4 ting du er nødt til at eje inden efterårsferien

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Efterårsferien er lige om hjørnet og derfor, har vi lavet en lille guide til fire ting, du skal eje inden ferien begynder. Ting som alle kan købes her på hjemmesiden. Hvis du skulle være i pengenød så find billige lån, der kan hjælpe dig med at finansere dine must haves. 

En dejlig varm efterårsjakke
Det er et must have her i efterårsferien. Vejret er så småt begyndt at blive koldere, der er mere regn, og vinden er voldsommere. Derfor er det vigtigt at have den rigtige påklædning til ferien. Det vil være brugbart, når du skal på tur i det dejlige danske land eller måske bare til gåturen i den lokale skov. Uanset hvad så er det vigtig, at jakken er dejlig varm, så du ikke skal ligge syg i ferien. Det ville i hvert fald være spild af tid.

En ny spillekonsol
For at forsikre dig mod det utilregnelige vejr, skal der da købes en playstation. Så er du stensikker på, at du har mulighed for at lave noget, hvis vejret skulle forhindre dig i at komme udendørs. Man må også gerne hygge lidt indenfor i efterårsferien, og det muliggør en ny playstation - der er til mange timers underholdning, når først du har fundet den type af spil, som du elsker. Der findes underholdning til hele familien.

Padel tennis bat/ketcher
Nu kan det ikke vente længere. De andre snakker hele tiden om det på arbejdspladsen, men du har stadig ikke fået prøvet det af. Køb derfor et padel tennis bat og kom afsted. Du vil med stor sandsynlighed komme til at elske det, og det kan spille hele året, eftersom at det også kan spilles indenfor. Det er den perfekte måde at være aktiv i ferien, og det er en sjov familie aktivitet. Og før du ved af det, så kan du banke de kollegaer, som inden ferien mente at du var tabt bag en vogn. Den der ler sidst ler bedst.

Hundehvalp
Børnene har plaget om det i lang tid. I er så småt begyndt at bliver overtalt. Efterårsferien er det perfekte tidspunkt at gøre det på. I er selv hjemme, og det samme er børnene. Derfor skal i ikke have dårlig samvittighed med at skulle alt muligt den første uges tid, og i kan langsomt komme ind i rutinerne med at have en hund. Køb en lille hundehvalp og få en glæde, der varer meget længere end selve ferien.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.