Få mad på et lavt budget
// Annoncørbetalt indhold
Samarbejde med GulogGratis branded content
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Hvis man er studerende eller ny på arbejdsmarkedet har man som regel ikke mange penge til store kulinariske oplevelser. Dette er især noget som går på den madglade person, som måske var vant til god hjemmelavet mad på dagligbasis før i tiden. I denne guide vil vi give dig nogle tips og tricks så du kan få ekstra meget mad ud af dit madbudget og prøve en masse sjove ting uden at bruge penge.
Køb rest-mad og prøv noget nyt
Apps som Too Good To Go og det generelle koncept om at mindske madspild er noget som har været mere og mere i tale på nyhedsmedier, online fællesskaber og mange andre steder både i Danmark og andre lande rundt i verdenen. En af tegnene på dette er virksomheden Too Good To Go som hjælper virksomheder med at sælge deres rest mad til en billig pris.
Hvis du gerne vil prøve en masse forskellige typer mad, så kan du bruge Too Good to Go til at finde diverse virksomheder som tilbyder mad ud af huset, takeway eller andre madvarer som de måske ikke har fået solgt. Mange af disse virksomheder vælger at sælge disse madvarer til en meget billigere pris, hvilket kommer dig til gode, hvis du ikke har særlig mange penge og ikke har noget imod at få noget mad som er et par timer gammelt.
Køb ting på tilbud og frys ned
Det er altid en god idé at købe vare på tilbud, men noget som mange undervurdere er at man kan fryse det ned. Det betyder altså at du kan benytte dig ekstra meget af tilbuddet ved at købe ind i større mængder og derefter fryse disse vare ned.
Det kan fx være at der er et rigtig godt tilbud på medister, hakket oksekød, smør og meget mere lækker mad. I disse tilfælde vil du ofte kunne købe maden i større mængder og fryse dem ned efterfølgende. Nogle madvarer ændrer sig markant efter frost mens andre ikke rigtig ændrer sig.
For at undersøge hvilke madvarer der er gode efter frost, så kan du eventuelt søge efter det på internettet både på dansk og engelsk eller bare prøve at eksperimentere. Hvis du fx er i tvivl om du godt kan fryse kogte kartofler ned og tø dem op efterfølgende, så er den bedste metode bare at prøve det. Her kan du fx lægge en enkelt kartoffel til side næste gang du laver kartofler og fryse denne enkelte kartoffel ned.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold