Sådan får du det optimale ud af din kat og din hund

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er almindeligt kendt, at antallet af hunde - og kattekøb under Corona pandemien steg markant. Mange mennesker havde langt mere tid og hjemmearbejde, end de var vant til, og desuden blev børnene hjemmeskolet. Derfor var der lige pludselig plads, tid og ro til, at man kunne anskaffe sig et kæledyr. Er du en af de mennesker, der dermed har anskaffet sig et kæledyr under pandemien, herunder især en hund eller kat eller begge dele, kan det betale sig at læse med her. Vi kommer nemlig nærmere ind på, hvordan du kan få det optimale ud af dit samvær med din hund eller kat, så I begge trives og er glade og tilfredse i hverdagen. 

Din kat er et rovdyr, giv den mad derefter

Det er vigtigt at vide, at din kat faktisk er et rovdyr. Det vil sige, at den ikke blot er et sødt kæledyr, der lever af kærlighed og kildevand. En kat er vant til at jage, især om natten, hvor den fanger mus, fugle og andet småkryb. Den har et ægte jægerinstinkt og spiser kød på daglig basis. Her vil vi anbefale, du køber noget kattemad af høj kvalitet, der netop indeholder enten fisk eller kød, som den ellers ville jage sig frem til i naturen. En sådan type kattemad kan indeholde lam, laks, kylling eller and, og er perfekt sammensat i forhold til forholdet mellem proteiner, kulhydrater og fedt. Dermed får din kat præcis den næring, som den har brug for. Sørg også for at finde den kattemad, der svarer til din kats alder og livssituation. Er det en killing, en voksen kat eller en ældre kat? ja, så skal de også have forskellig næring, også i forhold til, hvor meget de rører sig i dagligdagen og dermed forbrænder af fedt. 

Træn din hund i hundeskole

Det er vigtigt at tage seriøst, at din hund har brug for vaskeægte disciplinær træning, efter I har købt den. Det er en fejl hos nogle, at de bare synes, at hvalpen er så sød, så de ikke rigtigt opdrager på den. Så længe den er lille og hvalpet, har de fleste nemlig en større grad af tolerance overfor deres kæledyr og har måske endda svært ved at se, at de gør noget godt for dem selv og hunden, hvis de begynder at opdrage mere stringent på den. Men, denne træning er meget vigtig og nødvendig for, at I begge kan trives i det lange løb. Hunde trives bedst med at vide, hvor i hierakiet, den befinder sig, og dermed, hvem der bestemmer. Den elsker at gøre sin ejer tilfreds og tilpas og derfor skal den have nogle klare retningslinjer for, hvordan den gør dette. Det kan man få hjælp til på en hundeskole, hvor de ved, hvordan man hundetræner sin hund ordentligt og på en konsekvent og positiv måde. Det er jo klart, at hvis I aldrig har haft hund før, at det kan være noget af en mundfuld at klare selv, hele træningsdelen. Hvis I er nysgerrige og har brug for en sådan hjælpende hånd med hunden, så læs mere på jeanetteshundeskole.dk

Involver hele familien i kæledyrets træning 

Hvis I har børn, inviterer Jeanettes Hundeskole ligefrem til, at børnene kommer med til hundetræningen. Er de over 10 år kan de sågar få lov til at være med på træningsbanen og gå med hunden. Dette skaber et større fællesskab mellem hunden og hele familien og sikrer sågar, at I har noget dejligt at snakke om og samles om efter endt hundetræning. Det kan sikre jer mange dejlige stunder sammen, jer og hunden, så I alle sammen ved, hvordan I skal omgås hunden. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.