Galleri annoncer
Båtsystem Motorbådsplatform i Teak med Ankerrulle, 550mm

Båtsystem Motorbådsplatform i Teak med Ankerrulle, 550mm

4.339,00 kr.

WatskiPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Wellcraft 192 ferskv.køl.

    Wellcraft 192 ferskv.køl.

    60.000 kr.

    Nedsat. Super fin Wellcraft, som passes og plejes. Den sejler lige som den skal og bliver løbende vedligeholdt, med kun 430 driftstimer på den bundsolide Volvo Penta AQ171C - Ferskvandskølet, det eneste rigtige i forhold til vedligeholdelse. Plads til 6 personer, samt overnatning til 2 i kahytten. Sæder i cockpit kan omdannes til senge. Står indenfor i hal om vinteren. Senest vedligehold på motor ny vandpumpe, nyt batteri, ny termostat, olieskift (inkl. filter) + olieskift på drev, impeller og pakning, tændrør og kabler udskiftet. Bundmalet og drevet malet ligeledes. Stort Garmi navigation med ekkolod. Moter er tilsvarende B251 DOHC - som sidder i en række Volvo bilmodeller 960, m.fl - volume er 2,5l og bundsolid, samt billig i evt. reservedele skulle det blive nødvendig. Dele til bil er billigere end båd :-) Masser af kraft til at trække diverse på krogen, maks fart ca. 42 knob, og god brændstoføkonomi. Den er 2,25 m bred så den er nem i havn og på trailer. Står i hal om vinteren, er kommet i vandet 26 april 2024. Trailer - indregisteret og synet uden bemærkninger, kan medfølge efter aftale.

    Dragør·i går·

    Flipper 650 ST, 150 HK, årg. 2020

    Flipper 650 ST, 150 HK, årg. 2020

    445.000 kr.

    Flipper 650 ST, årg. 2020 med 150 hk Mercury 4-takt med power trim. 100 timer på motor. Lækker og luksuriøs hardtop trailerbåd med alt i udstyr fra det anerkendte Finske værft. Adgang til fordæk via luge, badeplatform med badestige, 4 sovepladser. Meget rummelig af sin størrelse. Båden er på 1800 kg trailer med el-spil og er desuden udstyret med: Hydraulisk styring. Garmin echomap kortplotter/ekkolod, AIS modtager og selvstyrer. Trim indikator, fuel flowmåler, tankmåler, NMEA 2000 netværk Køleskab, Trykvand, Kogeblus, Toilet med holdingtank, Wallas fyr, Trimflaps, havnekaleche, fuld kaleche med gas-støddæmpere, 2 batterier, 12 volt udtag, USB udtag, Teak gulv, Teak bord, LED gulvbelysning, LED kabinebelysning, Vinduesvisker, Lænsepumpe, Anker, fendere med poser, lanterner, fortøjninger, bådshage, flag og flagspil, gardiner til vinduer.

    Svendborg·i går

    Drago 540 Sunday

    Drago 540 Sunday

    79.000 kr.

    Drago, Kabinebåd, årg. 2005, 18 fod, 2 sovepladser, 90 hk , Tohatsu, benzin, motorårgang: 2006, ferskvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,08, Kg 550, Super fin båd, en lille rengøring og en gang bundmaling så er man godt på vandet. Batterier skal lige lades op. Der medfølger en Garmin GPSmap 520s, 2 stk fiskestang holder, lidt fortøjning samt nogle fendere. Bådtrailer kan medfølge påløbsbremse er dog defekt. 89.000kr, ved hurtig handel 79.000kr

    Randers NV·i går

    65" Ejerlejlighed i Syditalien

    65" Ejerlejlighed i Syditalien

    2.685.000 kr.

    SÆLGES/BYTTES. Båden, Yachten, ejerlejligheden, fritidsboligen, ferielejligheden, sommerhuset ligger i Trani i Syditalienud mod, Adriaterhavet/Middelhavet. Ønsker man ikke at overtage den nuværende havneplads er båden sejlklar og I kan sejle den hvorhen i verden I ønsker. Salon/stue med bl.a. spisebord, sofagruppe, styrepult mv. Master-bedroom med dobbeltseng, 2 gæsteværelser med hver 2 enkelt-senge, 1 crew-kabine med 2 enkelt-senge. 4 toiletter med bad, køkken, flybridge med sidde-arrangement, solmadrasser på fordækket, siddearrangement og indbygget grill på agter-terrassen, badeplatform med håndbruser og meget mere. Se meget mere hos vores mægler: Via linket her under. baadagent.dk/bade/marchi-65-fly-trani-2001/ BYTTE! I en handel kan der eventuelt indgå en anden meget gerne stor båd, gerne i eller tættere på Danmark. Evt bytte med andet letsælgeligt.

    Løgstør·i går

    Fremhævet
    Sessa Oyster 20 - Sessa Oyster 20 med 115 HK Suzuki, Variant trailer

    Sessa Oyster 20 - Sessa Oyster 20 med 115 HK Suzuki, Variant trailer

    144.000 kr.

    Sessa Oyster 20, med 115 HK Suzuki 4-takt, samt Variant trailer sælges. Båden er indrettet med Alt tænkeligt udstyr til stangfiskeri – 2 stk. Garmin 4010 GPS, søkort og ekkolod. Autopilot og ikke mindst Oliefyr på 4 KW. Nyt El i 2019, Toilet m.m. Indrettet med stort cockpit, 2 styrestole og mulighed for sæde agter som kan tages af ved fiskeri. Her placeres den specialbyggede holder til Køl, fiskebord og stangholdere. KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for taste fejl. Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680, for yderligere oplysninger og for aftale om fremvisning.

    Kalvehave·i går·CP Bådformidling

    Cranchi 39 Endurance

    Cranchi 39 Endurance

    749.000 kr.

    Super velholdt Cranchi 39 Endurace Stort rummeligt cockpit med usofa/dinette område. Solmadras/platform agte. Styreplads i 2 stole med godt udsyn samt kontrol over instrumenter. Rummelig salon med U-sofa og bord. Pantry BB side + sidekahyt med dobbelt køje. Ny kaleche 2023 SB side er Toilet med bad. Z-drev er serviceret og vacumtestet 2021 Fjernbetjent El ankerspil, 2 køleskabe 4 håndvaske. El toilet, 2 gasblus. Garage med hydraulisk åbning under solplatform til evt. vandsportsudstyr. En båd der skal ses.

    Greve·i går·Wulffboats.com

    Fremhævet
    Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

    Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

    1.379.900 kr.

    Merry Fisher 895 Med twin installation og mulighed for oliefyr, gulvtæpper og en masse andet, Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed - masser af lys og læ, perfekt til vores klima. Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med 300 HK vil topfarten være over 31 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord siden. Båden anbefales med 300hk. Med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. OBS: Arkivbilleder - kan være vist med ekstraudstyr og twin motor opbygning.Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

    Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

    Nordkapp Noblesse 830 - 250 HK Yamaha/udstyr

    Nordkapp Noblesse 830 - 250 HK Yamaha/udstyr

    1.349.900 kr.

    Noblesse 830Kombiner de æstetiske detaljer bestående af lave linjer, sporty looks og bløde kurver, og kombiner dette med al den plads, du har brug for i en båd. Noblesse 830 er en ny måde at tænke daycruisere på - og båden man vender sig om efter! Du finder hurtigt designelementerne fra Noblesse-serien 660, 720 og den udgåede 790er, i den nyeste tilføjelse til familien - nemlig Noblesse 830. Du vil hurtigt genkende Noblesse 830 som en Nordkapp. Båden har former, design og detaljer, der kendetegner daycruserne fra dette kvalitets værft, med indvendige og udvendige mål, der øger både det fysiske udtryk men også det visuelle. Bådens linjer giver et eksklusivt præg samtidig med, at det er et stilrent og moderne udtryk. Den lave profil giver dig indtrykket af en sporty båd, mens vindbeskyttelsen og dynamikken i cockpittet er sikret med den lave dør og det høje fribord. Dette reducerer vindmodstanden, samtidig med at du holder dig varm og komfortabel i cockpittet under sejlads. Agten fra har god plads omkring maskine - eller maskinerne, for den kan også levers med twin installation helt op til 500 hk - og her kan du sidde og nyde udsigten fra, eller komme op eller i vandet med god plads omkring dig. Videre ind i cockpittet hvor du finder en rigtig stor sofagruppe, med plads til 6-7 personer omkring bordet - eller du kan afmontere bordet og omdanne sofaen til en god stor solseng, hvor du kan rejse sædestykket op til en rigtig god og komfortabel chaiselong i bagbordside. I styrbord har du et rigtig fint pantry med bl.a. køleskab, hvor du kan slå en lille ekstra bordplade op, hvor du har plads til fx at anrette en lækker tapas. Længere fremme i styrbordside har du kaptajn pladsen med Nordkapps velkendte pilotsæde med bolsterseat funktion, så du nemt kan skaffe extra plads til benene, hvis du ønsker at stå op under sejlads eller ved docking i havnen! Herfra har du et fantastisk overblik over både bådens instrumenter, men også over området og miljøet du navigere i - alt er som det plejer i Noblesse serien - i høj kvalitet, ergonomisk og nøje udtænkt! Igennem lågen, videre ned under dæk, hvor du i stævnen finder en god seng til to voksende og en lille siddeplads, hvor du om morgenen kan sidde og få strømperne på i ro og mag, inden turen går videre ud langs de danske kyster. I styrbord side er der et rigtig toilet, der er flot indrettet og minder mest om et lille hotel badeværelse.Under trappetrinene ned i kahytten (som kan flyttes imod styrbord side, for bedre adgang til stikkøjen) finder du bådens stikkøje, hvor der er god plads til 2-3 børn og der er desuden et lille vindue for naturlig lysindfald, men også design LED lamper langs væggen. Der er i sandheden tænkt på alt i denne daycruiser, der er i klasse sammen med Finnmaster, Askeladden, Yamarin og Flipper. Båden kan også leveres med twin installation helt op til 400 hk. Du kan bestille Nordkapp Noblesse 830 allerede nu og få den leveret i starten af sæsonen 2024! Bemærk at denne pris er en kampagne pris, ved bestilling lige nu - normalprisen er 1.499.900,- - du sparer derfor kr. 100.000,- lige nu!!! Denne båd er ideel til leasing - spørg os endelig!

    Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

    Ørnvik 635 WA Commander

    Ørnvik 635 WA Commander

    119.000 kr.

    Quiksilver 635 Walkaround Commander med 150 hk Mercury Verado (1200 timer) og trailer. Alt er fra 2006. Nyt landstrøm og C-Tek marine lader. 2 batterier. Gas/gear er elektrisk (ingen kabler). Tomgang kan justeres fra smartcraft instrument. Bord kan også sættes op i kahyt. Fenderlisten har en skade (ses på billede 1 og 2 og det sidste). Men herudover er hele sættet i fin stand. Ganske få hakker/slagmærker i gelcote. Er en trailerbåd så ikke bundmalet. Traileren er med elspil og er synet i april 2023, skal ikke synes ved ejerskifte. Traileren har fastmonteret batteri og lader.

    Vester Skerninge·søn.·

    Bavaria 27 Sport motorbåd

    Bavaria 27 Sport motorbåd

    545.000 kr.

    Klar til sommeren på havet? Super velholdt Bavaria 27 Sport motorbåd sælges. Rummelig og velindrettet sportcruiser, en super motorbåd med plads til hele familien. Glasfiber skrog, top vedligeholdt, ferskvandskølet Volvo Penta V8 320HK indenbords benzinmotor og Z-drev med rustfri duoprop. Har fået skiftet manifolde og knæ i 2021. Udstyr: Garmin GPS, ekkolod og autopilot. Raymarine VHF. Elektrisk bovpropel, trimflaps og ankerspil. Vinter-, sommer- og transportpresenning. 3 nye batterier og ny Victron lader. Webasto benzinfyr. Vandtank, varmtvandsbeholder, septiktank, benzintank. Kahyt: Køje, spiseplads til 6-7 personer, som kan omdannes til soveplads, pantry m/vask, køleskab med frys, 2 kogeplader (220V og sprit), toilet med vask og bruser. Masser af opbevaringsplads. Bluetooth anlæg m/højttalere i cockpit og kahyt. Cockpit: Skabe med skohylder samt rummelig køletaske til både 220V og 12V, stor lækker solseng som kan omdannes til soveplads, spiseplads inkl. tillægsplade til bord til 6-7 personer, badeplatform med bruser (varmt og koldt vand) samt grillbord. Tilbehør: Tovværk, redningsveste, fendere, benzindunke og meget andet inventar medfølger. Båden er beliggende i Kerteminde Havn og kan ses og prøvesejles efter aftale. Se flere billeder her: https://nordfyn-marine.dk/13317/

    Odense N·søn.

    Glastron GTS 225

    Glastron GTS 225

    539.900 kr.

    GTS 225 er blandt de mest rummelige 22 fods bowridere. Bredden er 254cm og længden inkl. udvidet badeplatform (tilkøb) oppe på er 7,3m. Dermed er der blevet plads til den store U-sofa, som giver mulighed for at hele besætningen kan sidde omkring bordet i cockpittet. Desuden er båden udstyret med luksuriøse og velpolstrede førestole, der naturligvis kan drejes så man også herfra, sidder med om bordet. Forrest findes den rummelige bov, hvor 2 personer nemt kan slænge sig under solen, eller 4 personer kan side og samtale. Udover den enorme rummelighed, byder GTS 225 også på et forfriskende design, der endnu en gang giver konkurrenterne noget at savle over. Særlige detaljer som de retro inspirerede Roadster udtræksknapper eller de elegante og lidt rå instrumenter er værd at lægge mærke til. Standardudstyrs listen er lang, men man har naturligvis rig mulighed for at sætte sit eget tydelige præg, på selv en fabriksny båd i form af eksempelvis interiør farver, skrogfarver, Wakeboard tårn og meget meget mere. Hvis du ikke syntes at 22 fod er nok plads at boltre sig på, så kan du endda tilkøbe en ekstra badeplatform agter, der vil bringe underholdningen op i rystende 24 fod! Under agter solseng finder man en velmotiveret MerCruiser 4,5L med 250 hk, der nemt som ingen ting, får jer og badeudstyr op at plane. Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk. Det ses tydeligt på skrogets grafik, instrumentpanelets visere og endnu flere dele er i rustfri stål. Glastron er indbegrebet af innovativt design og gode praktiske løsninger. -og sådan har det været siden James Bond sejlede fra skurkene i en Glastron i "Live and let die" tilbage i 1973.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Nordkapp Noblesse 830 - Twin 250HK Yamaha/Highline plus pakke

    Nordkapp Noblesse 830 - Twin 250HK Yamaha/Highline plus pakke

    1.699.900 kr.

    Noblesse 830 inkl Highline plus pakke - Live the dreamKombiner de æstetiske detaljer bestående af lave linjer, sporty looks og bløde kurver, og kombiner dette med al den plads, du har brug for i en båd. Noblesse 830 er en ny måde at tænke daycruisere på - og båden man vender sig om efter! Du finder hurtigt designelementerne fra Noblesse-serien 660, 720 og den udgåede 790er, i den nyeste tilføjelse til familien - nemlig Noblesse 830. Du vil hurtigt genkende Noblesse 830 som en Nordkapp. Båden har former, design og detaljer, der kendetegner daycruserne fra dette kvalitets værft, med indvendige og udvendige mål, der øger både det fysiske udtryk men også det visuelle. Bådens linjer giver et eksklusivt præg samtidig med, at det er et stilrent og moderne udtryk. Den lave profil giver dig indtrykket af en sporty båd, mens vindbeskyttelsen og dynamikken i cockpittet er sikret med den lave dør og det høje fribord. Dette reducerer vindmodstanden, samtidig med at du holder dig varm og komfortabel i cockpittet under sejlads. Agten fra har god plads omkring maskine - eller maskinerne, for den kan også levers med twin installation helt op til 500 hk - og her kan du sidde og nyde udsigten fra, eller komme op eller i vandet med god plads omkring dig. Videre ind i cockpittet hvor du finder en rigtig stor sofagruppe, med plads til 6-7 personer omkring bordet - eller du kan afmontere bordet og omdanne sofaen til en god stor solseng, hvor du kan rejse sædestykket op til en rigtig god og komfortabel chaiselong i bagbordside. I styrbord har du et rigtig fint pantry med bl.a. køleskab, hvor du kan slå en lille ekstra bordplade op, hvor du har plads til fx at anrette en lækker tapas. Længere fremme i styrbordside har du kaptajn pladsen med Nordkapps velkendte pilotsæde med bolsterseat funktion, så du nemt kan skaffe extra plads til benene, hvis du ønsker at stå op under sejlads eller ved dogging i havnen! Herfra har du et fantastisk overblik over både bådens instrumenter, men også over området og miljøet du navigere i - alt er som det plejer i Noblesse serien - i høj kvalitet, ergonomisk og nøje udtænkt! Igennem lågen, videre ned under dæk, hvor du i stævnen finder en god seng til to voksende og en lille siddeplads, hvor du om morgenen kan sidde og få strømperne på i ro og mag, inden turen går videre ud langs de danske kyster. I styrbord side er der et rigtig toilet, der er flot indrettet og minder mest om et lille hotel badeværelse.Under trappetrinene ned i kahytten (som kan flyttes imod styrbord side, for bedre adgang til stikkøjen) finder du bådens stikkøje, hvor der er god plads til 2-3 børn og der er desuden et lille vindue for naturlig lysindfald, men også design LED lamper langs væggen. Der er i sandheden tænkt på alt i denne daycruiser, der er i klasse sammen med Finnmaster, Askeladden, Yamarin og Flipper. Båden kan også leveres med enkelt motor installation. Du kan bestille Nordkapp Noblesse 830 allerede nu og få den leveret i starten af sæsonen 2024! Bemærk at denne pris er en kampagne pris, ved bestilling lige nu - normalprisen er 1.799.900,- - du sparer derfor kr. 100.000,- lige nu!!! Denne båd er ideel til leasing - spørg os endelig!

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Jeanneau Merry Fisher 1095

    Jeanneau Merry Fisher 1095

    2.039.000 kr.

    Så er endnu et Jeanneau Flagskib sat i søen. Vi er glade for at kunne præsentere den helt nye Jeanneau Cruiser 1095 der er den hidtil største Jeanneau cruiser bygget til påhængsmotorer. I tråd med den øvrige serie af Jeanneau Cruisere som 605, 695, 795 og 895, er den nye 1095 designet som en turbåd hvor bo-komfort er i højsædet. Det gør den til en ideel familiebåd, der giver nye luksuriøse muligheder for den pladskrævende familie. Nogen vil måske endda se båden som en oplagt delebåd, så 2 familier kan bruge denne yacht på skift. Historisk er der meget få succesfulde både i denne 10 meter+ klasse, som er udstyret med påhængsmotorer. Med Jeanneaus metode at producere bådens skrog på, er der nu mulighed for at 3 væsentlige egenskaber går op i en højere enhed. Egenskaber som balance, fart og agilitet. Og resultatet er en båd der er økonomisk i både vedligehold og drift, grundet påhængsmotorerne fra Yamaha. Velsejlende uanset farten og i stand til at begå sig, selv i store bølger og 2-cifrede sekundmeter. Og hvorfor skal 1095eren så have titlen som Jeanneaus nye flagskib? - jo det skal bl.a. fordi den har designmæssige perler, der underbygger dens karakter og vil sikre dens succes i den kommende årrække, samt helt specielle funktioner som: Et fleksibelt cockpit, hvor indretningen ændres efter behov. Stor skydedør til salonen Skydedør til kaptajnen Forsænket sidedæk En 3. kabine Dobbelt soltag og meget mere.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Galeon 300 FLY

    Galeon 300 FLY

    1.999.950 kr.

    Galeon 300 Fly - Nomineret til European Powerboat Of The Year ! Galeons mindste flybridge båd er Galeon 300 Fly. Denne 30 fods cruiser er designet til at have bedst tænkelige sejl-egenskaber i al slags vejr. Både skrog og dæk er fremstillet ved brug af infusions teknologi som giver et ekstremt stærkt skrog med mindst mulig vægt. Det har direkte indflydelse på motorens ydelse, der bliver mere kontant og har et relativt lavt brændstofforbrug. Når du border denne 30 fods Galeon, mødes du først af et stort soldæk. Her er der så god plads, at du nemt kan håndtere bagage, badedyr eller andet pladskrævende udstyr eller aktiviteter. Tager du trappen op, kommer du til den lækre flybridge der rummer solplads og en bænk til kaptajnen og 2 passagerer. Fra agterdækket kan du gå gennem en velproportioneret dør. Her findes kabinen hvor der er et dejligt stort pantry, med direkte adgang til den luksuriøse siddegruppe - og saloonens kaptajn plads. Fra kabinen er der adgang til kahytten, her er både god rummelighed og ståhøjde - en luksus som ikke mange 30 fods flybridge både kan byder på. Her findes 2 skønne dobbeltsenge samt et regulært badeværelse. Trænger nogen iblandt besætningen til sol og frisk luft, kan du sende dem ud på solpladsen i fronten af båden - med 2 skønne madrasser på kahyttens tag, er der mulighed for timevis af solbadning. Der kan vælges forskellige interiør designs, smukt egetræ eller varm valnød. Båden kan leveres både med twin- eller single motor installation og i diesel- eller benzin udgave efter kunde ønske. Når du køber en Galeon, køber du en custom made yacht. Med kyndig rådgivning fra Bluebay Marine og Galeons design-team sammensættes båden 100 % efter dine ønsker.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Galeon 360 FLY

    Galeon 360 FLY

    3.099.950 kr.

    GALEON 360 FLY - Oceaner af plads ombord. Galeon 360 Fly havde verdenspremiere i 2016 og blev med det samme spået som en stor succes. 360 Fly er nemlig et friskt pust i Flybridge genren. Denne båd designet med henblik på bo-komfort. Her er der så god plads at man bekvemt kan bo på båden, i mange dage ad gangen. Og det er med mulighed for 3 separate kahytter, en meget rummelig kabine/dagligstue og et komplet køkken. Flybridgen er indrettet så kaptajnen sidder midtskibs. Denne detalje er fantastisk ved havnemanøvre, da det giver det totale overblik i alle henseender. Siddegruppen bag kaptajnen er stor og har rigeligt plads til 6 voksne. Der er drop-down ryglæn så fleksibiliteten er maksimal. Det store agterdæk er indrettet med L-formet bænk og gennemgang via det enorme vindues parti, ind til kabinen. Materialevalg og gennemtænkt design overrasker hver gang man går om bord på disse både. I kabinen er den primære opholdsplads i bagbord side med pantry og kaptajnplads i styrbord side. Fra kaptajnpladsen er der lavet en regulær dør man kan stige ud af, hvilket endnu en gang gør havnemanøvre let som en leg. Kahytten kan indrettes lidt forskelligt alt efter behov. Vælg bl.a. mellem 2 kahytter og 2 badeværelser eller 3 kahytter og 1 badeværelse. i alle kahytterne er der reel ståhøjde og smarte stuverums-løsninger der igen understreger at denne cruiser er skabt til langture med høj bo-komfort ! Desuden kan man på 360Fly slænge sig på de dertil indrettede solsenge i boven, hvor der også er blevet plads til en bred bænk - et oplagt sted til at nyde solnedgangen på første parket.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

    Lup med søgeord i
    Galeon 305 HTS

    Galeon 305 HTS

    1.899.950 kr.

    Det sportige ydre på Galeon 305 HTS afslører med det samme at her er en perfekt daycruiser ! Oplev de unikke sejlegenskaber og inviter bare familien med, her er uovertruffet god plads på hele båden. Denne båd når netop at hjemkomme med alt tænkeligt udstyr inden sommerferie - skal det være jeres nye Yacht at holde sommerferien i? 305 HTS har med et dynamisk design sat barren højt, men alle forventninger indfries når man går ombord på denne luksus crusier. Fra den store badeplatform går man ind i den åbne kabine hvor solpladser er rigelige og siddegruppen stor og rummelig. Siddegruppen kan i øvrigt omdannes til en ekstra opredning for 2 personer, således denne båd reelt kan have 6 overnattende gæster på en gang. I den åbne saloon findes også et lille pantry hvor frokosten nemt kan klargøres. Fra kaptajn stolen har man det fulde overblik, og komforten og ikke minds funktionaliteten er enorm. Båden har vinduer næsten overalt, så lysindfaldet giver den rette følelse af at være ude i naturen. Desuden er der det store soltag der giver luft og sol i den forreste del af kabinen. Kahytten er overordentligt velindrettet med 4 regulære sovepladser, et fint te-køkken og et meget stort og komplet badeværelse. Også i kahytten er der mange vinduer og et kæmpestort soltag som giver følelsen af luft og rummelighed. Trænger nogen fra besætningen til sol og lidt frisk luft, kan du fint sende dem ud på solpladsen i fronten af båden. Med 2 skønne madrasser på kahyttens tag, er der mulighed for timevis med solbadning. Denne Galeon er en oplagt Hardtop Daycruiser til vores danske klima og lunefulde somre. Når du køber en Galeon, køber du en custom made yacht. Med kyndig rådgivning fra Bluebay Marine og Galeons design-team sammensættes båden 100 % efter dine ønsker.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Ny LifeStyle 750 52HK Diesel TENDER TOP UDSTYR

    Ny LifeStyle 750 52HK Diesel TENDER TOP UDSTYR

    489.800 kr.

    Stor Luxus diesel Tender på 25 fod med oceaner af plads, den er udstyret med komplet HPL teakpakke, hydraulisk styring, lanterner, de luxe diamant polstringer, kaleche (høj fortil og skrå bagud) brændstofstank, solseng, lanterner, køleskab, bov propel, rustfri badestige, toilet, bord, solseng, 2 x 74amp batterier, de luxe diamante hynder, de luxe hydraulisk styring bimini top og meget andet, den kommer i sort/sort, en perle af en luxus tender, kan ses på Copenhagen Boatshow fra ultimo August,,

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC

    Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC

    597.000 kr.

    CAP CAMARAT 7.5 CC SERIE 2 - ELEGANT, RAFFINERET & SPORTY! Med denne Cap Camarat 7.5 Serie 2 fortsætter JEANNEAU med at udvikle Cap Camarat-rækken med finnesse. Med et storslået skrog designet af M. Peters og en amerikansk stil-konsol, leverer Cap Camarat CC Serie 2 en sensationel præstation. Med en klar udsigt til horisonten, et ergonomisk instrumentbræt, et velovervejet layout, en solseng og meget mere, er hun simpelthen uimodståelig. En fornøjelse at sejle, og hun er også udstyret med let bevægelse omkring båden. Elegant, raffineret, sporty er Cap Camarat CC Serie 2 en åben invitation til at komme væk.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Glastron GT 225

    Glastron GT 225

    519.900 kr.

    GT 225 er blandt de mest rummelige 22 fods bowridere. Bredden er på 254cm og længden inkl. udvidet badeplatform er 722cm. Dermed er der blevet plads til den store U-sofa, som giver mulighed for at hele besætningen kan sidde omkring bordet i cockpittet. Desuden er båden udstyret med luksuriøse og velpolstrede førestole, der naturligvis kan drejes så man også herfra, sidder med om bordet. Forrest findes den rummelige bov, hvor 2 personer kan slænge sig under solen, eller 4 personer kan side og samtale. Udover den enorme rummelighed, byder GT 225 også på et forfriskende design, der endnu en gang giver konkurrenterne noget at savle over. Særlige detaljer som de retro inspirerede Roadster udtræksknapper eller de elegante og lidt rå instrumenter er værd at lægge mærke til. Båden kommer fra fabrikken med en Mercuriser 4,5L med massive 250 hk, og et bundtræk der hurtig får båden op at plane. Standardudstyrs listen er lang, men man har naturligvis rig mulighed for at sætte sit eget tydelige præg, på selv en fabriksny båd i form af eksempelvis interiør farver, skrogfarver, Wakeboard tårn og meget meget mere. Denne GT 225 er en af drømme-bådene for rigtigt mange mennesker, da den simpelthen udfylder rigtig mange krav, hvad enten dagen står på hygge med familien, action med venner og veninder eller en blanding - denne GT 225 må besætte 9 personer i alt. Igen er forskellen på GT og GTS modellerne bl.a., at GTS har et mere sporty udtryk. Dette ses bl.a. på skrogets grafik, instrumentpanelets visere, flere detaljer i rustfri stål, mm.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Glastron GTD 225

    Glastron GTD 225

    509.900 kr.

    Velkommen til fremtidens dækbåd - Glastron GTD 225. Denne styrbord styret dækbåd, har så mange ekstra features og faciliteter, som du vil komme til at holde af, ud over dem der er at finde i lillesøsterbådene GTD 200 og 205. Vælg f.eks. imellem tre unikke indretninger- single pult, dobbelt pult eller dobbelt pult med fuld vindskærm eller sammensæt din nye GTR 220, lige som du gerne vil have den. Rummelige platforme, smukke linjer hen over instrumenteringen, der har paneler i carbon, U-formede sæder og det speciel designede havne trin på bagbord side, er alt sammen standart på GTD serien. Vælger du løsningen med dobbelt pult, kommer 2. pult med lille håndvask, hvor du kan skylde hænderne f.eks. under fiskeri. Der er rum i gulvet, hvor der er plads til opmagasinering af badeudstyr, ski eller wakeboards. Hvis du ikke syntes at 22 fod er nok plads at boltre sig på, så kan du endda tilkøbe en ekstra badeplatform agter, der vil bringe underholdningen op i rystende 24 fod! Her er virkelig tænkt i optimal pladsudnyttelse, man ellers kun finder ombord på pontonbåde, blot med et meget lækre og mere sporty S.S.V skrog, der indbyder til mange hyggelige timer på vandet, med masser af action og spænding - hvis man er til det! Denne Glastron GTD 225 er godkendt til at have 9 personer ombord og du kommer ikke til at mangle motorkraft, da båden her leveres med den nye smidige 4,5 liters V6 Mercruiser, med hele 200HK og en voldsom accelerationsevne, samtidig med en rigtig fornuftig brændstoføkonomi. Skal båddrømmen finansieres? Husk at vi også tilbyder landets måske bedste finansiering, skræddersyet netop til dig.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Corsiva 505 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

    Corsiva 505 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

    164.900 kr.

    Corsiva 505 - den perfekte solbåd til kanalen og søen Flot og romantisk båd med alt tænkeligt udstyr og ikke mindst en sprit ny 25 HK Yamaha motor. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er som nævnt udstyret med en ny 25 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag. Båden er proppet med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, Yamaha kontrolgreb, Styresystem, Exclusive rat, 12 volt LED installation, Batteri, Cockpitbord, Teaklook på dørken, Badestige, Espresso hynder i cockpittet. Båden er årgang 2022 men endnu ikke søsat - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Obs. Arkivbilleder af hvid model Bemærk kampagnen er kun gældende til vores åbent hus arrangement den 4. og 5. maj 2024.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Corsiva 500 Tender

    Corsiva 500 Tender

    89.900 kr.

    Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 500 Tender. Denne model har designet efter en 590/595 Tender, men lidt mere plads i forhold til 475 New Age. Bemærk lige bredden på denne lille buttede ting! Der er tonsvis af plads i denne tender - den skal ses og opleves! En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning fo 2-3 personer. Ca. 8-10 uger fra bestilling, til vi har den klar til levering. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Denne båd kan monteres med en motor helt ned til 10 HK og op til 50 HK. Max HK: 50HK Max Personer: 5

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    NY GRANDEZZA 28DC PREMIUM CRUISER

    NY GRANDEZZA 28DC PREMIUM CRUISER

    1.589.000 kr.

    En skøn cruiser i nordisk design og byggekvalitet, masser af plads, et godt alternativ til amerikanske både i denne størrelse bygget efter Skandinaviske traditioner, leveres med den kraftige Mercury 350 Seacore DTS, standard udstyret omfatter bla. kaleche, oliefyr, defroster over motor, 3 x batterier, 2 x 50W solpaneler, varmt vand, landstrøm, bovpropel med joystick, automatiske trimflaps, kaleche, teak bag på og for, toilet ført til holding tank, stor navigation etc. ring for en uforbindnede snak….

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    NY SAVER 690 CABIN SPORT 200HK

    NY SAVER 690 CABIN SPORT 200HK

    639.800 kr.

    Skøn italiener fra Saver værftet, 4 sovepladser i 2 kahytter, stort toilet rum med vandskyllende toilet ført til septiktank, håndvask, køkken med vask og køleskab, rigtig fin kahyt, dejligt cockpit med mulighed for at lave stor solseng, gennemgang til cockpit i styrbords side i bag, solhynde på fordækket, fuld laleche, den perfekte ferie båd fra det italienske værft, ring for en uforbindende Saver snak, vi har været Dansk importør i nu 23 år, bestil nu til levering i 2023, enkelte ledige bygge slots tilbage.

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    NY FS YACHT 180BR 100HK TOP UDSTYRET

    NY FS YACHT 180BR 100HK TOP UDSTYRET

    259.800 kr.

    SØNDAGS ÅBENT 10-13. DESIGNER BOWRIDER - Værs´go DK?s bedst prissatte bowrider på 18 fod, dybt skrog med masser af plads, automatisk lænsepumpe, fuldt hyndesæt, washdown system,batteri omskifter, navigationslys, 12V udtag, batteri, horn, badestige, hæk bruser, ski mast, bimini top, kaleche, bow cover, Blue Tooth stereo, samt mange fine detaljer, den perfekte trailerbåd p.g.a lav vægt, her får du bare rigtig meget båd for pengene i et fejende flot design og flot byggekvalitet, der er nu lande 2 stk. i forskellige farver - ring for en snak om yderligere detaljer, introduktions prisen gælder kun de 2 både vi har på lager lige nu, kig ind til os for at se nærmere på disse dejlige og anderledes designede bowriders, se også den særdeles spændende storesøster 205BR...

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    Corsiva 500 Tender - 25 HK Yamaha/Udstyr

    Corsiva 500 Tender - 25 HK Yamaha/Udstyr

    184.900 kr.

    Den lette og lækre Tender 500 - klar til bestilling En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden kan endda fås i Carbon Edition - se billederne fra vores Showroom - det bliver ikke mere elegant og rafineret. Se den lange liste med udstyr - pris er incl. 25 HK Yamaha motor Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Denne båd kan blive din fra 1725,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Corsiva 505 New Age

    Corsiva 505 New Age

    99.900 kr.

    Corsiva 505 Flot og romantisk båd, der kan leveres med alt tænkeligt udstyr og ikke mindst en sprit ny 25 HK Yamaha motor. Kan finansieres fra kun 770,- pr. md. - træk selv i beregneren her under og tilpas finansieringen efter dine ønsker! En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 7-8 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden kan som nævnt leveres med en ny 25 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag. Båden kan også proppes med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, Yamaha kontrolgreb, Styresystem, Exclusive rat, 12 volt LED installation, Batteri, Cockpitbord, Teaklook på dørken, Badestige og meget meget mere - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Ca. 8-10 uger fra bestilling, til vi har den klar til levering. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både..

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Interboat 19

    Interboat 19

    314.900 kr.

    Storbroderen til Interboat 17, er den perfekte båd til hygge og masser af sjov på søer, kanaler og til kystnært sejlads. Se det unikke design og alle de smarte detaljer denne båd har. Båden her har plads til hele 5-6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord, hvis båden bestilles med denne option. Båden er er proppet med lækket udstyr fra værftet og samlekvaliteten er sublim fra dette værft. Her er god plads til at være mange mennesker ombord, til en hyggelig dag på vandet - båden er nemlig godkendt til 9 personer. Der er mulighed for at tilkøbe en lang række af lækkert udstyr, bl.a. solseng i front eller hvad med et lækkert fold-bart bord - du bestemmer alt fra motorstørrelse (16 hk eller 27 hk Diesel), farve på skrog, hynder og sprayhood - ja kort sagt det hele. Velkommen ombord!

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    NY NORSK IBIZA 911T HIGH END LUXUS

    NY NORSK IBIZA 911T HIGH END LUXUS

    1.299.800 kr.

    DEMO MODEL - SØNDAGS ÅBENT 10-13. SE DEN NU I VORES UDSTILLING OG LAD DIG IMPONERE - EVT. BYTTE - NYHED fra Ibiza boats som bygger deres både 100% i Norge som eneste producent, kvaliteten er helt i top med stram styring af produktions apparatet, stor potent cruiser i et flot design, hvor kun de bedste materialer er brugt, med en længde på 9,14 meter og en bredde på 2,95 er der således tale om en stor rummelig båd, bemærk at standardudstyrslisten bla. omfatter, høj kvalitets kaleche som nedfældes i garage, havne presenning, køleskab, komfur, varm vand, bov propel, elektrisk WC med elektrisk tømme pumpe ført til septiktank, olie fyr, solseng og meget andet, den har 4 sovepladser under dæk i 2 kahytter du får faktisk rigtig meget kvalitetsbåd for pengene, i prisen er den monteret op med en Suzuki 300HK med fly by wire (elektronisk gas/gear) og dobbelt modsat roterende propeller, tilbydes også med andre motor alternativer, enkelt eller dobbelt montage, den har det specielle skrog med dobbelt chine som Ibiza er kendt for, det gør at båden stort set ikke har noget planings tærskel, samt stor stabilitet når den ligger stille, ring for en snak om denne perle, den kan ses i vores udstilling medio Januar, snyd ikke dig selv for at se den inden du beslutter dig for køb i 30 fods klassen, se den i vores udstilling snarest, er du til en lidt mindre kvalitetsbåd fra Norske IBIZA kan du lige nu også se 770T & 640T

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    Finnmaster R6

    Finnmaster R6

    455.000 kr.

    Et overflødighedshorn af høj kvalitet og fantastiske sejlegenskaber. Den helt nye Finnmaster R6 er en del af den nye linje. Vi har testet prototypen, og der er tale om en helt ny oplevelse som kaptajn, i en relativt lille båd. Båden gør præcist hvad den bliver bedt om, uanset hvad den bliver udsat for. Båden planer ved 10 knob med 3 mand i - det betyder lavt brændstofforbrug og så godt som lydløs sejlads. Båden har gode adgangsforhold via de lange brede badeplatforme, ind over agterbænkens ryglæn der også fungerer som kalechegarage. Ganske atypisk men, en fantastisk detalje for en bowrider er, at der i R6 komplet camper kaleche. Kalechegaragen er præcis så høj at kalechen ikke bliver våd af det klassiske vakuumsug. I cockpittet er klassens største rundsiddegruppe, der på 4 sekunder kan omdannes til en solseng. I kaptajnstolen føles det som at sidde i en potent racerbil. Man har det fulde overblik i den omfavnende stol, gasarmen placeret på armlænet og så afsted. R6 er som resten af Finnmaster bådene rigtigt godt udstyret som standard båd, men naturligvis kan du opgradere og sammensætte din båd som du ønsker. I boven findes 2 lange bænke og god plads til udstigning eller udspring længst fremme. Boven kan naturligvis, opgraderes med ekstrahynder så man kan lave én stor solseng. Den testede båd havde monteret en Yamaha 200hk og skyder 47knob. Finnmaster er kendt for et afsindigt højt niveau af standardudstyr. Der er ikke mange producenter der har kaleche, Garmin plotter og hydraulisk styring som standard udstyr. Konklusionen for vores testsejlads er at Finnmaster endnu en gang har bygget en luksusbåd med unikke praktiske og funktionelle løsninger og sejlegenskaber vi aldrig før har oplevet. Helt klart 13 på en 10’er skala Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Med Yamaha VMAX SHO VF150XA - 460.000,-

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

    Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

    377.000 kr.

    Her ser du båden der på rekordtid har fået status som en af de mest eftertragtede lystbåde der nemt rummer familiefornøjelser eller fiskeri, eller begge dele samtidig. I Merry Fisher serien er 605 den mindste båd, men dens praktiske finesser og gennemtænkte materialevalg er ikke til at tage fejl af. Du får rigtigt meget båd på 18 fod for pengene, når du vælger en Jeanneau Merry Fisher 605. 605eren er et godt valg hvis du vil sejle på fjorde eller nær kysten, Den stikker kun beskedne 43cm, hvilket betyder at du bekymrings-frit kan gå på endog meget lavt vand. Båden kan leveres med stor solseng til det solelskende folk eller hvad med et komplet trolling-kit til den er ivrige fisker ? Mulighederne er mange. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 605er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Ny NORSK IBIZA 640T 140HK LUXUS

    Ny NORSK IBIZA 640T 140HK LUXUS

    519.800 kr.

    SØNDAGS ÅBENT 10-13. Sublim kvalitets båd fra det eneste tilbage værende Norske bådværft som bygger deres både helt i Norge, i dette segment for udenbordsmotorer, flot standardudstyr, bla. høj kaleche som rejses med gas dæmpere, flad havne presenning, fuld teak pakke med 2 x nedfældbare borde, masser af siddepladser i cockpitet, omdan til solseng med et snuptag, trykvand vandskyllende toilet ført til septiktank, samt mange andre detaljer i det omfangsrige standardudstyr, båden tilbydes enten med teak eller gråt synteak, normalt tages de hjem med den vedligeholdelses frie Synteak, Topfarten med den i prisen monterede 140HK Suzuki er i omegnen af 40 knob, vi kan fremvise den lige nu i vores udstilling..

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    Jeanneau Cap Camarat 9.0 WA

    Jeanneau Cap Camarat 9.0 WA

    1.163.000 kr.

    DEN NYE CAP CAMARAT 9.0 WA EMINENT, STRÅLENDE! Jeanneau demonstrerer sit lederskab i den nye Cap Camarat 9.0 WA. Dens dynamisk flydende design gør dette til en elegant båd - perfekt egnet til kystnær cruising og fiskeri. Ultra-sødygtig med enkelt -eller dobbelt-motor, opnår den alt, som den sætter sig for med et ryddeligt cockpit, masser af plads, generøs solbadeplatform og ægte komfort til 4. Ved at udfordre populære misforståelser kombinerer den nye Cap Camarat 9.0 WA et attraktivt design (skulpturelt skrog, wrap-around instrumentpanel) uforlignelig komfort (2 saloner / soldæk, 2 kahytter, 3-personers støtteposter), og fremragende præstation (med V-formet tilspidset Jeanneau-skrog, fås i single- eller twin-motor-versioner). Den nye Cap Camarat 9.0 WA kan prale med en vindende personlighed, der er svær at modstå! Bemærk båden kan være vist med ekstraudstyr

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Nordkapp Enduro 605

    Nordkapp Enduro 605

    299.900 kr.

    Enduro 605 var den første model i en helt ny designlinje fra Nordkapp, der i lanceringsåret fik flere priser – og ikke uden grund. Enduro 605 vil give dig meget af det du søger om sommeren – fart, kraft, en praktisk og problemfri hverdag. I lighed med lillebroren 550, har Enduro 605 også de samme praktiske løsninger når det kommer til både solseng og kaleche. En lækker båd der med sine raffinerede detaljer, med garanti vil vække opmærksomhed, når der skal ligges til havn, hen over sommeren! Bredden i båden giver dig god plads, til alt hvad ud ønske at have med på tur, hvad end det er fiskegrej eller bade og vandsportudstyr. De høje og robuste ryglæn, suppleret med mange håndtag, er med til at skabe et trygt miljø ombord for alle passagerer. Båden kan desuden leveres med en kaleche for hhv. 2 og 4 personer, begge med store vinduer der sikre et godt udsyn. Dette er i sandheden en båd der kan bruges – selv på de dage hvor vejret viser tænder. Et lille udvalg af Enduro 605 unikke egenskaber: Styrepulten – Enduro 605 har en stor og bred styrepult, som giver både kaptajn og passager god beskyttelse imod vind og vand, når det rigtig går stærkt. Agterbænken – På siden af agterbænken en smart lille låge med rum underneden, hvori f.eks. fortøjningsreb kan ligges, således det altid er nemt at få fat i. Når låget er lukket, kan man alligevel komme til at trække rebet ud, når det skal bruges og man kan bruge trinnet til at træde på, når man skal til eller fra båden. Sikkerhed ombord – Båden har et højt fribord, hvilket bevirker at bådlivet er trygt for store som små. Dette er lige vigtig for den der bruger båden til fiskeri, som det er for børn der ofte bevæger sig meget omkring, når de er ombord! Desuden er båden udstyret med indbyggede flydemidler, der gør at båden ikke kan synke – det kalder vi sikkerhed ombord! Kalecheløsning – Nordkapp har virkelig formået at lave en unik kalecheløsning – konceptet bliver også brugt på Enduro 550 og Enduro 805. Princippet er enkelt og let at bruge – genialt placeret i pulten når den ikke er i brug. Integrerede fenderholdere – Nordkapp har ligeledes løst udfordringen med at opbevare fendere, så de altid er ved hånde i dertil indrettede kasser i siderne. Faste kroge gør at man med et enkelt greb, kan trække hver enkelt fender ud over rælingen, hvor det behøves – det er smart! European Powerboat of the year 2014! Nordkapp Enduro 605 er tilbage i 2014, ved verdens største indendørs bådmesse, der afholdes i Düsseldorf – Tyskland, blevet kåret til Powerboat of the year – Juryen bestod af 8 journalister fra bådmagasiner over hele europa. Denne Enduro 605 er godkendt til 6 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motor helt op til 150 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    NY GRANDEZZA 37CA PREMIUM YACHT

    NY GRANDEZZA 37CA PREMIUM YACHT

    4.299.000 kr.

    Sublim nyhed fra finske Grandezza i en fejende flot byggekvalitet,en båd der skal ses og opleves, vi arrangere gerne en tur tilo Finland for at se båden live, vi kan vise de mindre søskende, 25 - 28 - 34 her i DK, med denne 37 ´er noget helt for sig selv, ren luxus fra for til agter, båden har et meget omfattende standardudstyr, bla. Webasto oliefyr, Wallas oliefyret komfur, teak på platform og side dæk, samt cockpit, flush toilet, Raymarine 16" navi, elektrisk hejs på motorklap, elektrisk top over cockpit, landstrøm, bovpropel, køleskab, autopilot, skyde dør fra førerplads til det dybe sidedæk og meget, meget mere, ring og hør om ledige bygge slots på denne fornemme båd, prisen er med 2 x Mercruiser V6 nyeste generation diesel motorer på hver 270hk, nu med endnu mere standardudstyr...

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    Jeanneau Cap Camarat 5.5 WA

    Jeanneau Cap Camarat 5.5 WA

    269.000 kr.

    Den nye Cap Camarat 5.5 WA Serie 2, har moderne og harmoniske linjer. I den nye 5.5 WA findes den formidable plads, som kun sjældent ses og det endda i væsentligt større båd. Det er en Walk Around båd der er ultra anvendelig og har gode praktiske løsninger i enhver henseende. Fiskerne elsker det rummelige fordæk, der er plant og fri for klamper o.lign. Her kan man stå og kæmpe med fisken uden at skulle bekymre sig om med-passegere eller andre objekter man kan hænge fast i. Skal turen byde på solbadning, er fordækket også de flestes foretrukne plads. Når man lægger den store solhynde ud, er man klar til afslapning på 1. klasse. og der er rigeligt plads til 2 voksne. I det flotte cockpit overbevises man igen om, at dette er en båd med gennemtænkt design og af prima kvalitet - hele vejen igennem. Du skal blot dreje de polstrede sæder rundt, når gæsterne samles omkring bordet. Den lyse og rummelige kabine har et kemisk toilet, en dobbelt-kahyt samt opbevaringsrum - med andre ord - her er ALT hvad hjertet kan begærer og mere til.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    NY SAVER 650 CABIN 150HK UDSTYR

    NY SAVER 650 CABIN 150HK UDSTYR

    499.800 kr.

    SØNDAGS ÅBENT 10-13. Vores mest solgte model fra det store italienske værft i helt ny aftapning, rustfri vindspejl, targabøjle, fuld 2 delt camper kaleche, elektrisk vandskyllende toilet med septiktank, vask i toiletrum, vask med vand ude i køkken, targabøjle, hækbruser, solsengsmodul ude, solhynde på fordæk, en meget veludstyret båd i flot italiensk design og byggekvalitet, prisen er med en 150HK Mercury eller Suzuki...

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    Scania 32     (37)

    Scania 32 (37)

    595.000 kr.

    Med stort set alt i udstyr der er flot monteret. Under dæk er der rør over propellen der gør det muligt at redde evt. tovværk eller andet ud af skruen uden at komme på land. Her er der virkelig tænkt over detaljer for evt. langturs sejlads. 2 indtag med filter til søvand der kan lukkes af hver for sig. Det samme gør sig gældende ved brændstoftilførslen. Her er der lavet en bakke under filtre så brændstoffet ikke løber i kølsvinet. Båden er eftermonteret med Rødvig slinger tank 200-250 Liter der tager lige så meget af som et støttesejl. Den er forlænget fra 32 til 37 fod på Værft i Rødvig. Badeplatform er også indrette til brug som slinger tank. Stort agterdæk med inddækket med kaleche. Adgang til Cockpit / salon med pantry BB side og dinette SB side. Fremme er styreplads med god udsigt og godt overblik af instrumenter. Båden kan styres fra agterdækket. SB side er der adgang til 1. kahyt med 2 separate køjer. Fremme i stævnen er der BB side kahyt med 1 køje. Midt skibs i stævnen er rummeligt toilet. SB side i stævnen er 1. køje. Udstyr: Motor: Vetus Deutz 105 Hk. 3250 timer Inverter 1 stk. 1000 Watt. 1 stk. 300 Watt sinuskurve. 10 Kw Ardic varme tilsluttet motor. Webasto 3500 Køleskab 100 Liter Kummefryser 100 Liter Ferskvand 550 Liter Varmtvand 30 Liter. Simrad Autopilot: Robertson AP 35 Simrad Radar Ældre computer med søkort. Ankerspil i stævnen med 40 meter kæde. Ql Bowtruster. Lænsepumper både manuelle og elektriske. Dækslys: 2 x 55 Watt Batteribank 1 x 130 amp start. 3 x 130 forbrug 25 amp lader fra landstrøm. Rulleforstag med støttesejl. Godt robust søgelænder. Båden kan næsten Sam lignes med en redningsbåd. Het sikkert et besøg værd.

    Greve·søn.·Wulffboats.com

    Fremhævet
    Corsiva 595 Tender

    Corsiva 595 Tender

    104.900 kr.

    DK mest solgte model Tender Corsiva 595. Tilmed til langt under prisen for de konkurrerende modeller fra bl.a. Maxima og Carisma og stadigvæk i samme gode kvalitet og ikke mindst romantiske look En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 5-6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en iskold øl eller måske Rosé rundt om det store bord, imens alle de smukke steder, på de danske søer, kanaler og kyster passér forbi. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng der endda også giver mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Og det tager normalt ca. 6-7 uger fra bestilling, til vi har den klar til levering - i øjeblikket dog lidt længere ca. 8-10 uger. Vi har bådene på vej hjem i mange forskellige farvesammensætninger, så der er ikke mange kompromiser at skulle igennem, for at få en lækker og ikke mindst praktisk Corsiva 595 Tender. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Denne båd kan monteres med en motor helt ned til 10 HK og op til 50 HK. Max HK: 50HK Max Personer: 6 BEMÆRK - Du skal tilføje de udstyrsoptioner du ønsker båden leveret med - dette er ekstra udstyr, der tillægges oveni prisen - den annoncerede model er standart udstyret og uden motor.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Jeanneau Cap Camarat 6.5 CC

    Jeanneau Cap Camarat 6.5 CC

    413.000 kr.

    Jeanneau 6.5 CC Nyeste generation af Cap Camarat-serien er resultatet af Jeanneau's uforlignelige erfaring indenfor "Center Console Design". Uden at foretage en dramatisk afvigelse fra den stil af den foregående generation, har den nye Cap Camarat 6.5 CC Serie 2 et helt nyt design og integrerer innovationer, der endnu engang vil placere sig blandt de bedste. Den skulpturelle konsol styrker den overordnede stil, og minder om den fantastiske Cap Camarat 8.5 CC med et mere udtalt og harmonisk skrog-design. Forreste dæk binder agter dæk og førepladserne godt sammen og her er plads til at mødes, hygge og nyde hinanden og vejret. Forreste dæk kan laves om til et stort soldæk hvor der sagtens kan ligge 2 personer og suge solen til sig. I cockpittet kan førestolene nemt vendes og justeres i højden, således man nemt indgår rundt om cockpitbordet, hvor også passagerer på agterbænken deltage. Agterbænken er konstrueret sådan at sidde- delen i styrbordsside kan klappes op eller ned alt efter behov - skal der fiskes fra agterdækket kan det være rart at man kan komme helt ud til fribord! I konsollen er det lavet et stort opmagasinerings-rum, hvor der er god plads til f.eks. hynder, vandsportsudstyr eller skiftetøj. der er desuden gode stuverum under bænkene foran konsollen og forrest i stævnen.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Bayliner 2252 Cierra Express

    Bayliner 2252 Cierra Express

    99.900 kr.

    Bayliner 2252 Cierra Express sælges. Båden er med den stærke Mercruicer 5,7 L V8 benzin motor. Drev: Alpha one drev gen 2. Motoren er løbende serviceseret og fik i år 2018 nye knæ, manifold, diverse pakninger mm. Super anvendelig båd, som kan bruges til dagsturer på fjorden med vandsport, familieudflugter eller fiskeri. Båden er indrettet med lukket toilet, køkken med håndvask, kabine i front og et stort åbent cockpit. Båden er med: Lowrance kortplotter med dybdemåler, trimflaps, fender, lanterner, flytbar bord med kopholdere, bådshage, kompas, landstrøm, badestige, flag med flagholder mm. På hækken er der lavet en god badeplatform, så det er nemt at komme af og på båden. Der er mulighed for at TILKØBE en 3500 kg. Brenderup trailer (Den på billedet). Traileren skal synes ved evt. omregistrering. Båden sælges som formidlingssalg for kunde af huset. RING for fremvisning, da den står hos kunden og IKKE ved os Saildirect i Kolding.   

    Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

    Fremhævet
    Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

    Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

    1.178.000 kr.

    Merry Fisher 895 Cruiser er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 150hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher C klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris med Yamaha F150GETX + FL150GETX INCL. DOUBLE STEERING - DKK 1.114.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Corsiva 565 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

    Corsiva 565 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

    179.900 kr.

    Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 565 New Age og i dette sæt med den helt nye Yamaha 25 HK motor med indsprøjtning. Mange kender 475 New Age og 595 Tender - dette er en kombination af begge dele. Dvs. masser af volumen fra 595eren og mulighed for en større motor da den sidder agter istedet for i en brønd. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er proppet med lækket fabriksudstyr; Diamante hynder i Espresso, Styresystem, Sort indfarvet fenderreb, Cockpitbord, Solseng, komplet Cabin/Flat kaleche, Rustfri gasdæmpere, Teaklook på dørken, Quilted hynder (specialdesign), Komplet 12 volt el-installation, Badestige osv. osv. Denne båd kan blive din fra 1809,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Bemærk båden på billederne er vist med Sunset hynder, båden er med de nye Espresso hynder. Max HK: 60 HK Max Personer: 6 Merpris m/Yamaha 40 HK - Kr. 16.000,- Obs. der kan være arkiv billeder i blandt.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Nordkapp Enduro 805

    Nordkapp Enduro 805

    749.900 kr.

    Stor fleksibilitet Enduro 805 dækker alle behovene på en gang – det store cockpit er indrettet med tanke på alt fra dykning, til sportsfiskeri og til solskindsture med venner og familie. Der er mulighed for at bestille båden med en rå sortlakeret targabøjle, hvor vandsportsgrejet kan spændes i. Targabøjlen er placeret så man problemfrit kan bevæge sig rundt på dækket, uden at bøjlen kommer i vejen for nogen. Rummelig kabine – Enduro har klassens nok mest rummelige kabine, med mulighed for at 2 personer nemt kan overnatte. Her eog kopholderer også plads til at man kan tilkøbe og montere et elektrisk toilet med holdingtank, hvis ikke standart porta potti er nok. Der er desuden en lille håndvask med ferskvandshane – alt sammen udført i en lækker kvalitet. Kalechen skjules samme sted foran styrepulten, som i de andre Enduro modeller og tager derfor kun et øjeblik at slå op eller ned - virkelig god og brugervenlig løsning. Båden er rigtig godt indrettet med højt fribord og og masser af plads til rigtig mange mennesker - der er foruden kaptajnstol en ekstra stol ved pulten, en bænk lige bag pultstolene med ryg imod hinanden og agter finder man en lækker L- lounge, der bliver adskilt af cockpitbordet, hvor der også kan sidde en håndfuld mennesker. Oven på kabinen er der mulighed for at sole sig og lytte til lidt musik eller se på at venner og familie hygger sig i og omkring båden. Gode sejlegenskaber – skroget der er nyudviklet, med moderne linjer, har også et stort fartpotentiale og stor alsidighed når det kommer til valget af motor eller motorer – her starter udvalget ved 200 hk på en motor og op til 400 hk fordelt på to. Udgangspunktet i denne Enduro 805, der er godkendt til 8 personer, er en topmotiveret Yamaha F200XB, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA

    Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA

    636.000 kr.

    Her ser du den største trailerbare Walk Around fra Jeanneau Båden der er den perfekte kombination mellem en Bowrider og en Daycruiser, med det bedste fra begge typer. Agter findes den store siddegruppe der på få sekunder kan ændres så man får 2-4 ekstra siddepladser, grundet de smarte flip-up bænke. Og med de 2 justerbare kaptajnstole er komforten i top i alle tænkelige situationer. Kahytten rummer ud over et regulært toiletrum også den store soveplads der måler 218 cm hvor den er længst og 200 cm hvor den er bredest. På fordækket ligger solmadrassen, stor nok til 2 meget voksne eller 4 af de yngste. Er man til lystfiskeri vil dette være den perfekte plads, da gulvet er helt fladt og alt kan spules over, når man kommer i havn. Denne Jeanneau er klassens lækreste MPV - Multi Purpose Vessel. Og med stuverum overalt, ægte teak i cockpittet og mange andre skønne detaljer er det en MPV man vil glæde sig over i mange år.

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

    Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

    2.625.000 kr.

    Cap Camarat 12.5 WA: Elegance og sporty linier! Den nye Cap Camarat 12.5 WA er i stand til let at sejle lange afstande ved hurtige "cruising-hastigheder" samtridig med, at der er optimal komfort ombord. Dette er den ideelle båd til sjov og fornøjelige dagsture, der kan sidde 10 ved bordet, og båden har 2 udvendige opholdsområder. Slap af i den komfortable cockpit salon agter, ved den integrerede kabys og på den generøse mellemstore sofa. De justerbare ryglæn gør det muligt at læne sig tilbage eller rykke sig frem på det elegante soldæk. Det lyse interiør boligareal er godt tilpasset til at tage på smukke familie-getaways og til at få sig en behagelig nattesøvn til 5 personer - med en salon der kan transformere sig til en privat hytte og en dobbelt-køje i agter-kahytten, som også indeholder et rummeligt hovedrum med separat bruseniche. Max HK: 900 (2x 450 / 3x 300) Max personer: 10

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA

    Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA

    1.706.000 kr.

    Cap Camarat 10.5 WA: Elegance og sporty linier! Den nye Cap Camarat 10.5 WA er i stand til let at sejle lange afstande ved hurtige "cruising-hastigheder" samtridig med, at der er optimal komfort ombord. Dette er den ideelle båd til sjov og fornøjelige dagsture, der kan sidde 10 ved bordet, og båden har 2 udvendige opholdsområder. Slap af i den komfortable cockpit salon agter, ved den integrerede kabys og på den generøse mellemstore sofa. De justerbare ryglæn gør det muligt at læne sig tilbage eller rykke sig frem på det elegante soldæk. Det lyse interiør boligareal er godt tilpasset til at tage på smukke familie-getaways og til at få sig en behagelig nattesøvn til 4 personer - med en salon der kan transformere sig til en privat hytte og en dobbelt-køje i agter-kahytten, som også indeholder et rummeligt hovedrum med separat bruseniche. Pris monteret med Yamaha XF425USA2 + XF425USA2 - DKK 2.050.000 Max HK: 850 Max personer: 10

    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

    Ny LifeStyle 616 Luxus Tender med motor

    Ny LifeStyle 616 Luxus Tender med motor

    249.800 kr.

    SØNDAGS ÅBENT 10-13. Virkelig skøn Hollandsk Luxus Tender båd med masser af udstyr, køleskab, kaleche for og bag, HPL teak pakke, luxus diamant hynder, solseng, motor gemt i brønd, lanterner, EL panel etc.. en meget dyb Tender som giver maksimal sikkerhed i et fejende flot design, vi får kun denne ene her i sæsonen, så tøv ikke for længe, den har skrog i StoneGrey og Ivory indvendig, monteret op med en 20HK Mercury med El start og powertilt, kan tage motorer op til 100hk

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    Viknes 770 Combi - Viknes 770 Combi med 126 HK Vetus - NY PRIS

    Viknes 770 Combi - Viknes 770 Combi med 126 HK Vetus - NY PRIS

    290.000 kr.

    Forårsklargjort - bundmalet - klar til sommerturene. Nu nedsat til DKK 290.000 - billigste udbudte Vikness 770. Viknes 770 Combi er den første model i Viknes serien, som Viknes Båt i Norge producerer. Indretningen er optimal til den aktive sejler – du har den gode Salon med sovepladser, Pantry og styreplads, og i tillæg det store selvlænsende agterdæk med høje cockpitkarme med stålbøjler, styreplads og siddepladser og bord. Toilet med Holding tank. Salon med nedgang til Toilet i BB-side, Pantry med Wallas komfur, vask med trykvand, god skabsplads. I SB-side er der sidearrangement med bord, som kan indrettes til dobbeltsend. Forreste sofa kan vendes så det er styreplads for 2. Herunder er der en bred enkeltkøje. Helt forrest under fordæk er der indrettet til en dobbeltseng. Nyere betræk for hynder. Styreplads til 2 personer med godt udsyn og overblik. Ny motorstyring og hydraulisk styring. Bovpropel kan styres herfra og fra agterdæk hvor der er motorstyring og rat samt Sliregear. Agterdæk med sofa/bænke og klapbord, ny Kaleche fra 2023, Stol ved styreplads som kan hæves til så der er udsyn over kahyt. Motor: Vetus DTA 43 på 126 HK, kørt 1721 timer. Max fart 15 knob, March fart 9 knob, Sliregear. Udstyr: Bovpropel med styring fra kahyt og agterdæk. Wallas varme, Køleboks på agterdæk. Varmt vand ved motordrift. Vinterbukke. Instrumenter: Kompas, Raytheon log og lod, Garmin GPS 3006/3010, Raytheon Radar som ikke bruges, VHF Shipmate RS8300. Båden leveres sejlklar med Anker, fendere, tovværk m.m. Gerne båd i bytte som delvis betaling - speedbåd med udenbords motor. Kontakt Karrebæksminde Bådsalg, bådmægler & bådformidling v. Per Steen Johansen +45 2096 4680 for yderligere oplysninger samt aftale om fremvisning.

    Kalvehave·i dag·CP Bådformidling

    Ny
    Ny Saver 750 Cabin 250HK V8 top udstyr

    Ny Saver 750 Cabin 250HK V8 top udstyr

    779.800 kr.

    SØNDAGS ÅBENT 10-13. BEMÆRK 250HK MERCURY V8 - Virkelig skøn og lækker Italiensk cruiser fra Saver, båden er meget populær, her får du ståhøjde nede, 4 køjer i 2 kahytter, lækkert toiletrum med elektrisk toilet ført til septiktank, håndvask, brus, hækbruser, køleskab, solhynde på fordækket, elektrisk ankerspil, solextention i cockpitet, ekstra platforme teak belagte bag på gangbro rundt om motor ligeledes teak belagt, overskabe rundt i kahytten, LED spots, bovpropel, en virkelig komfortabel cruiser for hele familien til de længere ferie ture, en båd der skal ses og opleves, kig ind til os for at se den sammen med mange andre fine både, bla.lillesøster 650 Cabin Sport, naturligvis altid uden forbindende. I skrivende stund har vi 4 i ordre hvor der kun er en tilbage, så det er tid nu...

    Beder·søn.·Baadhuset A/S

    Fremhævet
    Billig Campion Explore 542

    Billig Campion Explore 542

    95.000 kr.

    NY PRIS: 95.000 kr. uden trailer Variant trailer 1800 kg totalvægt superruller og el spil kan tilkøbes for 15.000 Campion Explore 542 årgang 1996, motor Mercury 100 hk årgang 2018 timer 200, Raymarine kortplotter og autopilot, 9” Garmin eccolod, Volvo penta trimflaps, oliefyr, targabøjle med 6 stk stangholdere, sprayhood renset og inpreneret sidste år, radio og højtalere, dækslys. Evt bytte med HT båd eller styrpult Fornuftig bud er også velkommen

    Mårslet·lør.

    Ny
    Ørnvik Flamingo 430

    Ørnvik Flamingo 430

    60.000 kr.

    Ørnvik 430, Daycruiser, årg. 2007, 15 fod, 2 sovepladser, 40 hk Mercury 4 takt benzin, motorårgang: 2007, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 211, dybde 30, Kg 450, hjemhavn: trailer, VelholdtØrnvik 430 flamingo sælges, Incl. Brenderuptrailer 750 kg med bremser og 40 hk 4 takt EFI Mercury motor, som lige er serviceret , så alt fungere 100%. Der er også badestige. Båden går meget stabilt, også i lidt vind. Der medfølger: Anker, Lowrance Hook2X GPS, fendere, fortøjninger m.m.

    Støvring·lør.

    Ny
    Flipper 740

    Flipper 740

    120.000 kr.

    "Sidste prisnedsættelse inden sæsonen" Flipper 740, i velholdt stand, løbende vedligeholdt, længde 7,40m bredde 2,75m, vægt 2100kg, med driftssikker Volvo Penta AQAD30A, og Volvo Penta 280DP drev. 200l dieseltank (næsten fuld tank) Renoveret varmeveksler, til kabinevarme/defroster (kølevand fra motor) i 2022 Eberspacher oliefyr Renoveret indsprøjtningspumpe, og dyser, i 2015 Nyt rustfri KONA drev, 2019 Akselbælgsæt & Udstødningsbælgsæt, nye zink anoder, monteret vinteren 2022/2023 Nye propeller 2022 (De gamle medfølger) Nye Gel batterier 2021 Landstrømcentral, med landstrømskabel 2 stk CETEK ladere Siddegruppe, som kan omdannes til ekstra sovepladser Badebro Trim tabs Nyt Solpanel, (2023) med lader, der fuldt ud, klarer opladning af batterierne, så landstrøm ikke er nødvendigt, for altid at sikre opladede batterier. Ny kaleche, og ombetrukne tagluger, 2022 Toilet med spildevandstank Garmin 720 Kortplotter, med ekkolod Garmin kort - nyere, veu 474s G3 Vision - ældre, der trænger til opdatering Garmin veu 459s Gaskomfur, med 2 gasblus, og med ovn/ 2 gasflasker Ny indbygget mikroovn 2023 Ny Triax UFO antenne, samt ny FM antenne 2023 Samsung fladskærms Tv Bluetooth stereoanlæg/m FM og USB tilslutning Ny kortlampe 2023 Komplet nyt indtræk 2023 2 stk nye LED fjernprojektører på topmast 2023 Press & Son vinteropbevaringsbukke, (aluminium/stål, (værdi 5500kr) samt transportbukke til brug ved flytning på lastbil Tallerkner desserttallerkner, kopper, drikkeglas, (kvalitetsplast fra Biltema) knive, gafler, teske, til 6 personer, gryder pander, Ny Melita kaffemaskine, brødrister, medfølger, samt lille støvsuger, der nemt kan gemmes væk God familiebåd, klar til ferieturen. "Er lige blevet bundmalet, så klar til søsætning"

    Frederikshavn·lør.·

    Galeon 310 HTC

    Galeon 310 HTC

    1.989.950 kr.

    Galeon 310 HTC er designet med en meget lav profil, der giver et flydende og sporty look. 310 HTC er designet på basis af 300 FLY Begge yachter deler et lignende layout, men HTC-modellen har udover den lukkede kabine desuden også et automatisk glastag over den forreste del af kabinen. Denne 31 fods cruiser er designet til at have bedst tænkelige sejl-egenskaber i al slags vejr. Bådens skrog og dæk er fremstillet ved brug af infusions teknologi som giver et ekstremt stærkt skrog med mindst mulig vægt. Det har direkte indflydelse på motorens ydelse der bliver mere kontant og har et relativt lavt brændstofforbrug.Når du borde denne 310 HTC mødes du først af et stort soldæk. Her er der så god plads at du nemt kan håndtere bagage, badedyr eller andet pladskrævende udstyr eller aktiviteter. Fra agterdækket går man gennem en velproportioneret dør. Her findes kabinen hvor der er et dejligt stort pantry, med direkte adgang til den luksuriøse siddegruppe. Fra kaptajnens polstrede stol har man det fulde overblik og det flotte instrument panel giver overblik og tryghed om bådens tilstand . Fra kabinen er der adgang til kahytten, her er rummelighed og ståhøjde - en luksus som ikke mange 31 fods cruisere, byder på. Her findes 2 skønne dobbeltsenge samt et regulært badeværelse. Kender du nogen med trang til sol og frisk luft, kan du sende dem ud på solpladsen i fronten af båden. Med 2 skønne madrasser på kahyttens tag, er der mulighed for timevis med solbadning. Der kan vælges forskellige interiør designs, smukt egetræ eller varm valnød. Båden kan leveres både med twin- eller single motor installation og i diesel- eller benzin udgave efter kundens ønske. Når du køber en Galeon, køber du en custom made yacht. Med kyndig rådgivning fra Bluebay Marine og Galeons design-team sammensættes båden 100 % efter dine ønsker.

    Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

    Corsiva 605 New Age

    Corsiva 605 New Age

    179.900 kr.

    Corsiva 605 New Age Den sidst nye model fra Corsiva, med et C kategoriseret skrog på hele 6,20 meter. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng (bord og solseng er ekstraudstyr). Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden kan udstyres med fx en ny 30 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag og kan desuden proppes med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, gas/gear kontrolgreb, Styresystem, Exclusive Classic rat, 12 volt LED installation, LED lys til dørken, Batteri, Cockpitbord, soft foam på dørken, Badestige, 3 stk pyntehynder i kontrastfarve og meget mere - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både..

    Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

    Side:
    af 5