Gå ikke ned på outdoor beklædning

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Outdoor beklædning er noget af det bedste tøj man kan få. Det sidder godt, det ser godt ud, og det har mange praktiske detaljer og funktioner. Outdoor beklædning er autentisk på en helt særlig måde, fordi det er lavet til en type mennesker, som virkelig er afhængig af at beklædningen holder, hvis det virkelig gælder. Outdoor beklædning giver den der følelse af ægthed, somm hvis man virkelig står ude i vildmarken, langt fra nærmeste 7eleven. 

Hvis du er til outdoor beklædning, og outdoor living, så er brandet 5/11 Tactical noget af det bedste du kan få. Det er ægte outdoor beklædning, som er fremstillet til det virkelige liv, hvor man er afhængig af at alt virker som det skal, især tøj, sko og tasker. Er man på vildmarkstur alene eller sammen med en ven, hvor man kommer virkelig langt far civilisationen, så duer det ikke, hvis bukseknappen ryger, eller støvlerne går op i sømmene. Her kan man stole på 5/11. 

Et brand med årelang erfaring 
5/11 stammer helt tilbage fra 1968, og blev oprindeligt designet af og til bjergbestigere, der havde brug for solidt og slidstærkt tøj, med lommer til grej de helt rigtige steder. 5/11 er også et udtryk fra bjergbestigerkredse i Yosemite-distriktet, hvor der tales om stigningsgrader, der starter med 5/0 og går til 5/10 som kraftigste stigning. Blot suppleret med 5/11 for den helt utænkeligt stærke stigning. Alle ved, hvor vigtig beklædningen er for en bjergbestiger. 

Her er tale om funktionelt tøj, der har hvad der skal til for at du kan klare livet på kanten i vildmarken. Her er tale om amerikansk udrustning af høj kvalitet, som ikke lader dig i stikken, når det virkelig gælder. Det er udstyr som er velegnet til militær brug, jagt eller til politi. Du bliver godt klædt på, hvis du går i udstyr fra 5/11. Ægte amerikansk kvalitet til den aktive mand, der kun ønsker det bedste grej til sine ture i det vilde. 

Tasker, bælter, knive og rygsække 
5/11 leverer ikke bare bukser, jakker og trøjer til den aktive mand. Her er alt det udstyr du behøver for at drage ud på ekspedition. Fede camouflage-rygsække, solide bælter og professionelle knive til livet i det vilde. Du kan få solide bælter, tasker og caps til den friluftsglade mand. Det meste er velegnet til jægeren, der skal tilbringe mange timer i naturen uanset vejret. Alt designet til at holde og gøre friluftslivet enklere. 
Udover alt det andet udstyr, så har bukserne en særlig plads blandt de mange stykker udstyr fra 5/11. Her er mange gode modeller at vælge imellem. Alle i meget høj kvalitet og med super pasform. Perfekte til vildmarksturen. Du oplever det først rigtigt, når du har det på. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.