Galleri annoncer
Waterland AK 26, Motorbåd sælges

Waterland AK 26, Motorbåd sælges

89.000 kr.

Vi har valgt at sætte vores dejlige båd til salg grundet svigtende helbred og for lidt brug. Bådens data : 26 fod glasfiber med fast tag over siddegruppe, med store vinduer i kalechestof og ruder med lynlås der kan lynes ned, så huset er åbent. Badebro med badestige, toilet, nedgang i front gennem luge, 4 + 2 sovepladser, kahyt med køkken, køle- skab og luge i loft , stor siddegruppe agter, med stor aftagelig luge i loft, elektrisk justerbar sædde ved styrepult, der er ekkolod, GPS/kortplotter og selvstyrer, samt 100 l. vandtank og 100 l. dieseltank. Motor data : Fabrikslavet VW Marine motor fra 1996, 60 HK diesel, topfart 7-10 knob, ved ca. 2200 omdrejninger, brændstorforbrug 2-3 l. i timen. Båden kan beses i Kragenæs Havn på Lolland, står i øjeblikket på land, søsættes ca. midt april, flere billeder kan sendes over mail, kun seriøse spørgsmål besvares, skambud besvares ikke. Henvendelse tlf. 50996635, eller 50540787. Seriøse bud modtages, skambud har ingen interesse.

Torrig L·i dag·

Ørnvik 635 WA Commander

Ørnvik 635 WA Commander

99.001 kr.

Quiksilver 635 Walkaround Commander med 150 hk Mercury Verado (1200 timer) og trailer. Alt er fra 2006. Nyt landstrøm og C-Tek marine lader. 2 batterier. Gas/gear er elektrisk (ingen kabler). Tomgang kan justeres fra smartcraft instrument. Bord kan også sættes op i kahyt. Fenderlisten har en skade. Men herudover er hele sættet i fin stand. Ganske få hakker/slagmærker i gelcote. Er en trailerbåd så ikke bundmalet. Traileren er med elspil og er synet i april 2023, skal ikke synes ved ejerskifte. Traileren har fastmonteret batteri og lader.

Vester Skerninge·i dag·

Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

269.900 kr.

Uhørt meget plads og luksus! Unik model, med EKSTRA meget bredde! Corsiva 650 Tender er blandt kanalsejlernes favoritter. Inkl i dette tilbud er en 2000 watt el-motor inkl. batteripakke. Nu har du muligheden for at sejle grønt. Den perfekte sammensætning for dig som ønsker, blive elektrisk sejlende - og er begrænset af sø/kanal område hvor dette er krav. Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens fx. Flakfortet ud for Refshaleøen og Prøvestenen nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Tenderbåd vil man virkelig gerne ses i! Båden er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i motorrummet som fremdrift og kan leveres med et motor-program strækkende sig fra 6 HK og helt op til 60 HK og endda EL, hvis du er med på den grønne bølge. Båden er udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Sunset Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Rat, Teleflex-styring, Solhynde på agterdæk, teaklook på dørk, teaklook på badeplatform, fenderreb og meget meget mere. Båden er karakteseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max HK: 60 Max Personer: 8

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Noblesse 660 m/175 HK Yamaha og udstyr

Nordkapp Noblesse 660 m/175 HK Yamaha og udstyr

629.900 kr.

Vinderen af Powerboat of the year 2019 Bemærk: Bliver leveret som model 2024! Daycruiseren der kan alt hvad du behøver! Denne Noblesse 660 skal uden tvivl sammenlignes med meget større både. I denne model er der så mange forskellige løsninger og detaljer, at du selv er nød til at tage et kik på båden – det er næste umuligt at nævne alle tingene! Billederne og videoen herunder kan give et lille indtryk, af hvad man får i denne båd – vi mener at denne båd skal sammenlignes med 8 meters både! Denne Noblesse 660 vandt den præstigefyldte pris POWER BOAT OF THE YEAR 2019 i Düsseldorf i januar – nomineret af bådjournalister fra hele Europa i klassen under 25 fod! Noblesse 660 repræsentere et helt nyt koncept inden for daycruiser- segmentet. Nordkapp tager sammen med designer Espen Thorup denne bådtype til et helt nyt niveau, med det nye skarpe skrog og mere beskyttede cockpit hvor store og små sidder godt afskærmet fra vejr og vind. Cockpittet er meget dybere og komforten så voldsomt forbedret, at vi snakker om en helt ny standart – f.eks. giver det nydesignede vindspejl, båden et helt nyt udtryk og ikke mindst større glasareal. Hele badeplatformen på et niveau og integreret badestige, er bare nogle af løsningerne der viser at Nordkapp har haft stor fokus på sikkerhed og brugervenlighed i udviklingen af den nye familieracer. Hemmeligheden bag det nye koncept er, at gulvet i cockpittet er sænket en anelse, hvilket giver mulighed for højere fribord og bedre beskyttelse fra vindskærmen, uden at dette går ud og det sportslige design. Nordkapp er jo kendt for at lave sportslige familieracere, som har et sporty design og her er Noblesse 660 bestemt ingen undtagelse. Denne Nordkapp Noblesse 660 er bl.a. udstyret med bundmaling fra fabrik, køleskabskuffe, Yamaha motorinstrumentering, elektrisk toilet m/holdningtank og vandhane samt bruser med trykvand, samt utrolig lækre hynder der opleves i en af de mange siddepladser båden byder på. Med disse ord byder vi velkommen ombord på en familieracer, der er er standart udstyret med bl.a. kaleche, cockpitbord, S-Deck på dørk, vinduesvisker (styrbord) og forberedelse for bovpropel. Her er lagt op til mange (og lange) ture på søer og have, med familie og venner. Udgangspunktet i denne Noblesse 660, der er godkendt til 6 personer, er en topmotiveret Yamaha F175XA, der skaber det perfekte samarbejde mellem båd og motor, hvis man ønsker mulighed for fart og økonomisk sejlads. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan også leveres med følgende Yamaha F115XB Yamaha F150XCA (Elektronisk gas/gear) Yamaha F200XB Yamaha F200XCA (Elektronisk gas/gear) Yamaha F200XCA2 (Elektronisk gas/gear) (Hvid) Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Corsiva 625 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 625 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

269.900 kr.

Corsiva 625 Tender - nyt og mere eksklusivt design Inkl i dette tilbud er en 2000 watt el-motor inkl. batteripakke. Nu har du muligheden for at sejle grønt. Den perfekte sammensætning for dig som ønsker, blive elektrisk sejlende - og er begrænset af sø/kanal område hvor dette er krav. Velkommen ombord på denne raffinerede og ikke mindst smukke Tender fra Corsiva. Designet er helt nyt og hvilket resultat - den er blevet bred hvor der er brug for pladsen og agter afsluttes alle bådens linjer rigtig flot. Hvad er så nyt - udover den velkendte kvalitet som Corsiva normalt tilbyder? Designet er det første øjet fanger, men ombord ligger man især mærke til det høje fribord, der straks få forældre til mindre børn, til at føles sig sikre ombord, men også det faktum at der er blevet rigtig meget plads midtskibs. Rummene under sæderne er blevet meget mere regulære end på foregående modeller både i større og mindre modeller. Cockpittets solseng, der i udslået version minder om storbroderen Corsiva 650, er nu lavet i mindre faste hynder, der nu kan stues væk i båden rum - det er virkelig smart tænkt. Derudover er der helt nye og super eksklusive fortøjningsklamper og motorrumsblæseren er flyttet helt ud agter, for at give højere komfort i cockpittet. Centerkonsollen er lavet i et smukt design og er blevet tippet imod førerpladsen, således der kan monteres en stor kortplotter, som er nem aflæselig fra kaptajnens plads. Cockpittet består af den velkendte hestesko med bord centreret imellem langsiderne - helt i front er der monteret et rummeligt skuffekøleskab. uanset hver du befinder dig i cockpittet er der en kopholder og et godt hjørne at sidde sig til rette i. De ekstra pyntepuder er lækre og puffede og kan naturligvis flyttes til hvor det måtte ønskes. Over motorhjelmen er der yderlig en solplads, eller bare et sted at chille. Båden kommer med en god sprayhood, hvor der sagtens kan sidde en person på 185-190 cm under, uden at skulle bukke hovedet. Som en ekstra lækker detalje leveres denne introduktionsbåd med en komplet camperkaleche, der er i fuld ståhøjde. Denne giver adgang fra bagenden, når båden er fuld aflukket og lukker helt ud bag hynden på motorhjelmen - det skaber et utroligt stort rum under tag. Er I afsted på de helt varme sommerdage, så kan siderne helt eller delvist afmonteres for så at have virkning som en Bimini. Denne model kan finansieres fra lige over 2.800,- månedlig - det er virkelig værd at kaste en tanke efter. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

NY ELEKTRISK SILVERYACHT 495

NY ELEKTRISK SILVERYACHT 495

179.800 kr.

ELEKTRISK KVALITETS TENDER MASSER AF UDSTYR: 10hk Torqeedo med 7KW dansk produceret lithium batteri, topfart ca. 7-8 knob rækkevidde ved 3 knob ca. 10 timer dette er et virkelig godt tilbud, båden hjemkommer i Marts måned i forskellige farvekombinationer, ring allerede nu for reservation, den er meget komplet, fuld kaleche, bimini top, HPL teakpakke, badestige, lanterner, lænsepumpe, de luxe diamante hynder incl. solsengs modul i forskibe, en lille lækker Tender i meget høj forarbejdnings kvalitet som kun SilverYacht kan præstere, vi har også storesøster 525 på lager som også kan tilbydes i elektrisk version, ring eller kig ud til os, præstationer er vejledende og er afhængige af vind, strøm, vægt, temperatur...

Beder·i dag·Baadhuset A/S

Fremhævet
Fjord 880 AC Touring - Fjord 880 AC Touring, nyere kaleche, oliefyr, bovpropel

Fjord 880 AC Touring - Fjord 880 AC Touring, nyere kaleche, oliefyr, bovpropel

195.000 kr.

Fjord 880 AC Touring med nyere kaleche, oliefyr, ankerspil, bovpropel Fjord 880 AC med badeplatform, 30 fod. Båden er indrettet med stort centercockpit med styreplads og siddegruppe med bord. I cockpittet er der Pantry med vask, koldt/varmt vand, køleskab og miniovn med kogeplader (230v).Nedgang til agterkahyt med sofaarrangement med bord, kan ændres til 4 sovepladser. I salon er der siddepladser til med flytbart bord. Separat toilet med el-toilet og håndvask med varmt og koldt vand. Stor badeplatform med bruser og koldt/varmt vand, samt anker monteret på badeplatform. Motor: Volvo Penta TAMD 41b 200hk diesel. Renoveret i 2018. Motorservice Service udført i 2023. Fast aksel, propel med 4 blade. Udstyr:Bovpropel, bovspryd med stige. Elektriske Trim flaps. Dieselfyr (2023) med fjernbetjening. Kaleche (2022). Centralstøvsuger. TV (2023) Audio med bluetooth streaming og 4 højtalere. 10” Lowrance kortplotter HDS10m. Vhf radio, M-tech. El ankerspil agter, med fjernbetjening. Solpaneler. I 2023 blev El installation gennemgået og opdateret. Båden er søsat og og klar til sommerturene. Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680, M: [email protected] for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning. Disclaimer: KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for taste fejl.

Kalvehave·i går·CP Bådformidling

Ny
Bayliner 642 Cuddy

Bayliner 642 Cuddy

209.900 kr.

Danmarks billigste - Bayliner 642 Cuddy Fantastisk daycruicer som med sin gennemtænkte indretning er perfekt til både en dag på vandet, men også med mulighed for overnatning. Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn, som uden problemer har kunnet sove i den. Campingkalechen har ståhøjde på ca 2 meter og selv kahytten er har lofthøjde så man kan sidde oprejst. Siderne på kalechen kan afmonteres, hvorved den bliver til en Bimini. Derudover medfølger en lav havnekaleche. I kahytten er også et toilet med indbygget tank (portapotti). Båden har ferskvandstank, med tilhørende håndvask og bruser ved badeplatformen. Motoren er en mercruiser 135 hk, som med sit lave benzinforbrug kan få båden til at sejle ca 30 knob. Sejltid på kun ca 100 timer. Serviceret årligt og senest januar 2024. Har I år fået skiftet bælge, starter mv. for +20.000, den er er helt klar til sejlads. Bundmalet og dulon behandlet i år. Der er desuden elektrisk anker med fjernbetjening. Garmin GPS plotter med fishfinder

Svendborg·tir.

Fremhævet
Ny Regal Luxus Cruiser

Ny Regal Luxus Cruiser

1.499.000 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. Populær Regal specielt designet for det europæiske marked, kan trailes på en 3500kg total vægts trailer, den båd vi har i ordre er med Volvo 300V8 er ferskvandskølet med katalysator, en båd der også er populær i Danmark (vi kan altid fremvise en) hjemtages med flot udstyr, elektrisk betjent targabøjle, bov propel, køleskab, fuld camper kaleche og meget mere, bemærk den store åbne agter kahyt med en stor reel dobbelt seng, fuld ståhøjde nede, bemærk at denne 300hk Volvo indenbords motor outperformer tilsvarende påhængs motor på fart, acceleration, støj og udslip, kræfterne overføres via Duoprop drev (dobbelt modsat roterende propeller) går du i overvejelser med at købe en cruiser går du ikken fejl her, Regal er synonym for meget høj kvalitet og finish...

Beder·tir.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Nordkapp Enduro 705

Nordkapp Enduro 705

459.900 kr.

ENDURO 705 Nordkapp bliver ikke fornærmet, hvis nogen skulle komme til at kalde deres nyeste Enduro model for en hybrid. Den dække nemlig over flere behov imellem den typiske vandsportsbåd og storbroderen Enduro 805. Modellen bygger på samme ide som den prisvindende Enduro 605, hvor også sejlegenskaberne er i højsædet. Den seje Enduro 705 er en spændstig vandmaskine, takkevære det 23,5 gr V-formede skrog. Du får en båd med et meget sportslig præg og skroget tager bølgerne på en meget blød og behagelig måde – man får næsten følelsen af at sidde bag rattet i en sports-bil. Gelænderet ret forude er gjort tilstrækkelig bred, for at man let kan komme sikkert til og fra borde, ad trinene man skaber ved at vippe midterste pude op. Man kan selvfølgelig også anvende de små trin, der findes på hver side af agter bænken, hvor puderne også vippes op inden man træder på trinnet – der er i øvrigt også her, man som på Enduro 605 finder det rum, hvor fortøjnings-reb kan ligges. Enduro 705 har en bred styrepult, der beskytter kaptajn og side-passager godt mod vind og vejr. Pulten er placeret således du nemt kan komme forbi på begge sider og inde i konsollen er et lille rum, hvor man udmærket kan montere et lille elektrisk toilet med holdning-tank – dette hjælpe vi naturligvis også gerne med. Foran i pulten er der som på de andre Enduro- modeller, et rum hvor tilkøbte kaleche kan ligge i, når det ikke bruges. Med det smarte kaleche system, tager det ikke mange sekunder at slå kalechen op, hvis vejret ændre sig mens man er ude. Derudover er der i bænken foran styrepulten et stort stuverum, der indeholder delene der gør solsengen, således hele området foran pulten bliver til en stor solseng – genialt! Agter finder man i bænkens ryglæn et regnslag, der nemt rækkes ud, hvilket gør brugen af båden nem og enkelt. Som på alle de andre Nordkapp modeller, er udstyrs-niveauet højt og vi har spækket båden med en hel del af det, fra start af. Alligevel er liste lang – kan bl.a. nævne Garmin plotter, Fusion integreret musik/lydanlæg, gennemført ankerspil, bovpropel og aluminiumsnet som beskytter passagerer på agterbænken imod turbulens, under høj fart. Denne Enduro 705 er godkendt til 7 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motor helt op til 200 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

NY NORSK IBIZA 911T HIGH END LUXUS

NY NORSK IBIZA 911T HIGH END LUXUS

1.299.800 kr.

DEMO MODEL - SØNDAGS ÅBENT 10-13. SE DEN NU I VORES UDSTILLING OG LAD DIG IMPONERE - EVT. BYTTE - NYHED fra Ibiza boats som bygger deres både 100% i Norge som eneste producent, kvaliteten er helt i top med stram styring af produktions apparatet, stor potent cruiser i et flot design, hvor kun de bedste materialer er brugt, med en længde på 9,14 meter og en bredde på 2,95 er der således tale om en stor rummelig båd, bemærk at standardudstyrslisten bla. omfatter, høj kvalitets kaleche som nedfældes i garage, havne presenning, køleskab, komfur, varm vand, bov propel, elektrisk WC med elektrisk tømme pumpe ført til septiktank, olie fyr, solseng og meget andet, den har 4 sovepladser under dæk i 2 kahytter du får faktisk rigtig meget kvalitetsbåd for pengene, i prisen er den monteret op med en Suzuki 300HK med fly by wire (elektronisk gas/gear) og dobbelt modsat roterende propeller, tilbydes også med andre motor alternativer, enkelt eller dobbelt montage, den har det specielle skrog med dobbelt chine som Ibiza er kendt for, det gør at båden stort set ikke har noget planings tærskel, samt stor stabilitet når den ligger stille, ring for en snak om denne perle, den kan ses i vores udstilling medio Januar, snyd ikke dig selv for at se den inden du beslutter dig for køb i 30 fods klassen, se den i vores udstilling snarest, er du til en lidt mindre kvalitetsbåd fra Norske IBIZA kan du lige nu også se 770T & 640T

Beder·tir.·Baadhuset A/S

Fremhævet
NY GRANDEZZA 37CA PREMIUM YACHT

NY GRANDEZZA 37CA PREMIUM YACHT

4.299.000 kr.

Sublim nyhed fra finske Grandezza i en fejende flot byggekvalitet,en båd der skal ses og opleves, vi arrangere gerne en tur tilo Finland for at se båden live, vi kan vise de mindre søskende, 25 - 28 - 34 her i DK, med denne 37 ´er noget helt for sig selv, ren luxus fra for til agter, båden har et meget omfattende standardudstyr, bla. Webasto oliefyr, Wallas oliefyret komfur, teak på platform og side dæk, samt cockpit, flush toilet, Raymarine 16" navi, elektrisk hejs på motorklap, elektrisk top over cockpit, landstrøm, bovpropel, køleskab, autopilot, skyde dør fra førerplads til det dybe sidedæk og meget, meget mere, ring og hør om ledige bygge slots på denne fornemme båd, prisen er med 2 x Mercruiser V6 nyeste generation diesel motorer på hver 270hk, nu med endnu mere standardudstyr...

Beder·tir.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Ny Exclusive Grandezza 28OC

Ny Exclusive Grandezza 28OC

1.750.000 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. Virkelig exclusiv Finsk bygget båd med et overdådigt standardudstyr, 3 delt panorama skydetag, Webasto oliefyr, Side-power BE 40 bow propel, Raymarine 12" navigation real vision 3D multi display, Wallas oliefyret komfur, defroster over motor, V/K vand, kaleche, teak på fordæk og platform, cockpit tæppe, trimflaps, elektrisk flush toilet, Fushion MS-RA 70 stereo med højtalere, hydraulisk styring og meget, meget mere, en virkelig skøn båd i højeste kvalitet, ring for en Grandezza snak..

Beder·tir.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Jeanneau Merry Fisher 1295 FLY

Jeanneau Merry Fisher 1295 FLY

4.699.950 kr.

Så er endnu et Jeanneau Flagskib sat i søen! Vi er glade for at kunne præsentere den helt nye Jeanneau Cruiser 1295 der er den hidtil største Jeanneau cruiser bygget til påhængsmotorer. Velkommen ombord på denne Merry Fisher 1295 Fly - en båd der er bygget til at give dig komfort uanset om du er på farten eller ligger for anker - med tre hyggelige kabiner. Du bliver straks forelsket i de nutidige elegante linjer, med de helt nye vinduer i skroget. Dette er det nye signatur fra Jeanneau, der er med til at sikre den eksklusive fremtoning af flagskibet, der er udstyret med triple Yamaha F300 maskiner Denne nye model er udviklet efter begrebet om multi living spaces, der konkret er designet til afslapning med familie og venner. Masser af tid til at tage en svømmetur i vandet, ledig tid til bare at lade fødderne dingle ned i vandet fra agtercockpittets elektrisk styrede styrbords terrasse. En stor skydedør fra agtercockpittet, indtil saloonen sikre god passage for alle ombord. Langt fra hverdagens hamsterhjul kan du slænge dig på en af de tre loungestole, der er på bådens stævn - her er der garanti for timer med ren afslapning. Alle soltilbeder vil elske den fuldt udstyrede flybridge når man er på farten og til at solbade fuldstændigt privat, eller bare nyde en lækker cocktail med udsigt over havet, sidst på dagen. Lanceret i 2022Arkitekterne er Jeanneau Design / Centkowski og Denert DesignTotal længde 12.41 mTotal længde med udstyr 12.56 mSkroglængde 11.92 mBredde 80 mVægt inkl. motorer 8.181 kgBrændstoftank på 1174 L Dybde 0.76 CE certification (in progress) B - 10 / C-12Kabiner 3Overnattende 6 / 83x300 HK

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

NY SAVER 650 CABIN 150HK UDSTYR

NY SAVER 650 CABIN 150HK UDSTYR

499.800 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. Vores mest solgte model fra det store italienske værft i helt ny aftapning, rustfri vindspejl, targabøjle, fuld 2 delt camper kaleche, elektrisk vandskyllende toilet med septiktank, vask i toiletrum, vask med vand ude i køkken, targabøjle, hækbruser, solsengsmodul ude, solhynde på fordæk, en meget veludstyret båd i flot italiensk design og byggekvalitet, prisen er med en 150HK Mercury eller Suzuki...

Beder·tir.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Scania 32     (37)

Scania 32 (37)

595.000 kr.

Med stort set alt i udstyr der er flot monteret. Under dæk er der rør over propellen der gør det muligt at redde evt. tovværk eller andet ud af skruen uden at komme på land. Her er der virkelig tænkt over detaljer for evt. langturs sejlads. 2 indtag med filter til søvand der kan lukkes af hver for sig. Det samme gør sig gældende ved brændstoftilførslen. Her er der lavet en bakke under filtre så brændstoffet ikke løber i kølsvinet. Båden er eftermonteret med Rødvig slinger tank 200-250 Liter der tager lige så meget af som et støttesejl. Den er forlænget fra 32 til 37 fod på Værft i Rødvig. Badeplatform er også indrette til brug som slinger tank. Stort agterdæk med inddækket med kaleche. Adgang til Cockpit / salon med pantry BB side og dinette SB side. Fremme er styreplads med god udsigt og godt overblik af instrumenter. Båden kan styres fra agterdækket. SB side er der adgang til 1. kahyt med 2 separate køjer. Fremme i stævnen er der BB side kahyt med 1 køje. Midt skibs i stævnen er rummeligt toilet. SB side i stævnen er 1. køje. Udstyr: Motor: Vetus Deutz 105 Hk. 3250 timer Inverter 1 stk. 1000 Watt. 1 stk. 300 Watt sinuskurve. 10 Kw Ardic varme tilsluttet motor. Webasto 3500 Køleskab 100 Liter Kummefryser 100 Liter Ferskvand 550 Liter Varmtvand 30 Liter. Simrad Autopilot: Robertson AP 35 Simrad Radar Ældre computer med søkort. Ankerspil i stævnen med 40 meter kæde. Ql Bowtruster. Lænsepumper både manuelle og elektriske. Dækslys: 2 x 55 Watt Batteribank 1 x 130 amp start. 3 x 130 forbrug 25 amp lader fra landstrøm. Rulleforstag med støttesejl. Godt robust søgelænder. Båden kan næsten Sam lignes med en redningsbåd. Het sikkert et besøg værd.

Greve·tir.·Wulffboats.com

Fremhævet
Ny Norsk IBIZA 770T

Ny Norsk IBIZA 770T

799.800 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. SPAR KR. 75.000,- - Fantastisk kvalitets båd fra Norske Ibiza som nu er de eneste der producerer deres både i Norge, det kan lade sig gøre grundet rationel moderne produktion, båden har et meget omfattende udstyr i prisen, høj kaleche der rejses med gasdæmpere og nedfældes i garage, havne presenning, bundmaling, fuld synteakpakke, køleskuffe, trykvand, godt lukket toiletrum med vask og vandskyllende toilet ført til septiktank, 3 x kaptajn stole, rustfri over ramme på vindspejl, grå skrogsider, bundmalet, bov propel, elektrisk hæk anker med rustfri anker og meget andet udstyr kommer som standard, vi har her prissat den med en velkørende Suzuki på 200hk med elektronisk gas/gear kan også tilbydes med andre alternativer fra Suzuki, udstillingsbåden er til special pris, her får du ud over det meget omfattende standardudstyr også bow propel og elektrisk ankerspil, se mere om båden på vores hjemmeside under nye både, KAN NU OPLEVES I VORES UDSTILLING

Beder·tir.·Baadhuset A/S

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

Lup med søgeord i
Nordkapp Enduro 805

Nordkapp Enduro 805

749.900 kr.

Stor fleksibilitet Enduro 805 dækker alle behovene på en gang – det store cockpit er indrettet med tanke på alt fra dykning, til sportsfiskeri og til solskindsture med venner og familie. Der er mulighed for at bestille båden med en rå sortlakeret targabøjle, hvor vandsportsgrejet kan spændes i. Targabøjlen er placeret så man problemfrit kan bevæge sig rundt på dækket, uden at bøjlen kommer i vejen for nogen. Rummelig kabine – Enduro har klassens nok mest rummelige kabine, med mulighed for at 2 personer nemt kan overnatte. Her eog kopholderer også plads til at man kan tilkøbe og montere et elektrisk toilet med holdingtank, hvis ikke standart porta potti er nok. Der er desuden en lille håndvask med ferskvandshane – alt sammen udført i en lækker kvalitet. Kalechen skjules samme sted foran styrepulten, som i de andre Enduro modeller og tager derfor kun et øjeblik at slå op eller ned - virkelig god og brugervenlig løsning. Båden er rigtig godt indrettet med højt fribord og og masser af plads til rigtig mange mennesker - der er foruden kaptajnstol en ekstra stol ved pulten, en bænk lige bag pultstolene med ryg imod hinanden og agter finder man en lækker L- lounge, der bliver adskilt af cockpitbordet, hvor der også kan sidde en håndfuld mennesker. Oven på kabinen er der mulighed for at sole sig og lytte til lidt musik eller se på at venner og familie hygger sig i og omkring båden. Gode sejlegenskaber – skroget der er nyudviklet, med moderne linjer, har også et stort fartpotentiale og stor alsidighed når det kommer til valget af motor eller motorer – her starter udvalget ved 200 hk på en motor og op til 400 hk fordelt på to. Udgangspunktet i denne Enduro 805, der er godkendt til 8 personer, er en topmotiveret Yamaha F200XB, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Galeon 325 GTO

Galeon 325 GTO

2.999.950 kr.

GTO (Grand Touring Outboards) De karakteristiske træk ved 325 GTO, som kan ses helt i starten, er den brede Bow Rider-type, med et siddeområde integreret i rummet. Et af dets elementer er et ombygget og justerbart bord. Rigt dekoreret polstring med armlæn og kopholdere tilføjer elegance og øger brugerkomforten. Siddeområdet i stævnen er tilgået fra cockpittet gennem en oplukkende glaspassage på bagbord side med skydetag. I cockpittet i venstre side kan du finde en bred vådbar, hvis basisudstyr er grill, vask, køleskab og store funktionelle opbevaringsrum. Der er mulighed for enhver konfiguration efter kundens særlige ønske. En af de ekstra og hyppigst valgte muligheder er ismaskinen og et udtrækkeligt 32-tommers TV. Hjertet og det vigtigste sted på hver yacht er dog rorsmandens position. Den er blevet udstyret med de nyeste elektroniske løsninger samt navigations- og trimsystemer. Styresystemet har joystick docking og et ekstra virtuelt ankersystem, det såkaldte DPS. Herfra kan du ikke kun styre selve krydstogtsbanen, men også den flerfarvede dæksbelysning, undervandslys og lydsystemet! Elementerne, der sikrer rorsmanden og pilotens komfort og sikkerhed, er elektrisk justerbare sportssæder og en elektrisk justerbar ratstamme. Takket være dette vil alle finde en bekvem position for sig selv, hvilket gør det lettere at styre og fortøje yachten. Du kan blive den stolte ejer af denne båd.. Bestil allerede i dag. Tag fat i os for nærmere information.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

YAMAHA M-18

YAMAHA M-18

3.520 kr.

The amazing MX18 - Just switch it on and take offYamaha MX-modellen er en robust, pålidelig og hårdtarbejdende elektrisk påhængsmotor. Modellen bruger kun så meget strøm, som du har brug for, så den ikke spilder nogen energi. Yamahas elektriske påhængsmotorer er anerkendt verden over som de mest holdbare, pålidelige og hårdtarbejdende på vandet. Og MX-modellen sætter en helt ny standard med Digital Maximizer™: Motoren hjælpes til at køre op til fem gange længere på en enkelt opladning.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Ny Saver 750 Cabin 250HK V8 top udstyr

Ny Saver 750 Cabin 250HK V8 top udstyr

779.800 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. BEMÆRK 250HK MERCURY V8 - Virkelig skøn og lækker Italiensk cruiser fra Saver, båden er meget populær, her får du ståhøjde nede, 4 køjer i 2 kahytter, lækkert toiletrum med elektrisk toilet ført til septiktank, håndvask, brus, hækbruser, køleskab, solhynde på fordækket, elektrisk ankerspil, solextention i cockpitet, ekstra platforme teak belagte bag på gangbro rundt om motor ligeledes teak belagt, overskabe rundt i kahytten, LED spots, bovpropel, en virkelig komfortabel cruiser for hele familien til de længere ferie ture, en båd der skal ses og opleves, kig ind til os for at se den sammen med mange andre fine både, bla.lillesøster 650 Cabin Sport, naturligvis altid uden forbindende. I skrivende stund har vi 4 i ordre hvor der kun er en tilbage, så det er tid nu...

Beder·tir.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Ny Grandezza 25S Premium Cruiser

Ny Grandezza 25S Premium Cruiser

1.099.000 kr.

VI KAN FREMVISE EN KUNDE BÅD VI HAR I VINTEROPBEVARING - Premium Cruiser fra Finske Grandezza monteret med en potent Mercruiser V8 på 350hk. med Active trim, her er der magt over tingene, ferskvandskølet og katalysator, masser af udstyr, teak på platforme og fordæk, bovpropel, havne kaleche, cabriolet kaleche, vandskyllende toilet, køleskab, trykvand, elektrisk ankerspil, og meget andet, en lækker båd med sublime sejlegenskaber i bedste forarbejdnings kvalitet, ring og hør om leveringsterminer og vær med til at konfigurere din 25S Raymarine Axiom 12 RV ? 12? RealVision 3D multidisplay er ligeledes en del af det omfattende udstyr, billederne kan vise varieret udstyr...

Beder·tir.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Ny Exclusiv Grandezza 28OC

Ny Exclusiv Grandezza 28OC

1.750.000 kr.

SE DEN NU - Grandezza er Finsk byggede høj kvalitets motorbåde for den kræsne sejler hvor kun det bedste er godt nok, vi har fornøjelsen helt ekstraordinært at kunne fremvise denne 28OC sammen med storesøster 34OC, kig ind til os for at se herlighederne, standardudstyrs listen er i vanlig Grandezza stil laaang, her skal du ikke tilkøbe udstyr for en mindre formue, detb er værd at tage i betragtning nåd du er på jagt efter ny båd, bl.a. kan nævnes, oliefyr, Garmin navigation, wallas oliebrænderkomfur, solceller, v/k vand, vandskyllende elektrisk toilet, bov propel, landstrøms stik, kaleche, teak på platform etc. etc. båden tilbydes både med diesel eller som her nævnt 350HK V8 Mercruiser med active trim, en perle som absolut bør ses...

Beder·tir.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Nordkapp Noblesse 720

Nordkapp Noblesse 720

689.900 kr.

Ny daycruiser fra Nordkapp Boats! Dette er daycruiseren der tager pusten fra dig! Den har lækre moderne linjer og et rigtig sporty udseende. I kabinen er der gjort god plads til 2 sovepladser i fuld længde. En genial løsning hvor ryggen på stævnens solseng også fungere som kabineluge, gør at kabinen kommer til at synes stor. Der er god stuveplads under siddepulten og kabinen har flere smarte opbevaringsrum til telefon, bøger og blade. Vinduerne er udstyret med tilhørende gardiner, som der knappes på når du skal i køjen – der er selvfølgelig også mulighed fra at tilkøbe et elektrisk toilet med holdingtank. I cockpittet finder du et lille pantry med kogeblus, håndvask og ferskvandsametur. Der er selvfølgelig også rigtig gode opbevarings-muligheder i bænken på bagbord, side om side med et skuffekøleskab, der kan holde drikkevarerne kolde. Fra kaptajnstolen er der et fint overblik, hvilket giver fuld kontrol over sejlads, såvel som når der skal ligges til – en lækker, fleksibel og solid kaptajnstol sørger for komforten. Længere bagud finder du en rigtig lækker og rummelig U-salon, der ligger op til en masser af hyggesnakke for hele familien. Nyheden som også kendetegner lillebroren Noblesse 660, er at hele cockpittet er sænket en anelse, hvilket gør at alle i båden sætter godt beskyttet bag den store vindskærm. Dette giver også et højt fribord, hvilket er med til at højne sikkerheden ombord. Hele cockpittet er fylde med smarte og brugervenlige løsning, bl.a. har fendere sin egne plads bag sæderne i saloonen. Agterbænkens midterste pude kan let vippes op, så man ubesværet kan komme på -eller fra borde – samme system findes på båd styr -og bagbordside. Med et enkelt greb kan man let lave salonen om til en solseng, hvor der er plads til flere personer. Helt agter finder du en stor badeplatform, der er udvidet sammenlignet med tidligere modeller – her er der endda fundet plads til to siddepladser og en badestige, der er let tilgængelig også fra vandet. Man kan ikke beskrive af denne båd, uden også at nævne skroget. At Noblesse 720 er sødygtig og komfortabel er jo en selvfølge, for både af denne kaliber, men at dette skrog tager bølgerne på en helt fantastisk måde og er helt stabil i de høje hastigheder ikke at forglemme. Bemærk at båden kan være vist med ekstraudstyr. Med andre ord – dette er båden du aldrig bliver træt af at sejle! Denne Noblesse 720 er godkendt til 7 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Rana Plast 630 Sjark

Rana Plast 630 Sjark

125.000 kr.

Rigtigt god båd til hyggelige dags- og fisketure Båden er halvplanende, byggede af glasfiber i 1987 i Norge. Der ligger en Indenbords 3 cylindret Yanmar diesel motor (3HM35F) der løbende er serviceret og køre fint. bl.a. olie og filter skift hver sæson Ved marchfart 6 knob bruger den ca. 1,5 liter i timen (max fart 10,5knob). Båden har Stilbar skrue med gearkasse, gør at den kan sejles rigtig langsom f.eks. i forbindelse med garn fiskeri. hydraulisk styring inde og ude. Sidepower bowtruster med fjernbetjening (2015). GPS/Fishfinder Raymarine Dragonfly 7" Pro, med CPT-S Chirp transducer (2016). Seaflo Automastisk Elektrisk lænsepumpe (2022) Søventil skiftet (2022) Nye Motordæmpere/føder (2023) Alt El-virker (Lanterner, indvendig belysning, 12v stik etc.) Nem båd at sejle som enkel person. Bygget til erhverv, så en rigtig stabil og sikker båd, med et stort selvlænsende agterdæk Nyt stævnrørsleje, forår 2023 Nye Pakninger og tætninger i pitch-mekanismen, forår 2024 Blevet Bundmalet, poleret, og nyt zink, forår 2024 Redningsveste og fender, samt mesan mast og sejl + div. tovværk og ankre Følger med. Evt. hydraulisk garnhaler (Hydema KB 02 ER) kan følge med. Ligger i Vandet! længde 6,36 meter. ca. 21fod, bredde 2,42m, dybgang: 0,8m, 117 liters diesel tank, vægt: ca. 1200 kg

Odense C·søn.·

Nimbus 800 Turbo

Nimbus 800 Turbo

110.000 kr.

Nimbus 800 turbo. Årg. 1982, 26 fod. Ny kaleche bestilt. 4 sovepladser, 330 HK, Volvo penta 454 big Block, benzin, ferskvands kølet, indenbords motor. Bredde 2,85, dybde 0,80 hjemhavn Lundeborg. Pris er sat billigt da hurtigt salg ønskes. Alle gummilister omkring vinduer er skiftet til aluminium. Kombineret gas håndtag og gear håndtag. Poleret og bundsmurt 2023 Olie/oliefilter skiftet foråret 2020 Dielselfilter skiftet foråret 2020 Impeller skiftet foråret 2020 Ny starter skiftet 2023 Ny benzinpumpe 2023 Nyere Volvo penta 454 big Block 7,4 L. V8 som går super godt. Drev monteret med duo propel. Medfølgende udstyr Elektriske trimflaps Toilet-septiktank- desuden er der mulighed for udledning overbord Stor kaleche Nyere og større badeplatform Køleskab Garmin kortplotter Solceller på taget 4 helt nye redningsveste

Vejstrup·søn.

Saver 650 Cabin Sport 2022

Saver 650 Cabin Sport 2022

429.800 kr.

SØNDAGS ÅBENT MELLEM Kl. 10-13 - Vi har netop fået den meget populære Saver 650 Cabin Sport ind i vores udstilling, båden fremstår meget flot og er spækket med udstyr, fuld camperkaleche, Garmin EchoMap 72CV navigation med transducer og kort, komplet bundmaling, teak på badebroer, fendere, tovværk og rustfri anker, ekstra batteri med stik bag på båden med lader, køleskab, solhynde på fordæk, lukket toiletrum med elektrisk vandskyllende toilet og håndvask, sol extention i cockpit, blus, LED spots i cockpit, 220V udtag i køkken, 12V USB udtag, 12V strømudtag, flagholder, ekstra siddeplads i cockpit, spar over 100.000,- på denne særdeles veludstyrede båd, kom og se den i vores udstilling..

Beder·lør.·Baadhuset A/S

Fremhævet
NYHED DRAGO 750 DIESEL TOPUDSTYRET

NYHED DRAGO 750 DIESEL TOPUDSTYRET

599.800 kr.

NYHED FRA DRAGO, denne båd skal bare opleves, spækket med udstyr, bovpropel, elektrisk toilet ført til septiktank, elektrisk ankerspil, køleskab med rustfri front, vask i toilet rummet, vask ude, hækbruser, sol arrangement i cockpitet, smart detalje hvor ryglænet til det dobbelte førersæde kan vippes tilbage og ned for ekstra siddeplads i cockpittet, 4 gode sovepladser i 2 kahytter, hvor hovedkahytten byder på god ståhøjde og lækker aptering, vinduer i skrogsider og på dækket giver flot lysinfald, komplet SeaDek (soft teak) ekstra platforme i bag, flot aptering inde og ude, monteret op med en potent MERCURY 180HK DIESEL - vi er i vanlig Drago stil alene i klassen hvor du får en rummelig kahyt med god ståhøjde som reelt kan bruges, et virkeligt godt tilbud, se den hos os, vi udstiller den lige nu i vores showroom..

Beder·lør.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Bayliner 2859 hardtop. Skal væk nu BYD BYD BYD

Bayliner 2859 hardtop. Skal væk nu BYD BYD BYD

248.000 kr.

MULIGHED FOR AT GØRE EN GOD HANDEL. SKRIV ELLER RING PÅ 93946440 VED INTERESSE Meget fin og velholdt 29 fods hardtop motorbåd årg. 1999, til ferie, fiskeri eller hyggeture. Gerne bytte til flybridgebåd. Båden er indrettet med en sove kabine til 2 personer og soveplads i front til 2 personer. Bord med plads til 4 personer som kan laves om til 2 ekstra sove pladser. Køkken med induktions kogeplade, miniovn, køleskab, vask med kold og varmt vand samt masser af skabsplads. Båden har toilet med elektrisk skyl, samt waste tank og mulighed for brusebad. Af udstyr kan nævnes. Radio med højtaler ind og ude lys, inde og ude 230 volt landstrømsanlæg med ny batteri lader Anker lanterne Navigation lys Horn Garmin 922 xs plus navigation med brændstof flowmeter. Thruster (Bov propel) hydraulisk flaps El anker med fjernbetjening VHS Radio 2 batterier (skiftet i 2020) Vandtank og varmt vandsbeholder Badeplatform med stige I båden ligger en meget velholdt Mercruiser V8 7,4l BB Benzin motor, der kun har kørt 810 timer. Motoren er monteret med ferskvandsøling fra ny, så ingen indre tærringer. Motor er sidst serviceret foråret 2021 med nye manifolder og knæ, tændrør, olie, filtre mm. Af andre nyere dele på motoren kan nævnes. Generator Starter Impeller Tændrør transom leje og bælge koblings kabel Båden er monteret med BRAVO 2 drev, som også er serviceret i foråret 2021. Drevet har ved service været afmontere og kardan er smurt, olie skiftet. Forbrug ved sejlads : 7-9 knob = 1 - 1,5 liter per sømil. March fart 17 knob = 2 - 2,5 liter per sømil. Max fart 30 Knob = 3 - 3,5 liter per sømil.

Augustenborg·fre.·

Fremhævet
Jeanneau Merry Fisher 695

Jeanneau Merry Fisher 695

495.000 kr.

Den perfekte båd til både fiskeri(trolling) og familieudflugt. Agterkaleche, sofagruppe på agterdæk, toilet med holding tank. Alt i Garmin udstyr: Plotter, autopilot, vhf radio. Køleskab, dieselfyr, solceller, trimplan med acs, radio med bluetooth. Fiskeudstyr: Elektriske Scotty downriggere, Fish hawk, stangholdere, 10 stk. trolling stænger med nye elektroniske hjul. Bådtrailer med elektrisk spil, totalvægt 2700kg. Båden er ikke på adressen.

Søborg·16. maj.

Nordkapp Coupe 905 - 2 X 200 HK Yamaha/Udstyr

Nordkapp Coupe 905 - 2 X 200 HK Yamaha/Udstyr

1.529.900 kr.

Flagskip fra Nordkapp - Gran Coupe 905 Highline Netop nedsat ifbm. vores kampagne SPAR 40.000,- Hvís du ikke kan nøjes Gran Coupe 905 er den første båd fra Nordkapp med tag på. Konceptet er allerede kendt, men Nordkapp vil være sikre på at der ikke mangler noget af det du drømmer om skulle være i denne type båd. Efter flere års udvikling er resultatet blevet en sporty helårs familie-coupe, der skiller sig ud uanset hvor du kommer frem! Funktionaliteten er i top – I modsætning til basis modellen der har to tagluger, har denne Highline model elektrisk skydetag, som trækker sommeren ind i kabinen. Båden har to skydedøre – ene på Styrbords side ved kaptajnstolen og den anden imod agterdækket. Med agter skydedør stående åben, knyttes kabinens plads sammen med pladsen på agterdækket, hvilket gør det er muligt at socialisere med alle ombord. Har du bestilt båden med kaleche og varmeanlæg, kan du i al slags vejr bruge agterdækket som tillæg til kabinen. De brede gange – Der er på begge sider af kabinen fin passage fra agter og ud på fordækket, hvor du også finder en stor indbygget solseng. Uanset hvor du befinder dig ombord, kan du føle dig fri – og ikke mindst sikker, pga. det høje fribord, solide søgelænder og de mange håndtag ombord. Kabinen - I kabinen finder du en rummelig siddegruppe med bord og plads til seks personer – her kan man desuden omdanne sofaen til en ekstra soveplads. Længere fremme på bagbord side - under passagersædet - finder du pantryet, der består af en stor rund vask, vandhane og et kogeblus, der kan slås op. På modsatte styrbord side – under kaptajnstolen – finder du bådens køleskab, der er på hele 49 liter og med to skuffer. Kaptajnpladsen – er svær at beskrive kun med ord – her er det tydelig at Nordkapp har sat fokus på ergonomien, for at udvikle en plads, hvor kaptajnen har de bedste betingelser for problemfri sejlads. Der er plads i instrumenthuset, til at man kan montere hele to plottere/skærme, for at få tilgang til alle nødvendige informationer om motor og navigation. Går du ned i kahytten finder du på bagbord side, en enkeltkøje efterfulgt af en stor og komfortabel V-køje i stævnen, hvilket sammen med et komplet toilet med holdningtank i styrbords side, er med til at gøre Gran Coupe 905, til den perfekte langturs og overnatnings båd. Denne båd er bygget med fokus på kvalitet og du får hurtig fornemmelsen af, at være ombord på en stor og solid premiumbåd, der i øvrigt også er godt isoleret imod skrog og motorstøj. Denne gran coupe 905, der er godkendt til 8 personer, kan også twin-monteret med 2 stk Yamaha F150XCA med elektronisk gas/gear, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Båden kan også leveres med op til 400hk (2 stk 200 hk) - forhør dig hos en rådgiver! Kontakt os gerne for en attraktiv finansiering.

Silkeborg·16. maj.·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Coupe 905  - 300 HK Yamaha/Udstyr

Nordkapp Coupe 905 - 300 HK Yamaha/Udstyr

1.449.900 kr.

Flagskip fra Nordkapp - Gran Coupe 905 Highline Netop nedsat ifbm. vores kampagne SPAR 49.900,- Hvís du ikke kan nøjes Gran Coupe 905 er den første båd fra Nordkapp med tag på. Konceptet er allerede kendt, men Nordkapp vil være sikre på at der ikke mangler noget af det du drømmer om skulle være i denne type båd. Efter flere års udvikling er resultatet blevet en sporty helårs familie-coupe, der skiller sig ud uanset hvor du kommer frem! Funktionaliteten er i top – I modsætning til basis modellen der har to tagluger, har denne Highline model elektrisk skydetag, som trækker sommeren ind i kabinen. Båden har to skydedøre – ene på Styrbords side ved kaptajnstolen og den anden imod agterdækket. Med agter skydedør stående åben, knyttes kabinens plads sammen med pladsen på agterdækket, hvilket gør det er muligt at socialisere med alle ombord. Har du bestilt båden med kaleche og varmeanlæg, kan du i al slags vejr bruge agterdækket som tillæg til kabinen. De brede gange – Der er på begge sider af kabinen fin passage fra agter og ud på fordækket, hvor du også finder en stor indbygget solseng. Uanset hvor du befinder dig ombord, kan du føle dig fri – og ikke mindst sikker, pga. det høje fribord, solide søgelænder og de mange håndtag ombord. Kabinen - I kabinen finder du en rummelig siddegruppe med bord og plads til seks personer – her kan man desuden omdanne sofaen til en ekstra soveplads. Længere fremme på bagbord side - under passagersædet - finder du pantryet, der består af en stor rund vask, vandhane og et kogeblus, der kan slås op. På modsatte styrbord side – under kaptajnstolen – finder du bådens køleskab, der er på hele 49 liter og med to skuffer. Kaptajnpladsen – er svær at beskrive kun med ord – her er det tydelig at Nordkapp har sat fokus på ergonomien, for at udvikle en plads, hvor kaptajnen har de bedste betingelser for problemfri sejlads. Der er plads i instrumenthuset, til at man kan montere hele to plottere/skærme, for at få tilgang til alle nødvendige informationer om motor og navigation. Går du ned i kahytten finder du på bagbord side, en enkeltkøje efterfulgt af en stor og komfortabel V-køje i stævnen, hvilket sammen med et komplet toilet med holdning-tank i styrbords side, er med til at gøre Gran Coupe 905, til den perfekte langturs og overnatnings båd. Denne båd er bygget med fokus på kvalitet og du får hurtig fornemmelsen af, at være ombord på en stor og solid premium båd, der i øvrigt også er godt isoleret imod skrog og motorstøj. Denne gran coupe 905 model, der er godkendt til 8 personer, kan også fås twin-monteret med fx. 2 stk Yamaha F150XCA med elektronisk gas/gear, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Båden kan også leveres med op til 400hk (2 stk 200 hk) - forhør dig hos en rådgiver! Kontakt os gerne for en attraktiv finansiering.

Silkeborg·16. maj.·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Coupe 905  - 375 HK Yamaha XTO/Udstyr

Nordkapp Coupe 905 - 375 HK Yamaha XTO/Udstyr

1.599.900 kr.

Flagskip fra Nordkapp - Gran Coupe 905 Highline Hvís du ikke kan nøjes Gran Coupe 905 er den første båd fra Nordkapp med tag på. Konceptet er allerede kendt, men Nordkapp vil være sikre på at der ikke mangler noget af det du drømmer om skulle være i denne type båd. Efter flere års udvikling er resultatet blevet en sporty helårs familie-coupe, der skiller sig ud uanset hvor du kommer frem! Funktionaliteten er i top – I modsætning til basis modellen der har to tagluger, har denne Highline model elektrisk skydetag, som trækker sommeren ind i kabinen. Båden har to skydedøre – ene på Styrbords side ved kaptajnstolen og den anden imod agterdækket. Med agter skydedør stående åben, knyttes kabinens plads sammen med pladsen på agterdækket, hvilket gør det er muligt at socialisere med alle ombord. Har du bestilt båden med kaleche og varmeanlæg, kan du i al slags vejr bruge agterdækket som tillæg til kabinen. De brede gange – Der er på begge sider af kabinen fin passage fra agter og ud på fordækket, hvor du også finder en stor indbygget solseng. Uanset hvor du befinder dig ombord, kan du føle dig fri – og ikke mindst sikker, pga. det høje fribord, solide søgelænder og de mange håndtag ombord. Kabinen - I kabinen finder du en rummelig siddegruppe med bord og plads til seks personer – her kan man desuden omdanne sofaen til en ekstra soveplads. Længere fremme på bagbord side - under passagersædet - finder du pantryet, der består af en stor rund vask, vandhane og et kogeblus, der kan slås op. På modsatte styrbord side – under kaptajnstolen – finder du bådens køleskab, der er på hele 49 liter og med to skuffer. Kaptajnpladsen – er svær at beskrive kun med ord – her er det tydelig at Nordkapp har sat fokus på ergonomien, for at udvikle en plads, hvor kaptajnen har de bedste betingelser for problemfri sejlads. Der er plads i instrumenthuset, til at man kan montere hele to plottere/skærme, for at få tilgang til alle nødvendige informationer om motor og navigation. Går du ned i kahytten finder du på bagbord side, en enkeltkøje efterfulgt af en stor og komfortabel V-køje i stævnen, hvilket sammen med et komplet toilet med holdningtank i styrbords side, er med til at gøre Gran Coupe 905, til den perfekte langturs og overnatnings båd. Denne båd er bygget med fokus på kvalitet og du får hurtig fornemmelsen af, at være ombord på en stor og solid premiumbåd, der i øvrigt også er godt isoleret imod skrog og motorstøj. Denne gran coupe 905 model, der er godkendt til 8 personer, kan også fås twin-monteret med 2 stk Yamaha F150DETX med elektronisk gas/gear, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Båden kan også leveres med op til 400hk (2 stk 200 hk) - forhør dig hos en rådgiver! Kontakt os gerne for en attraktiv finansiering.

Silkeborg·16. maj.·Bluebay Marine A/S

Utrolig velholdt SAGA 27 årgang 1976 sælges

Utrolig velholdt SAGA 27 årgang 1976 sælges

120.000 kr.

Jeg sælger denne utrolig velholdte SAGA 27, da jeg ikke få sejlet nok. Båden er passet og plejet, med udskiftning af olie og oliefilter, samt brændstoffilter hvert år. Motoren er en Perkins prima 50 / Volvo penta md 22 fra 1996, med 1900 sejltimer. Der er ingen fejl på motor og gear. Starter hver gang. Af udstyr kan nævnes: Hydraulisk styring ca 5 år gammel Hydraulisk selvstyring af mærket Raymarine fra 2023 Kortplotter/gps af mærket Raymarine ca 5 år gammel Ekkolod af mærket Eagle Kompas VHF radio af mærket Sailor Oliefyr Elektrisk toilet 2 stk Gasblus Køleskab Fuldt udstyret med potter, pander, tallerkner, bestik osv. Div. Tovværker og fendere 2 oppustelige redningsveste, samt 4 alm redningsveste

Svendborg·13. maj.

Quicksilver Activ 755 Weekender

Quicksilver Activ 755 Weekender

670.000 kr.

Quicksilver Activ 755 Weekend , Motorbåd, årg. 2021, 24 fod, 4 sovepladser, 250 hk , Mercury V8, benzin, motorårgang: 2021, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,85, dybde 0,5, hjemhavn: Nyborg, lækker weekendbåd til salg, sælges på grund af tidsmangel den er købt sidste år og har ligget i vand sommer 2022 og 5 uger i år den har være opbevaret i bådtelt vinter over, den har alt i udstyr, og har kun sejlet 5 timer ! ny pris ca. 850.000,- stor lys kabine i stævn, og stor køje under cockpit gulvet, toilet med håndvask, og en masse opbevaringsplads Udstyr: Smart edition pakke med solindsats fordæk, gardiner, el ankerspil, tagluge, køleskab, l-sofa udvidelse i agter, sø toilet, elektrisk trim flaps, Lindstrøm, solindsatshynder i cockpit, gaskomfur, led belysning inde og ude, fortøjningssæt m fender, komplet kaleche med sider, hull colour darki grey, bowpropel, 3 batterier, motorlås, Garmin echomap 92sv UHD m GT56 UHD-TM + søkort, rustfri plov anker med bly tov, badeplatformudvidelse , eva deck, brandslukker, service overholdt, vesselview mobile, ActiveTrim, cockpitbruser

Årslev·7. maj.·

Fremhævet
Bavaria 27 Sport motorbåd

Bavaria 27 Sport motorbåd

545.000 kr.

Klar til sommeren på havet? Super velholdt Bavaria 27 Sport motorbåd sælges. Rummelig og velindrettet sportcruiser, en super motorbåd med plads til hele familien. Glasfiber skrog, top vedligeholdt, ferskvandskølet Volvo Penta V8 320HK indenbords benzinmotor og Z-drev med rustfri duoprop. Har fået skiftet manifolde og knæ i 2021. Udstyr: Garmin GPS, ekkolod og autopilot. Raymarine VHF. Elektrisk bovpropel, trimflaps og ankerspil. Vinter-, sommer- og transportpresenning. 3 nye batterier og ny Victron lader. Webasto benzinfyr. Vandtank, varmtvandsbeholder, septiktank, benzintank. Kahyt: Køje, spiseplads til 6-7 personer, som kan omdannes til soveplads, pantry m/vask, køleskab med frys, 2 kogeplader (220V og sprit), toilet med vask og bruser. Masser af opbevaringsplads. Bluetooth anlæg m/højttalere i cockpit og kahyt. Cockpit: Skabe med skohylder samt rummelig køletaske til både 220V og 12V, stor lækker solseng som kan omdannes til soveplads, spiseplads inkl. tillægsplade til bord til 6-7 personer, badeplatform med bruser (varmt og koldt vand) samt grillbord. Tilbehør: Tovværk, redningsveste, fendere, benzindunke og meget andet inventar medfølger. Båden er beliggende i Kerteminde Havn og kan ses og prøvesejles efter aftale. Se flere billeder her: https://nordfyn-marine.dk/13317/

Odense N·5. maj.

Motorbåd 17 fods Mayland med 40 HK 4T påhængsmotor

Motorbåd 17 fods Mayland med 40 HK 4T påhængsmotor

48.000 kr.

Båd til hyggesejlads og fiskeri. Vores 17 fods Mayland bliver ikke brugt nok og skal derfor videre. Båden er udstyret med 40 HK 4-takt påhængsmotor fra 2011, motoren har elektrisk trim og tyverisikring. Der er rustfrit sø-gelænder, hvilket gør båden særligt egnet til at medbringe børn. Kahytten kan aflukkes med dør. Der er 2 sovepladser i kahytten. Båden er klar til at blive sat i vandet. Der medfølger bl.a.: echoMAP plus med kort (købt i 2019), trailer (2019), reservemotor Mercury 2,5 HK, nyere hynder, 4 stk. redningsveste, 2 stk. stangholder til fiskestænger, fendere, anker med kæde samt div. Tovværk, ældre 2-delt kaleche samt en vinterpresenning.

Blommenslyst·2. maj.

Grandezza 28

Grandezza 28

168.000 kr.

Velholdt motorbåd 28 fod, med 4 sovepladser og elektrisk toilet. Motor fra 2013 hyundai seasall 250 hk(kun 605 timer), 2 x 200 liter diesel tanke, 100 liter ferskvands tank og alle tanke er rustfristål. Nyere kaleche fra 2014 (nye vinduer sidste år), wabasto olie fyr med fjernkontrol T3(over telefonen) fra 2016. Simrad nse12 kortplotter med autopilot og side scan sonar. Nye bennett trimflaps motor fra sidste år. Og meget mere. Ring gerne for mere info: Martin 22636080

Aalborg·19. apr.

Fremhævet
Meget velholdt Chaparral 290 signature

Meget velholdt Chaparral 290 signature

Sælges

Luksuscruiser med 2 stk. Volvo Penta V8 5.0 Gxi Mpi. Har sejlet det meste af sin tid i ferskvand. Kun 2 ejere. Serviceret af Siim både og de senere år af Sydjysk marine service. Masser af plads både oppe og nede og med dejligt køkken med microovn, køleskab og el kogeplade. Yderligere et køleskab i cockpittet. Elektrisk toilet med 106 ltr. holdingtank. Varmt og koldt vand i køkken og toilet samt brus på badeplatform. Har kun sejlet 375 timer. Sælges med diverse tilbehør såsom veste, fendere og tovværk. Ligger i vandet i Åbenrå og kan besigtiges efter aftale. En til top båd der er klar til at I kan nyde resten af sommeren. Sælges udelukkende grundet manglende tid og familiens ønske om sommerhus.

Aabenraa·8. apr.

Nord Star 26

Nord Star 26

495.000 kr.

🥶vinterpris🥶 Nord Star 26 Patrol 2007 Motor: Volvo Penta D4-260 Timer: 800 gang timer. Godt udstyre med bl.a. - Garmin 1020xs - Transducer - Mente autotrim - Elektrisk Anker - Søgelys - Toilet med septitank - Ferskvandstank - Solcelle 120W - Varmtvandsbeholder - Brus på agterdeck kold/varm Og meget mere, bør opleves. Film fra sejlads kan fremsendes samt flere billeder. Den ligger stadig i vandet men kommer snart på land og så fjernes annoncen, og bliver sat til salg igen til foråret.

Nykøbing M·23. mar.

Yamarin Cross 64 BR - fantastisk motorbåd

Yamarin Cross 64 BR - fantastisk motorbåd

350.000 kr.

Meget velholdt og søstærk motorbåd til salg. Denne Yamarin er perfekt egnet til enhver lejlighed på havet med rummelig indretning og en behagelig "U"-formet sofa i agterenden. Derudover er båden designet med siddepladser i stævnen og masser af opbevaringsrum til nødvendigt udstyr. Båden skiller sig ud på havet med sit karakteristiske og robuste aluminiumsskrog, samtidig med det komfortable glasfiberdæk sikrer holdbarhed og stabilitet. Båden har hjemhavn ved Thurø, Svendborg, og har blot sejlet 145 timer. Derudover, har båden en tankkapacitet på 126 liter (fastmonteret tank), en tophastighed på 44 knob og en makskapacitet på 8 personer. Bredde: 2,32 m Udstyr på båden: - Garmin GPS 10” touchscreen med ekkolod - Hydraulisk ror - Servicebog - 12V batteri og sikringspanel - Brandslukker - Vinduesvisker i styrbord side - Sædehynder til alle siddepladser i agterenden og i stævnen - Sædeovertræk til de to stole placeret midtskibs - Integreret navigationslys (rød og grøn), samt en hvid lanterne. - Havnekaleche - Kaleche - 150 hk Yamaha motor med startspærre og fjernbetjening (+ ekstra fjernbetjening) - Elektrisk bilge pumpe - Glasdør mellem agter og stævn - Aftagelig boks i stævnen - Selvlæns - 4 stk. fendere i sort, samt fenderholder i SB- og BB-side - 12V strømudtag - Opbevaringsrum og handskerum med lås - Kopholdere - Ankerrum i stævn og agter - Badestige i rustfrit stål - Vandskibøjle

Svendborg·1. mar.·

Merkur royal cruiser 34

Merkur royal cruiser 34

105.000 kr.

Merkur royal cruiser 34 Årgang 1985 Fod: 34 Længde: 10,34 - mål uden badebroen. Bredde: 3,2 Dybgang: 0,9 Deplacement: 6000 Skrogtype: glasfiber Køjepladser: 4/6 Drivkraft 2x Volvo Penta Diesel D60 120hk ferskvands kølet med køle stænger. - med hydraulisk gear og faste aksler. Maskinerne har gået 1450 timer Bagbord motor stater på 2.5 bar men daler langsomt i olie tryk undervejs som bagbord motor bliver drift varm. Start motor driller, den virker men har svært ved at slå til. -skal ha et par forsøg på nøglen før den fanger forbindelsen. Cruise 6-8 knob. Max 12 knob. Hydraulisk styring med dobbelt ror i syrefast rustfrit stål Kølen er forstærket i samme omgang, med samme stål vil jeg tro. 2x 150 liters diesel tanke også udført i samme periode i rustfrit Bov propel monteret af mærket Sidepower -Kraftfuld model med overskud, selv under gunstige forhold. Sidder ældre elektrisk ankerspil ikke funktionelt. Furuno radar køre men skal efterses, viser ikke land. Varmt vands beholder 12 volt. køleskab med fryser. 12v køler godt Ir kamera i motor rum gasblus med 2 kogeplader, ikke brugt. God stor køkken vask i pantry, men ingen vand i hanen. Håndvask og elektrisk toilet med kværn på badeværelset Håndvask i agter kahytten ( defekt) Man træder ind i et stort styrehus hvorfra man kan gå ned i agter kahyt og pantry. I agter kahytten findes en enkelt mands seng i styrbord side og en lille håndvask og klædeskab i bagbord side. Der er nyere vinduerne hvoraf de fleste kan åbnes. Agtet kahyt skal have skiftet krydsfiner plade under vinduet styrbord side Videre tilbage i styrehuset kan man gå ned i pantry Pantry består af først til venstre ned af trappen kommer toilet rummet, med elektrisk toilet, håndvask samt der har været bade muligheder her, dette er dog fjernet af tidligere ejer. Tilbage i pantry findes køkken og spisestue I styrbord side Køkken som består af en dejlig stor bordplade med en god køkken vask

Mariager·23. feb.·

Monterey 315 CR

Monterey 315 CR

750.000 kr.

Monterey 315 CR, Motorbåd, 4 sovepladser, 2x190 HK VP D3, ferskvandskølet, Skrog: glasfiber, bredde 3,1, dybde 0,94, Kg 5000, 2 stk. VP DPS drev fra 2016 . Båden har et udstyrs niveau langt over hvad man kan forvente af en både i denne størrelse. Båden er indrettet med stor badeplatform med teak dæk, stort åbent cockpit med Teak, stor siddegruppe, hvor spec. bordet kan sænkes så der bliver en dejlig sol seng. Endvidere er der dobbelt førerplads og sidebord med vask og køleskab. I kahytten er der 4 gode sovepladser eller to gode sovepladser og en rundsiddegruppe. fuldt udstyret køkken samt toilet med brus. Generelt er der god opbevaringsplads. Udstyr: - Trimflaps - SidePower bowtruster - SidePower hæktruster - Fjernbetjening til trustere og anker - Garmin 720 touch navigation/ farveplotter m. transducer (dybdemåler) - Garmin autopilot inkl. fjernbetjening, integreret med kortplotter - Kompas - Webasto oliefyr - Automatisk brandslukning - 30A inverter (12/ 220 Volt.) - Landstrøm 12/ 220 Volt - Elektrisk ankerspil med anker i rustfrit stål. - 5 batterier skiftet i 2020- Navigationslys - Varmt og koldvand (tryk) NY med auto for konstant vandtryk- Fuld kaleche med nye ruder i 2019, - 2 stk. køleskabe - 2 stk. digitale fjernsyn med digital antenne (det ene fjernsyn med DVD) - Radio/ CD/Bluetooth afspiller - Wc med vacumskyl og holdingtank - Macerator (toliletkværn) - Hækbruser - Trykvandssystem med varmvandsbeholder - VHF radio, I køkkenet er der monteret microbølgeovn og keramiske kogeplader samt køleskab. - Topmadrasser til senge, - Solhynde til fordæk. Bemærk kræver en 3,2 havneplads

Esbjerg V·4. feb.

Elektrisk Bayliner 2155 Sunbridge med Bådtrailer.

Elektrisk Bayliner 2155 Sunbridge med Bådtrailer.

65.000 kr.

Kan sælges uden El drift mod nedslag i pris, hvis ønskes. Her har du muligheden for at erhverve dig en Bayliner med lille køkken, toilet og 4 sovepladser under læ 12Volt forsyning er separat Litium batteri, Båden drives af en 10 KW motor monteret med speciel adapter så den passer på det originale OMG Cobra drev, dette betyder at man let kan konverterer den tilbage til Diesel eller Benzin, Benzintank er stadig monteret, drevet styres med mini joystick som forsynes af 2 litium batteri (samlet 80Amp) som også leverer alt andet 12V ombord, motoren drives af 48Volt 500Amp controller, 4 stk. 245 Amp batterier (Nypris 24.000.- Kr), dette simple sæt op give den ca. 6 knob i ca 4 timer (dette kan selvfølgelig opgraderes) farten her er perfekt til Feks. Odense fjord, Munkebo fjord, Søer, Åer, Floder (Ejner sig IKKE til åben hav) den sælges komplet med Brenderup 2 akslet bådetrailer Årg 2010 med nummerplade, så det er bare at koble på kør hen hvor du gerne vil nyde naturen i ro og mag smid båden i, kast anker, eller Cruise hen over søen, der går jo nok ikke lang tid før at Diesel og Benzin alligevel ikke må bruges i vores Søer og Åer :-) Ingen bytte, de næste projekter venter allerede. Båden er ny frisk bundmalet, tætnet vinduer. Båden kommer op igen.

Vejstrup·28. dec. 2023·

RYDS 495 GT/ 70HK JOHNSON

RYDS 495 GT/ 70HK JOHNSON

54.900 kr.

SE HER !!!! Fantastisk søstærk og sjov RYDS 495 GT med 70HK Johnson 2 takts motor med el start og Trim/tilt, Lowrance Fishfinder på Nyrenoveret og Nysynet 1000 kgs Bremset Brenderup bådtrailer (renoveret for 7000kr), Motor starter fint, blev serviceret sidste år med gearolie og impellar, har lige fået nye tændrør. Båd med højt fribord, der gør den sikker og attraktiv selvom man er 5-6 voksne ombord, har elektrisk lænsepumpe og gode opbevaringsmuligheder, og der med følger pressening til opbevaring og kaleche med overdæk til dårligt vejr, begge specialsyet. Alt Velholdt og i fin stand. Bliv hurtigt sejlende med dette herlige sæt der blot skal omregistreres til købers navn.

Herlufmagle·9. sep. 2023·

SeaRay 275

SeaRay 275

419.000 kr.

SeaRay 275 med Mercruiser 350 MAG MPI 5,7 pæn og velholdt fra 2005. Pantry med vask, kogeplade, mikroovn samt køleskab. Ligeledes skabe til opbevaring. Badeplatform med brus og mulighed for varmt og koldt vand så man kan bruses af efter en badetur. Vacuflush toilet med holdingtank samt med mulighed brus. Vandtank på ca. 110 L 4 sovepladser Agterkahyt Elektrisk ankerspil Elektrisk styret motorklap til motorrum Søgespot som kan styres fra cockpit Side power Bov propel gør det til en leg at manøvre båden rundt i havnen Navman kortplotter Fenderholdere Clarion radio som kan betjenes fra kahyt eller cockpit 2020 nye manifold og knæ Batterier skiftet til 2 stk 115 amp Automatisk trimflaps 2 nye bennett trimcylindere udskiftet og påsat 2021. Hydrofoil påsat 2021 hvilket gør, at båden hurtigere kommer op at plane, mindre brændstofforbrug samt bedre stabilitet. Er blevet slebet i bund inden start af sæson 2022 og primet efter forskrifterne fra Hempel. Båden er blevet primet med Hempels light primer x 4, Hempels Underwater primer x 1 samt 2 lag bundmaling. Har sejlet 300 timer men båden bruges fortsat. Gimpelleje og samtlige anoder er skiftet til sæson 2022. God starter og familiebåd. Sælges grundet køb af større båd

Assens·3. mar. 2023

Flipper HT 515

Flipper HT 515

115.000 kr.

Flipper 515 HT, Motorbåd, årg. 2007, 17 fod til 4-5 personer med 2 sovepladser, 60 hk , Mercury benzin, motorårgang: 2010, skrog: glasfiber, bredde 2,05m, længde: 5,15m, dybde 0,45m. Helt ny 80 AH marine batteri. Der følger med: 4 fender, 2 automatisk oppustelige redningsvester, karabinhage, liner i forskellige længder, anker, fiskestangholder og en spændestrop (alt ny). Båden er udstyret med 2 Lenko elektrisk trim plan 9", det giver bedre kontrol, mindre brændstofforbrug og større sejlglæde. Helt ny spil med textilbånd , 2 hastigheder og bremse. Denne Flipper 515 HT (hardtop-båd) er i rigtig fin stand (næsten som ny) og med Mercury 4-stroke 60 HK fra 2010 med rustfrit skrue, bruger kun 3-4 liter benzin ved planing. Motor fik service/vinterkoservering i November 21. Trailer med håndspil og gangbro, 25 og 10 liters benzindunke, Lowrence fishfinder/GPS , med søkort over DK, rustfri stål badestige, Flipper original puder, kaleche (alle sider kan fjernes (med lynlås). Vedligeholdt (alt som ny) klar til at lægge i vandet. Motor har kun kørt 130 driftstimer i alt. Båden blev opbevaret i en hal i vintermånederne. Flipper både er produceret i Finland og det ses tydeligt at kvaliteten er i top. Fin båd til at fiske fra eller sejle rundt i havnen med god plads til fire til fem personer. Båden var kun 4x i vandet i 2022 (ca 20 timer). Kun seriøse bud.

Odense M·30. dec. 2022

Båd sælges billigt

Båd sælges billigt

20.000 kr.

Fin og hurtig båd sælges Bund blev sidste sæson slebet, lakeret og malet. Står derfor meget velholdt. Toppen skal bare lige have en omgang ny hvid maling, så skinner den atter igen. Motor 1: Mercury årgang ca 1990. 40 HK. 2 t- 4 cylinder. Motor har ikke en elektrisk choker, som gør, at man skal choke den manuelt ved koldstart. Dette skal derfor fixes, da den kan drille ved start (hvis den kørte som den skulle, havde prisen været væsentligt anerledes) ellers kører den fint. Nye tændrør, ny motorservice (tallene fine), ny benzinslange, ny benzinpumpe. Motor ´´tisser´´ fint ved kørsel. Motor 2: Yamaha. 6 HK. Starter og kører fint. Helt ny Impeller og olieskift i bund (propeller) Jeg har video af de to motorer, der starter og kører, som jeg optog for nogle dage siden. Kabinen indeni kan snildt laves til en stor soveplads til 3 personer. Og døren kan jo evt hives af så man har meget mere plads til fx siddepladser og bord og med kaleche, så har man pludselig en rigtig fin og værdifuld. Båden er i vandet på min havneplads i Greve. Jeg har trailer til båden, men den er hverken registreret eller har plader på, så du må medbringe din egen eller lånte ved afhentning. Lys og andet elektronik må installeres, hvis dette i båden ønskes. Prisen forhandles ikke. Motorene alene udfører prisen i sig selv. Jeg sælger den, da jeg ønsker en sejlbåd. Skrog: Glasfiber (Dobbelt) Bredde: 2,5 Længde 6

Greve·3. dec. 2022