Tips til opbygningen af dit helt eget træningsrum

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Hvis ideen om at opbygge dit eget træningsrum er noget, du går og leger med, så er det her, du skal læse med. Det kan nemlig også sagtens blive virkelighed for den helt almindelige dansker. Det kræver selvfølgelig bare, at du har plads til et træningsrum, og at du er villig til at lægge lidt penge og arbejde i det.

Find plads til dit træningsrum

Det vil være svært at opbygge et træningsrum, hvis du ikke har plads til det nogen steder. Derfor er det første, du skal se på, om der er et ledigt rum i dit hjem, eller om der er andre muligheder for at finde plads.
Måske er du nødt til at finde mere plads ved at flytte. I så fald finder du masser af ledige lejligheder og lejeboliger på https://rentola.dk/.

Anskaf dig det rette udstyr

Det vigtigste du skal have styr på, når du vil opbygge dit eget træningsrum eller en home gym, som det også kaldes, er naturligvis udstyret. Selvom det selvfølgelig er muligt at træne uden udstyr, så er det i sidste ende det, der kan tage din træning til nye højder.
Hvis du ikke følger et fast program, så kan det være en god idé at opbygge en samling af udstyr, som kan bruges til forskellige øvelser og være med til at styrke forskellige muskelgrupper eller give dig variation i intensiteten af din træning. I så fald er det et godt sted at starte med:
·        Nogle løse vægte
·        Et løbebånd
·        En motionscykel
·        En crossfitmaskine
·        En romaskine
Udover det udstyr som skal være med til at styrke dine muskler, vil du også kunne få stor glæde af blandt andet.
·        Redskaber til opvarmning, som for eksempel træningselastikker
·        Redskaber til støtte af din krop i øvelserne, som for eksempel styrkebælte
·        Træningsmåtter til øvelser på gulvet
·        Spejle, så du kan holde øje med, om du har korrekt holdning i dine øvelser
Hvis du vil have det optimale udbytte af din træning, kan du også overveje at bruge proteinpulver. Har du endnu ikke fundet din egen favorit, så kan du finde nogle af de bedste udgaver på Liftmore.dk.

Skab den rette stemning

Det er dog langt fra bare udstyret, som er vigtigt, når du indretter dit træningsrum. En af de helt store forskellige fra et offentligt træningscenter og en såkaldt home gym er jo for det første udvalget af udstyr.
Udover det kan der også være en helt særlig stemning i et fitnesscenter. Folk er her for at give alt, hvad de har. Det betyder noget for, hvor godt du træner. Det er dog heldigvis noget, du langt henad vejen kan opnå ved hjælp af din indretning.
Det handler altså ikke om at stille fine blomster i dyre vaser. Derimod skal du måske forsøge at holde rummet frit for småting, som ikke har noget med din træning at gøre. Du kan også male væggene eller hænge inspirerende citater eller billeder på væggene. Mind dig selv om, hvorfor du er her.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.