Her er tre vigtige ting, du skal have styr på, inden du køber din drømmebil

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Der er enkelte gange i livet, hvor man skal bruge rigtig mange penge. Her taler vi ikke om at købe en dyr bærbar eller ny flot cykel, men vi snakker om køb over 100.000 kroner. Det er ikke lige at gå ned og svinge kortet, og betale på beløbet. Det kræver mange overvejelser, og der er meget at holde styr på. Det er vel næsten kun huskøb og bilkøb, der kan placere sig selv i denne kategori, selvom både store fester og ferier kan komme derop af. Hvis du står overfor at skulle købe en ny bil snart, så kommer her tre ting, du bør overveje inden du køber. 


Få styr på det økonomiske

Først og fremmest er det rigtigt vigtigt, at du overvejer, hvordan du har tænkt dig at betale for din bil. Hvis du har sparet 100.000 kroner op til bilen, er det jo rigtigt fint, men sandheden er jo, at det er de færreste, der har mulighed for det. Derfor er det ikke så unormalt, at man tager et billån. Med et godt billån, kan man afbetale bilen over en årrække, i stedet for at skulle komme frem med alle pengene med det samme. Med et billån muliggør du også, at du kan købe bilen lige nu og her, og du behøver derfor ikke at skulle vente i flere år, mens du sparer op. 


Overvej om du skal købe nyt, eller om du vil have en brugt bil

Det er ingen hemmelighed, at biler er én af de ting, som hurtigst falder i værdi, efter man har købt. Det er ikke det samme som at sige, at man aldrig skal købe en ny bil, for der er naturligvis noget helt særligt over en helt ny bil, som ingen andre har kørt i før dig. Der er også garanti på bilen, nogle gange op til 7 år. Med en brugt bil springer du dog dette værditab over, og køber bilens til dens reelle værdi. Nogle mener også, at biler lige skal køres godt varme, og der er derfor ingen skam i at købe en bil, der har kørt mellem 100.000 og 150.000 kilometer. 


Tænk på videresalgsværdien

Selvom det er din drømmebil lige nu og her, så sker der rigtigt meget på bilmarkedet i øjeblikket, og det kan sagtens tænke, at du gerne vil have en ny om et par. Derfor er det en god idé, at tænke på videresalgsværdien, når du engang skal af med bilen igen. Eksempelvis er hvide og sorte biler ofte nemmere at komme af med, mens el- og hybrid-biler ser ud til at være fremtiden. Du skal dog selvfølgelig huske at købe lige præcis den bil, som du bliver glad for lige nu og her. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.