PureGym: Billigste medlemskaber for dig som studerende

// Annoncørbetalt indhold

Denne artikel er sponsoreret af PureGym
Er du studerende, bruger du typisk meget tid til forelæsninger, undervisning og derhjemme foran din computer. Bevægelse og motion er derfor et vigtigt element i hverdagen, der kan sikre et fortsat sundt helbred. Hvis du ikke motiveres af motion i naturen, kan du i stedet vælge et studievenligt medlemskab i PureGym.
Prioritér et fitnessmedlemsskab i dit stramme budget
Som studerende er budgettet stramt, og derfor kan det være en fordel at lede efter et fitnessabonnement med studierabat. PureGym har en god løsning til dig. Her kan du nemlig vælge medlemskaber til en lavere pris, som passer bedre ind i dit budget. På den måde behøver du ikke gå på kompromis med din sundhed eller spare de forkerte steder for at få råd til et fitnessabonnement.
Det simple Core-medlemskab
Med et Core-medlemskab kan du fra 199 kroner om måneden træne ubegrænset i et enkelt center og benytte dig af centrets cardiomaskiner og styrketræningsfaciliteter. Det er perfekt til dig, der alligevel ikke har brug for holdtræning og adgang til flere centre. Med i prisen er PureGyms app, hvor du kan tracke dine fremskridt og finde online hold. Bemærk, at prisen varierer, alt efter hvilket center du træner i.
Vælg også “Core med hold”
Hvis fysisk holdtræning sammen med andre giver dig motivation, så kan du sagtens prioritere at få det med i dit medlemskab. Dette medlemskab hedder “Core med hold” og giver dig for et lidt højere månedligt beløb adgang til alle centrets hold. Medlemskabet giver dig altså det bedste fra begge verdener, fordi du kan variere din træning, som du har lyst. Når du er træt af cardiomaskiner, kan du booke et hold – og omvendt.
Hos PureGym er der hold til alle formål. Prøv nogle af de mest populære hold, som for eksempel Yoga, Pilates, Zumba, Stram Op, Step og Bike Standard. Ofte kan du også finde begynderhold, der giver dig en fornemmelse af, om træningen er noget for dig.
Find et fitnesscenter i nærheden af dig
PureGym er Danmarks største fitnesskæde med over 160 centre i hele landet. Bor du i en af Danmarks større byer, er der stensikkert et fitnesscenter tæt nok på til at du enten kan gå eller cykle dertil. Så hvorfor vente? Tag kontrol over din sundhed allerede i dag, også selvom budgettet strammer. Med så mange centre at vælge imellem, er du med et enkelt klik godt på vej mod et sundere liv. 
Denne artikel er sponsoreret af PureGym

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.