Genbrugselektronik er et hit

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
 
I Danmark har vi et højt forbrug af elektronik. Vi er rigtig glade for al slags elektronik og køber gerne den nyeste mobiltelefon, computer eller playstation. Når vi skifter vores IT-udstyr ud med en nyere version, betyder det desværre også, at vi smider en del ud på trods af, at det stadig virker. Det er rigtig ærgerligt, men der findes heldigvis en anden og bedre mulighed. Gennem Blue City kan du nemlig både købe og sælge elektronik, så produkterne ikke går til spilde samtidig med, at du stadig kan få det produkt, som du gerne vil have.

Deres sortiment er utrolig bredt. Blue City handler med alt fra mobiltelefoner, computere og tablets til smartwatches, lydudstyr og kameraer. Ved at købe eller sælge brugt elektronik sparer eller tjener du ikke blot en sum penge, du sparer også miljøet. Genbrug er nemlig rigtig godt for miljøet, når alternativet er at købe nyt, når noget godt og velfungerende kan reddes fra gå til spilde ved at ligge i skuffen og samle støv eller blive smidt ud.

Sælg brugt elektronik hos Blue City


Hvis du har noget elektronik, som bare ligger og samler støv i skuffen, fordi du ikke bruger det, kan du sælge din elektronik til Blue City. Det er super nemt! Du starter med at finde din enhed på hjemmesiden, besvarer nogle få spørgsmål og får en pris. Derefter sender du din enhed til Blue City. De sender en pakkelabel til din e-mail, så fragten bliver gratis for dig. Når Blue City har modtaget din enhed, undersøger de den for at sikre, at den virker, som den skal. Dine penge bliver sendt inden for 2 dage efter modtagelsen af enheden. Sælg elektronik online, så dit brugte it-udstyr får nyt liv.

Køb brugt elektronik hos Blue City

Blue City er eksperter i brugt elektronik. Alle produkter gennemgås grundigt af professionelle teknikere, inden de sælges videre. Alle produkter testes for at virke som de skal, gendannes og renses for gammel data. Dermed er de klar til at blive brugt af en ny. Det er nemt og trygt at handle med Blue City. Der er sælges og købes nemlig elektronik i forskellige stande, hvorfor alle produkter har en standbedømmelse. Via standbedømmelsen kan du se, hvad du kan forvente af produktet. Du får desuden også 2 års produktgaranti samt 14 dages fortrydelsesret, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger.
Derudover har Blue City også en blog med mange guides og gode råd, som du kan hente inspiration fra. Det kan eksempelvis være viden om, hvordan du bedst beskytter skærmen på din mobiltelefon og computer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.