Skal gulvet have en smuk overgangsprofil i messing?

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes flere mulige løsninger når det kommer til overgangen på dit gulv. En af de løsninger er ved hjælp af en overgangsprofil og her er der igen flere varianter som du kan vælge imellem. Hvis du ønsker en overgangsprofil der er stilfuld og tidløs, så kan du med fordel vælge en overgangsprofil i messing. En overgangsprofil messing kan både være poleret og glat eller børstet. Det er en mulighed for at lave en smuk overgang mellem forskellige typer af gulv eller på overgange, hvor det ellers ville være svært at finde en flot afslutning der ikke generer hverken syn eller gang i hverdagen. 

Når du har et trægulv i stuen, vil du opleve bevægelse 

Det er ikke sikkert ud mærker eller ser det med det blotte øje, men har du valgt et trægulv, eksempelvis et klikgulv, så vil træet arbejde og bevæge sig betydeligt mere end blandt andet klinker. Derfor kan du ikke lave løsninger og afslutninger på dit trægulv på samme vis som du kan for klinker, da der skal være rum til at denne bevægelse kan finde sted. Her er en overgangsprofil dog helt genial, da der skabes luft til at gulvet kan arbejde, helt uden at du kan se det. Så der er altså ingen synlige mellemrum eller huller der generer dit øje, men et trægulv der kan udvide sig og trække sig sammen i takt med at temperaturer, luftfugtighed eller andet i omgivelserne ændrer sig. 

En overgangsprofil kan anvendes til niveauforskelle 

En af de mange fordele der er ved at vælge en overgangsprofil til dit gulv er, at du nemt kan skabe smukke overgange til forskellige niveauer fra det ene rum til det andet, eller fra den ene type gulv til den anden. De traditionelle let buede overgangsprofiler klarer nemt op til 1,5 mm niveauforskel mellem forskellige gulve. Hvis der er en større forskel der skal afsluttes pænt med en overgangsliste, kan du med fordel vælge en af de typer der kaldes asymmetriske gulvlister. Så er der altså ingen undskyldning for ikke at skabe flotte detaljer i dit hjem, som både ser hamrende godt ud, men som også har en praktisk funktion der blandt andet vil lette rengøringen og sikre at der ikke er nogle tæer der støder ind i gulvet undervejs. På den måde sikre du dig, at du bliver mest muligt tilfreds med dit gulv, og at alle kan gå sikkert rundt derhjemme. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.