Tag på storbyferie og få en på opleveren

// Annoncørbetalt indhold

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Berlin, Lyon, Paris eller København. Storbyferie er en lækker form for ferie. Den handler ikke om hvide sandstrande og bikini, men om kultur, god mad og spændende oplevelser. Afstanden og transporten er værd at overveje.

Storbyferie, når du trænger til at opleve noget nyt

Storbyferie er aldrig ens. Selv hvis du vælger en storbyferie du har besøgt før, vil du helt sikkert opleve noget helt nyt.

Transport til storbyen

  • Flyveren. Ligger destinationen langt væk, kan det være oplagt at flyve. Både for at spare på din rejsetid, og dermed din ferietid, men også for bekvemlighedens skyld. Det er lækkert bare at stige på et fly, læne sig tilbage, få kaffen serveret og stige af i en ny stor by.
  • Toget. Toget er en oplevelse i sig selv. Vores klimasituation dikterer at vi ikke bør flyve, med mindre det er strengt nødvendigt. Toget er en oplagt mulighed, både til de korte og de lidt længere afstande. Det er en oplevelse at køre i et tog. I ro og mag kan du nyde turen, læne dig tilbage, tage en lur, eller se på det skiftende landskab uden for ruden. Togstationer ligger i hjertet af alle storbyer, så der er ikke ret meget ekstra transport, når du når frem til den storby du har valgt.
  • Bussen. Bussen går fra alle større byer i Danmark, direkte til alle større byer i Europa. Bussen holder små pauser undervejs, så du kan strække benene eller ryge en cigaret. Bussen er nem og bekvem og får dig fra A til B. Desuden er bussen ofte langt billigere end både fly og tog.
  • Kør selv. Er der ikke den store afstand, kan du vælge at køre selv. Måske det er rart at have bilen med, hvis du ikke kun vil være midt i byen, men gerne vil et smut ud på landet også.
Storbyer tæt på Danmark

Du behøver ikke rejse ret langt, for at opleve en storby som er helt anderledes, end der hvor du kommer fra. Oslo ligger kun en sejltur væk og er alligevel en helt anderledes by end København. Hamborg ligger heller ikke langt væk. Kun en lille tur i tog eller bus og du er fremme i en helt anden kultur. Tallinn ligger også bare en sejltur væk og er endnu mere fremmedartet end både Oslo og Hamborg. Der er mange muligheder ganske tæt på Danmark. Tak fordi du læste!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.