4 faktorer du bør overveje når du skal købe ny bil

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du købe en helt ny bil, lease eller vælge en brugt model? Det er det helt store spørgsmål, når danskerne skal på jagt efter et nyt køretøj. Mange, har måske ikke det helt store overblik over hvilke muligheder der findes, men der er god grund til at gøre sit forarbejde. For hvad der måske passer til én person, er en helt anden historie for andre, i forhold til bilpræferencer. Er du lige nu på udkig efter en ny bil, er der nogle ting du bør overveje først. Læs med her. 

Brændstof og biler
Der findes flere forskellige typer brændstof kører på nu til dags, derfor bør du også kende til disse. Når det kommer til el, diesel og benzin, er der nemlig forskel. Vi anbefaler derfor, at du nøje sætter dig ind i de nuværende priser, der er på brændstof, så du bedre kan skelne mellem disse. Det handler nemlig om at tænke langsigtet her. Der er desuden også forskel på prisen for bilen, i forhold til brændstoffet den kører på. Søg brugt bil her, og tjek bilerne i forhold hvilken type brændstof, som de kører på. 

Brugt eller ny
Der skal nogle penge til, hvis du skal ud at købe en splinterny bil. Mange vælger at købe en brugt, netop på grund af det økonomiske aspekt. Overvejer du en brugt bil, kan det være en stor fordel at vælge en bilforhandler, fremfor en privatperson. Find bil hos Bilhandel.dk og se de mange muligheder. 


En ny bil har dog de fordele, at du kan forvente færre fremtidige reparationer, som i sig selv også sparer dig penge på længere sigt. Derudover, kan nye biler også være langt mere økonomiske i forhold til brændstof. 

Tænk over kørselsbehovet
Inden du køber en ny bil, bør du tænke over dit og/eller husstandens behov. Er i en helt familie som skal bruge bilen, er det blandt andet vigtigt, at størrelsen og pladsen på bilen er med i overvejelserne. Derudover er det heller ikke lige meget om, bilen skal bruges til længere kørsel, feriebil, landevej eller bykørsel. Der er rigtigt mange ting at overveje i den forbindelse. 

Det rette billån
I mange tilfælde vælger folk at optage et billån, når de skal have ny bil. Her er det vigtigt at bruge tid på at sammenligne disse forskellige lån, for at få den bedst mulige aftale. Tjek forskellige banker og låneinstitutter og forhast ikke denne beslutning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.