Her er fem typer af rabatkuponer der sikrer dig besparelser

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du glad for at handle online, og samtidig bevidst om at spare penge i det daglige? Så er der gode årsager til at benytte rabatkuponer.
Danskerne har for alvor taget onlineshoppingen til sig. Ifølge Dansk Industri handlede hver borger således i gennemsnit online 3,7 gange pr. måned i første kvartal af 2023. Alt tyder i øvrigt på, at onlinehandlen vil fortsætte sin vækst fremover. Også på handelsplatforme er der øget aktivitet, og samlet set er der altså gode muligheder for at gøre en god handel via internettet. I særdeleshed hvis man afsøger markedet for tilbud og rabatkuponer. Det kan gøres på hjemmesider såsom promo-codes.dk, som byder på kampagner til over 30 af de mest populære danske webshops. Men hvilke slags rabatkuponer skal du i særdeleshed søge efter? Bliv klogere på det her.

Rabatkuponer henvendt til nye kunder
Har du fundet en vare online som du bare må have? Så vent med at slå til, samt med at finde dankortet frem. I første omgang bør du besøge sider, så du kan se, om der er rabatkuponer til hjemmesiden med de såkaldte “velkomstrabatter”. Disse slags rabatkoder er særligt henvendte mod nye kunder. Nogle gange kan du få adgang til dem ved at tilmelde dig butikkens nyhedsbrev. Hold derfor altid øje med disse former for kampagnekoder.

Rabatkoder ved særlige højtider
Det er også en god idé altid at holde øje med udvalget af rabatkoder omkring højtiderne. Her er der nemlig erfaringsmæssigt ekstra gode tilbud at kaste sig over. Her er nogle af de højtider, hvor du godt kan regne med at finde gode tilbud:

-    Jul
-    Påske
-    Pinse

Kampagnekoder i forbindelse med shopping-mærkedage
Danskerne har for alvor taget Black Friday til sig, og hvis du er på udkig efter besparelser når du handler online, så bør du gøre det samme. Der er nemlig altid ekstra gode rabatkuponer at hente omkring Black Friday. Så husk lige, at Black Friday finder sted fredagen efter thanksgiving. Med andre ord, i slutningen af november. Her er der ofte rabatter på over 50% at hente.

Hold øje med ekstrarabatter

Det er også en god idé at holde øje med de såkaldte ekstrarabatter. Her er der tale om koder, hvor du for eksempel kan få 5, 10, 15 eller måske endda 20% ekstra rabat på varer, som endda allerede er sat ned i pris.

Få fri fragt via en rabatkupon
Endelig er det også en god idé altid at søge efter fri fragt-koder. Som navnet antyder, så tilbyder de dig fri levering på dine bestilte varer. Så i stedet for at betale 49 kroner eller lignende i leveringsgebyr, så find en rabatkode der sikrer dig fri levering af din pakke.

Der er adskillige måder hvorpå du kan sikre disse slags rabatkuponer:

-     Brug rabatkodeportaler.
-     Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev: Du kan til tider få fri fragt på denne måde.
-     Køb ind for et minimumsbeløb: Ofte tilbyder butikken fri fragt hvis du køber varer for et minimumsbeløb. Det kunne for eksempel være 299 kroner.

Der er mange måder, hvorpå du kan få det bedste ud af dine penge, når du handler. Det kan være alt fra at sammenligne priser og finde rabatkoder på promo-codes.dk til at vente til udsalgsperioderne. Prøv disse tips og tricks for at få mest muligt ud af dine penge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.