En ny flagstang og noget at hejse op i den

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis ikke du allerede nu ejer en flagstang, kan du nemt finde en god og billig løsning online. Du kan få flagstænger til din have, dit sommerhus, din virksomhed eller noget helt fjerde. Det er sådan set op til dig. Men når du så har fundet lige den flagstang, du går og drømmer om, er den selvfølgelig mest værd, hvis du har noget at hejse op i den. Det er heldigvis heller ikke specielt kompliceret at finde på internettet. 

Prøv en vimpel eller en stander

Når du ikke flager med et almindeligt dannebrog, er det stadig helt klart pænest, hvis der er hejst noget rødt og hvidt op i din flagstang. Mange mennesker bruger her en vimpel. En vimpel er et mindre stykke stof, der går ned i en spids i den ene side. Herpå er der også et dannebrog, og den ene del af det hvide kors følger vimplen helt ud i spidsen. Der er ingen regler eller lignende for, hvornår du må flage med en vimpel. Den er simpelthen bare et stykke ekstra pynt, der giver lidt kolorit på haven og skriver sig ind i en lang og stolt, dansk tradition for at ’vise farverne’.

Hvis du gerne vil gå skridtet videre, kan du også med fordel anskaffe dig en såkaldt stander. En stander er i virkeligheden bare en videreudvikling af den populære vimpel. Det er et stykke stof, du kan hejse op i din flagstang, lige når du har lyst. Til gengæld har standeren en mindre bevægelsesradius end vimplen. Derfor gør den sig også bedre i det danske blæsevejr. Den fylder også mere på flagstangen, hvilket betyder, at du får mere volumen i din hejsning. Man kan måske sige, at en stander fanger mere opmærksomhed end en vimpel. 

Når du har en flagstang, bør du uden tvivl enten skaffe dig en vimpel eller en stander. Det er jo nemlig sådan, at du ikke altid uden videre må flage med et almindeligt dannebrog. Der er simpelthen regler for den slags. Du bør holde dig til de officielle flagdage, som du nemt kan finde mere information om på internettet. Og så er der selvfølgelig fødselsdage på matriklen og så videre. Hold øje med reglerne, så du ikke kommer i uføre. 

Vælg den rigtige stander

Hvis du er interesseret i en god stander, er der nogle forhold, du skal være ekstra opmærksom på. Og det allervigtigste er selvfølgelig, at du får en stander i et solidt materiale. Når du ikke må flage med et almindeligt dannebrog, bør du hejse din stander. Men hvis sådan en stander skal kunne holde til de til tider barske vejrforhold i Danmark, skal du have et slidstærkt materiale. Her kan du med fordel gå efter polyester, som kan modstå mangt og meget af det, som det danske vejr byder på. Det danske vejr er enormt omskifteligt, og det kan ændre sig fra minut til minut. Derfor bør du helt klart købe en stander, der kan tåle mere end bare at repræsentere Danmark. Den skal også kunne tåle Danmark.   

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.