Hold ferie i det fri

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Ferier er skabt til at komme ud i naturen og udforske verden omkring dig. Heldigvis skal du i Danmark ikke lede langt efter spændende steder, hvor du kan skabe nye og uforglemmelige ferieminder. Det eneste, det kræver er, at du har orden i udstyret. De fleste ture bliver en anelse bedre, når du har de rigtige ting med dig. Det gælder, både når det kommer til lange campingferier, og når det kommer til alverdens udendørs sport.

CAMPZ.dk skal du derfor ikke lede længe efter hverken tøj eller grej, der er velegnet til alt lige fra en strandferie ved Vesterhavet til en cykelferie på de danske landeveje. Vores udvalg består blandt andet af funktionelle rejsetasker, lette telte og holdbare GPS’er, så du ikke farer vild undervejs. Det og meget mere kan du finde hos CAMPZ, hvor vi har gjort vores bedste for at samle alt, hvad du har behov for til en aktiv ferie. Så gå på opdagelse hos os og find de store og små ting, som sikrer, at netop din tur bliver helt perfekt.

Udstyr til ethvert eventyr
En ferie i den skønne danske natur kan af og til byde på et mildt sagt utilregneligt vejr. Derfor er det essentielt, at dit grej kan klare lidt af hvert. På CAMPZ.dk kan du finde både beklædning og udstyr af høj kvalitet, som sikrer, at du kan nyde et eventyr i det fri, uanset hvad vejrudsigten lover.

Hos CAMPZ har vi nemlig nøje udvalgt et hav af forskellige produkter, som er designet til at kunne holde til både de kølige vandreture i efterårsferien såvel som de hyggelige campingture om sommeren. God beskyttelse mod vejrelementerne er en garanti, hvad end du blot mangler en varm sovepose eller hele teltet.

Takket være vandafvisende egenskaber, utrolig åndbarhed og varm isolering kan du nyde en ferie i det fri hele året rundt. Du kan derfor altid føle dig tilpas, hvad end du vandrer, padler eller cykler igennem det danske landskab, når du lægger dig til rette på en behagelig luftmadras om natten.

Til de store og små naturelskere
Det er naturligvis ikke kun de store, som elsker at udfolde sig i naturen. Oplevelser i det fri er nemlig for alle, og det betyder, at vi på CAMPZ.dk fører et stort udvalg af grej og beklædning til børn i alle aldre. Destinationen og sæsonen, som I skal afsted i, er ikke altafgørende. Hos os kan du nemlig finde alt lige fra vinterstøvler til solbriller, som er designet specifikt til de yngste.

Måske er det en sommerferie ved stranden, I har i tankerne? I så fald kan du tage dit barn i hånden og gå på opdagelse i vores store kollektion af badetøj og svømmeudstyr, der passer perfekt til de lange dage på stranden. Hvad end der er tale om soveposer, rygsække eller beklædning til børn, kan du stole trygt på, at kvaliteten altid er til stede. Holdbarhed er det ord, som bedst beskriver de mange produkter hos CAMPZ. Dit barn kan derfor være sikker på at være godt klædt på til enhver ferie i det fri.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.