Gør din bolig til drømmehjemmet uanset størrelse – sådan gør du

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Langt de fleste kommer på et eller andet tidspunkt til at have deres eget sted – for ikke at sige alle. Det kan være alt lige fra en lejlighed til en lejebolig til en ejerbolig – uanset hvad du bor i, så er det vigtigt, at du kan betragte det som dit drømmehjem. Eller som minimum at du kan føle dig sikker og tryg, så du kan bruge stedet til at slappe af, koble fra og lade op til den kommende dag.

Hvis ikke dit hjem føles sådan i øjeblikket, så kan du med fordel læse med her, hvor vi giver dig nogle tips og tricks til at opnå netop dette.

Lad dig inspirere af andre

Først og fremmest er det en god – og billig – ide at lade sig inspirere af andre. Mange boligudlejere sender billeder ud med eksempler af andre indrettede lejligheder, så du ikke føler dig helt på bar bund. Det gælder særligt etværelses lejligheder, der godt kan være lidt svære at indrette.

I en etværelses vil mange vælge alligevel at forsøge at skille rummet ad, så din seng ikke står i stuen. Det kan du gøre med et gardin, en skærmvæg, en reol eller med noget helt fjerde. Det gælder blot om at være kreativ – eller om at se, hvad andre har gjort.

Overvej at hyre en indretningsarkitekt

Hvis du føler dig helt på bar bund, så er det altid en god ide at kontakte en indretningsarkitekts – såfremt du selvfølgelig har pengene til det.

En indretningsarkitekts har noget viden i bagagen, der kan hjælpe dig med at få små rum til at føles større og med at få store rum til at føles hyggelige og ikke bare store.

Hvis du bor i et hjem med meget store rum, så vil du opleve, at det kan være lige så svært at indrette som meget små rum. Derfor er det i høj grad også en god ide at benytte dig af en indretningsarkitekt her.

Stå ved din personlige smag

Når det kommer til at indrette dit hjem, så er det vigtigt, at du står ved din egen smag. Det er nemlig dig, der skal være i dit hjem, og dig der skal finde ro her. Derfor er det vigtigt, at omgivelserne er smukke overfor dig og ikke overfor andre. Du skal altså føle dig godt tilpas med alle møbler og farver du har omkring dig i hjemmet, og lade vær med at spilde penge på noget, som du ikke holder af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.