3 fordele ved en lejlighed i A-klasse

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
I den ikoniske bygning, der oppefra er formet som et A, på livlige Islands Brygge finder du 195 lejelejligheder, som med en unik grundplan og ægte New York stil giver dig muligheden for at udfolde din kreative sider med indretningen, og drømme dig til the Big Apple. A-House var engang et sted, hvor en masse kunstnere opholdt sig, som også kan ses på bygningen. Hvis en sådan lejlighed allerede nu lyder som noget for dig, så klik her


Hvis du ikke vil forpligte dig for længe

Boligerne i A-House er en blanding mellem et lejlighedskompleks og et hotel. Her kan du nemlig nemt leje dig ind i en lejlighed lige efter dine behov. Når du så er klar til at komme videre, kan du nemt sige lejligheden op igen.

Du bestemmer selv, om du ønsker 1- eller 4-værelses. Hvis det haster, har du også mulighed for at leje møblerne af A-House, så du ikke skal bøvle med at få fragtet og bakset dine egne møbler op i lejligheden. På den måde kan du hurtigt være videre igen, hvis det er det, der passer ind i dit liv.


Fri adgang til faciliteter i a-klasse 

A-House har i rigtig hotel-ånd en fuldtids Facility Manager, der står til rådighed til at hjælpe dig, med hvad end det skulle være. Men det er skam ikke det eneste, for når du har parkeret din bil på din private parkeringsplads i den private parkeringskælder, kan du enten slappe af på Nordens største tagterrasse. Med 4000 m2 har A-House Nordens største tagterrasse med mulighed for total afslapning kun for deres lejere. Men du kan også vælge at hoppe en tur i det private fitness center. Her har du nemlig også mulighed for at booke personlig træning eller en massage til de ømme muskler. 


Alt hvad du behøver lige i nærområdet

Hvis du er bekymret for at være langt væk fra alt, så kan du roligt slappe af. Alt hvad du behøver, at nemlig lige ved siden af. Varer i topkvalitet fra hele verden er at finde i den lokale Irma, som ligger i selv samme bygning, som din måske kommende lejebolig gør. Hvis du ikke er så meget til indkøb og hjemmelavet mad - eller bare ikke har tiden til det, så er der massere af restauranter og caféer tæt på. Ligemeget om du er på udkig efter en hurtig kaffe og en croissant eller en 5-retters menu, kan du finde det tæt på din lejlighed. 

Hvis du er til gåture i flotte omgivelser eller en morgendukkert, så er denne placering også perfekt til dig, da havnen er få meter fra hoveddøren.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.