Mangler du inspiration til garderoben? Derfor skal dit næste tøjkøb være i cashmere

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sidder du med lysten til at købe nyt tøj til garderoben? Hvorfor så ikke købe noget tøj, som er i det lækreste uld, som eksempelvis et par cashmere bukser? Når folk hører hører ordet cashmere, så forbinder de det ofte med noget blødt tøj i lækker og god kvalitet. Desværre er det også tit forbundet med tøj, som ligger i den dyre ende. Det skyldes, at cashmere er det fineste kvalitet. Alligevel bør alle anskaffe sig mindst én ting i deres garderobe, som er lavet af cashmere. 


Hvad er cashmere uld?
Cashmere er uld som kommer fra cashmere geden. Geden lever i et barskt klima i de mongolske bjerge. Her kan temperaturen på et enkelt døgn svinge fra minus 30 grader om natten til plus 40 grader om dagen. Det skiftende klima er med til at skabe cashmere-uldens kvalitet, da ulden skal kunne klare det barske vejrskifte. Også derfor er ulden kendt for sin temperaturregulerende egenskab. Cashmere er et af de mest luksuriøse råmaterialer, som naturen giver os. Materialet er meget eftertragtet, og det skyldes at det er silkeblødt, og som nævnt kølende og varmende på samme tid. Cashmere kan på mange måder sammenlignes med guld, da der ligesom ved guld findes forskellige kvaliteter, også findes forskellige kvaliteter af cashmere. 


Hvorfor købe tøj i cashmere? 
Ved at købe tøj i cashmere så sikrer du dig, at det er tøj i høj kvalitet. Som nævnt skyldes det, at cashmere kommer fra et barsk klima, hvor ulden skal kunne håndtere enorme mængder af både varme og kulde. Derfor har cashmere fået evnen til, at kunne virke kølende og varmende på samme tid. Udover det, så er cashmere også et af de blødeste materialer som man kan støde på, og man vil derfor opleve stort velbehag ved at bære tøj lavet i materialet. Så til trods for at prisen er høj på cashmere, så er det klart det værd at investere i. 


Disse er must-haves i garderoben 
Alle bør have minimum ét item i deres garderobe, som består af cashmere. Der findes mange slags tøj på markedet, som er lavet af cashmere, og det kan være svært at vælge, når man først har valgt at bruge sine penge på det. Et must-have til garderoben ville være en sweater lavet af cashmere, da den vil kunne bruges i alt slags vejr. Vil man dog gerne prøve cashmere af først, før man vælger at købe et større stykke tøj, så kan et par cashmere uldstrømper være enormt dejlige og behagelige at have på. Prisen vil være lavere, da der er tale om mindre mængder af materialet - men pas på, det kan være svært ikke at købe mere, når du først ejer én ting i cashmere. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.