Køb brugt og spar penge

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Overalt i landet breder trenden sig med at købe og sælge brugt, og en af grundene til dette er det stigende fokus på at begrænse det enorme overforbrug, der hersker mange steder. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det kan være værd at købe brugt, når du skal have nyt. 
Også teknologien er uden tvivl medvirkende til, at så mange har taget denne trend til sig. Før internettet måtte man sende en annonce afsted med posten, hvis man ville sælge noget. I dag findes der en lang række af forskellige platforme til netop handel mellem private, og også loppemarkeder og de såkaldte reolbutikker er i vækst. 

Få mere for pengene 
En af de store fordele ved at købe brugt er, at her kan man spare mange penge. Står du og har brug for en ny printer, kan du derfor med fordel se, hvad der findes på f.eks. Gul og Gratis eller Den Blå Avis. Her kan du være heldig at finde en helt ubrugt printer, som du så blot skal købe Brother lasertoner til, og så er du kørende. Mange varer på brugtplatformene er fejlkøb, uønskede gaver eller ting fra lukkede virksomheder, og således er der altså gode muligheder for at købe nye eller næsten nye ting til langt under indkøbspris. 

Spar på miljøet 
Også hensynet til miljøet er medvirkende til at flere og flere vælger at undersøge, om nyanskaffelser kan findes brugt, inden de sætter kursen mod stormagasinet eller byens handelsstrøg. Mange har et ønske om at nedbringe forbruget og dermed spare på jordens ressourcer og ikke mindst CO2-udslippet. Ingen kan længere være i tvivl om at plastik er et stort problem for vores klode, og i flere af verdenshavene er registreret regulære plastiksumpe på størrelse med Frankrig. Den udvikling kan ikke fortsætte, og ved at købe brugt kan man således være med til ikke at bidrage til ny produktion. 

Få noget unikt 
En anden god grund til at købe brugt er, at der her er mulighed for at købe noget, som ikke ret mange andre har. Ting som for længst er udgået fra butikkerne kan det være muligt at få fingrene i på en af de mange brugtplatforme, og hvis man er ude efter en helt særlig taske eller noget andet, kan man der være heldig at finde noget, som ingen andre altså har. Nogle dyrker ligefrem stilen med at finde vintageting for at understrege deres personlige stil. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.