3 tips til at finde de perfekte øreringe til dig selv

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Smykker er ikke kun til pynt, men kan også udtrykke et statement. Øreringe er et musthave i enhver kvindes garderobe, og der findes uendelige designs med forskellige udtryk. Her er tre tips, der kan hjælpe dig på vej.

Find en smykkedesigner der går op i både design og sundhed - undgå nikkelallergi
Når du er på jagt efter de perfekte øreringe, kan du med fordel starte din søgning hos en smykkedesigner, der udvikler allergivenlige øreringe. Det er nemlig ikke alle øreringe, der er lavet af materialer, der ikke indeholder nikkel. Nikkelfri øreringe er også oftere af højere kvalitet, både når det kommer til design og materialer. Der findes i dag et bredt udvalg af flotte og stilfulde øreringe hos Blomdahl smykker, der er lavet af allergivenlige materialer. Nikkelallergi er en allergi, der kan give kløe, rødme og ubehag, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvilket materiale dine øreringe er lavet af, og det kan opstå ved alle, hvis ens hud er i kontakt med nikkel. 

Hvilken type øreringe vil klæde mig bedst?
Der er nogle ting, man kan overveje, når man skal vælge sine øreringe. For det første bør man overveje sin egen stil. Er man til simple og rene linjer, eller er man mere til de store og opsigtsvækkende øreringe? Dette er selvfølgelig helt op til den enkelte. Dernæst bør man overveje, hvilken type ansigt man har. Har man et rundt ansigt, så kan det være en god idé at vælge øreringe med lidt længere linjer - dette vil give dit ansigt mere længde. Har du derimod et firkantet ansigt, så kan du med fordel vælge øreringe med cirkulært snit - disse vil give dit ansigt mere bløde linjer. 

Hvilken type metal er mig - guld eller sølv?
Metallet af smykker er en smagssag. Dog siges det at personer med en varm hudtone bør vælge guldsmykker, mens personer med en kold undertone bør vælge sølvsmykker. Guld fremhæver den varme undertone, mens sølv understreger den kolde undertone. Hvis du er i tvivl om, hvad farve din undertone er, kan du tage et kig på din hud. Hvis din hud er pink eller rød, har du en varm undertone; hvis den er blålig eller grålig, har du en kold undertone.
Øreringe er et af de mest alsidige smykker, der findes. Uanset hvilken type øreringe du leder efter, kan du med fordel tage et kig på Blomdahl smykker samt følge disse tre enkle tips.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.