3 tips til at skabe et skønt uderum på budget

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Bløde loungemøbler, grønne planter og en hyggelig atmosfære er alfa og omega for et lækkert uderum. Drømmer du om at give din terrasse eller balkon en ordentlig overhaling, men sætter dit budget en stopper for den drøm, kan vi hjælpe dig: Du kan nemlig sagtens indrette dit uderum på et budget og stadig indfange den følelse, du drømmer om – og vi er her for at hjælpe dig på vej. 

Vi guider dig i, hvordan du tager valg, som gavner både din økonomi, dit uderum og miljøet. Vi fokuserer nemlig på upcycling og genbrug, hvor det er muligt – det er ikke altid, du kan eller har lyst til at gå udenom nyindkøb, men langt hen ad vejen er det en god løsning. Læs med nedenunder, hvor vi gennemgår de vigtigste elementer ved et skønt uderum og hvordan du opnår det på et budget. 

Få skygge og læ med en markise 
Det er ikke alt, der er bedst at købe brugt – og markiser er et godt eksempel. I stedet for en ustabil parasol eller et dyrt, bastant udhæng er en markise en god måde at skabe både skygge og læ på terrassen eller balkonen. 
Og det bedste er, at den ikke behøver koste dig en formue. Markiseeksperten.dk har specialiseret sig i markiser, der er holdbare, moderne, praktiske og prisvenlige. De har en fornuftig pris, der blandt andet kommer fra kun at producere og sælge én markise i forskellige størrelser og farver: den såkaldte Benchmark-markise. 

En markise er med til at skabe stemning og hygge i dit uderum, og den kan også give dig lyst til at tilbringe endnu flere timer derude, fordi du ikke er nær så afhængig af vejrets luner. Du kan køre den ind, når du ikke har brug for den, og hurtigt få den ud, når solen er for skarp, eller du trænger til læ for vinden eller aftenduggen. 

Gå i gemmerne efter glemte nips-skatte 
En af de helt store uderumstrends i øjeblikket er nips som flotte store krukker, fade, lamper, grønne planter og bløde tekstiler. Og alt det behøver du ikke købe fra ny – gå en tur i kælderen, på loftet eller hvor du ellers gemmer alle de gamle skatte, der er skiftet ud med noget nyt. 
Du kan også tage en tur i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder for at finde brugt guld, der kan pynte udenfor. Det smarte er, at det ikke gør noget, at nipset ser lidt slidt ud – det passer perfekt ind i udestemningen. Du kan endda også ofte finde planter, der enten sælges billigt eller gives væk gratis, så du også sparer penge på terrassens eller balkonens grønne jungle. 

Køb brugt og gå efter bløde, indbydende møbler 
De gode genbrugs- og loppefund gælder ikke kun for nips – du kan finde masser af flotte møbler til uderummet brugt. Når du kigger efter møbler til terrassen eller balkonen, er det vigtigt, at de er indbydende og passer ind i den stemning, du prøver at skabe. Store bløde loungemøbler er et stort hit – de giver dig lyst til at kaste dig i dem med en god bog eller en flaske vin med vennegruppen. 

Du kan også kaste dig ud i en trendy upcycling af gamle fletmøbler, paller eller lignende, der trænger til en kærlig hånd og et par bløde madrasser og fine puder. Er du lidt handy, er det ikke noget problem at skabe noget nyt fra noget gammelt, og det giver dig også mulighed for at lege med forskellige looks og finde det perfekte udtryk til dit uderum. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.