Lige så billigt, men bedre end brugt

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
 
Når man for første gang flytter ind i sin egen lejlighed, kan det komme bag på en hvor store beløb der står på prismærkerne når man kigger på hvidevarer. Det kan hurtigt løbe op, hvis man selv skal sørge for køleskab og støvsuger til sit nye hjem, men hvis du vil have hvidevarer af god kvalitet og samtidig udgå at gå bankerot, så skal du en tur i Harald Nyborg.  
 
Uanset om flytter ind i sit første hjem, hvor man for første gang skal foretage nogle store, nødvendig køb, eller om det blot er tid til at udskifte sine gamle hvidevarer ud med nye, så kan priserne variere meget alt efter hvor man vælger at gøre sit køb. Harald Nyborg fokuserer på at have et bredt udvalg af varer til gode priser, så du kan med god sandsynlighed finde din næste støvsuger eller dit køleskab her. 
 
Men hvad er en støvsiger uden en støvsugerpose? Støv kan hurtigt hobe sig op og især hvis man har gulvtæpper kan det være nødvendigt at hive støvsugere frem ret ofte. Det gør at støvsugerposen hurtig bliver fyldt op og skal udskiftes. Derfor kan det betale sig at købe billige støvsugerposer, når de skal skiftes så ofte. 
 
Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af forskellige typer filtre. Nogle med syntetisk filtmateriale og andre med skumfiltre til enten våd- eller tørstøvsugere. Uanset hvilken støvsuger du har stående, kan du med høj sandsynlighed finde de rette støvsugerposer hos Harald Nyborg. 
 

Køleskab til køkken eller værelse 

Hos Harald Nyborg finder du også flotte køleskabe til forskellige behov. Har du drømt om at have et amerikanskinspireret køleskab, som kombinerer køle- og fryseskab i samme enhed og byder på koldt vandt i døren? Eller vil du give dine gæster mulighed for at hente noget koldt fra deres eget lille minikøleskab på gæsteværelset?  
 
Harald Nyborg har et bredt udvalg af køleskabe til forskellige priser, så både den slanke og den mere fyldige pengepung kan finde et køleskab i god kvalitet til en fornuftig pris. Festaberne vil også være interesseret i en Party Cooler som har plads til at køle 22 flasker ned på samme tid, hvor vinelskerne vil interessere sig for de forskellige størrelser vinkøleskabe. 
 
Køkkener er indrettet forskelligt og har ikke altid plads til de store, rummelige køleskabe. Derfor er det godt med mulighed for mindre køleskabe med mindre volume, som kan rumme det essentielle og lidt til.   
 
Både for pengepungens og kvalitetens skyld kan du med god grund finde det du har brug for hos Harald Nyborg. Uanset om det er køleskabe til forskellige formål, støvsugere eller tilbehør der hører til. Hos Harald Nyborg finder du store udvalg af både hvidevarer, reservedele og tilbehør. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.