Galleri annoncer
Mørbas 17 HT

Mørbas 17 HT

50.000 kr.

Velsejlende mørbas speedbåd. Der er monteret baystar hydraulisk styring, omdrejningstæller og GPS med ekkolod. Har kun været brugt som trailerbåd de sidste 6 år. Elspil på trailer, gør det supernemt at isætte og optage båden. Står på en variant 1000kg. bådtrailer. Diverse benzintanke, torv, fender, en ny større skrue og diverse veste med følger. Samt en 2 personers tuber, som dog er godt brugt. Stort marinebatteri monteret sidste år. Trækker nemt vandski/tube. Sælges kun fordi vi ikke længere får den brugt nok. Åben for seriøst bud.

Sakskøbing·20. apr.

Motorbåd FRIGA af Troense

Motorbåd FRIGA af Troense

50.000 kr.

Værft: EJVIND`S plasticjolle og bådeværft i Rantzausminde, Svendborg Bygge-Nr.: 2557 - Bygget år: 1980 Materiale: Skrog, dæk og overbygning bygget af glasfiber (plastic). Aptering o. a. bygget af træ. Gelænder og lanternemast af rustfrit stål. Bådtype: Ejvind standardtype motorbåd (dog modificeret bl. a. med øget fribord) - Længde 20 fod. Kahyt med 2 køjer (sovepladser)- Toilet (i eget rum). Motor: Dieselmotor - mrk. VETUS M3.28 - effekt 27 IHK – installeret i 2013. Denne motor erstattede den oprindeligt installerede motor af mrk. BUKH. Ny brændstoftank installeret 2017. Navigationsudstyr: Kompas : mrk. GARMIN magnetkompas. Navigator: mrk. GARMIN GPS-Echo-map 50s med visning af div. data og søkort m. v. på skærm. Ekkolod: mrk. GARMIN Fishfinder 160 C med skrog-monteret svinger. El-system El- system 12 volt leveres af 2 batterier / akkumulatorer - nye batterier installeret i 2022). Batterierne oplades fra dynamo på skibets motor under drift/sejlads. Batterierne forsyner motorens startmotor, skibets lanterner, projektør og navigationssystemer m. v. med nødvendig el. Alm. udstyr Redningsveste til 4 personer, fortøjningstrosser og andet tovværk, fendere , bådshage o. a. grej, samt vinterpresenning og bådbukke til vinteropbevaring medfølger. Kontakt: Frode R. Larsen, Thorseng 26, 5700 Svendborg Tlf. 29249265

Svendborg·16. apr.

Motorbåd Ockelbo DC 21

Motorbåd Ockelbo DC 21

49.900 kr.

Pæn daycruiser/speedbåd sælges da større båd er købt. Svensk bygget båd som er meget velsejlende. Motoren er en Volvo Penta 5.0 Effektivt 12v køleskab med Danfoss kompressor. Og et søvandstoilet i snuden af båden under hynderne. Kaleschen er i god stand og eftersyet i 2020 hos autoriseret. Der medfølger optagevogn af mærket Variant. Båden står på land, men kan søsættes for et depositum som fratrækkes ved køb. Motor kan opstartes og høres igang på land.

Nordborg·5. mar.

Motorbåd

Motorbåd

60.000 kr.

Vi sælger denne super gode Mayland motorbåd med en 50 HK Ny Honda motor fra 2020 som har gået ca 30 timer. Vi har brugt den til jagt og familie sejllads i Køge Bugt, hvilket den har været ualmindeligt god til, men vi skal have noget mere plads og nogle sejl. Båden blev totalt renoveret af den tidligere ejer så den fremstår rigtig flot. Honda motoren er selvfølgelig med power-tilt og nyt startbatteri. I sommeren 2022 blev der installeret en ny raymarine kortplotter/fishfinder med 3D scan. Båden ligger klar til sejllads i køge og der medfølger en neptune trailer som tidligere ejer købte fra ny. Båden går 22-23 knob på toppen og er iøvrigt virkelig nem at begrænse til jagt.

Køge·6. aug. 2023

Motorbåd 17 fods Mayland med 40 HK 4T påhængsmotor

Motorbåd 17 fods Mayland med 40 HK 4T påhængsmotor

60.000 kr.

Båd til hyggesejlads og fiskeri. Ny pris Vores 17 fods Mayland bliver ikke brugt nok og skal derfor videre. Båden er udstyret med 40 HK 4-takt påhængsmotor fra 2011, motoren har elektrisk trim og tyverisikring. Der er rustfrit sø-gelænder, hvilket gør båden særligt egnet til at medbringe børn. Kahytten kan aflukkes med dør. Der er 2 sovepladser i kahytten. Båden er klar til at blive sat i vandet. Der medfølger bl.a.: echoMAP plus med kort (købt i 2019), trailer (2019), reservemotor Mercury 2,5 HK, nyere hynder, 4 stk. redningsveste, 2 stk. stangholder til fiskestænger, fendere, anker med kæde samt div. Tovværk, ældre 2-delt kaleche samt en vinterpresenning.

Blommenslyst·10. nov. 2023

Mistral Speedbåd

Mistral Speedbåd

55.000 kr.

Gammel flot klassisk speedbåd fra Lugano i Schweiz. Har sejlet på Lugano søerne frem til 2000, hvor den er hentet hjem til Danmark. - Har fået skiftet fra 140hk mercury motor til en V8 volvo penta i 2003. Jeg har desværre ikke papirer på disse. Motoren er overdimensioneret ift originalen, og derfor er den utrolig hurtig. - Meget søstærkt skrog. 2018 - Har båden fået et renoveret Drev. 2019 - Impeller + service hos Højmose Marine. 2019 - Cut off på motor, så motoren går ud ganske kort når man går i gear, for at skåne gearkasse. Båden er delvist ombetrukket. Den mangler at få ombetrukket forsæder. - Der skal kigges på instrumentbrættet, det er kun fuel måleren der virker.. Derudover står hele sættet på en 2 tons bådtrailer fra Schmitz - Den skal synes før den kan indregistreres, men der er alle papirer på trailer. Den har fået nye dæk i 2019. Super fint sæt, som desværre er for stort til vores opbevaringsmuligheder..

Esbjerg·8. dec. 2022