USA er genåbnet - husk at bestille ESTA visum i god tid

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Har du hørt de gode nyheder? Det er nu muligt at rejse til USA igen. Efter lang tid, hvor grænserne har været lukket, kan rejseglade nu igen besøge det storslåede land. Er du en af de mennesker, som har glædet dig som et lille barn til at denne nyhed blev bragt, så er det altså en realitet. Hvis du endnu ikke helt har styr på, hvor og hvornår du gerne vil rejse til USA, så kan det være en god idé at læse med her.
 
Inden afrejse skal du huske noget vigtigt!
Det kan være fristende at pakke tasken eller rygsækken og bare booke det første fly til USA. Men der er lige noget man skal huske inden man rejser afsted til landet. Selvom danske statsborgere er visumfrie i forhold til USA, så skal man stadig søge en rejsegodkendelse for at besøge landet. Denne elektroniske rejseautorisation, hedder ESTA. Det er lovpligtig med et ESTA visum, så derfor skal man altså lige huske dette inden, at man skal afsted. Du kan læse meget mere om dette i linket der står her i afsnittet.
 
Hvornår skal rejsen gå til USA?
Når du skal til at finde ud af hvornår du gerne vil rejse til USA, skal du selvfølgelig tænke over vigtige faktorer som for eksempel temperaturer og årstid. Mange vælger eksempelvis at rejse i sommerferien, hvor det også er højsæson. Det vil måske sige, at det er en tre-ugers rejse de tager på. Rejser man på denne tid af året, skal man så også være opmærksom på ledighed blandt andet. Og så er det også vigtigt at tænke de enorme afstande ind, når man planlægger rejsen.
 
Lej en campervan
Mange mennesker har en drøm om at køre rundt i USA i enten en campervan eller en bil. Her kan man selvfølgelig vælge at planlægge rejsen selv, men det kan også være en god idé at få hjælp til rejsen. Man kan få hjælp af en rejsekonsulent, som ved noget om destinationerne i USA. En rejsekonsulent fra et rejseselskab, kan blandt andet hjælpe med ruter, hvad man bør opleve og selvfølgelig booking af rejsen, herunder fly og overnatninger, campervan og så videre. Hvis man har forholdsvis kort tid i landet, kan det være nødvendigt at planlægge rejsen nøje. Det er måske ikke sikkert, at der er plads til mange afvigelser på rejsen.
 
Hvad vil du gerne opleve på rejsen i USA?
Der findes så mange spændende steder at besøge i USA. Er man til nationalparker, bør man måske overveje at besøge Yosemite Nationalpak, Grand Canyon eller Yellowstone Nationalpark. Rejser man med børn, er Florida for eksempel et rigtigt godt valg. Er man til pulserende storbyliv, så er New York City et must på rejsen. Det smarte ved New York City, er desuden også at man kan vælge denne destination hvis man egentlig bare gerne vil på en kortere rejse. Denne destination er også ideel for en uforglemmelig juletur.
 
Sol, strand og sommer
Der er mange mennesker, som helst gerne rejser til sommerlige destinationer fremfor de køligere. Er dette tilfældet for dig, bør du måske overveje destinationer som Californien, Hawaii eller måske Florida. Hawaii, er for eksempel en unik oplevelse, hvis man gerne vil opleve naturskønne øer, men fantastiske strande i Stillehavet. Californien, har jo selvfølgelig også masser af byde på. Og så er det jo selvfølgelig også et must at opleve selveste Hollywood og Los Angeles. Florida, er som nævnt tidligere også en rigtig god destination for børnefamilier, men skam også uden. Besøg Key West, Miami eller Orlando eksempelvis. Og selvfølgelig Everglades Nationalpark.
 
Rejseråd som også er vigtige
Udover ESTA, skal man selvfølgelig også sørge for at man har en rigtig god rejseforsikring når man rejser ud i den store verden. Det er vigtigt være sikker på, at man også er dækket i USA. En afbestillingsforsikring er også en god idé at have, hvis man er nødt til at aflyse rejsen. Der er nogle betingelser man dog lige skal være klar over. Udover disse ting, skal man også huske at følge med i rejsevejledningerne samt, hvad der sker lokalt i de områder man skal besøge. Og så skal man selvfølgelig også bruge sin sunde fornuft på rejsen.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.