induktions kogeplade, miniovn, køleskab, vask med kold og varmt vand samt masser af skabsplads. Båden har toilet med elektrisk skyl, samt waste tank og mulighed for brusebad. Af udstyr kan nævnes. Radio med højtaler ind og ude lys, inde og ude 230 volt landstrømsanlæg med ny batteri lader Anker lanterne Navigation lys Horn Garmin 922 xs plus navigation med brændstof flowmeter. Thruster (Bov propel) hydraulisk flaps El anker med fjernbetjening VHS Radio 2 batterier (skiftet i 2020) Vandtank og varmt vandsbeholder Badeplatform med stige I båden ligger en meget velholdt Mercruiser V8 7,4l BB Benzin motor, der kun har kørt 810 timer. Motoren er monteret med ferskvandsøling fra ny, så ingen indre tærringer. Motor er sidst serviceret foråret 2021 med nye manifolder og knæ, tændrør, olie, filtre mm. Af andre nyere dele på motoren kan nævnes. Generator Starter Impeller Tændrør transom leje og bælge koblings kabel Båden er monteret med BRAVO 2 drev, som også er serviceret i foråret 2021. Drevet har ved service været afmontere og kardan er smurt, olie skiftet. Forbrug ved sejlads : 7-9 knob = 1 - 1,5 liter per sømil. March fart 17 knob = 2 - 2,5 liter per sømil. Max fart 30 Knob = 3 - 3,5 liter per sømil.

Augustenborg·17. maj.·

Fremhævet
Starcraft 2513 Daycruiser

Starcraft 2513 Daycruiser

139.000 kr.

Nedsat da jeg synes det vil være synd den ikke kommer ud at sprede glæde hos nogen der har tid til den. Spar penge på at forårsklargøre selv. Seriøse bud modtages. Båd fra 1996 men velholdt og opgraderet meget. Motor og drev fra 2010 Mercruiser 5.0 MPI ferskvandskølet, samt Alpha One gen. 2 drev. High Five rustfri stålpropel. Motor og drev har kun gået ca. 395 timer. Sidste år fik båden nye sæder i cockpit, nye tæpper i kahytten, ny rustfri ståltank. Jeg har haft båden i 5 år og løbende vedligeholdt/opgraderet den. Med bl. a LED lys overalt. Af udstyr kan nævnes : El toilet, trykvandssystem med varmt og koldt vand, bruser på badeplatformen, så man kan skylle saltvandet af efter en dukkert oliefyr, kortplotter. Automatisk brandslukningsanlæg i motorrum. Badestige. Køleskab samt køkkenvask i kahytten. Perfekt til en familie på 4 til ture på vandet, samt overnatning. Alt udstyr medfølger - Bådshage, fortøjninger, kasteline, nødblus mv. . Båden står på land og kan beses

Langå·2. apr.·

Enes 27 motorbåd

Enes 27 motorbåd

69.000 kr.

Enes 27 fods motorbåd fra 1984. En dejlig rummelig og lys familiebåd, med stort cockpit med godt med siddepladser og god ståhøjde i hele båden. Ny ilagt 100 hk Ford 2713 6 cyl diesel som starter og går rigtigt godt. Fast skrue aksel. Bovpropel for, samt ankerspil for og agter. Davider til gummibåd og badeplatform med bruser. 2 x 150 L dieseltanke . Kalechen blev renoveret ved syerske i 22. Generelt en fin båd der trænger til en rengøring, men deraf prisen. Der kan medfølge nyt oliefyr + solcelle med det hele til. Bud er velkomne.

Sæby·24. mar.·

sea ray 400 Express Cruiser / Sundancer

sea ray 400 Express Cruiser / Sundancer

690.000 kr.

Meget båd for pengene..... Lækker familiebåd, få motortimer ca. 800. (Båden er meget bred i forhold til sin størrelse, hvilket giver en super rummelighed/indretning, samt stabilitet på vandet. Samme bredde ses oftest på både der er 50+ fod) Køjerne har god længde, de er over 205cm lange, soveafdelingen i front V-sengen er også meget rummelig med god plads til store/lange sovende, den kan snildt rumme 3 personer. (Cockpittet huser 12-14 mennesker) God brændstof økonomi ved 5knob og den ene motor slukket sejler den ca. 2,5 km/liter-diesel ved 700 omdrejninger. Giver man den max. gas, er det en anden historie. Båden har også kraftig diesel generator og aircon i alle afdelinger. Køkkenet er full size er perfekt til madlavning. Båden er udstyret med stor solcellepakke 500watt inkl. 300a lithium batteripakke og 3500 watt inverter, således man altid har 220/240 volt strøm når man er under sejlads. Båden kan både betjene Køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, airfryer, Tv/internet m.m. Når man ligger for anker/svaj. Hele foråret, sommer og efterår kører det store køleskab nonstop via solpaneler uden brug af strøm udefra/fra elnettet, også når det er overskyet. Derfor bruger vi stort set aldrig bådens indbyggede diesel generator. På nær hvis vi en sjælden gang gør brug af Aircon. Vi elsker denne båd!!!!, sælger den udelukkende forbi vi vil købe katamaran til langturssejlads. Så har du een sådan at bytte med + penge til dig,..... er det også interessant. Prisen er fast. Billederne er nye, sådan ser båden ud. (køkkenlåger er faceliftet med trælook folie, da hvid melamin med bøgekant var ikke til at holde ud at se på) Der er nyt køleskab og nyt EVA teak i cockpit og på badeplatform, der er trukket led lys næsten overalt. KUN SERIØSE HENVENDELSER.....

Grevinge·26. feb.·

Shetland Alaska 600

Shetland Alaska 600

89.000 kr.

Shetland Alaska 600 sælges. Rigtig god fiskebåd med kabine sælges. Motoren er en Honda BF75, hvor karburatorerne er skiftet ud med originale karburatorer fra en BF90 (den eneste forskel på 75 og 90 HK). Der er monteret Lenco trimflaps, en Humminbird 898C HD Si plotter/scanner. Ledningsnettet er grundigt gennemgået, og delvist bygget op på ny. Der er to batterier, det ene er "motorbatteri" og er koblet til motoren. Det andet batteri er til markeringslys, trimflaps, plotter osv. Batterierne er koblet sammen med et spændingsstyret skillerelæ, og der er en automatsikring som afbryder til forbrugsbatteriet. Alle sikringer er skiftet ud med automatsikringer. Alt lys er udskiftet til LED. Begge batterier er monteret inde i kabinen. Båden står i en rigtig god stand, og på en nyere 2500 kg bådtrailer. Sættet vejer 1880 kg incl trailer. Båden befinder sig i 8600 Silkeborg.

Lemming·15. jan.·

Örnvik 645 DC

Örnvik 645 DC

175.000 kr.

Lækker båd der kan bruges til dagsture, ferie, fisketure mm. årg.2002 Motor er en Mercruiser 4,3L mpi 220 hk. ca 340 timer march fart 20kn og top 38kn Sidste service ved 285 Timer i 2021. Bagerste del kan let lynes af hvor man kan montere trolling bar med rensebord med fingreskruer og så det afsted på fisketur. Bænk i agter kan nemt laves til solseng hvis det bare er ud og nyde solen. 2 stk batterier start/forbrug med omskifter. alt lys er led. alt el lavet i 2021. udstyr monteret i 2021: garmin 92sv uhd garmin 115i vhf garmin gt56uhd transduser garmin nema 2000 fusion ms-ra70n 4 stk fusion højtalere landstrøm med hfi c-tek lader 50L køleskab 12V med kompressor 5 kW oliefyr med 15L tank 32L pvc vandtank med trykvandspumpe 4 stk opbevaringsboks med luge ny generator horn vhf antenne Vinter kaleche Der er indkøbt bundmaling samt maling til drev som kan følge med mm. Ekstra som kan tilkøbes: Garmin 1022xsv Garmin gt22 transduser Branderup 2 ton trailer med elspil og gangbro synet 6/2021 Eller hent det hele for 200.000 og kom ud og nyd vandet ;)

Skibby·26. okt. 2023

Motorbåd

Motorbåd

52.000 kr.

Lækker styrepult jolle Er nypoleret og alt virker. Båden er fra 1997 og motor er en Evinrude 50hk 2-takt fra 2007 Der medfølger: Garmin kortplotter UHD 72 med transduser Garmin Striker Raymarin VHF Fender Anker Bådcover Stangholder Rensebord til bagerste stangholder Stor søgelampe Hajfinde søgelænder til front 30L tank og 15L reservedunk Der er trailer med i prisen og denne har lige fået nyt lys og kabler så den kan synes ved ejerskifte uden problemer.

Strøby·25. sep. 2023

Ørnvik 510 HT

Ørnvik 510 HT

35.000 kr.

Ørnvik 510 HT, Hardtopbåd, årg. 1984, 17 fod, 2 sovepladser, 40 hk , Mercury, benzin, motorårgang: 2005, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,06, dybde 0,35, Kg 550, hjemhavn: Ballen Sydfyn, Ørnvik 510 Ht sælges. købt brugt i efteråret 2019. vi har efterfølgende fået monteret en motor med flere HK. En super fin båd der er god til mindre ture og sejler rigtig godt. er god som begynder båd, da den ikke er alt for stor, men stadigvæk er sjov at sejle i. Båden har ligget i havn i en å og der er derfor ingen ruer på bunden. eller motoren. Bådplads ved ballen bådelaug er betalt for resten af året og kan benyttes hvis man ønsker, derefter må man selv sørge for at aftale videre med ballen bådelaug, da der kan være andre der står i kø. Der er bopælspligt i Svendborg Kommune. Efter vi har købt båden er der blevet lavet/skiftet følgende: Ny bundmaling og hvid maling på undersiden Forår 2020 skift af motor juni 2021. Mercury F40EFI Fra 2005. 40 HK 4T med direkte indsprøjtning. Service af Motor Forår 2022. nyt oliefilter, gearolie, motorolie, nye tændrør, impeller og zinkanode. Nye dele i båden. Forår 2022. Hydrofoil på motor, Led lys i kabinen, nyt forbrugsbatteri, ankerlanterne, afbryderpanel, skillerelæ, Usb udtag, fendere og styreboks. der er monteret et skillerelæ på batterierne, så startbatteriet bliver ladet op før den lader forbrugsbatteriet. Der følger en bådvogn med, den er ikke godkendt til at køre på vejen, vi har dog gjort det da vi bor lige i nærheden.

Vester Skerninge·13. jun. 2023

Båd sælges billigt

Båd sælges billigt

20.000 kr.

Fin og hurtig båd sælges Bund blev sidste sæson slebet, lakeret og malet. Står derfor meget velholdt. Toppen skal bare lige have en omgang ny hvid maling, så skinner den atter igen. Motor 1: Mercury årgang ca 1990. 40 HK. 2 t- 4 cylinder. Motor har ikke en elektrisk choker, som gør, at man skal choke den manuelt ved koldstart. Dette skal derfor fixes, da den kan drille ved start (hvis den kørte som den skulle, havde prisen været væsentligt anerledes) ellers kører den fint. Nye tændrør, ny motorservice (tallene fine), ny benzinslange, ny benzinpumpe. Motor ´´tisser´´ fint ved kørsel. Motor 2: Yamaha. 6 HK. Starter og kører fint. Helt ny Impeller og olieskift i bund (propeller) Jeg har video af de to motorer, der starter og kører, som jeg optog for nogle dage siden. Kabinen indeni kan snildt laves til en stor soveplads til 3 personer. Og døren kan jo evt hives af så man har meget mere plads til fx siddepladser og bord og med kaleche, så har man pludselig en rigtig fin og værdifuld. Båden er i vandet på min havneplads i Greve. Jeg har trailer til båden, men den er hverken registreret eller har plader på, så du må medbringe din egen eller lånte ved afhentning. Lys og andet elektronik må installeres, hvis dette i båden ønskes. Prisen forhandles ikke. Motorene alene udfører prisen i sig selv. Jeg sælger den, da jeg ønsker en sejlbåd. Skrog: Glasfiber (Dobbelt) Bredde: 2,5 Længde 6

Greve·3. dec. 2022

Dyreborg fisker båd

Dyreborg fisker båd

39.000 kr.

Dyreborg dam fisker båd 22 fod maks brede 275 cm lærk på eg, sø stærk, der medfølger af udstyr radar samt selvhaler lys spot arbejdslys. derudover medfølger en masse redskaber. garn, nye som brugte. ruser sildegarn tovværk ankere bøjer. redningsveste. kompas. maling zink klodser til 10 år. ekstra motor i dele. bla. to topstygger renoveret. skruetøj ekstra generatorere samt startere, kort sagt alt hvad der SKAL BRUGES TIL AT FISKE og OPLARVOGN. Traktor DX 90 2300 timer, med plade. kan følge med så er prisen 75000 kr og meget andet. har ikke tid mere. båden ligger i Fynshav og er klargjort i september 19 med maling mm. ring for info. bud modtages. dog ikke skambud. udstyr og redskaber ligger over 80000 kr. i ny pris. PS: Den er fiskeklar, starter uden forvarmer og æter. motor går fantastisk, billig i diesel, , båden er kun brugt til hobby fiskeri. Ny malet, ny dørk i stævn ny slidkøl og div træ skiftet. Ps udstødnings potte er i rust og syrefast stål. Gods 20 mm. Går ALDRIG til. Derudover mekanisk kobling for hydraulik. Special lavet. Kan ikke købes!!! Udstødning i rustfrit stål.

Augustenborg·26. nov. 2022·