Find et professionelt gulvfirma og få flotte gulve igen

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du træt af at se på dit slidte og grimme trægulv? Tænker du på, om det er muligt at få det til at se godt ud igen? Hvis ja, så er du kommet til det rette sted! Med hjælp fra et professionelt gulvfirma kan du nemlig puste nyt liv i dine gamle trægulve.

I denne artikel kan du læse mere om de tjenester, gulvfirmaer tilbyder, og hvordan de kan være med til at forbedre dine trægulve. Så læs videre og find ud af, hvordan gulvafslibning, gulvafhøvling og overfladebehandling tilsammen kan forvandle et grimt trægulv til et smukt gulv!

Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?

Gulvafslibning og gulvafhøvling er to metoder, der bruges til at forbedre udseendet og holdbarheden af trægulve. Begge metoder kan bruges på både nye og gamle gulve, men der er nogle forskelle mellem dem, der gør, at nogle er mere egnede til bestemte typer af gulve og situationer.

Gulvafhøvling er den mest grundige metode til at forbedre udseendet af dit trægulv. Ved hjælp af en maskine påmonteret en valse med små, skarpe knive skrælles det øverste lag af træværket bort. Ved denne proces kan også dybe ridser og skader, der ikke kan fjernes ved gulvafslibning alene, fjernes.

Gulvafhøvling giver også mulighed for at ændre profilen af gulvet, for eksempel ved at fjerne skrånende kanter eller højder - og du kan komme niveauforskelle, buler og revner, der for eksempel kan opstå i forbindelse med vandskade, til livs. Afhøvling af gulve er en tidskrævende proces, men resultatet er et nyt, glat og jævnt trægulv.

En gulvafslibning er en mindre intensiv metode, der bruges til at fjerne en lille mængde af træet fra overfladen af gulvet. Dette kan være nødvendigt, hvis der er grimme misfarvninger i gulvets overflade, for eksempel efter spildte væsker. Resultatet er en glattere og mere ensartet overflade.

Vælg den rette efterbehandling af dit nyslebne eller nyligt afhøvlede trægulv

Overfladebehandling har stor betydning for gulvets samtlige udtryk. En efterbehandling af trægulv omfatter at anvende en beskyttende finish, såsom lak eller olie, på overfladen af gulvet. Dette hjælper med at beskytte træet mod skader og skrammer og giver også mulighed for at ændre farven på gulvet.

Overfladebehandling kan foregå ved hjælp af lak, olie, sæbe, voks eller maling. Gulvets farve og udstråling vil variere en del alt efter hvilket materiale du vælger. Du kan med fordel lade din gulvmand rådgive dig desangående - han eller hun vil også kunne yde vejledning vedrørende din fremtidige pleje af trægulvets overflade. Læs mere på Gulvkanonen.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.