Har du solgt noget på GulogGratis.dk? Send din pakke med Postnord

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er skønt, når man gør en god handel. Ikke desto mindre kan der være et par praktiske ting, man lige skal have styr på. Fx skal pakken sendes afsted, så den kommer godt og velbevaret fra A til B, og gerne så billigt som muligt. Allerede nu kan du overveje Postnord, når du skal sende din næste pakke afsted. Det er der nemlig masser af fordele ved. 
GulogGratis gør det muligt at genbruge på smukkeste vis. Det er skønt, når nogen er begejstrede for at købe noget, man ikke selv har brug for længere - det er en vaskeægte win-win-situation. Den største sejr får man dog, hvis pakken også kommer godt frem til modtageren. Ellers kan det nemlig godt ende i en beklagelig situation, der også kommer til at påvirke prisen i en negativ retning

Send pakker i hele Danmark med Postnord
Send din pakke med Postnord, uanset hvor i landet den skal hen. Postnord kan fragte din pakke sikkert til modtageren, uanset om vedkommende bor på Sjælland, Fyn, Jylland, Bornholm eller et helt femte sted. Ja, sågar hvis modtageren befinder sig andre steder i Norden, er der en god sandsynlighed for, at du kan få pakken leveret med Postnord.

Postnord er ét af de mest anerkendte fragtselskaber i Danmark, og det er derfor et ret sikkert valg. Man går sjældent galt i byen med denne service, hvorfor det kan være et oplagt valg, når du skal forkæle kunden med det specifikke køb.

Få styr på alt fra kasse til pakkelabel
Når du skal sende en pakke afsted, er det selvfølgelig vigtigt, at den er pakket på bedste vis. Du skal have indkøbt det rette pakkelabel - fx på https://købpakkelabel.dk - den rette kasse med videre. Indholdet skal nemlig have de bedste betingelser for at komme helskindet fra A til B, og pakken skal kunne klare stød og rystelser. 

Kassen, du pakker i, skal derfor være af god kvalitet og have den rigtige størrelse. Det kan også være en god idé at fylde den ud med bobleplast, flamingo eller lignende. Det er både stødabsorberende og sikrer, at indholdet ligget godt fast, når fragtbilen bumler afsted.

Skal der mere end én genstand ned i kassen, er det en god idé at pakke dem fint ind hver for sig. Til sidst skal du sørge for at lukke kassen ved samtlige kanter med åbninger. Brug kraftig tape på minimum 5 centimeter i bredden. Send din pakke afsted!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.