Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

3 gode grunde til at rydde op på loftet

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nu kan du ikke ignorere det længere. Det roder simpelthen for meget på loftet. Når der købes nyt, ender det gamle til opbevaring. Du har gjort op med dig selv, at du nok ikke behøver beholde alt, hvis andre kan få glæde af det. Så med lommelygte og en fluesmækker begiver du dig op på det overfyldte loft.

Desuden er det der med at rydde op slet ikke så tosset igen.

Du får mere plads

Vi er sikkert mange, der kender det, at når man først går i gang med at gøre rent, så kan ikke stoppe igen. Én opgave fører hurtigt til den næste og til sidst er hele huset gjort rent.

Det samme gælder for oprydning. Som en anden Marie Kondo bliver det pludseligt sjovt at smide ting ud, når det går op for en, at man ikke længere har et tilhørsforhold til tingene. Det bliver en leg at sortere i tingene. 

For nogle ender det ud i, at de gennemgår huset for alt, der ikke har værdi for dem mere. Det kan være dig, så fyr op under kedlerne. I morgen kunne du have, hvad der føles som et helt nyt hjem.

Flere penge til selvforkælelse

Begiver du dig ud i at sælge alle de ting, der stadig har en vis værdi, selvom det ikke er affektionsværdi, så er der masser at tjene. De fleste kan uden de store problemer skrabe penge nok sammen til et lille besøg i det lokale wellnesscenter. 

Pengene kan også gå til en tur i biografen eller til en forlystelsespark med hele familien. Det vil helt sikkert skabe mere glæde end flere materielle ting i hjemmet.

Ekstra penge til rejser

Det kan endda være, at dine ting har større værdi end ventet. Især møbler sælger godt. Så står du med et par tusinde ekstra eller mere, har du sikkert råd til en lækker charterrejse. 

Så kommer spørgsmålet bare: Hvilket rejseselskab skal du vælge? Ja, nu står du pludselig med nok penge til at tænke over sådan noget.

Her kan du se, hvordan du finder rundt i de mange rejseselskaber

Efter endt rejse kan det endda være, at du finder en masse ekstra ting på loftet eller i hjemmet, der også kan sælges. 

Før du ved af det, har du mere plads end nogensinde og økonomien til at vælge, hvilke oplevelser næste weekend skal fyldes med.

Mange tak fordi du læste med!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.