Weekendophold fås i alle afskygninger

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Man kan let komme til at tænke, at et weekendophold ikke batter noget, for det er så kort tid man er afsted, og kan man så overhovedet nå at lande og få noget ud af tiden? Selvfølgelig kan man det! Der skal som regel meget mindre til at oplade batterierne, end man regner med, særligt hvis man finder et ophold, der passer til ens behov og ønsker.
Heldigvis fås weekendophold i mange forskellige versioner, så der er noget for alle. Kroer og hoteller findes overalt i Danmark, og uanset hvilken egn af landet, du gerne vil besøge, er der et sted at overnatte, og alene geografien er et godt punkt at differentiere på.
Ofte giver det ny energi at gå et nyt sted og undersøge, hvad der er af hyggelige caféer, spændende museer eller bare en god atmosfære, det er rart at være i. Man får energi af at gå på opdagelse et nyt sted, også selvom det er i kort tid.

 

Overvej et weekendophold med et tema

Nogle gange kan du finde weekendophold med særlige temaer, som gør det ekstra spændende at komme på tur hjemmefra. De temaer kan være alt mellem himmel og jord, og tit kan man se hotellernes og kroernes kreativitet skinne igennem, når de sammensætter sådan en weekend.
Emnerne kan være alt fra at lave bolsjer eller flødeboller med en professionel til yoga i strandkanten og alt derimellem. Ofte er der mulighed for at dyrke en interesse på en intensiv måde, som man tit ikke har mulighed for i hverdagen, når man tager på weekendophold.
Du kan også tit finde særlige ophold med billetter til en bestemt attraktion eller begivenhed. Det er en god måde at se fx et bestemt museum eller forestilling, som man længe har drømt om at se. Ofte indeholder disse ophold ud over billetter og overnatning også et måltid, så du ikke skal tænke over meget mere end at have det rart, mens du er afsted.

 

Skift sommerferie ud med weekendophold

En ting at overveje, både med og uden børn, er at skifte den lange sommerferie ud med flere weekendophold eller kortere ophold. De fleste kender nok følelsen af at have fået nok af et sted til sidste på en ferie, og så kan det nogle gange føles lidt spildt at være afsted, selvom man egentlig gerne vil hjem.
I stedet for ugen eller måske de to uger med all inclusive på Kreta, kan man overveje at tage og bruge pengene på flere kortere ture. Så kan man tage et smut til Berlin i påsken, Stockholm i pinsen og bare et afslappende weekendophold med forkælelse i efterårsferien som eksempel.
Bagsiden af medaljen er selvfølgelig, at der er samlet set mere transporttid, men til gengæld får man set flere spændende steder, og man får flere afbræk fra hverdagen i løbet af året.
 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.