Find det rigtige mobilcover til din iPhone 8

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
 
Når man har en iPhone 8 eller andre telefoner, handler det om at sørge for, at den forbliver intakt. De fleste nyere telefoner, har ikke så stor modstandsdygtighed, hvis man taber dem på gulvet. Det er derfor en rigtigt god idé, at man sørger for at have et godt cover på telefonen. På den måde kan man sørge for, at risikoen for at telefonen går i stykker mindskes betydeligt. Samtidigt giver mobilcovers også mulighed for at style ens telefon f.eks. ved at vælge et eller flere mobilcovers.

De praktiske mobilcovers

Man kan vælge mobilcovers ud fra forskellige kriterier. Det kan f.eks. være, at man ønsker et mobilcover, som bare er praktisk. Flere mobilcovers giver mulighed for både at bruge mobilen som mobiltelefon og pung samtidigt. Der er nemlig covers, som har punge inkorporeret eller som alternativt bare indeholder en kortholder. Mobiltelefonen har man altid med, så med disse mobilcovers har man altid pungen ved hånden. Ofte findes netop den slags mobilcovers i læderlook i forskellige farver. Man kan også vælge en anden slags mobilcover, som giver optimal beskyttelse af ens telefon. I et sådant tilfælde findes der mobilcovers, som giver mulighed for at sikre telefonen, når det bliver tabt, og når den udsættes for vand.

De flotte mobilcovers man kan style sig selv med

Der findes mange mobilcovers i mange forskellige farver og med mange forskellige mønstre. Det giver optimal mulighed for, at man kan style sin iPhone 8 som man vil. F.eks. kan man købe flere covers, så man kan vælge et cover, der matcher til det tøj man har på den pågældende dag. På den måde, kan man fuldende ens look, når man f.eks. skal til fest. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for der findes næsten lige så mange forskellige mobilcovers, som der findes forskellige farver af tøj. Det burde derfor ikke være noget problem at finde et mobilcover, som kan matche tøjet i dit skab.

De mere afdæmpede mobilcovers til enhver lejlighed

Ligesom der findes mange mobilcovers i forskellige sprudlende farver og med forskellige mønstre, findes der også de mere afdæmpede mobilcovers. Man kan f.eks. vælge en helt nude iPhone 8 cover, så man stadig kan se hele telefonen. Dette cover kan være oplagt, hvis man f.eks. har valgt en iPhone 8 i en bestemt farve, som man gerne vil vise frem. Man kan også vælge neutrale farver såsom sort, grå og hvid som mobilcover. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.