Få dit flyttefirma til at gøre flytterent for dig

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Du har måske stået i situationen før, hvor du skal flytte. Det er en omfattende proces at befinde sig i og er typisk omfattet af en masse stress – især hvis du står med det hele selv. Det er der selvfølgelig råd for, hvis du booker et flyttefirma. Ikke nok med at der er flytning på programmet, så er der også alt det udenom. Flytterengøringen – for bare at nævne én ting.

Rengøringen ved flytning er vigtigere at prioritere, end mange måske gør
Flytterengøring kommer som en overraskelse for nogle, når de kommer i tanke om det lige op til den store flyttedag. Mens man går og drømmer om det næste kapitel i sit liv, er det ofte ikke forbundet med flytterengøring.
Kommer du fra en lejet lejlighed, er der den obligatoriske rengøring inden aflevering af nøgler. Grundigheden er meget forskellig fra boligselskab til boligselskab, så du kan aldrig rigtig være sikker på, hvordan din fraflyttede lejlighed klarer sig igennem testen. Nogle boligselskaber lyser med lommelygter rundt i kanterne for at tjekke, om du har fået det hele med, mens andre blot kigger rundt fra samme spot og vurderer, at boligen ser ren ud. Førstnævnte er en typisk gennemgang fra de private boligselskaber, mens sidstnævnte er en typisk gennemgang i de almennyttige boliger.
Men uanset hvordan boligen bliver vurderet, skal man også have tilflytteren lidt in mente – vi er jo selv tilflyttere et andet sted, og der er da ikke noget værre end at stå med nøglerne og et flyttehold, og så er der ikke gjort rent fra forrige lejer (eller ejer). Ingen gider at bo i andre folks skidt. Derfor er det vigtigt, selvom det ikke er det sjoveste ved en flytning, at få gjort rent, så den næste kan nyde sin egen indflytning fra start. Alternativt kan det ske, at boligselskabet selv får et rengøringsselskab ud på fraflytters regning.


Slip for det sure rengøringsarbejde ved flytning
Om du skal flytte ind eller ud af en bolig, må der gerne være rent. Men gider du ikke at stå med rengøringen selv, er der en række flyttefirmaer, der tilbyder flytterengøring, uanset om du flytter ind eller ud af en bolig. På den måde kan du også sikre, at der bliver gjort rent med nogle skrappe rengøringsmidler, som kan nå i bund. Dermed er der også god sandsynlighed for, at dit lejemål bliver godkendt. Skal du flytte ind i et hus, kan det også være rart at hele hytten lige får en overhaling med professionelle rengøringsmidler – især hvis der er gulvtæpper.
Fordelen ved at få et flyttefirma ud er, at de i forvejen kan være behjælpelige med hele flytteprocessen. Faktisk er det ikke engang nødvendigt for dig at være til stede, hvis du hellere vil lave noget andet. De fleste flyttefirmaer kører med, at du er med på hele rejsen. Ikke dermed sagt at du skal være til stede under flytningen, men vi er i kontakt hele vejen igennem. Hvor det starter med kontakten og rådgivningen, og munder ud i den aktuelle flytning af dine ting og til evt. rengøring. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.