De bedste måltidskasser der leveres i hele Danmark

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I en travl hverdag er en måltidskasse en måde at få lidt ekstra tid på eller i hvert fald gøre madlavningen mindre stressende. Du får alt leveret til døren og har præcis det du skal bruge til at gå i gang med opskriften - ikke mere og ikke mindre.

 

Der er nogle klare fordele og ulemper ved måltidskasser og inden du kaster dig hovedkulds ud i at bestille en måltidskasse, er det meget godt at kende til de fordele og ulemper, så der er forventningsafstemt på forhånd.

 

Fordele ved måltidskasser

●     Tidsbesparende, både planlægning og indkøb spare du væk

●     Nemmere madlavning

●     Mindre madspild


Ulemper ved måltidskasser

●     Dyrere end supermarkedet

●     Skal bestilles nogle dage til en uge i forvejen, så fungere ikke som her og nu løsning

●     Altid begrænset udvalg af retter


3 af de bedste måltidskasser

Der er mange måltidskasser at vælge imellem og mange af dem har hver deres fordele og er grundlæggende helt forskellige måltidskasser. Her kan du læse mere om 3 af de bedste.


Simple Feast - Færdiglavet vegetarisk måltidskasse

Simple Feast er en moderne måltidskasse løsning, der henvender sig til folk der har travlt, gerne vil spise vegetarisk og går op i miljøet. Alle deres retter er altid plantebaseret og der er meget fokus på god smag, når nu den naturlige umami smag fra kød ikke er der.

 

Du kan vælge at få leveret 3, 4 el. 5 retter om ugen til 2 el. 4 personer. Du vælger frit blandt ugens 5 retter. Som noget forholdsvist nyt tilbyder de også dagligvareindkøb, som du kan få leveret sammen med din måltidskasse. Det er smart hvis der er en ret du gerne vil lave selv el. ønsker lidt ekstra mad i køleskabet.


Hello Fresh - Nem familie måltidskasse

Hello Fresh er en måltidskasse der har formået at gøre det super nemt at lave mad når man står midt i en travl hverdag med børn. Deres måltidskasser er ikke bare smækfyldt med lækre og smagfulde retter, men er også meget nemme at går til da hver ret er sorteret i hver sin pose og den medfølgende opskrift med billeder gør det nemt for børn at være med i tilberedningen af mad.

 

Hver uge vælger du selv hvilke retter du vil have blandt 18 forskellige opskrifter, og her kan du både finde, fiskeretter, kødretter og vegetarretter. Du kan få leveret 3, 4 el. 5 måltider om ugen til 2 el. 4 personer.


Aarstiderne - Økologisk måltidskasse med fokus på råvarer

Aarstiderne er en dansk måltidskasse der har eksisteret i mange år. De startede med at leverer frisk frugt og grønt til døren, men har siden udviklet sig til en måltidskasse forretning. Du kan være sikker på at få økologiske råvarer af god kvalitet, så hvis du går op i det er Aarstiderne måltidskassen for dig.

 

Hos Aarstiderne kan du vælge mellem mere end 10 forskellige måltidskasser der har hvert sit fokus. Nogle er kaloriefattige, nogle har fokus på hurtig madlavning og så er der og en kasse til børnefamilien. De leveres typisk mellem 3-5 dage om ugen til 1-5 personer.

 

Du vil ofte blive overrasket over hvor nemme disse måltidskasser er og hvor godt de smager, og det er stort set uanset hvilken du vælger, du kan få et overblik over alle måltidskasser her. Du skal blot gøre op med dig selv om fordelene ved en måltidskasse opvejer ulemperne, og her er det især økonomien der gør forskellen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.