Få bedre styr på timeforbruget med en APP

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Hvis du er håndværker med eget firma, kan det være en stor fordel for dig at gå over til at benytte et projektstyringssystem. Det sparer tid og giver fuldt overblik over projekter, timeforbrug, materialeforbrug mv. Her kommer en lille introduktion til nogle af de fordele du kan se frem til.

Du får et unikt overblik
Et projektstyringssystem vil ofte gå ind og arbejde sammen med de systemer og programmer, som du i forvejen arbejder med i forhold til løn, økonomistyring, bogholderi mv. Du skal altså ikke pludselig til at skifte det hele ud. Du skal bare tilføre et program, der får de andre til at snakke sammen. Det betyder, at alle data trækkes fra de andre programmer og ind i projektstyringssystemet. Derfor kan du se alle tal og data et sted fremfor at skulle skifte fra program til program. Det gør det superlet at få et godt overblik over både projekter og medarbejdere. Du kan se hvilke medarbejdere, der er sat på hvilke projekter og om nogle eventuelt skal flyttes fra et projekt til et andet. Det er ikke kun på kontoret du har adgang til systemet og det gode overblik. Det følger nemlig en app med, som du kan have på din mobil eller tablet. Så uanset hvor du befinder dig, kan du følge med i slagets gang og holde styringen.

Hurtig og let kommunikation
Når du eller en anden opretter et projekt i systemet, kan du med det samme knytte de folk til projektet, som er nødvendige. De medarbejdere det drejer sig om, får så en besked og ved altså med det samme, at de er kommet på det nye projekt. På den måde er det lettere at undgå at nye projekter overses. Systemets projektkalender er altid tilgængelig, også når der ikke er internetforbindelse. Så selvom forbindelsen ryger, kan dine medarbejdere og du selv stadig se, hvad der er på programmet. Når der er internet, kan der søges i systemet på titler, navne og adresser mv. så det er let at finde frem til et specifikt projekt.

Digital timeregistrering og lettere arbejdsgange
En anden ting der også er meget lettere, når du benytter et projektstyringssystem er timeregistrering. Dine medarbejdere kan nemlig foretage deres registrering af timer digitalt ved hjælp af app’en. De går ganske enkelt ind på det eller de projekter, som de arbejder på og skriver timerne ind. På den måde skal ingen sidde og taste medarbejdernes timer ind på de respektive projekter på kontoret. Timerne går også direkte ind i lønsystemet med pauser og overarbejde osv. Lettere bliver det ikke. Du får ganske enkelt frigivet tid, som du kan bruge til at videreudvikle dit firma og øge den fremtidige konkurrenceevne.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.