Sådan skaber du et rustikt look i dit hjem

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Nogle er mennesker er til det stilede og helt polerede udseende, mens andre mennesker foretrækker et mere råt og rustikt udtryk i deres indretning. Hvis du tilhører det sidstnævnte slags menneske, så har du fundet den helt rette artikel. I artiklen giver vi råd og inspiration til, hvordan du kan skabe et rustikt look i dit hjem eller i det mindste tilføje nogle rustikke detaljer for at fremhæve din personlige stil. 

En rå væg

Inden for de seneste år er det blevet meget populært at have vægge og flader i hjemmet, som ikke har et sædvanligt poleret og lakeret udseende. Et eksempel herpå er en væg, hvor man simpelthen blotlægger murstenene, men selvfølgelig pudser den en smule op efterfølgende for at denne ikke ser helt hærget ud. Hvis man holder dette til blot én væg i rummet, får man et råt udtryk uden at det samtidigt ser faldefærdigt ud. Tekstur på væggene har generelt vundet indpas i forhold til indretningstrends, så en anden ide kunne være at pudse en væg op eller male den med strukturmaling. 

Møbler og indretning

Hvis du selv synes, at du har ti tommelfingre og ikke er den handy type, kan du også vælge at gå rustikt til værks med dine møbler og valg i forhold til indretningen. Hvis man leder iblandt ting, som er brugt, kan man finde noget med lidt kant og patina - men du bør samtidigt sørge for, at det i stedet ikke bare ligner uklædeligt slid eller snavs. Et sted, hvor det giver god mening at gå efter rustikt look er ved de større møbler, som eksempelvis dit spisebord. Her har kabeltromlen.dk et stort udvalgt af forskellige bordplader og bordløsninger, som alle har et mere eller mindre råt og rustikt look, da de er lavet af genanvendte kabeltromler. 

De små detaljer 

Måske det virker lidt faretruende at gå all in på det rustikke look, og hvis det er tilfældet for dig, så råder vi til at starte i det små. Man kan blandt andet finde mange forskellige lamper både brugt og nye, som skiller sig ud med et særligt industrielt udtryk. Det ser både sejt og råt ud, hvis du har en pære med en tydeligt glødetråd hængende i en fatning og ledning. Metal eller metalliske elementer bidrager også gerne til et mere rustikt look, og dette materiale kunne være ideelt til små overflader som et sofabord, hylder til ophæng på væggene eller som hylder i en reol. Mulighederne for det rustikke look er mange, det kræver bare din personlige stil og måske lidt sandpapir og en hammer.
 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.